Suomalainen turvapaikka-aktivisti yritti estää lentoa, jossa oli pakkopalautettava

Kuvakaappaus 2018-07-31 14-19-33

Suomalainen turvapaikka-aktivisti yritti hetki sitten tehdä ”Elin Erssonit” ja estää Helsinki-Vantaalta Berliiniin lähtevää konetta nousemasta. Koneessa mukana oli palautettava henkilö.

 
Turvapaikka-aktivisti ilmoitti useaan otteeseen, että ei aio istua eikä mennä paikalleen niin kauan kuin palautettava on koneessa. Aktivistin mukaan koneen kapteeni ei ollut hyväksynyt hänen pyyntöä olla ottamatta pakkopalautettavaa henkilöä oneeseen.
Muutaman minuutin päästä poliisi saapui paikalle ja otti henkilön kiinni. Tarkemmin videolta ei selviä miksi ja minne henkilöä oltiin palauttamassa vai oliko ns. dublin.
Kyseinen henkilö on vihreiden lainsäädäntösihteeri Aino Pennanen. Filmi löytyy myös hänen Facebook-sivuiltaan.
https://www.facebook.com/aino.pennanen

Subscribe
Notify of
guest
66 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Valkoinen hetero
Valkoinen hetero
31.7.2018 14:36

Toivottavasti saa syytteet raskaimman mukaan. Jos oma jälkipolvi olisi yhtä tyhmiä, menisin häpeästä hirteen. Mitä tein väärin?

Miksu
Miksu
31.7.2018 14:58
Vastaa...  Valkoinen hetero

Tolle tädille pätee se kuuluisa sanonta: ÄO pienempi kuin kengännumero. Sama sille ruottin mesoajalle. Tosin yllättäen ruottissa viranomaiset on niin paljon munattomampia ku meillä, että siellähän ne ei parin tunnin viivettelyjen jälkeen vielä sitä ruottalaistätiä saaneet koneesta putkaan. Vasta sitten kun sen tädin vaatimuksiin oltiin suostuttua. Eipä oo hurreissa enää lainkaan viikinverta.

NEYMARIT!!!
NEYMARIT!!!
1.8.2018 12:51
Vastaa...  Miksu

Nyt kiirii viesti afgaanien yms. keskuudessa: TEHKÄÄ HETI NEYMARIT KONEESSA!!!
Tästä lähtien tulee jokaikinen uloskuskattava laiton pitämään helvetinmoista mäikkää, huutamaan ja parkumaan suureen ääneen samalla siinä sivusilmällä tarkkaillen nouseeko joku suvakkiämmä seisomaan…

#911
#911
31.7.2018 15:26
Vastaa...  Valkoinen hetero

Jos niin olet SANKARI!!

Pertti Grandell
Pertti Grandell
31.7.2018 15:43
Vastaa...  Valkoinen hetero

ennen taivas repeää kuin suvakki häpeää……

Särmääjä
Särmääjä
31.7.2018 16:17
Vastaa...  Valkoinen hetero

Sai se raskaimman luokan huomautuksen sekä valtamedian ja Toukon raskaan arvostuksen.

sama
sama
1.8.2018 03:17
Vastaa...  Valkoinen hetero

Varman tietolähteeni mukaan koko juttu oli suunniteltu. Lähetti nyhveröukkonsa ja lapsen Berliiniin, koska kotona odotteli mokkakikkeli.

sama
sama
31.7.2018 14:37

Hienoa! Noinhan sen Ruotsin Elimenkin kanssa olisi pitänyt menetellä. Suomella voi olla vielä toivoa?

sama
sama
31.7.2018 14:44
Vastaa...  sama

Tuo ämmä olisi pitänyt poistaa koneesta jo pelkästään vittumaisen puhetavan vuoksi.

Jesse
Jesse
31.7.2018 15:08
Vastaa...  sama

Palautetaan kuolemaan? Berliiniinhän kone oli menossa….

Pertti Grandell
Pertti Grandell
31.7.2018 15:46
Vastaa...  Jesse

ei tummille, mutta valkoisille kylläkin, mutta oletettavasti palautettava ei ollut valkoinen…

sama
sama
31.7.2018 19:06
Vastaa...  Jesse

Aivan dille ämmä. Kuolemahan on kylä Alajärven kunnassa Etelä-Pohjanmaalla eikä missään Berliinissä.
On muuten Halla-ahon kylän naapurikylä.

