Vuoden 2018 Euroinvaasio alkanut

4E85761600000578-5998449-Dozens_of_migrants_intercepted_near_Gibraltar_are_brought_aboard-a-2_1532677107364

Espanjalaisen Algeciraksen kaupungin pormestari José Ignacio Landaluce varoittaa, että hänen kaupunkistaan on tulossa uusi laittomien tulijoiden kriisipesäke. Kaupunkiin on saapunut kuluneen viikon aikana yli 1 000 omatoimitulijaa.

Espanjaan on koko viikon aikana tullut yhteensä yli 1 600 laitonta tulijaa, joista suurin osa rantautuu Algeciraksen alueelle. Pormestarin mukaan tilanne on nyt sama kuin aikoinaan italialaisella Lampedusan saarella, jonka tulijat valloittivat lyhyessä ajassa.

– Toivon, että EU työskentelee maailmanlaajuisesti tässä asiassa. Tämä voi olla aluksi vain meidän ongelma, mutta huomenna, viikon tai kuukauden kuluttua se on koko Euroopan ongelma, Landaluce kertoi mm. Dailymailissa.

Kuvissa noin 600 laittoman tulijan rypäs, joka ohjattiin hyväntekeväisyysjärjestöjen toimesta Marokon puollta Espanjaan.

4E95A3F100000578-5994687-image-a-10_1532598281797

 

– Espanjaan ei ole koskaan tullut tuhatta tulijaa viikonlopun aikana. Tämä kaikki on vasta alkua, Landaluce kertoi.

– Kesää on vielä paljon jäljellä ja Pohjois-Afrikkaan virtaa tuhansia ihmisiä päivässä, jotka ovat odottaneet jo pitkään päästä Eurooppaan.

Algeciras ei ole mitenkään valmistautunut tulijoihin, vaikka kaupunki on melko iso, 120 000 asukasta. Tulijoita asutettiin poliisin tiloihin ja veneisiin.

Kuvakaappaus 2018-07-27 13-26-44.png

Espanjalla on kaksi rintamalinjaa Gibraltarin salmessa. Ensinnäkin ovat omatoimitulijat, jotka tulevat samalla metodilla kuin tähänkin asti on Libyasta tultu. Salakuljettajat vetävät kippoja killumaan merelle, josta hyväntekeväisyysjärjestöt noukkivat niitä hinaukseen Espanjaan vietäväksi. Jo nyt on kuitenkin selvinnyt, että tulijat tekevät hyvinkin hataria lauttoja, sillä merimatka salmen yli on vain parikymntä kilometriä lyhimmillään.

Toinen rintamalinja on Afrikan puolella oleva Espanjan pieni alue Ceuta. Ceuta on aidattu piikkilanka-aidoin ja aitojen yli on koko ajan painetta. Jostain kumman syystä ne henkilöt, jotka pääsevät aidan yli Ceutaan kuskataan veneillä Manner-Eurooppaan.

Ceutaan ryntäsi eilen ainakin 600 laitonta tulijaa. He kiipesivät aitojen yli ja heittelivät viranomaisia paskalla. Poliisi ei voinut käytännössä mitää. Ceuta on tällä hetkellä täysin lainsuojaton alue.

Ceutaan tunkeutuneita laittomia afrikaanoja.

4E967FFA00000578-5994687-image-a-9_1532613804981

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

47 thoughts on “Vuoden 2018 Euroinvaasio alkanut

  1. Afriikan väestönkasvu 31 miljoonaa vuodessa,joten nuo eurooppaan tuppautuvat ei lopu.
   NJos tuota helvewtin touhua ei lopeteta,Eurooppa muuttuu mustaksi muutamassa vuodessa.

   84
  2. Järkyttävä näky nuo lautat! Mustaa jätkää työntyy eurooppaan kenenkään estelemättä.

   25
 1. Eihän tästä EUn toiminnasta tule hevon vittua, yhtä saatanan pelleilyä näitten vellihousujen toiminta. Yhtä ”tehokasta” toimintaa kuin Syyriassa. EUn sotajoukot+ USA+ Venäjä+arabikoalaatiot ovat vuositolulla yrittäneet nitistää jotain 60 000 tyypin Isis-joukkiota. Wehrmacht olisi hoitanut tuon käkkäräpäälauman ennen aamupalaa. Samalla seuraavat tulijat olisi vaihtaneet tulosuuntaansa 180 astetta ja kiihtyvä vauhti ei olisi loppunut ennen Kapkaupunkia. PS. Ranskallakin pitäisi olla legendaarinen Muukalaislegioona. Missäs ne on tämän invaasion aikana olleet? Louvressa katsomassa Mona Liisaa vai??? Kyllä Saksassa oli ennen sentään ryhtiä.

