Maahanmuuttoviraston arvion mukaan Ruotsiin 2018-2021 yli 300 000 uutta tulijaa

hand-998962_960_720.png

Ruotsin Maahanmuuttoviraston juuri julkaistun arvion mukaan vuoden 2018-2021 välisenä aikana Ruotsiin tulee reilu 303 000 uutta tulijaa.

Uusia turvapaikkahakemuksia arvioidaan tulevan 122 000. Arvion mukaan 23 000 – 35 000 tulijaa vuosittain siten, että tulijamäärä nousee joka vuosi.

Perheenyhdistämisellä tulijoita arvioidaan tulevaksi yhteensä noin 181 000 henkeä eli vuosittain 41 000 – 55 000 henkeä. Perheen yhdistämisessä tulijamäärä tekee uusia ennätyksiä.

Kaikenkaikkiaan uusia tulijoita arvioidaan siis tulevaksi 303 000 henkeä. Se on vastaa vajaata Malmön kokoista kaupunkia, tai puolta Helsinkiä, tai 4,5 Vaasan kokoista kaupunkia tai reilua 20 uutta Ylivieskaa.

https://www.migrationsverket.se

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

25 thoughts on “Maahanmuuttoviraston arvion mukaan Ruotsiin 2018-2021 yli 300 000 uutta tulijaa

 1. Jokainen, joka ei tule Suomeen, on voitto ja valonpilkahdus paremmasta. Suosittelen kaikille Ruotsia.

  44
  6
  1. Etkö tajua että ne lisää varmasti Suomeenkin tulevien määrää? Jos Ruotsi olisi 2015 tehnyt unkarit, tänne ei olisi tullut kuin lennätettyjä taakanjakolaisia ja muutama sataa itärajan ylittänyttä, jotka lähtivät alunperinkin ihan muuta kuin Välimeren reittejä.

   36
   1. On ne Euroopan herrat ilmeisesti nousuhumalassa tehneet ihmeellisiä sopimuksi, joissa valtioiden rajoilla ei ole enää mitään merkitystä.Se on niin, että tämän touhun takia viellä tullaan katsomaan oikein aseiden avulla,kuka Euroopassa pitää komentoa,muslimitko vai ”vääräuskoiset”

    Nykyisten euroopan johtajien haudoilla käydään viellä( kusella),ei ne kukkia ansaitse.

    44
  2. Jaa-a. Kun ne aikanaan hankkivat Ruotsin kansalaisuuden, on niillä täysi oikeus muuttaa Suomeen halutessaan.

   Kun ne muodostavat enemmistön Ruotsissa, tulee Ruotsista islamilainen valtio, joka tietysti haluaa vaikuttaa Suomeen, jotta islam leviäisi Suomeenkin ja saisi vallan Suomessakin. Silloin siitä sattaisi tulla jopa sotilaallinen uhka Suomelle.

   58
   1. Miksei Suomi pane vastaan Ruotsille, vaadi puhuttelua? Miksi hyväksyy Ruotsin islamisotumisen ja ja slimien ja mistien valumisen Suomeen?

    24
    1. ekaks suomalainen pelle-poliitikko ei ymmärrä ei osaa , ei osaa edes omaa äidinkieltään (turkulainen orpo) ei ruotsia, ralli englantia välttäen, mistä kyllä ei ymmärrä sanaakaan. sovi nyt sitten jotakin. sekä samaa sceidaa ovat, soroksen ostamia vellihousuja….

     20
 2. Ruotsi on päättänyt vaihtaa väestönsä pikavauhtia ja kuten aiemmin olen sanonut, Ruotsista tulee tulevaisuudessa uhka Suomelle islamin takia. Rajatarkastukset on palautettava Ruotsin rajoille myös tulevaisuudessa.Myös schengen alueesta pitää myös luopua pikavauhtia ettei nekeripetterit lähde valetelmaan sosiaalitukien perässä maasta toiseen kuten eräs ”kansanryhmä” Miksi ihmiset alistuvat tähän, sitä en ymmärrä. Vai onko humaanin Ruotsin maine maailmalla niin tärkeä ja aivopesu tehnyt tehtävänsä että tehdään joukkoitsemurha.

  47
 3. Niinpä! Missä tilanteessa maahantulovirta olisi katkaistava? Joskus kuitenkin on pakko tehdä, jos Ruotsi pyrkii säilymään ruotsalaisena valtiona.

  Jos juutalaiset ja arabit olisivat voineet ja voisivat elää sovussa, olisi tietenkin enemmän toiveita saavuttaa monikulttuurisesti toimiva yhteisö ensi kertaa pariin tuhanteen vuoteen.

