Irakilaiset tulivat ”pitämään hauskaa” yleiseen saunaan mm. runkkaamalla

150819-_OHA7973-1280x591.jpg

Henna Kajava kirjoittaa Oikean median blogissaan, että tapasi illalla ensimmäistä kertaa irakilaisia Helsingin kuuluisassa yleisessä saunassa Sompasaunassa. Kohtaaminen johti poliisin paikalle kutsumiseen.

Nimittäin irakilaiset eivät olleet voineet hillitä saunalla kiimaansa ja ainakin yksi irakiaano oli vemputtanut kikkeliään samalla kopeloiden naisia. Kun suomalaiset miehet läksyttivät irakiaanoja tästä käyttäytymisestä alkoivat irakiaanot rähisemään. He olivat näetsen ”tulleet pitämään hauskaa” saunaan.

Irakilaisten hauskanpito loppui siihen, että poliisit kävivät noukkimassa kiimaiset irakiaanot kyytiin.

https://www.oikeamedia.com/o1-76100

Kajava tuossa juuri kertoi syyn miksi ruotsalaiset ovat lopettaneet kylpylöissä ja uimahalleissa käynnin. Suomessa tilanne ei ole vielä niin paha, ja Sompasauna on hieman oma yhteisönsä, joten se osasi hoitaa ongelman. Mutta tilanne on aivan toinen julkisissa suurissa uimahalleissa.

Joka ainoassa ruotsalaisessa kylpylässä tai uimahallissa on yksi suuri ongelma; häiriköivät afrikaanot ja arabiaanot. Esimerkiksi Tukholman Söderissä sijaitseva Eriskdalbadet on jatkuvasti tapetilla asian takia. Taustaiset nuorukaiset vemputtavat kikkeleitään naisten edessä ja yrittävät repiä naisten uima-asuja päältä pois. Nuorukaiset hiippailevat naisten puolelle ja tekevät monenlaisia kepposia. Eriskdalbadet joudutaan säännöllisesti sulkemaan muutamaksi päiväksi, jotta tulijoiden tunteet saadaan viilentymään.

Tavallinen tilanne on piirittää yksittäinen tyttö. Useat nuorukaiset jahtaavat altaassa nuoren tytön ringin keskelle. Tyttö on täysin puolustuskyvytön kun kymmenet ruskeat kädet alkavat repimään uima-asua päältä. Sen jälkeen sormia työnnetään ruumiin eri aukkoihin.

eriksdalsbadet.jpg

Malmön Hylliebadet Aqva on ollut vuosia jo täysi katastrofi. En usko, että kukaan normaali täyspäinen ruotsalainen menee sinne lapsiensa kanssa, kuten Eriksdalbadetinkaan. Ongelmat ovat samat. Kun Hylliebadet avattiin pari vuotta sitten remontin jälkeen niin elokuun ensimmäisen viikon aikana tehtiin 27 erilaista rikosilmoitusta. Ilmoitukset olivat seksuaalisia häirintöjä, uhkailuja jne. Osa kohdistui henkilökuntaa, joka oli yrittänyt hillitä villiintyviä uusruotsalaisia.

Uimahallien henkilökunnan kaikki aika menee siihen, että he yrittävät pitää kaaosta hallinnassa. Hylliebadetin henkilökunta kuvasi pari vuotta sitten medissa tilannetta seuraavasti:

– Nuorukaiset painavat toisiaan ja sivullisia veden alle, asiakkaat tappelevat ja riitelevät kovaäänisesti, altaassa tupakoidaan, pennut hyppivät ihmisten päälle altaan reunoilta altaaseen jne jne jne. Poliisi joudutaan hälyttämään paikalle joka ikinen päivä.

644x429bymaxscale_topleft_transparent_true_true_undefined.jpg

 

Upplands Bro:ssa Brobadet ajautuu säännöllisin väliajoin tilanteeseen, joka huipentuu kylpylän parin päivän ”jäähdyttelytauolle”. Kylpylän ovet lyödään pariksi päiväksi kiinni. Tavallinen tapahtuma: 20-30 hengen uusruotsalaisjoukkio villiintyy. He heittelevät kukkapurkit altaaseen, rikkovat paikkoja ja tunkeutuvat naisten puolelle esittelemään kikkeleitään josko sieltä löytyisi burkaan pukeutumattomia ruotsalaisia huoria. Henkilökunta ei voi tietenkään tehdä mitään kuin lohduttaa märiseviä naisia ja lapsia ja soittaa poliisit paikalle.