  115
  1. Mitä ilmeisimmin tehottomuus Syyriassa johtuu siitä, että siviiliväestön tappamista yritetään välttää. Jos etenevät joukot voisivat lahdata kaiken eteen tulevan, ei varmaankaan kestäisi kauaa, että esim Isis olisi tuhottu.

   2. Maailmansodassa esim britit pommittivat patoja, jolloin tuhoutuneista patorakennelmista karannut vesi tappoi siviilejä tuhansittain.

   Joka tapauksessa siviiliuhrien välttäminen on ainakin minun mielestäni arvo, johon minäkin voin samaistua.

   Merestä noukittuja afrikkalaisia ei kuitenkaan pitäisi kuskata Eurooppaan, vaan heille pitäisi tehdä palautus Afrikkaan. Sellainen järjestely hillitsisi uusi yrittäjiä.

   Näin ei tulisi lisää maanvaivoja notkumaan kaduille ja toreille.

   43
   1. Nykyiset armeijat ovat enemmänkin lymfahoito-osatoja kuin sotimisiin soveltuvia yksiköitä. Se, että naisetkin pääsevät nykyisin armeijaan, kertoo jo siitä kaiken oleellisen. Vietnamin sotaa on sanottu Amerikan suurimmaksi traumaksi. Jenkkisotilaita kuoli 10 vuoden aikana noin 60 000 (siviiliuhrit oli sodassa ihan huippuluokkaa). WW2 aikoihin Saksa soti yksin lähes koko planeetan asevoimia vastaan, esim Ardennien taistelussa kolmen viikon aikana kuoli 67 200–100 000 saksalaissotilasta. Voidaan puhua jo sotimisesta. Ennen Jenkkejä Vietnamissa soti Ranska (1946-54). Tuohon aikaan jos partioreissulta selvisi hengissä, oli se kunniamerkin arvoinen saavutus. WW2 loputtua Ranskan legioonan riveihin värväytyi joukoittain saksalaisia kaukopartiomiehiä. Sen jälkeen alkoi tulla hieman puhtia sotimiseen. Vietnamissa Ranskaa auttoi merkittävästi juuri nämä sotimista osaavat saksalaiset. Syyrian sodassa koalitiot ei jalkaudu, vaan pommitukset suoriteetaan lentsikoilla ja ohjuksilla. Tähän kykenee jopa naissotilaskin.

    15
    1. PS. Lainaten armeijanaikaisen komppaniapäällikkömme sotaluentoa. Unohtakaa filmiteollisuuden Rambot ja kaikenmaailman erikoisjoukot. Kyllähän ne sodanaikaisen suomalaiset ja saksalaiset sotilaat niitä oikeita Ramboja olivat.

     24
   2. Siviiliuhrien välttäminen ja siviilien keskeltä operoivat terroristit ovat varsin mahdoton yhtälö.

    14
   3. Tehottomuus juhtuu siitä, että sota ON bisnestä. Pitkä sota hyvä bisnes.
    Joka ei usko, miettikääpä mitä kaikkea sotimisessa tarvitaan? Aseiden lisäksi kaikkea. Lääkintä tarvikkeista aina ruokaan ja polttoaineisiin.
    Yksityiset tahot omistavat suurimmanosan tarvikkeiden tuotannosta.

    13
  1. Jos kovin tökkii sen vuoksi, ei kannata lukea lainkaan. Et kyllä sitten voi lukea muitakaan lehtiä. Valtamedia on ammattilaistoimittajineen oikein hyvä huonossa kieliopissa ja kirjoitusvirheissä. Tämä julkaisu on kumminkin enemmänkin harrastelijoiden kuin koulutettujen toimittajien tuotos, joten pitää olla ymmärrystä sille, että virheitä joukkoon eksyy. Voisit tietysti ilmoittautua vapaaehtoiseksi oikolukijaksi lehteen.

   41
   1. Ei ole rahaa lahjoitella, mutta oikoluennassa/oikeinkirjoituksessa on sen verran osaamista, että siinä voin tarvittaessa auttaa. Sähköpostin varmaankin näette.

