”Lisääntyvät turvapaikanhakijat voivat lopettaa metsäpalot”

Kuvakaappaus 2018-07-27 23-35-18.png

Yhteiskuntakriittinen magasiinilehti Paragraf, jota pyörittää kovan linjan turvapaikka-aktivisti Andreas Magnusson, kertoo uusimmassa jutussaan, että lisääntyvä maahanmuutto voi lopettaa metsäpalot.

Magnusson idea on yksinkertainen. Kun maaseutu ja korpimaat asutetaan tiheään, joudutaan sinne rakentamaan entistä tiheämpään myös maanteitä. Maantiet omalta osaltaan toimivat ”palomuureina”. Mutta yksin Ruotsi ei selviä korven asuttamisessa, apua tarvitaan ulkomailta.

– Meidän pitää huolehtia, että harvaanasutut alueet asutetaan ja panostaa niihin alueisiin, jotka ovat nykyään autioita ihmisistä. Ja jotta se olisi mahdollista meidän pitää antaa yhä useammalle ihmiselle turvapaikka ja lisätä työperäistä maahanmuuttoa. On todella tärkeää panostaa harvaanasuttuihin alueisiin satsaamalla uusruotsalaisten hyvään integraatioon, Magnusson kertoo.

Sitäpaitsi maaseutu saa turvapaikanhakijoista elämän eliksiiriä muutenkin. Magnusson mainitsee esimerkin Laxån pikkukylästä. Laxå oli vuoteen 2015 Ruotsin köyhin ja kuppaisin kunta. Muuttotappio näytti siltä, että kun viimeinen mummo kuolee niin kylästä voidaan sammuttaa valot.

Mutta sitten tuli apu, ja se tuli sotapakolaista. Kuntaa sijoitettiin muutama tuhat sotapakolaista niin, että kunnan väkimäärä nousi vuoden 2010 3 000 hengestä nykyiseen vajaan 7 000 henkeen. Tämä väkimäärän lisäys ”pelasti” kylän ja valtion maksamat pakolaisrahat nostivat kunnan köyhyysloukusta menestykseen. Kylän jokaisella mummolla on nyt oma kotisotapakolainen.

Niin ikään Magnusson haukkuu Puolan samaan syssyyn, koskien metsäpaloja.

– Koska sammutustyö on vaikeaa olemme olleet riippuvaisia EU-avusta. Saksa ja Puola auttavat sammutustöissä. On hyvä, että Puola nettosaajana näin maksaa takaisin Ruotsille, joka on nettomaksaja.

Suomessakin voidaan ottaa mallia Magnussonin ideasta; kun maa täytetään sotapakolaisilla Pyhtään kaltaisia metsäpaloja ei voi enää syttyä.

https://www.magasinetparagraf.se/nyheter/kronikor/52513-okad-invandring-kan-stoppa-branderna/

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

27 thoughts on “”Lisääntyvät turvapaikanhakijat voivat lopettaa metsäpalot”

 1. Eihän EU ole Ruotsia auttanu pätkän vertaa maastopaloissa, vaan yksittäiset Euroopan maat hyvää hyvyyttään. Natoltahan ne on apua pyytämässä eikä edes puhettakaan että Brysselin byrokratiahelvetti jotain tekis. Sehän se suurin yllätys olis jos EU:sta joskus jotain hyötyä tai apua olis jollekin.

  62
  1. Eikös arabimies halunnut pois Pohjois-ruotsista koska siellä on karhuja vaati päästä suurkaupunkiin. Näin ainakin oli uutisissa jokin vuosi sitten kun nk.turvapaikanhakijoita tuli.

   25
 2. Laskelmiini tulee suhtautua suurella epäluulolla, koska en osaa laskea.

  Ruotsissa väestöntiheys 23,7/km2, Suomessa 16,3/km2. Ruotsin pinta-ala 450 295km2, Suomen 338 449km2. (Bangladeshin pinta-ala 143 998km2, väestötiheys 1257,3/km2) Lähteenä Wikipedia.

