Uusruotsalainen yritti polttaa vastaanottokeskuksen

bilbrand-jpg.jpeg
Kuva: Utryckning Uppsala

Uppsalassa sijaitseva Åbyn vastaanottokeskus yritettiin polttaa viime yönä. Lisäksi pihalla ollut auto poltettiin ajokelvottomaksi.

Palolaitos sai hälytyksen klo 04.30 aikaan kun yksi sotaa, vainoa ja kidutusta paennut oli sytyttänyt huoneensa tuleen. Lisäksi henkilö oli sytyttänyt parkkipaikalla seisonneen auton tuleen. Palolaitos evakuoi rakennuksen ja sai palon nopeasti hallintaan.

Poliisi otti teosta epäiltynä kiinni -99 syntyneen uusruotsalaisen, joka oli itsekin asukas vastaanottokeskuksessa. Motiivia sytytykselle ei tiedetä.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

14 thoughts on “Uusruotsalainen yritti polttaa vastaanottokeskuksen

 1. Motiivihan on jihad. Ei musukädellinen osaa muuta kun ne insinöörin paprutkin hukkuivat Ruotsiin uidessa Englannin kanaaliin.
  Nyt vaan paljon diskuteeraamista ja pullahaleja suvakeilta niin ehkä se ei tapa tai raiskaa ketään.
  Voimia tuhoon Ruotsi. Olette saamassa mitä olette tilanneet. Ruotsi on virallisesti paskastan.

  51
 2. Vihollinen lepytetään nopeutetulla oleskeluluvalla ja loistokämpällä sekä runsaalla jizyalla. Maahanmuuton suurmaa ei voi olla reagoimatta näin selkeään protestiin.

  52
  1. Ja jos oikein vaativiksi käyvät, niin kenet hyvänsä kehitysmaahyökkääjän lepyttää kuvakollaasi, jossa ruotsalaispoliitikot poseeraavat alasti pyllistäen kameralle kuvatekstillä ’me annamme Teille kaikkemme’.

   Sellaisen nähtyään kehitysmaalainen tajuaa olevansa arvonsa mukaan kohdeltu.

   27
 3. Voimavara se on, voimavara! Stefan ”minun Eurooppani ei rakenna muureja” Löfven näkee hänessä ennennäkemättömän ja -kuulumattoman potentiaalin alalle kuin alalle, potentiaalin jonka vertaista ei koskaan ole nähty ainoassakaan kantiksessa tai vaikkapa suomalaisessa.

  33
 4. Miksei perusteta hyväntekeväisyysjärjestön nimissä jokin humanitäärinen joukkokuljetus noille kehitysmaalaisille. Kuljetettaisiin niitä laivoilla Afrikkaan sillä verukkeella että täällä on niin paljon rassistisia valkoisia etteivät he voi olla täällä. Oirehtelevatkin niin pahasti. Käänteisesti hieman samoin kuin ns. ”hyväntekeväisyysjärjestöt” roudaavat Libyan rantakaislikosta Eurooppaan sakkia. Voitais ohimennen vilkuttaa terveisiä ja verrata kummalla on tällä kertaa enemmän laivassa sakkia.

  30
 5. Eihän vokkeja polta kuin nazit? Ihan tosi, Rasmuksessa sanottiin. Varmaa joku kansallismielinen vetänyt lankkia nahkaansa ja naamioitunut matuksi päästäkseen polttamaan.

  30
  1
 6. Onko näistä paloista nyt selkoa vuodesta 15 lähtien?

  Siis montako on ylipäänsä tapahtunut ja ketkä ovat sytyttäneet?

  Jossain vaiheessahan joku koomikko taisi väittää että rasistit ovat polttaneet kymmeniä vokkeja…

  22
 7. Joko supernatsit eivät ole antaneet taloa – jonka tuo ihana lapsi todella ansaitsee – riittävän ripeästi, tai sitten eivät ole tarjonneet mielinamia. Molemmat syyt oikeuttavat murhapolttelun yritykseen ja lievään tuhotyöhön.

  Tosiasiassa matumuslimi on tehnyt oikean uroteon. Työllisti palokuntaa ja poliisia, remonttimiehiä jne. Hän on siis yrittäjä. Myös työskenteli, koska tuhotyössä on sana ”työ”. Saa nyt omakotitalon ja ilmaisen loppuelämän, hyvä niin. Me ollaan sankareita kaikki, laulaa muslimimatu tälläkin hetkellä?

  21
  1. Me tienataan tällä! Matut työllistävät ja rikastavat. Ei pitäisi olla kenellekkään enää epäselvää!

 8. Minusta palomiehet ja ambulanssikuskit pitäisi kaikki aseistaa ja poliisista tehdä oikea poliiisi eli kantisten suojelija eikä vihollinen. Tällaiselle tuhopolttajalle oitis vaan nappia kaaliin. Eivät nämä opi mitään eivätkä muutu paremmiksi.

  18
 9. Ruotsi se vaan palaa eikä loppua näy. No Suomi antaa palokunta apuja, mutta olisko otettava hornetit käyttöön. Muutama iso pommi matualuielle niin johan helpottaa.

  12
 10. Vai olisko ollut POLTTOPILLU isku. Hmm, vai kenties diskorahat loppuneet ja antakaa mulle mun rahat vaatimuksesta huolimatta jäänyt matti kukkaroon. Vituttaahan se. Nuo oman pesän turmelijat pitäsi laittaa telttamajoitukseen piikkilanka-sähköaita varmistuksella.

 11. Otsikon tulisi kuulua: Kehitysmaista tulleet gangsterit yrittivät polttaa vastaanottokeskuksen. Jo tällä uutisoinnilla voitaisiin vaikuttaa oikeaan suuntaan, ettei totuus hämärtyisi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.