    1. Pitäisi vaan ajatuksen kanssa lukea aina juttu lopuksi, jotta saisi ne kielikukkaset pois. Monesti jutut tulevat vain paukuttamalla yhtenä laakina, vähän kuin afrikaano kotibileissä, ja kirjoitusvirheiden tarkistuksen jälkeen kielioppi voi jäädä vähän vajaaksi..

     12
     1. Ihminen on ikävä kyllä sangen sokea virheille omassa tekstissään. Oikoluku on paras antaa jonkun toisen tehtäväksi. Tajukankaana ottaisin kopin Valtsun tarjouksesta.

      Niin, ja kirjoitatte johdonmuksisesti esimerkiksi sanan ’karkottaa’ iin kanssa, mihin mikään omatoiminen oikoluku ei auta. Voisin itsekin olla avuksi, jos päätätte perustaa oikolkuosatson.

  2. Kirjoitusvirheethän tässä koko maahantunkeutumisessa se pahin asia onki. Mietippäs perusteellisemmin tämä asia.

 2. On se kumma ettei Eurooppa pysty suojelemaan maitaan vaan mitkä tahansa *ensanomitkä* pystyvät työntämään itsensä rajojen läpi ongelmitta ja sitten irvailemaan.

  49
  1. Ei ole poliittista tahtoa pysäyttää, vaan taitaa olla enemmänkin haluja pitää virtausta yllä. Johan Euroopan suvakkihallinnoilla meni kahvit väärään kurkkuun, kun Italia esti ihmissalakuljettajien jatkoyhteydet Italiaan.

   33
 3. Näyttää olevan lakupekkoja,nuo tunkeutujat.eivät tosin yhtään osaavampia ja viisaampia kuin hikkaneekeri arabit.samaa älämölöä tarjolla.

  38
  1. Hiekkan__kereistä jos päästäänkin eroon, tulee hikkan__kerit : ) tilalle… Ei paljon lohduta, ei.

   Miksei eurooppa herää sotimaan!?

   16
 4. Euroopalla on kaksi vaihtoehtoa – joko tuhoudutaan tai vaihtoehtoisesti valtaan nousee viiksivallu 2.0 joka laittaa asiat järjestykseen.

  41
 5. Miksei maahan tunketuvaa vihollista ei saa nykyisin ampua? Onko laki jotenkin muutunut? Uhreja tulisi paljon paljon vähemmän ja viesti menisi perille:Tänne ei voi tulla! Muutama esimerkki voisi riittää, nyt näitä kuolee tuhansittain turhaan.

  34
  1. Niin kyynistä ajattelua kuin tuo muutaman pysäyttäminen ampumalla onkin, on se tosiasiassa uhreja vähentävä ratkaisu. Niin ja se pelastaisi Euroopan merkelistien johtamalta eurooppalaisten kansojen ja eurooppalaisen kulttuurin murhalta.

   24
 6. Rajan ja aidan yli tulijat ovat jopa aseistautuneita. Eikö kyseessä ole silloin sotatoimi? Toisen valtion alueelle tehdään aseellinen hyökkäys, luulisi että silloin vastassa pitäisi olla armeija joka tiputtaa hyökkääjät aidasta. Ei neukkujakaan toivotettu rajan yli tervetulleiksi ja puolustusvoimat teki jotain muuta kuin kantoi niiden varusteita, mutta turhaan näköjään vaivautuivat.

  28
 7. Kun aluksi puhuttiin turvapaikanhakijoista, oli olevinaan jokin peruste päästää nämä ihmiset tänne, mutta miksi hitossa tämä jatkuu vieläkin?

  26
 8. Kuinkahan pitkälle paska lentää? Noistahan voisi olla vaikka Suomelle uusia keihäänheittäjiä.

  9
  1
 9. Vienti lähti nyt huimaan nousukiitoon. Ajatelkaa tilannetta, jossa kokouksessa istuu jaappanialaista, korealaista, ameriikkalaista pukuherraa. Suomen edustaja tulee 3h myöhässä, alasti, kirkuu ja heittää paskaa muiden päälle. Se on kauppa kiinni ja miljardit tilille.

  YK saisi pikapostina lähettää niitä vauvoja raiskaavia ja niistä taikakaluja rakentavia erikoisneekereitä, miljoonan vaikka alkuun. Se on muilta pois, jos olemme kehityksen kärkimaa.