Matsui
Matsui
31.7.2018 14:58

Nuo on oikeasti mieleltään nyrjähtäneitä ihmisiä. Tuollekkin mulkosilmälle reilut sakot ja mittavat korvaukset lennon viivästymisestä. Niitä voi sitten sosiaalietuuksista maksella. Kovat otteet käyttöön näitä terroristien hyysääjiä kohtaan.

Acc
Acc
31.7.2018 15:14
Vastaa...  Matsui

Ehkei kumminkaan maksa sosiaalietuuksista. Käynee töissä julkisella sektorilla ihan hyödyllisessä työssä. Voi olla, että samanmieliset keräävät hänelle rahaa.

Anonymous
Anonymous
31.7.2018 16:53
Vastaa...  Acc

Vihreiden lainsäädäntösihteeri? hyödyllisessä työssä? pilailetko?

Acc
Acc
31.7.2018 17:54
Vastaa...  Anonymous

Esittäessäni arvaukseni hänen työstään ajattelin lähinnä hoitoalaa. Tekijän palkan siis maksaakin eduskunta ja ansiot lienevät 4300-4600 välillä. Otetaan pois sana hyödyllinen ja lukitaan haitallinen.
Nyt olisi mielenkiintoista tietää oliko teko ennalta suunniteltu. Tämä tapaus myös paljastaa, miten järjestelmä rankaisee omiaan. Riittääkö suullinen nuhtelu?
Trumppia mukaillen so sad, sad.

Van, Mie
Van, Mie
31.7.2018 21:01
Vastaa...  Acc

Uutisoidun kertomansa mukaan näki koneen ikkunasta poliisiauton ja lähti sitten koneen perälle kyselemään.
Eli loma(humalassa?) syntynyt ex-tempore pervormanssi. 😉
Uutisoinnin mukaan poliisi tehnyt rikosilmoituksen, mutta eiköhän viimeistään wannabe-valtakunnaninkvisiittori Raija Toiviainen estä syytteen noston.

Acc
Acc
31.7.2018 15:08

Seuraavaksi suvakit lähtevät suuremmalla joukolla seisomaan lentokoneisiin. Tätä voidaan torjua vain rangaistuksia koventamalla. Minimi voisi olla kaksi vuotta ehdotonta eristyksessä ilman lomaoikeutta ja huomattavat sakot. Toivottavasti lentoyhtiöt laittavat tällaiset rikolliset mustalle listalle, johonka kuuluvia ei päästetä koneisiin.
Mistä tämä suvakki oli saanut tietoonsa palautuksen ajankohdan ja lennon? Aivan… virkakoneistossa lienee suvakkeja.
Ehkä tässä olisi markkina-aukko yhtiölle, joka voisi tarjota rahtilentoja vankien kuljetukseen.

vittuuntunut stadilainen
vittuuntunut stadilainen
31.7.2018 16:29
Vastaa...  Acc

Finnairin olisi syytä nostaa tuosta oikeusjuttu ja vaatia mahdollisimman kovia korvauksia ikäänkuin esimerkiksi muille.
Jos näin ei tehdä, saattaa kuka tahansa tarpeeksi kaheli tai poliittinen nousukas hakea julkisuutta noilla tempuilla ja silloin niille ei tule loppua. Ja silloin Finski saa syyttää itseään.

Ilmari
Ilmari
31.7.2018 16:42
Vastaa...  Acc

Käsitin että Pennanen oli vasta kentällä kuullut että koneessa on palautettava. Hän oli siis ihan aidosti menossa Berliiniin perheineen. Kuvaavaa on että hän ei tiennyt palautettavan taustasta mitään mutta lähti siitä että palautus on aina väärin. Selkeämmin ei voi sanoa, että ketään ei saa mistään syystä palauttaa.

rocky
rocky
31.7.2018 15:08

Onko noilla aivojen tilalla joku musulmaanien kusema pesusieni?

