Nuori pari rakastui, mies tuomittiin raiskauksesta

hand-846092_960_720.jpg

Miettikää mikä kulttuuriero. Afganistanin kansalainen 1998 syntynyt AHMAD Hossein Hosseini tuomittiin Halmstadin käräjäoikeudessa 1 vuoden ja 4 kuukauden vankeuteen lapseen kohdistuneesta raiskauksesta.

Teon tausta on mielenkiintoinen. Parikymppien Hosseini aloitti suhteen 13-vuotiaan muslimitytön kanssa. Tytön tausta ei tule täysin selväksi, mutta kuitenkin joko Lähi-idästä tai Afganistanista. Pari aloitti seurustelun joskus tammikuun alkupäivinä. Suhde oli ensiviikkojen ajan salasuhde. Pari keskusteli somen kautta, mutta myös tapailivat harvakseltaan.
Tytön äiti ja vanhempi sisko saivat tietää, että tytöllä oli salarakas. Tästä seurasi, että Hosseinin ja tyttö yhtyivät sukupuolisesti. Hosseini ei pakottanut tai painostanut tyttöä millään tavalla, vaan tyttö kertomansa mukaan teki kaiken omasta halusta ja vapaaehtoisesti. Hosseini kertoi tytölle, että kun he ovat harrastaneet sukupuoliyhteyttä on tytön vanhempien helpompi hyväksyä heidän suhde ja he voisivat kihlautua. Tyttö oli itsekin mukana avioliittosuunnitelmissa täysin.
Jos teko olisi tapahtunut nuorukaisten kotimaassaan, siinä ei olisi luultavasti ollut mitään ongelmaa. Torttu oli testattu toimivaksi ja ainoa ongelma olivat enää myötäjäiset sekä häävermeiden hankinta. Kaikenlisäksi avio olisi ollut onnellinen, olihan puoliso tytön mielitietty. Eikä esteenä olisi ollut jotain typeriä ”suojarajoja” kuten 15-vuotta.
Mutta, kun ei oltu nuorukaisten kotimaassa, eikä tytön perhe ehkä ollutkaan niin takapajuista porukkaa kuin olisi olettanut. Nimittäin sen jälkeen kun tytön äiti ja vanhempi sisko saivat tietää, että nuoripari oli harjoittanut muutakin kuin kädestäpitelyä, teki sisko ansan. Hän sometti Hossainin kanssa ”viattomasti” ja kyseli tiesikö tämä varmasti minkä ikäinen tyttö oli. Hossain vastasi tietävänsä.
Sen jälkeen sisko ja äiti tekivät asiasta rikosilmoituksen ja asia eteni lopulta siihen, että Hosseini tuomittiin lapseen kohdistuneesta raiskauksesta vankeuteen. Lisäksi päälle tuli karkoitus. Näyttönä oikeudessa oli mm. Messenger-keskustelu, jossa Hossaini kertoo tietävänsä tytön iän. Toisaalta Hosseini myönsi oikeudessakin tietävänsä ikäpolitiikan.
Tässä tapauksessa kulttuuriero tosiaankin oli se, mikä ratkaisi asian. Hosseini ja tyttö etenivät kulttuurinsa tapojen mukaan. Jostain syystä tytön naispuoliset sukulaiset veivät asian poliisille. Oliko kyse vain siitä, että tytön perhe katsoi Hosseinin ”huonoksi” puolisoksi tytölle ja käyttivät poliisia ikäänkuin hyväkseen? Luultavasti kuitenkin ei, sillä sisko läksytti ensimmäisessä yhteydenotossa Hosseinia siitä, että tämä parikymppisenä alkaa seurustelemaan pikkutytön kanssa.
Halmstads TR B 564-18
 

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland
Suomi Finland
28.7.2018 23:17

Nyt on kyllä niin karmeaa reazzizzmia etten tiedä kuinka päin olisin.
Ihan oksettaa Muhammedin puolesta. Kyllähän sitä pitää saada torttu testattua ja on hirvittävän törkeää razzizzmia pakotta Muhammed syömään pelkkiä karjalanpiirakoita, kun kaikenlaisia torttuja ja piirakoita olisi tarjolla noinkin herkullisessa iässä.
Ja että oikein karkotus??! Voi Muhammed parkaa!!! Koko maailma on nyt razzizzti.
Vai mikä Ahmatti olikaan kyseessä?
Nyt kyllä sukulaisnaisten kurkut auki, kun noin ovat menneet hapattumaan länsimaisesta kefiirikulttuurista. Ja kun kurkut on auki, niin sitten tomaatit kans auki.

Kiusallisiin ikäkysymyksiin törmää tavantakaa
Kiusallisiin ikäkysymyksiin törmää tavantakaa
28.7.2018 23:19

Auttaako muu kuin ajanlasku lopettaa?

Kalervo Salonen
Kalervo Salonen
28.7.2018 23:49

Köyhä sulhasmies
Ennen kuin tällainen tapaus päätyy oikeuteen, on sukujen kesken käyty mahdollisesti pitkätkin neuvottelut rahakorvauksesta, jolla asia olisi sovittu.