  12
  2
 4. Tuossahan täytyy jo infraa rakentaa melkoista vauhtia. Siis meinaan jos ei tyhjillääm ole tarpeellista määrää kämppiä. Onnea Ruotsi. Ehkäpä Suomen kannattaa jatkossakin pitää ihan itse huoli omasta puolustuksesta. Vielä kun saataisiin ihmiset ymmärtämään, ettei meidän ole pakko olla EU:n mallioppilas. Mielellään ajoissa. Pelkään kuitenkin EU:n romahtaessa meidän pelastavan itsellemme kaikki Bryyselin byrokraatit.

  25
 5. Vika on siinä ettei media koskaan kerro kansalaisille matutuksen koko kuvaa. Sitä pitäisi jatkuvasti tolkuttaa viikottain jotta se uppoaisi tollojen swedujen kalloon. Ei kansa tajua että NÄIN suurista lisäjoukoista on tosiaankin kysymys jo edellisten maassaolevien vitsauksien lisäksi.

  24
 6. Noista 300000 tulijasta eivät kaikki toki saa oleskelulupaa- vain noin 42-65% saa- joten mitään perheenyhdistämisiä ei tule niille jotka eivät edes itse saa PUTia (=Permanent uppehållstillstånd).

  5
  1
 7. Ruotsilta loppuvat rahat kohta, ja arvatkaapas minne noi kaikki sitten tunkevat? Me joudutaan kohta tarttumaan aseisiin, muuten meidän kohtalo on sama kuin Ruotsilla. Helpoin ja rauhanomaisin ratkaisu on: sosiaalitukia ainoastaan Suomessa syntyneille Suomalaisille. Silloin ei yksikään ”pakolainen” tänne halua ja Suomi säästää noin tuhat biljoonaa euroa per vuosi lasten ja vanhusten käyttöön, ehkä jopa muutama satatuhatta työpaikkaakin saadaan turvattua. Sossupakolaiset tuhoavat kaiken.

  26
 8. Mitä tapahtuu 2019?

  Uusia turhisyrittäjiä tulee Ruotsiin 15000-40000 per vuosi riippuen siitä jos väliaikaiset, tiukemmat määräykset hylätään ja palataan entisiin, anteliaampiin (=PUT+omaiset) jolloin tulijoita tulee aina automaattisesti enemmän. Jos esim. Saksa alkaa tiukentaa maahanmuuttoaan tulee yhä useampi Pohjolaan. JOS Erdo-kani alkaa lähetellä panttipakolaisiaan Eurooppaan on Ruotsi kalkyleerannut että 2019 saattaakin asylanojia tulla jopa 60.000! (Lähde Migrationsverket: 1.2 Bedömning av utvecklingen under 2019). Montakohan Suomeen?

  14
 9. Tätä peheenyhditämistä en kertakaikkiaan ymmärrä. Jos yksi onnenonkija on saanut oleskeluluvan ja perhe elelee kotimaassa niinkuin enennkin ja kuten miljoonat muut maassa olevat perheet mikä sääntö pakottaa perheen yhditymisen sinne missä on vaan yksi perheejäsen? Taitaa ollakin niin että kultamunalla on rikollisen haku niskassa ja haluaa välttää kiinnioton onko tämä vainoa vai rikollisen suojelua.

  21
 10. ja nämä pitäisi kotouttaa (mikä ei tule tapahtumaan) ja elättää veromaksajien selkänahoista + kaikki ne raiskaukset autojen poltot ja inhimillinen kidutus omaa kansaa kohden…huh huh on suvakkius ja feminismi suurin katastroofi mitä on 1 ja 2 maailmansodan jälkeen tapahtunut euroopassa…..

  20
  1. Raapaise pintaa syvemmältä ja huomaat ketkä näitä järjestöjä rahoittavat ja johtavat.

   13
 11. Ruotsissa oli aikoinaan komeat ja aktiiviset pimut. Se oli siihen aikaan, kun siellä oli heterot vallassa.

  13
 12. Kaikki noista tulijoista on muslimeja.
  Kun Ruotsi romahtaa tulevaisuudessa niin miljoonat muslimit lähtevät tulemaan tornion kautta Suomeen etsimään loppuelämän kestävää ilmaista ylläpitoa veronmaksajien rahoilla eli elämään koko elämänsä sosiaalietuuksilla. Juha Sipilä ja Petteri Orpo eivät tule sulkemaan rajoja vaan toivottavat jokaisen muslimin tervetulleeksi Suomeen. Miljoonien muslimien vyöry romahduttaa myös Suomen nopeasti. Moni ei tajua, että heti Ruotsin romahtamisen jälkeen Suomi seuraa perässä. Kiitos avoimien rajojen ja monikultuurisuuden.

  23
 13. Sitten Ruotsissa jääkiekko pela vain mahamud,muhamedin,mahamad,mahapaskamad,muhapedofilimad,muhaparaziittimed ,muharaiskajamed ….,mokkakikkelimuhammed……..

  16
 14. Ja Ruotsi kuskaa ne pohjoisen rajalle josta läpsyttävät Suomeen. Suvakkimuijat odottavat kultamunia malttamattomina.

  13

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.