Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeus vangitsi kolme uussuomalaista Seinäjoen raiskauksesta

Kuvakaappaus 2018-07-31 11-49-42

Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeus on vanginnut kolme vuosina 1986, 1998 ja 1999 syntynyttä uussuomalaista epäiltynä raiskauksesta.

Raiskaus tapahtui Seinäjoella 20.-21. heinäkuuta. Poliisi ei ole kertonut asiasta tarkempia tietoja. Raiskauksen uhrin kerrotaan olleen täysi-ikäinen nainen.

Viime tiistaina 24.7. vangittiin 1999 syntynyt Nabi Ahmadi, perjantaina 27.7. vangittiin 1998 syntynyt Nawshad Chiligol ja eilen 30.7. vangittiin 1986 syntynyt Waisuddin Ghosuddin. Kaikki vangittiin todennäisini syin epäiltynä raiskauksesta. Syyte on nostettava Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudessa viimeistään 28.9.2018 mennessä.

Onko tarkempaa tietoa asiasta? Laita viestiä: pt-media@mail.com.

Seurataan tilannetta.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

28 thoughts on “Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeus vangitsi kolme uussuomalaista Seinäjoen raiskauksesta

 1. Miksi meidän poliitikkomme tykkäävät että on aivan luonnollista, normaalia ja ymmärrettävää että MENA-mies raiskaa täällä naisia ja parasiteeraa veronmaksajien kustannuksella?

  116
  1
   1. Ei poliisi tee mitään ilman että hallitus on sen takana. Vai luuletko että poliisi on jokin itsenäinen tekijä?! Lehdistö taas kirjoittaa sitä mikä myy ja minkä uskoo kansaa kiinnostavan.

    54
    1. Poliisista olen samaa mieltä, mutta media puskee täysillä omaa agendaansa. Saattaa se myydäkin, mutta se on silti oma vihervasemmistolainen agenda.

     35
     1
  1. Tuohon ei kyllä ole muuta keinoa kun muuttaa äänestyskäyttäytymistä.äänestetään seuraavissa vaaleissa niitä ehdokkaita,jotka sanoutuvat selväsanaisesti irti tästä Suomen islamisoinnista.Henkilökohtaisesti joudun vaihtamaan puoluetta,entinen on osoittautunu mädättäjäksi.

 2. Maasta karkotus on tehokas rangaistus,
  sitä ne pelkäävä.
  Se on kova isku kehitysmaalaiselle joka
  on jo uskonut päässeensä loppuiäksi
  suomalaisten elätettäväksi.

  Ei tämmönen nyt nuhtelemalla ja jollaki
  ehdonalaisella saa tulla kuitatuksi,olkoon
  jätkät sitte vaikka retliinin värisiä.

  108
  1
  1. en oikein usko tohon karkoitukseen, parasiitithan tulee takaisin jollei niitä eliminoi. linnaa oikein kunnolla, ei mitään pehmo-sellejä , vaan vuokrataan palvelu putten maasta siperiasta. kova työ leiri ja ruokaa ei saa ennekuin on tehnyt työnsä. nälkä ja siperia opettaa, muuten tulevat seuraavalla ”busslla” takisin toisella nimellä ja nuorempana….

   39
 3. Mutta eihän näitä kultamunia voi lähettää varmaan kuolemaan vaikka ne kuinka raiskaisivat tai vaikka tappaisivat kantiksia täällä.
  Pikku ehdonalainen tai yhdyskuntapalvelu kolme tuntia, lisää diskorahaa ja eikun baanallle takaisin keppostelemaan.
  Hallitus pitäisi laittaa vastuuseen, kanssarikollisina jokainen matun Suomalaiseen kohdistaman rikoksen osalta.
  Ihmisoikeudet näemmä koskee härmässä kaikkia muita paitsi Suomalaisia, tähän on tultu.
  Noita mulkkuja ei saada maasta ulos kuin penaalissa ja sekin aika koittanee jossain vaiheessa.

