Pohjois-Suomesta koostunut palokuntakomppania lähti Ruotsiin

Suomalainen palokuntakolonna lähti viime yönä matkaan kohti keskistä Ruotsia sammuttamaan metsä- ja maastopaloja. Suomen virka-apu Ruotsiin ylitti rajan Torniossa yöllä klo 02.00 Mukana Oulu-Koillismaan, Pohjois-Savon ja Lapin yksiköitä.

 

On hyvin mielenkiintoista, että ennenkuin voit katsoa kyseisen pätkän Iltasanomien sivuilla niin joudut pakostakin katsomaan 13 sekunttia mainoksia ennenkuin itse filmi alkaa. Millä oikeudella Iltasanomat laittavat mainoksia kolmannen osapuolen julkisesti julkaisemiin videopätkiin?

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

8 thoughts on “Pohjois-Suomesta koostunut palokuntakomppania lähti Ruotsiin

  1. tämähätä kutsu eu lle on alkua, sitten kun nämä n. miljoona kehitysmaalaista polttavat päreensä kun svea mammalta loppuu pelimerkit, sitä paloa ei sammuta muu kuin suomalainen korpisotilas… vaikka nekin on varmaan jo kuukahtaneet sorvin ääreen kun hölmölän valtaapitävät vievät selkänahankin duunarilta…katshellaan…..

    13
  2. Kaikki kunnia suomalaisille palomiehille mutta VOKkien kohdalla ei sitten pidä ruiskutella liian innokkaasti.

    19
  3. Hienoa että autetaan. Tosin siinä kohtaa, kun kolumnisti tiesi kertoa, että kehitysmaamuslimit ratkovat myös tulipalo-ongelmat, olisi voinut piruuttaan kysyä, että ’tarviikos sinne enää tulla, kun teillä jo on miljoona tai pari palomiestä reservissä?’

    1. Hänhän vaati muslimeja niin paljon, etteivät ne sovi enää asutuille alueille, vaan niitä on joka helvatun vattupuskassa muutama kytiksellä. Yhtäkään paloa ei syty, kun yhden muslimin heittäessä tupakantumpin, on sitä polkemassa sata muuta. Kahakkahan siitä syntyy, muttei palonalkua.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.