  Bangladeshin väestötiheydellä Suomen mahtuisi 425 531 576 muslimia, Ruotsiin 566 155 904. Li Andersson on todella oikeassa kyltittäessään, että meillä on tilaa. Kenenkään on turha väittää muuta. Tuolla väkimäärällä saadaan kaikki metsät kaskiviljeltyä, eikä metsäpaloja enää satu. (Elleivät sitten halua kaupunkeihin, joista kuulemma jotuu lähtemään pakolaisiksi.)

  Onneksi muslimeita on enemmän kuin tarpeeksi, molemmille maille riittää ja jää vielä ylikin. Taistelu on alkanut.

  Luvuista jos joku keksii virheitä, niin korjatkaa, voi tulla isojakin muutoksia lukemiin.

  35
  1. Li saattaisi muuttaa mieltään näkemyksestään maahamme mahtuvien kehitysmaalaisten määrästä, jos hän olisi itse henkilökohtaisesti vastuussa heidän asutuksestaan, elatuksestaan ja kotoutuksestaan.
   Vaan eihän Li ole, ja juuri siksi hänestä ja hänenlaisistaan onkin niin kovin kivaa leikkiä Hyvää Ihmistä muiden rahoilla, muiden asuinympäristöissä ja muiden turvallisuuden kustannuksella.

   63
   1. Totta ja sama koskee monia muitakin poliitikkoja. Saavat vielä VOKkirahaa pimeille tileilleen.

    37
   2. varsinkin jos Li olisi henkilökohtaisesti vastuussa jokaisesta raiskauksesta ja puukotuksesta, tällä vastuulla sitä miettisi kaksi kertaa ennen kuin ottaa islamisteja maahan.

    28
    1. Päättäjänä hän nimenomaan on osavastuussa kaikesta mihin on osallisena päättäjänä, poliitikkona ja mielipidevaikuttajana. Päivänselvä asia.

  2. Antarktiksella vasta onkin tilaa elintasopakolaisille eikä tarvitse pelätä metsäpaloja, jos sinne maihinnousee miljardi muslimia niin hiilidioksidipäästöt lakkaavat ja ilmastonmuutos pysähtyy…

   24
 3. mULLA on vastaava idea..hakataan tai poltetaan kaikki metsät pois, niin näin metsäpalot loppuvat!

  36
 4. Ei nyt mies on ymmärtänyt ihan väärin tämän homman. He ovat metsäpalon sytyttäjiä, ei sammuttajia. En ihmettele miksi Ruotsi on tuossa jamassa kun näitä valopäitä sikiää joka niemeen ja notkoon.

  60
 5. Ei mitään järkeä tuoda lisää autogrillaajia muka metsäpaloja sammattamaan. Asuvat sitäpaitsi kaupunkien keskustoissa eivätkä tee muutenkaan töitä, päivät istutaan kahviloissa ja ruotsi maksaa kultamunille oleskelusta.
  Kuinka tyhmiä ruotsin suvakit voi olla? Mikä on seuraava pohjanoteeraus?

  44
 6. Tietotekniikassa puhutaan palomuureista. Tehdäänkin näistä multitalenteista Euroopan pelastajista sellaisia.

  19
 7. Syökö nämä vatipäät omat ulosteensa vai millä nuo aivopierut voi selittää?

  33
  1. Oletkos ikinä katsonut Idioluutio (Idiocracy)-nimistä elokuvaa? Todellisuus alkaa vastaamaan alun perin mustaksi huumoriksi tarkoitettua kuvausta ihmisen pieleenmenneestä evoluutiosta vähän liiankin kanssa…

   20
 8. Näiden vitun hullujen maanpettureiden utopioissa on se yhdistävä piirre, että kun tänään joku keksii jonkin aivan pimeän idean, niin huomenna se onkin jo fakta.

