Autovarkaiden uusi trendi; avaimet haetaan talojen eteisestä

Kuvakaappaus 2018-07-30 11-48-52.png

Tukholman länsiosissa Hässelby-Barkarby-akselilla on menollaan uusi trendi hankkia auto alle. Nimittäin auton avaimia yritetään varastaa talojen eteisissä olevista avainnaulakoista.

Suurin osa omakotitalo- ja rivitaloasujista pitää avaimia tuulikaapin avainnaulakossa tai muuten ulko-oven tuntumassa talon sisäpuolella. Tämän ovat ymmärtäneet myös autovarkaat. Kesän aikana Tukholman länsiosissa on ilmennyt useita tapauksia, jossa varas on onnistunut viemään auton talon pihasta. Muutamassa tapauksessa perhe on ollut viettämässä aikaa talon takapihalla, kun varas on mennyt sisälle lukitsemattomasta etuovesta ja saanut nopeasti auton avaimet haltuun ja poistunut paikalta autolla.

Muuan mies kertoo, että viime yönä varkaat onnistuivat viemään auton hänen naapurista. Perheen tyttö heräsi yöllä ulko-oven käymiseen ja meni eteishalliin, jossa oli tuntematon mies. Kohtaamisen jälkeen mies poistui välittömästi ulos ja otti samalla pihassa olleen perheen auton.

Poliisi on kehoittanut alueen asukkaita lukitsemaan aina ulko-ovet ja pitämään ikkunoita lukittuna myös päiväsaikaan, varkaat ovat hyvin röyhkeitä eivätkä välitä sivullisista.

Kymmenet alueen asukkaat ovat kertoneet viime aikoina, että heidän pihoilleen laittamiin riistakameroihin on jäänyt filmille monenlaisia hiippailijoita. Niin ikään kerrotaan, että ihan päiväsaikaan katuja tallaa nuorukaisia, jotka menevät ovelta ovelle kokeillen ovien lukitusta.

Riistakamerakuvista voi päätellä, että trendi on uusruotsalaisten harrastus. Luultavasti kyse on Rinkeby-Tensta-Husby-akselin uusruotsalaisista, jotka ovat lähtenee varasreissulle läheisille omakotitaloalueille.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

12 thoughts on “Autovarkaiden uusi trendi; avaimet haetaan talojen eteisestä

 1. Hulluja nuo ruåtsalaiset. Pitävät talojensa ovia lukitsematta, ja samaan aikaan maa täyttyy rikoksia tekevistä rauhan uskonnon hedelmistä.

  43
  1
 2. Tarve uusien kätköjen keksimiseen on merkki sosiaalisen luottamuksen vähenemisestä. Sillä on suuri vaikutus kansantuloon. Resursseja pitää entistä enemmän keskittää olemassa olevan omaisuuden suojaamiseen sen sijaan, että tuotettaisiin uutta ja (ulkomaan kaupassa) vaihtokelpoista tavaraa.

  — lapin lukko
  — kynnysmatto
  — avainkaappi
  Onko digitaalisesta lukituksesta apua. Se vain mahdollistaa entistä järjestäytyneemmän hakkeroinnin ja ryöstelyn.

  22
 3. Ovat siis röyhkeitä ja eivätkä välitä sivullisista eli nähdyksi tulemiselta. Kokeilevat rajojaan. Seuraava askel on, että soittavat ovikelloa ja pyytävät avaimet. Jos ei anna sovinnolla, ottavat avaimet väkisin.

  Ehkäpä näemme vielä ajan, jolloin moniosaajat hakevat kaupoista tarvitsemansa maksamatta. Liikennevaloissa saa valmiiksi käyviä, tankattuja autoja. Tarvitsee vain kuski poistaa. Jos matkustajissa on hyvän näköisiä naisia, niille löytyy käyttöä. Kidnappauksista voi tulla arkipäivää.

  21
 4. Eihän vakuutus korvaa jos ovi tai ikkuna (ilman lukkoa) on auki sanoo:

  Ovet ja sydämet ja lompsat ja römpsät auki sanoi Rainfeltti ja Lööperi oli ihan samaa mieltä!

  22
 5. Noniin, nyt on sitten jo alkanut tuo seurava vaihe jossa ongelmajäte alkaa siirtymään pois omiensa keskuudesta monikulttuurin kannattajien alueille. Yllättävää kuinka niin moni vielä kuvittelee että nämä nilkit pysyisivät ikuisesti piilossa “maton alla” rumentamasta omaa pihapiiriä.

  Tuo on se aika ratkaiseva vaihe jossa lopulta selviää kuka on todella suvaitsevainen ja kuka ei. On niin helppoa esittää humaania ja äänestää valtapuolueita kun ei itse tarvitse koskaan mennä Rinkebyhyn, mutta sitten kun Rinkeby tuleekin käymään omille kulmille…

  Monikulttuuria jo itsekin paljon maistaneena tunnen tietynlaista mielihyvää tuota kehitystä seuratessani, vaikkei varmaan saisi. Mutta senverta korpeaa se turvassa kasvaneiden humaanien nynneröiden vinoilun nieleminen, että on jo aikakin että ne saavat itse maistaa humaanin aatteensa hedelmiä.

  Humaani leikki ja lällätys on aina kivaa niin kauan kun ei itse tarvitse kärsiä sen seurauksista.

  25
  1. “Noniin, nyt on sitten jo alkanut tuo seurava vaihe jossa ongelmajäte…”

   Toivottavasti! Ja sama kehitys on saatava alkamaan ja vahvistumaan myös Suomessa!

   5
   4
 6. Kuka helvetti pitää ulko-ovea auki Ruotsissa? Ymmärtäisin jos asuttaisiin ei-islamilaisessa maassa. Onneksi tällä kertaa vietiin auto, ei tytärtä. Tai miten sen nyt ottaa. Ruotsi herättää pikkasen ristiriitaisia tunteita.

  17

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.