Halli voidaan laittaa kiinni myös hygieniasyistä, kuten vuosi sitten: uusruotsalaiset kusivat ja paskantivat altaaseen.

bro-simhall-011.jpg
Kuvassa Uppands Bron kylpylä, jonne poliisit saapuivat miehistönkuljetusautoilla hillitsemään lotraavia sotapakolaisia.

 

Henkilökohtaisesti olen käynyt kerran ruotsalaisessa uimahallissa Husbyn Husbybadetissa. Yksi kerta riitti. Se harrastus loppui siihen. Husbybadet on ihan  samanlainen paikka kuin yllä olen kuvannut. Tosin Husbyssä oli se erikoisuus, että altaassa pulikoi täydessä sotisopassa olevia musliminaisia hunnutettuna varpaista päälakeen. Yksi tällainen henkilö vie ison tilan kun väljä telttakangas leviää kellumaan veden pinnalle.

Sen jälkeen kävin kuntosalin saunassa muutaman kerran. Saunaan meno piti ajoittaa oikein. Piti osata päätellä oliko sinne tulossa sillä hetkellä sotapakolaismiehiä. Kerran epäonnistuin. Kokemus on kuin pyörremyrsky ja se jättää ihmiselle tyhjän olon kun tilanne on ohi.

Istuin saunassa kun pukuhuoneesta alkoi kuulumaan mölinää. Se on kuin kaukaa kuuluvan ukkosen jyrinä. Ennakoi mitä tuleman pitää. Myrsky siirtyi suihkutilaan, jonne saapui 5-8 arabiaanomiestä. Sen jälkeen alkoi katastrofi. Kun porukka tuli saunaan oli meteli kauhea. Kaaos. Kaaos jatkui 10 minuuttia, kunnes myrsky siirtyi pois pään päältä. Kohta kuului enää etääntyvää jyrinää.

Istuin sen jälkeen saunassa, kaikki energiani oli varastettu. Katsoin tyhjänä saunan ikkunasta ulos ja ajattelin:

– Mitä enempi niitä kohtaa sitä enempi niitä alkaa vihaamaan.

Jos lomailee Ruotsissa niin ehdottomasti kannattaa vierailla jossain kylpylässä. Vaikka Tukholman Eriksdalbadissa. Saa vähän kokemusta miltä tulevaisuuden kylpyläkulttuuri näyttää Suomessa. Henna Kajava siitä sai maistiaisia ja luultavasti järkyttyi.

Tuoltapa vähän lisää lukemista asian tiimoilta:

https://pt-media.org/?s=kylpyl%C3%A4

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

37 thoughts on “Irakilaiset tulivat ”pitämään hauskaa” yleiseen saunaan mm. runkkaamalla

 1. Valloittajan elkeet näillä miehillä. Tuskin ne kotimaassaan saa toimia samalla tavalla. On se kumma, kun päättäjät eivät uskalla tehdä mitään lopettaakseen tuon hulluuden.

  96
  1. ”On se kumma, kun päättäjät eivät uskalla tehdä mitään lopettaakseen tuon hulluuden…”

   No eiköhän tärkeimpiä syitä ole juuri se, että ”päättäjät” itse asuvat ja harrastavat omissa pääosin pottunokkaisissa ympäristöissään.

   Onko tätä ongelmaa esimerkiksi jossakin Tammisalon tai Espoon kultahammasrannikon rannoilla tai Kauniaisten uimahallissa?

   Olen aiemminkin sanonut, että kaikki nämä ongelmat kuten EU-siirtolaisuus, kerjääminen, kamanmyynti, ahdistelu, pipelinnysväys, jne. pitäisi jotenkin saada laajenemaan myös eliitin omille alueille.