Suomi Finland
Suomi Finland
29.7.2018 00:01
Vastaa...  Kalervo Salonen

Meni niin tai näin niin kulttuuria on todellakin runsaalla kädellä rikastettu. Juuri tällaisten parempien kulttuurien tuominen tänne meidän paskan safkan ja vähäisten koneinsinöörien maahan on suuresti juhlistettava asia. Meidän tulisi tanssia onnesta kaduilla kun saamme auttaa ihmisiä, jotka ovat saattaneet omat kotimaansa kukoistukseen ja vaikkei jumalia ole olemassa niin parempien kulttuurien taivaista sataa mannaa ja nyt saamme nauttia siitä istuessamme omilla kotisohvilla!

Kälkättämällä saa tahtonsa läpi
Kälkättämällä saa tahtonsa läpi
29.7.2018 02:08

Ilmeisesti sulhanen ei kelvannute koska ei ollut tarpeeksi hienosta perheestä ja tarpeeksi rikas. Torttu meni pilalle kun sitä väärälle miehelle tarjottiin joten vahingonkorvaushan on vähin mitä pitää vaatia. Mutta että vielä karkoituskin?! Jos kyseessä olisi ollut huono-osainen kantistyttö olisi rangaistus ollut ehdottomasti lievempi ja karkoituskin unohdettu.

huugo
huugo
29.7.2018 05:20

Tuota sairasta muslimi paskaa tuodaan Eurooppaan laivakaupalla ja meidän pitäisi muka ymmärtää sitä. Ihmettelen suvakkeja ja poliitikkoja jotka ovat tässä mukana täysillä, mikä on päässä vinksahtanut niin pahasti. Taas asia jota ei ainakaan minun järjellä ymmärrä.

Valtsu
Valtsu
29.7.2018 08:32

Nyt oli Iltalehdeltä niin uskomaton teksti, jonka kirjoittaja heittää haasteen jopa itselleen Maria Petterssonille, että pakko linkata, vaikka roskajulkaisu saisikin klikkauksia: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201807272201099636_u0.shtml
Raikkaasti Turun Varissuohon suhtautuva kirjoitelma eroaa Petterssonista siinä, että ongelmia ei sinänsä kielletä – on asuntomurtoa, työttömyyttä, eriytymistä, eri valtioiden passeja eri syntymävuosilla omaava wanna-be-gangsta, poismuutosta haaveilevia kantiksia ja vaikka mitä – mutta se onkin vain hyvä juttu. Pahamaineiseksi maahanmuuttajalähiö onkin kiva paikka!

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
29.7.2018 11:01
Vastaa...  Valtsu

Siis aivan **tun sakee teksti, ei vaan pysty lukemaan loppuun. Mohammad Mohammadin liiketilojen suurentuminen sai minut suuresti liikuttumaan tosin.

Missä matu siellä fiffeli eli suomeksi vilppi
Missä matu siellä fiffeli eli suomeksi vilppi
29.7.2018 16:01
Vastaa...  fatwantarkistaja

Mutta miten ihmeessä voi pitää leipomoa joka tekee vain yhden sortin leipää eikä niitäkään ole montaa tiskillä? Taidetaan myydä jotakin muuta tiskin alta.

Valtsu
Valtsu
29.7.2018 17:57

Jep, samaa katsoin. Se normaali toimintamalli on, että vaihdetaan firmalle vastuuhenkilö ja nimi – ja kas, yritystuet alkavat alusta! -, mutta en tiedä, mikä tuossa on selitys. Menestyviä pienleipomoita taitaa Suomessa olla parin käden sormilla laskettava määrä. Ja silloinkin siihen yleensä liittyy menestyvä kahvilatoiminta, jolloin niistä leivistä ja leivoksista voi pyytää oikeasti katetta. Jutun kuvissahan ei näy menestymisen häivääkään, mutta ehkä asialle on jokin selitys.
Tuleepa vaan mieleen, miten Pasilan virastotalossa oli kebab-pizzeria, joka myi lättyjä 3,50:llä samaan aikaan, kun poliisi taisteli veronkiertoa vastaan, ja ilmoitti, ettei pizzaa voi kannattavasti myydä 5 eurolla. Mutta sillä hinnalla mentiin vuosikausia – liekö lätyt maistuivat samassa toimistokompleksissa sijainneen yritysverotusyksikön henkilöstölle.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
29.7.2018 17:06
Vastaa...  fatwantarkistaja

Suomalaisen veronmaksajan subventiolla Abu Abdullah voi toimia Helsingissä bussikuskina, mistä Iltatyttö Karva-Kreeta ja kumppanit voivat jatkuvasti halveksia suomalaisia joille ei työ kelpaa.
Karva-Kreeta tietää aivan hyvin, että työtön kajaanilainen Pentti Pussikuski ajaisi oikein mielellään bussia pääkaupunkiseudulla samoin kuin lieksalainen Seija Siivooja siivoaisi siellä – jos vain pystyisivät hankkimaan sieltä asunnon ja maksamaan sikäläisiä asumiskustannuksia.
Abu Abdullah voi asua siellä, koska hänen asumisensa on suomalaisen veronmaksajan kustantamaa. MIkseivät siis tämän leipurin liiketoimetkin olisi?

jippos123
jippos123
29.7.2018 12:49

Pienikaluinen Muhammed? Ei edes lasta saanut tyydytettyä. Ehkäpä kulttuuriin kuuluva turpaan ja tuelta jäi esileikeissä väliin. No Kabulissa pikkupippeli saa aasia.