Uusruotsalainen yritti polttaa vastaanottokeskuksen

bilbrand-jpg.jpeg
Kuva: Utryckning Uppsala

Uppsalassa sijaitseva Åbyn vastaanottokeskus yritettiin polttaa viime yönä. Lisäksi pihalla ollut auto poltettiin ajokelvottomaksi.

Palolaitos sai hälytyksen klo 04.30 aikaan kun yksi sotaa, vainoa ja kidutusta paennut oli sytyttänyt huoneensa tuleen. Lisäksi henkilö oli sytyttänyt parkkipaikalla seisonneen auton tuleen. Palolaitos evakuoi rakennuksen ja sai palon nopeasti hallintaan.
Poliisi otti teosta epäiltynä kiinni -99 syntyneen uusruotsalaisen, joka oli itsekin asukas vastaanottokeskuksessa. Motiivia sytytykselle ei tiedetä.

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jippos123
jippos123
26.7.2018 11:29

Motiivihan on jihad. Ei musukädellinen osaa muuta kun ne insinöörin paprutkin hukkuivat Ruotsiin uidessa Englannin kanaaliin.
Nyt vaan paljon diskuteeraamista ja pullahaleja suvakeilta niin ehkä se ei tapa tai raiskaa ketään.
Voimia tuhoon Ruotsi. Olette saamassa mitä olette tilanneet. Ruotsi on virallisesti paskastan.

Numento
Numento
26.7.2018 11:31

Vihollinen lepytetään nopeutetulla oleskeluluvalla ja loistokämpällä sekä runsaalla jizyalla. Maahanmuuton suurmaa ei voi olla reagoimatta näin selkeään protestiin.

Suomi Finland
Suomi Finland
26.7.2018 13:52
Vastaa...  Numento

Ja jos oikein vaativiksi käyvät, niin kenet hyvänsä kehitysmaahyökkääjän lepyttää kuvakollaasi, jossa ruotsalaispoliitikot poseeraavat alasti pyllistäen kameralle kuvatekstillä ’me annamme Teille kaikkemme’.
Sellaisen nähtyään kehitysmaalainen tajuaa olevansa arvonsa mukaan kohdeltu.

Joka äyrin arvoinen
Joka äyrin arvoinen
26.7.2018 13:34

Voimavara se on, voimavara! Stefan ”minun Eurooppani ei rakenna muureja” Löfven näkee hänessä ennennäkemättömän ja -kuulumattoman potentiaalin alalle kuin alalle, potentiaalin jonka vertaista ei koskaan ole nähty ainoassakaan kantiksessa tai vaikkapa suomalaisessa.

Anonymous
Anonymous
26.7.2018 14:07

KUFFARI Missä mun asunto + KELA GOLD ???????? Burn kuffaari burn .

Vihtori Kosola
Vihtori Kosola
26.7.2018 14:09

Miksei perusteta hyväntekeväisyysjärjestön nimissä jokin humanitäärinen joukkokuljetus noille kehitysmaalaisille. Kuljetettaisiin niitä laivoilla Afrikkaan sillä verukkeella että täällä on niin paljon rassistisia valkoisia etteivät he voi olla täällä. Oirehtelevatkin niin pahasti. Käänteisesti hieman samoin kuin ns. ”hyväntekeväisyysjärjestöt” roudaavat Libyan rantakaislikosta Eurooppaan sakkia. Voitais ohimennen vilkuttaa terveisiä ja verrata kummalla on tällä kertaa enemmän laivassa sakkia.

Monokkeli
Monokkeli
26.7.2018 14:09

Eihän vokkeja polta kuin nazit? Ihan tosi, Rasmuksessa sanottiin. Varmaa joku kansallismielinen vetänyt lankkia nahkaansa ja naamioitunut matuksi päästäkseen polttamaan.

vitjaantunu stadilainen
vitjaantunu stadilainen
26.7.2018 15:19

Onko näistä paloista nyt selkoa vuodesta 15 lähtien?
Siis montako on ylipäänsä tapahtunut ja ketkä ovat sytyttäneet?
Jossain vaiheessahan joku koomikko taisi väittää että rasistit ovat polttaneet kymmeniä vokkeja…

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
26.7.2018 16:12

Joko supernatsit eivät ole antaneet taloa – jonka tuo ihana lapsi todella ansaitsee – riittävän ripeästi, tai sitten eivät ole tarjonneet mielinamia. Molemmat syyt oikeuttavat murhapolttelun yritykseen ja lievään tuhotyöhön.
Tosiasiassa matumuslimi on tehnyt oikean uroteon. Työllisti palokuntaa ja poliisia, remonttimiehiä jne. Hän on siis yrittäjä. Myös työskenteli, koska tuhotyössä on sana ”työ”. Saa nyt omakotitalon ja ilmaisen loppuelämän, hyvä niin. Me ollaan sankareita kaikki, laulaa muslimimatu tälläkin hetkellä?

Petri Honkonen
Petri Honkonen
28.7.2018 19:36
Vastaa...  fatwantarkistaja

Me tienataan tällä! Matut työllistävät ja rikastavat. Ei pitäisi olla kenellekkään enää epäselvää!

Lallyttäminen pois ja kovat piippuun
Lallyttäminen pois ja kovat piippuun
26.7.2018 17:34

Minusta palomiehet ja ambulanssikuskit pitäisi kaikki aseistaa ja poliisista tehdä oikea poliiisi eli kantisten suojelija eikä vihollinen. Tällaiselle tuhopolttajalle oitis vaan nappia kaaliin. Eivät nämä opi mitään eivätkä muutu paremmiksi.

huugo
huugo
26.7.2018 17:54

Ruotsi se vaan palaa eikä loppua näy. No Suomi antaa palokunta apuja, mutta olisko otettava hornetit käyttöön. Muutama iso pommi matualuielle niin johan helpottaa.

huugo
huugo
27.7.2018 04:59

Vai olisko ollut POLTTOPILLU isku. Hmm, vai kenties diskorahat loppuneet ja antakaa mulle mun rahat vaatimuksesta huolimatta jäänyt matti kukkaroon. Vituttaahan se. Nuo oman pesän turmelijat pitäsi laittaa telttamajoitukseen piikkilanka-sähköaita varmistuksella.

Ilkka Mänttäri
Ilkka Mänttäri
27.7.2018 16:48

Otsikon tulisi kuulua: Kehitysmaista tulleet gangsterit yrittivät polttaa vastaanottokeskuksen. Jo tällä uutisoinnilla voitaisiin vaikuttaa oikeaan suuntaan, ettei totuus hämärtyisi.