  17
 10. #JuhaSipilä kai olet jo asunnon luvannut laittomille maahan tunkeutujille kuten aiemminkin? Idiootti! Kansa kapinaan nyt eikä huomenna, jolloin on liian myöhäistä!!! Kuka ottaisi ohjat suomalaisten johtajana, joka vie meidät tästä sairaudesta pois?

  21
  1. Pelkkä hyvä johtaja ei riitä. Myös kansan pitäisi herätä ajattelemaan enemmän omilla aivoillaan ja ymmärtää, että aina ei voi odottaa jotakin korkeampaa tahoa apuun. On kyettävä itsenäiseen ongelmanratkaisuun. Johtaja voi vain näyttää oikean suunnan, mutta se mitä todella saadaan aikaan riippuu kansasta itsestään.

 11. Siis perkele, etten pahemmin sano ! Taidan lähettää noiden raketti-insinöörien laumakuvat edelleen jakeluun tuttaville; on sen verran puhuttelevaa kamaa. Ja ”yksi kuva puhuu enemmän kuin tuhat sanaa”!

  15
 12. Voi Ei. Olen jo vuosia lukenut ja pelännyt. Oikeaa tietoa ei tavallinen ihminen verokanavalta saa. Mihinkään ei uskalla laittaa mitään kun tiedot kerätään ja voidaan käyttää väärin tai harmiksi tai kiusaksi. Useampi olisi varmasti suunsa avaava, jos pelko sanktioista ei olisi niin kova. Kaikki meistä ei ole vahvoja. Yritämme silti äänestää, jos uskaltaa. Anteeksi. Olen ihan tosissani. Antakaa vaan taas sitä kakkaa niskaan. Ei kaikilla ole sosiaalista mediaa. Siksi tämänkaltaiset sivut tekevät tärkeää työtä.

  21
 13. Nyt tulee kovimman luokan VOITTAJIA!!!!! PANOMIESTEN AATELIA!!! JA NE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA!!!!!!!!!! ONNEA EUROOPPA!!!!!! ONNEA EUROOPAN TYTTÖLAPSET!!!!!!

  13
 14. Saamme tästä syyttää vain itseämme. Olemme antaneet Afrikalle taloudellista tukea aina -70 luvultä lähtien. Nyt niitämme sitä minkä silloin kylvimme.

  Toinen asia mistä saamme syyttää vain itseämme on valitut politikkomme. Me itse olemme valinneet heidä joukostamme päättämään asiat puolestamme. Jos jokainen ihmisryhmä äänestäisi intressiensä mukaan niin Suomessa eläkeläisten puolue olisi suurin puolue. Ja eläkeläisten asiat olisivat reilassa. Mutta kun ne äänestää vasemmistoa, sossuja, kepua ja kokoomusta.

  Me itse olemme syyllisiä.

  19
 15. Facebook poisti tämän julkaisun roska sisältönä kun äsken jaoin tmän erääseen ryhmään tiedoksi vain mielestäni tämä ei ole roska sisältöä.

  12
   1. Ei luki vaan että yämä on roskasisältöä en uskalla jakaa uudestaan kun oon jus kärsiny peräkkäin 2 kolmenkymmenen päivän bannia.

 16. Emma Kari voisi mennä tuonne vaakkumaan alahuuli väpättäen ”täällä on naisia ja lapsia” saisi toivonsa mukaan myös urheiluhenkisen joukkorikastuksen. Kuvissahan on ihan selkeästi tyttöpuolisia vaippaikäisiä.
  Jos joku näkee noissa viidakon villin niin se on vaan rasismia.
  Kahden päivän kotoutus, kelagold ja vapaudut vankilastakortti mahdollisen pilluvarkauden kohdalla niin kunta kintestä tulee oiva Eurooppalainen.

  19
 17. Jo on mustaakin mustempaa nuorta neekerimiestä, suvakit odottavat alapäät märkinä. Nuo ovat sitä villeintä afrikan alkukantaista ainesta. Näsitä ovat innoissaan mm. eräs keskusrikospoliisin rikosylikomisario suomesta, ei tarvitse mennä afrikkaan asti. Myös mykkäsellä on sanansa sanottavan tässä, etteivät muut maat vie aivan käsistä näitä insinöörejä.

  15

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.