   Joku kielitaitoinen voisi laatia eri kielillä opaskarttoja vaikka itä-Euroopan asuntomurtojengeille, missä opastettaisiin miltä alueilta saa parhaat murtosaaliit: esim. hienoja vaatteita ja muuta arvotavaraa, eikä mitään köyhien lumppuja ja muoviroskaa.

   80
   1. Itiksestä menee suora bussilinja Espoon West Endiin, jossa mm. Stubb asuu – nyt täytyisi saada jokin houkutin, jolla saataisiin kehitysmaamuslimit innostumaan rikastusmatkailusta ko. linjalla.

    Mukavaa kuitenkin että artikkelissa kuvatussa tapauksessa oli annettu myös takaisin. Tosin tilattavan ajoneuvon pitäisi tällaisessa tapauksessa olla poliisiauton sijasta ambulanssi.

    37
 2. Ennenmuinoin saunassa asusteli saunatonttu vaan nyt kikkelinvemputtajairakiaano. Tai kikkelinvemputtajasyriaano. Tai kikkelinvemputtaja-afgaani. Kukaties vieläpä kikkelinvemputtajasomppukin? Ilmankos tulijoita piisaa kun kotimaahan lähetetään viestiä:

  ”Tulkaa tänne, kaikki on ilmaista, kansa on tyhmää ja kullia voi runkata in the Finnish Sauna alastomien huorien keskellä!”

  66
 3. Itäkeskuksen, eli Lähi-Itäkeskuksen uimahalli on vastaavassa tilanteessa. Ei siellä käy kun homot ja mutiaiset. Joutuivat laskemaan lippujenkin hintaa.

  61
 4. Toivottavasti on joskus sellainen poliittinen tilanne, että sanotaan ihan suoraan mitä näille tyypeille pitäisi oikeasti tehdä ongelmien ratkaisemiseksi ja se laitettaisiin toimeen seuraavan 24 tunnin aikana. Ihan sama vaikka kaikki maailman humanistit latais atomipommia niskaan toimenpiteimme seurauksena; pääasia että näille apinalaumoille edes yritettäisiin tehdä jotain ja toimivasti.

  68
  1. Monta kertaa ollut mielessä, jotta jos saisin päättää, niin nuo ”rikkaudet, voimavarat ja moniosaajat” saisivat sitä, ”mitä ovat tilanneet….”. Jälki tulisi olemaan rumaa. Osansa saisivat myös nuo matujen hyysääjät ja ymmärtäjät, mukaanlukien päättäjät (muutamat sisäministerit, nimiä sanomatta). Mutta olen sata varma, että oikeus voittaa, ja me kriittiset kohotamme maljoja ; )

   54
   1. Suomen viimeisimmät sisäministerit nimiltä sanoen: Petteri Orpo (Kok,), Paula Risikko (Kok.) ja Kai Mykkänen (Kok.), kaikki Sipilän hallituksessa.

    38
    1
    1. Elä unhota Utaretieteen Maisteri Päivi Nerg:iä (KePu-Usk useassa sukupolvessa), joka tuntee noi kaikki. 😀

     37
     1. Onpa muuten nykyään pääarkkitehti suunnittelemassa sotea. …että kusessa ollaan kaikki ei muslimit kantasuomalaiset!?!

      20
  2. Poliittinen tilanne muuttuu vain sillä,että muutamme äänestyskäyttäytymistämme.Kokoomusta kepua rkpeetä ja Rinteen
   Anderssonnin vihervasemmistoanarkistejä äänestämällä tilanne tulee pahenemaan.

   Jos olette nykytilanteeseen tyytyväisiä,äänestäkää jatkossaki nuita edellämainittuja mädättäjiä.Tuon parempaa neuvoa en osaa antaa.

 5. Ei alkuasukkaita Suomeen, ei alkuasukkaita minnekkään. Maassa maan tavalla tai maasta pois. Pois pois pois apinat teitä ei täällä kaivata. Valtionpetos oikeudenkäyntejä odotellessa.

  49
 6. Tämä käytös jatkuu tasan niin kauan kun tunkeutujat voivat luottaa siihen ettei niitä ojenneta fyysisesti heti tilanteen ollessa päällä.