  66
 4. Rikoskomisario Juha Järvelin kiirehti Iltalehden jutussa kertomaan, ettei kyseessä vällttämättä ole joukkoraiskaus. Arvasin heti, että epäiltyjen on pakko olla muslimipakolaisia. Aika näyttää, mitä porukkaa sitten ovat.

  Onneksi karkotusta ei ole luvassa, viimeistäään ensi kesänä luvassa uusintaottelu? Meinaavatkohan jättää todistajan silloin eloon?

  58
  1. ”Rikoskomisario Juha Järvelin kiirehti Iltalehden jutussa kertomaan, ettei kyseessä vällttämättä ole joukkoraiskaus.”

   Kyllähän nyt Järveliinin Jussi vanhana tekijämiehenä joukkoraiskauksen tunnistaa, Eihän sitä muuten rikoskomisarioksi pääsisikään. 😉

   Mutta oikeasti, kun tarkemmin aattelee:
   – 2 ei muodosta vielä joukkoa
   – Eli 2 ensin vuorottelemalla ja sitten 1 + n yksi kerrallaan ei Jussin matikalla ole joukkoraiskaus vaan (tiheä) sarja ”yksittäistapauksia(tm)”

   Tai sitten ilmoituskynnys on jälleen laskussa. 😀

   6
   1
 5. Sitä ihmettelen, että Etelä-Pohjanmaakin katselee tällaista paskaa: Eikö siellä miehet enää olekaan miehiä vaan miesoletettuja?

  44
  2
 6. Onneksi menee tilastoihin vain 1 raiskauksena ettei vain tilastot pääse rumentumaan kovasti.

  24
 7. Poliisi jo kommentoi että ei kutsuisi tapausta joukkoraiskaukseksi.
  Silloin tiesi että kyseessä on ählämien tekemä joukkoraiskaus, suomalaiset kun ei sellaiseen ole yleensä syyllistynyt.
  Poliisi on yhtä mätä kuin media nykyään. Surullista..

  32
  1
 8. Nimistä näkee jo, että muslimiraiskaajia ja joukkoraiskaus on 99% aina muslimien tekemä. Suomessa ei uskalleta puhua muslimien rikollisuudesta ja kustannuksista. Turvapaikanhakijoista ja pakolaisista 98% on muslimeita ja niistä 97% muslmimiehiä. Poliisi ajaa Ruotsinmallia jossa ulkomaalaiset raiskaajat piilotetaan sillä ettei kerrota niiden olevan ulkomaalaisia. Vaan mielellään vaikka valehdellaan, että olivat suomalaisia.Se mitä Ruotsissa on tänään tulee Suomeen tulevaisuudessa 100%. Ulkomaalaisten raiskaukset tulevat Suomessakin lisääntymään todella paljon ja Suomen tulevaisuus on se mitä Ruotsissa tapahtuu nyt.

  40
  1. Suurinosa perusraiskauksista ovat aasialaisten ja venäläisten tekemiä tosin. Mutta niistä ei puhuta edes isänmasllisissa piireissä kun uskonto väärä.

   21
   1. Olisi jotain mustaa valkoisella tuosta väittämästä. Vai onko mutu tuntuman heitto keskusteluun?

    16
   2. Niin meinaakko aasiaa silleen englantilaisittain vai niinko muun maailman käsitteiden mukaan?

 9. Ei muutaku kastraatio ja karkotus maasta. Siitä näkis kuinka noi raiskaukset vähenis.

  22
 10. Etelä-pohjanmaan matut alkavat kotutua ja ottavat mallia eteläsuomen matujen kultuurista täysillä. Siitä se lähtee.

  12
 11. Seinäjoella joukkoraiskaus ja suvakit ovat aivan hiljaa. Kun rikollisia matuja karkoitetaan Suomesta alkaa kauhea elämöinti ja lentoa yritetään estää lainvastaisella toiminnalla. Elämme erikoisia aikoja, loppuis jo tämä hulluus..

  15
 12. Karkottakaa kaikki ulkomaalaiset raiskaajat ei niitä tarvi meidän maassa elättää perkele

 13. Tosin siellä on viisi syytettynä, raiskaus ym. Ulkosuomalaisia nimiä näyttää olevan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.