  40
 9. Ei kai tämä Anreas Magnusonkaan oikeasti nuin tyhmä voi olla ?
  Tai pirustako sen tietää,onhan meissä ihmisissä hurahtaneita
  asiaan kun asiaan.

  30
  1. Kyllä voi. Näitä kuningas ideoita tulee päivittäin. Joka saatanan ongelmaan on vain yksi ja sama ratkaisu. Lisää sotalapsia

   37
   1. Magnusson on oikeasti tyhmä ja se keksii vastaavanlaisia juttuja viikottain.

    Mutta, se hauskin juttu on tosiaankin se, että kaikenmaailman rasmukset pitävät juttuja neroina. Jori Eskolinkin tuntuu rinnalla viisaalta mieheltä.

    32
 10. Sama heittää tonnikaupalla bensaa metsiin, kuin sijoittaa sinne läpsyttelijöitä sytkärien kanssa.

  21
 11. Maanteiden rakentaminenhan täällä pohjoisessa on halpaa lystiä ja kun valtio maksaa kaikki ns. pakolaisten kustannukset, niin missähän se villakoiran ydin on tässäkin asiassa? Eikähän suurin osa tulijoista edes halua minnekään maaseudulle, vaan Tukholman, Malmön ja Örebron lähiöihin omiensa joukkoon. Kuolleena syntynyt ajatus, mutta näitähän riittää!

  27
 12. Kun olemme vallanneet Ruotsin suuret kaupungit ja isot taajamat, ei vääräuskoisilla ruotsalaisilla ole muuta mahdollisuutta kuin paeta metsiin ja korpeen. Ahdistamme heitä sielläkin ja perimme jizyan, se on pyhä oikeutemme.

  16
 13. Mies haki töihin puunkaato hommiin, pomo kysyi että missä olet ollut aiemmin töissä.
  Mies vastasi että saharassa olen ollut, pomo sanoi että, eihän siellä ole puita, mies vastasi,
  niin, ei ole enää.

  12
 14. Tätä globaalia keinosiemennystähän on puolusteltu jos minkäkinlaisilla termeillä, mutta tämä hiihtelee kirkkaasti top 3. Valkoisen rodun hävittämistä geneettisesti olemattomiin kehitysmaalaisten massamuutolla on ollut ollut valkonaamoja ihhoavien suunnitelmissa jo useita vuosikymmeniä. https://www.youtube.com/watch?v=itGPPx4wNTY

  10
 15. Voihan teitä rakentaa palopuskureiksi ilman, että niiden varressa ketään välttämättä asuisi. Ilman asutusta oleva tienvarsi pysäyttää tulen paremmin kuin että siinä joku asuisi. Tuntuu, että aika monen ruotsalaisen päässä on osaamisvaje.

 16. Turhaa haaskaavat kallisarvoista vettä metsäpaloihin. Halvempaa olisi pudottaa matuja lentokoneesta paloja tukahduttamaan. Parikymmentä läpsyttelijää per neliömetri sammuttaisi sitkeimmänkin kulovalkean. Aktiivimallia parhaimmillaan.

 17. Oikeastaan kaikki Etelä-Amerikan sademetsät pitää laittaa nurin, niin saadaan valtavat määrät pakolaisia ja turvapaikanhakijoita asutettua oikein jokisuistoon. Mitä vittua? Siellähän on tilaa.

  Jos yksikin puu on pakolaisen tiellä se pitää tietysti kaataa. Jos vihreä hetken asiaa miettisikin, niin vassari tulee koputtamaan tyhjään päähän, että ’hei kamoon: ihminen vai puu?’. Ja näin kaatuu planeettamme viimeinenkin puu.

  Sitten kun kaikki pakolaiset on asutettu 10.000 euron sos tuen kanssa per kuukausi ja kantikset on kaikki orjuutettu vauvasta vaariin hyysääjiksi, niin mietitään voisiko planeetalta enää löytyä mitään muita ongelmia.

  Ehkä voisimme senkin jälkeen parantaa pakolaisten palvelua?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.