  Tuossakin Hennan kirjoittamassa jutussa paikalla olleet olivat vain menneet jututtamaan ja tunkeutujat alkoivat heti aggressiivisiksi koska ne luottavat siihen että moderni valkoinen mies on pelkkä sovitteleva pelkuri jonka pystyy pelottelemaan hiljaiseksi olemalla uhkaava ja joka aina ulkoistaa kaiken voimankäytön poliisille jota saa odotella aina kauemmin ja kauemmin paikalle.

  Oikein hyvä esimerkki monikulttuurisesta yhteiskunnasta jossa on kahdet säännöt eri ryhmille. Tunkeutujat voittavat aina koska ne osaavat olla aggressiivisia ja uhkaavia ja niillä on suvakkiarmeija puolustamassa. On helppoa kukkoilla kun siitä ei seuraa yhtään mitään.

  Häviäjinä ovat liialliseen kiltteyteen kasvatetut pehmeät valkoiset joidenka tekemisiä systeemi valvoo pilkuntarkasti ja on heti valmis rankaisemaan pienestäkin voimankäytöstä. Valkoisia kasvatetaan kynnysmatoiksi jotka on helppo nujertaa.

  Monikulttuuri on ihan puhdasta sotaa kantaväestöä vastaan.

  94
  1. ”Oikein hyvä esimerkki monikulttuurisesta yhteiskunnasta jossa on kahdet säännöt eri ryhmille. ..”

   Juuri näin. Kyseessä on anarkotyrannia ja kahdet eri säännöt pelaajista riippuen.

   Esimerkiksi kun kyseessä on väkivallalla uhkaava ja sitä käyttävä antifa- tai mamumellakka, poliisi ”sovittelee” ja de-eskaloi.

   Sitten kun kyseessä on täysin rauhanomaista mainetta nauttiva muutaman hengen rauhallinen ”natsimiekkari”, kyseinen vaara nujerretaan poliisin toimesta tai poliisi seisoo lammasmaisesti hymyillen vieressä kun heidän kimppuunsa hyökätään.

   You tubessa on videoita tällaisista tilanteista varmaan jo sadoittain.

   Näin tapahtuu koska näiden annetaan tapahtua. Vastapuoli ei tunne tervettä pelkoa…

   48
 7. Kaikki vaivalla rakennettu pilataan multikultin nimissä ja sitten kehutaan kuinka ihanaa ja hyödyllistä multikultti on. Tosiasiassa se on katastrofi, joka tulee tekemään suomalaisten elämistä helvetin aiempaan verrattuna ja vieläpä tyhjentämään suomalaisten kukkarotkin. Suvakkila on mielisairaus.

  57
 8. KYSYMYS PAAVOLLE

  Pystyykö näistä kylpylöistä tekemään esim. lippuhintojen perusteella valikointia, jos kaipaa vaikka parempi tasoista palvelua ja ympäristöä?

  13
  1. On kai niitä joitakin kylpylöitä, jotka ovat jonkun hotellin kupeessa, ja sitä myöten mahdollisesti normaaleja paikkoja. Mutta tuollaiset yleiset suuret kylpylät, jonne kuka tahansa voi mennä niin ne ovat järkiään aivan kauheita paikkoja.

   Että ikävä kyllä kylpyläkulttuuri on tuhottu Ruotsissa jo täysin kokonaan.

   29
   1. Vantaan Flamingon aikuisten puolella näytin paljasta persettä kolmelle Irakilaiselle, kun ne ahdisteli tyttöjä. No ne lähti perään ja löi silmän mustaksi. En tehnyt rikosilmoitusta, koska minut tuomittaisiin.

    14
    2
  1. Budapestista löytyy kanssa hyviä kylpylöitä. Ei tarvitse katsella runkkaavia afrikan kädellisiä tai arabeja, suosittelen.

   43
 9. ”– Mitä enempi niitä kohtaa sitä enempi niitä alkaa vihaamaan.”
  Tuli mieleen se unkarilainen eukko joka pakeni ruotsista unkariin.

  https://ibb.co/cXKXzT

  Koko haastattelu Juneksen suomentamana täällä

  18
 10. Eikös vastavetona Svedut voisi painua paikalliseen moskeijaan hakkaamaan tattia? Riittäisikö suvaitsevaisuus? Eikun vaan isolla köörillä onanoimaan lähimpään moskeijaan ja tottakai perkeleellinen mökö päällä, seisoi tai ei.

