Pohjois-Suomesta koostunut palokuntakomppania lähti Ruotsiin

Suomalainen palokuntakolonna lähti viime yönä matkaan kohti keskistä Ruotsia sammuttamaan metsä- ja maastopaloja. Suomen virka-apu Ruotsiin ylitti rajan Torniossa yöllä klo 02.00 Mukana Oulu-Koillismaan, Pohjois-Savon ja Lapin yksiköitä.

 
On hyvin mielenkiintoista, että ennenkuin voit katsoa kyseisen pätkän Iltasanomien sivuilla niin joudut pakostakin katsomaan 13 sekunttia mainoksia ennenkuin itse filmi alkaa. Millä oikeudella Iltasanomat laittavat mainoksia kolmannen osapuolen julkisesti julkaisemiin videopätkiin?

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pertti Grandell
Pertti Grandell
28.7.2018 17:57

tämähätä kutsu eu lle on alkua, sitten kun nämä n. miljoona kehitysmaalaista polttavat päreensä kun svea mammalta loppuu pelimerkit, sitä paloa ei sammuta muu kuin suomalainen korpisotilas… vaikka nekin on varmaan jo kuukahtaneet sorvin ääreen kun hölmölän valtaapitävät vievät selkänahankin duunarilta…katshellaan…..

Hyvä Suomi
Hyvä Suomi
28.7.2018 18:34

Kaikki kunnia suomalaisille palomiehille mutta VOKkien kohdalla ei sitten pidä ruiskutella liian innokkaasti.

John
John
28.7.2018 20:31

Kukahan tuon palokuntakomppanian kulut maksaa?

Van, Mie
Van, Mie
29.7.2018 01:45
Vastaa...  John

Me tietty.
Korvauksena saadaan sitten muutama tuhat diskoläpsyttäjää. 😀

Valtsu
Valtsu
28.7.2018 21:29

Hienoa että autetaan. Tosin siinä kohtaa, kun kolumnisti tiesi kertoa, että kehitysmaamuslimit ratkovat myös tulipalo-ongelmat, olisi voinut piruuttaan kysyä, että ’tarviikos sinne enää tulla, kun teillä jo on miljoona tai pari palomiestä reservissä?’

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
29.7.2018 11:48
Vastaa...  Valtsu

Hänhän vaati muslimeja niin paljon, etteivät ne sovi enää asutuille alueille, vaan niitä on joka helvatun vattupuskassa muutama kytiksellä. Yhtäkään paloa ei syty, kun yhden muslimin heittäessä tupakantumpin, on sitä polkemassa sata muuta. Kahakkahan siitä syntyy, muttei palonalkua.

jippos123
jippos123
28.7.2018 23:59

Hyvä pojat.

huugo
huugo
29.7.2018 05:25

Varookahan matuja etteivät käy päälle, muuten onnea.