Viktor Orbán: Komission päivät ovat luetut

tn726c406.jpg

Unkarin pääministeri Viktor Orbán sanoi perjantaina Radio Kossuthin ”180 minuuttia”-ajankohtaisohjelmassa, että nykyisen EU-komission päivät ovat luetut. Sen toimikausi päättyy ensi vuoden toukokuussa.

Orbán kommentoi Unkaria vastaan esitettyjä syytöksiä, ja komission ehdotus antaa 6 000 euroa jokaisesta vastaanotetusta tulijasta:

– Komissiolta ovat ideat loppuneet ja nykyiset ehdotukset ovat väsyneitä heittoja.

Orbán jatkoi, että tuleva uusi komissio ei saisi rangaista maita, jotka suojelevat omia rajojaan maahantulijoilta.

– EU tarvii uuden komission, joka ei rankaise maita, jotka suojelevat rajojaan.

Niin ikään hän mainitsi komission toimista, jolla se yrittää viedä Unkarin EU-tuomiosituimeen. Komissio haluaa, että tuomioistuin määrää Unkarin lain, joka estää turvapaikanhakijoiden tulon maahan, laittomaksi.

Orbánin mukaan komission päätös on täysin merkityksetön, koska sen toimikausi loppuu pian.

http://www.kormany.hu/en/the-prime-minister/news/the-days-of-the-european-commission-are-numbered

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

14 thoughts on “Viktor Orbán: Komission päivät ovat luetut

 1. Viktor puhuu asiaa. Verratkaapa tuota Orbanin ulkoista olemusta ja teräksistä katsetta muihin EU-politiikkoihin. Muut EU-heput on kuin lauma väsähtäneitä Nukku-Matti kerholaisia. Mm natsimummoksi mollattu 80-vuotias Ursula Haverbeckin näyttää olevan iästään huolimatta täydessä terässä. Järki leikkaa ja ryhti on suora. Normaali eurosuvakki on jo 30 vuotiaana burnoutin partaalla. Kansallismielisyydellä taitaa olla terveyttä ylläpitävämpi vaikutus kuin vitaproolla, (vai mitä vitun kapseleita ne nyt olikaan).

  60
  1
  1. Orbánilla on kansansa tuki. Silloin ei tarvita muita stimulantteja.
   No, ehkä joskus lasi pálinkaa.

   45
   2
   1. Miksi on? Ei voi syyttää Sipilää tai Orpoa, tekevät taitojensa ja luonteittensa mukaisesti. Mutta miksi ovat päässeet laillisesti valtaan? Tästä voi tietäen syyttää Suomen poliittista järjestelmää ja sen tukemaa mediaa, jota kansalaiset luottavaisina seuraavat.

    30
    2
   2. No jos Petteriä hieman opastettaisiin oikealle polulle, meiltä saattaisi sen jälkeen löytyä Petteri Orbo?

    Ja kun järki palautuisi päähän Orbasta tulisi Orba jne…???

    Mutta Petterin tulisi ensin rakastua taas omaan kansaan ja unohtaa arvot, jotka pitkässä juoksussa todellakin tuhovat sen kansan ja tekevät miehistä aisureita ja tyttäristä raiskattuja.

    Ehkäpä ajatus siitä, että haluaako kenekään raiskaavan sen oman tyttären voisi auttaa Petterin oikealle uralle?

    Jos vaustaus on se, että jokunen vähäosaisempi tytär voidaan uhrata kansainvälisten sopimusten noudattamiseksi niin siiten tilanne saattaa olla menetetty ja Orposta tuleekin se Kyrpä…

    23
   3. Umpiuskovainen sairas psykopaatti ja napoleon kompleksia sairastava hyypiö, soinisiasta nyt puhumattakaan. Miksi meitä näin koetellaan, mitä pahaa olemme tehneet että valtaan nousi nämä paskakikkareet.

    25
    1
    1. Se on se äänestyskäyttäyminen. Kansalla on juuri sellaiset johtajat joita se äänestää. Demokratiassa. Teoreettisesti…

    2. Eikä vain teoreettisesti, vaan käytännössä todistetusti. Vai nousivatko Viktor Orbán ja hänen kollegansa muissa Visegrád-maissa valtaan aseellisella vallankaappauksella?
     Eivät.
     He ovat vallassa siksi, että heidän kansansa äänesti heidät valtaan.

     Meillä ovat vallassa Sipilä, Orpo ja Sauli Väinämö, koska me, Suomen kansa, olemme äänestäneet heidät valtaan.
     Seuraavat eduskuntavaalit ovat jo ensi huhtikuussa. Voisimme äänestää niissä valtaan Jussi Halla-ahon Perussuomalaiset samoilla numeroilla kuin unkarilaiset äänestivät itselleen Perussuomalaisten veljespuolueen Fideszin tekemään valtiomiestekoja oman kansan ja valtakunnan parhaaksi.

     Mutta mehän emme niin tee.
     Siksi syy on meidän.
     Käytännössä.
     Ei teoriassa.

 2. Muistetaan nyt mennä sinne vaalikopille Euro-vaaleissakin – oma äänestyskäytöksemmehän on suurin syy sille, että tällaiset johtajat saimme. Unkarin, Itävallan, Puolan, Italian ja parin muunkin maan vaalitulokset ovat todisteena siitä, että on muutos on mahdollinen – eikä vain toiveajattelua.

  18
 3. Komissio siis haluaa vanhan kunnon huutolaissysteemin jäsenmaihinsa? Suomessa tämä lopetettiin jo lähes sata vuotta sitten. Sopii tietenkin siihen, että EU-maat halutaan vetää 600-luvulle tulijoiden toimesta.

  Kuka hullu edes ottaa tuolla hinnalla kun on laskettu, että parikymppinen haittamaahanmuuttaja tulee esim. Suomessa maksamaan n. miljoonan elinkautensa aikana ja sikiää holtittomasti potenssiin. Aika huono diili, ja valtava hinta parempien ihmisten muiden kustantamasta omahyväisyydestä.

  10
  1. Puhumattakaan siitä, ettei hulluttelijan tarvitse kohdata touhujensa seurauksia omassa naapurustossaan.
   Asenteet saattaisivat muuttua aavistuksen verran, jos Refugees Welcome -porukat joutuisivat majoittamaan kaiken tervetulleeksi kutsumansa kehitysmaalaispopulaation koteihinsa ja olisivat vastuussa heidän toimeentulostaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.