  36
 11. Jos suomalainen tai ruotsalainen menisi vaikka Norjaan ja käyttäytyisi tuolla tavalla niin häntä pidettäisiin psyykkisesti sairaana tai ainakin pahasti seksuaalisesti häiriintyneenä. Kun kehitysmaasotapakolainen tekee saman tempun sitä vähätellään ja peitellään ja sitä pitää ymmärtää koska… ja… blää blää blää.

  Meidän yhteiselomme kehitysmaasotapakolaisten kanssa ei tule koskaan onnistumaan. Meillä ei ole mitään yhteistä emmekä me pysty koskaan sopeutumaan toisiimme vaikka jotkut haluavat niin kuvitella.

  Ei ole mitään järkeä laskea maan tasoa halpatuonnilla.

  48
  1. Se selitellään aina ja ikuisesti samalla fraasilla. ”Erillainen käsitys seksuaalisuudesta”. Samalla paskalla selitellään myös raiskaukset. Jos sikaa syövä kantis tekisi saman niin se olisi rikos. Afrikkalaisten ja arabien kohdalla kuitataan poliisiraportissa ”kepponen”.

   32
 12. Onneksi löysin yksityisen altaan, jossa käyn vesjumpassa ja tätä paikkaa en muuten paljasta! Turvallisuudesta jahygieniasta maksan enemmän, mutta myöa nautin, venakoitakaan siellä ei käy, ne eivät peseydy!!! Jo ennen 2015 laittomien maahantulijoiden invaasiota olin törmännyt ongelmaan ja lopettanut Suomessa julkisissa uimahalleissa käynnin.

  21
 13. helpointa olisi sulkea ovet noilta muta apinoilta kokonaan ihan joka ainoaan paikkaan ja kunnon vartiointi oikeiden miesten toimesta, tosin mistä löytyy nykyisin miehiä siis oikeasti miehiä eikä hameväkeä nyky yhteiskunnassamme, täällä kun kaikki ”miehet”on lampaita ja äitin hameen alla piilottelvia surkimuksia jotka ei saa paria apinaa kuriin millään,pehmeitä lampaita kaikki.alkaa olemaan totta tuokin että ennen miehet olivat rautaa ja laivat puuta ,nyt miehet ovat pumpulia ja laivat rautaa, reservin upseereilla on valan vannomana velvollisuus puolustaa maatamme moisilta invaasioilta mutta mitä tekee upseerimme ? menee porukassa ”mettäleirille” harjoittelemaan sotaa kaljakoppa kainalossa ja sauna lämpiämässä,eli feikkisotaleikkiä hameväen malliin, kotiin palatessa paukutellaan henkseleitä että ollaan niiiiiin kovia sotapoikia että. mennyt upseerikuntammekin jo penkin alle ei niistä saa millään ilveellä koulutettua edes mie9stä saati sotilasta puolustamaan kansaa valansa vannomisetkin on pelkkä vitsi nykyisin.

  6
  1
 14. Mitä suomalainen mies valittaa? Olisit heittänyt löylyä kiukaalle sen verran, että villit olisivat poistuneet takavasemmalle. Niin Ruotsissahan ei saa heittää vettä kiukaalle. Itse ratkaisin tämän aikoinaan Helsingborgissa ollessani ottamalla kahden litran vesipullon kaveriksi. Heh, aina tuli saunaan tilaa.

 15. Tässä on nyt joku väärinkäsitys, Irakilaisille luvattiin että Suomessa on muutama miljoona lämmintä RUNKKAUSHUONETTA jossa maan tavan mukaan kuuluu vemputtaa raivokkaasti heti kun näkee naisen. Nää on näitä tulkkauksessa tapahtuneita virheitä vaan.

 16. Monikulttuuriset runkkaussessiot ovat sellainen matuvitsaus, että sillä tuhotaan pohjoismainen julkisten saunojen kulttuuri.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.