KEITÄ NE ON NE SANKARIT, SELLAISET SANKARI NAIIIISET...
KEITÄ NE ON NE SANKARIT, SELLAISET SANKARI NAIIIISET...
31.7.2018 15:11

”Heiii, näkeex kaikki! Mä oon niinku sellane Hyvä Ihminen ja mä niinku otan tässä niinku selfiee jossa mä niinku oon tosi rohkee ja taistelen poliittisen korrektiuden sanelemilla ehdoilla!”

Miksu
Miksu
31.7.2018 15:15

Toi täti on kuulemma virheiden lainsäädäntösihteeri. Ihanaa!
https://yle.fi/uutiset/3-10330803

rocky
rocky
31.7.2018 18:44
Vastaa...  Miksu

Loistava esimerkki vihreiden rikollisliigasta,lainsäädäntösihteeri rikkomassa lakia ja liigan johtaja Touko Pouko kehuu julkisesti.No,Touko Poukohan on Suomelle ja SUOMALAISILLE vaarallisempi kuin yksikään moottoripyöräjengin pomo.

Minä Misu
Minä Misu
31.7.2018 22:40
Vastaa...  Miksu

Virka pois lainsäädäntösihteeriltä, lähtee käsistä tällä kansalaistottelemattomuuspromoamisella tämä.

Särmääjä
Särmääjä
31.7.2018 15:19

Aivan varmasti saanu häiriköinnilleen innostusta Ruotsin vastaavalta suvakkiämmältä. Nämä on kun yhteiseurooppalaisia jihadisteja jotka suorittaa samankaltasia iskuja eri maissa. Ideologian sekottamana tossakin toimitaan, mutta ei sentään tapeta ketään vaan leikitään ainoostaan uhmaikästä lasta.

Jesse
Jesse
31.7.2018 15:22

Pitihän se arvata, vihreiden eduskuntaryhmän lainsäädäntösihteeri siinä kapinoi.

Särmääjä
Särmääjä
31.7.2018 15:28

Puheenjohtaja Touko Aalto on kehunut sihteerinsä tempausta rohkeaksi. Ilmeisesti ilmailulaki ei koske vihreitä.

Pertti Grandell
Pertti Grandell
31.7.2018 15:51
Vastaa...  Särmääjä

viherpiiperöthän on jo lentäneet ”leijuneet” vuosia, haba chabaa poltellen, pilvi-veikkoja kun ovat…jollei omassa kuplassaan niin liimankatkussaan…

Armas Susi
Armas Susi
31.7.2018 16:03
Vastaa...  Särmääjä

Nainen on vielä koulutukseltaan juristi 😂
Ja Touko Aalto on itse ilmaissut, ettei viranomaisia tarvitse totella, jos on sitä mieltä, että he ovat ”väärässä” (syyskuu 2017, Jyväskylän vokkimellakka). Tämä oikeus rikkoa lakia, jos siltä tuntuu, koskenee vain ns. Hyviä ihmisiä.
Vihreiden vaalivoitosta seuraisi täysi anarkia.

Särmääjä
Särmääjä
31.7.2018 16:13
Vastaa...  Armas Susi

Olihan vasara-Laurakin tietoturva-asiantuntija, Dan Koivulaako tieto-kirjailija ja polkupyöränkorjaaja Afrikassa koneinsinööri.

En Muista Enää
31.7.2018 15:36

Lievästä lentoliikenteen häirinnästä pitäisi tulla päiväsakkoja. Plus lentoyhtiö voi vaatia korvauksia myöhästymisestä, korvaukset on luokkaa ”alkaen useita tuhansia euroja” humalaisilta korvaus laskutetaan AINA. Humalaiset saa myös joka ainoa kerta päiväsakkoja sen maksimimäärän. Katsotaan saako tämä vihertäti sakkoja tai laskun lentoyhtiöltä ? Vai pääseekö vaan huomautuksella koska poliittisesti korrekti agenda.
Kyseessä on lievä lentoliikenteen häirintä koska kone ei ollut lähtenyt maasta. Ilmassa häiriköinti on lentoliikenteen häirintä tai törkeä sellainen (törkeä = koetat avata ulko-ovea lennon aikana tai pyrit väkivalloin ohjaamoon ym, näistä pukkaa vankeutta, tosin äärimmäisen harvinaisia tapauksia)
Normi häirintä on se jos känniläinen tappelee tai muuten örveltää niin että koneen pitää tehdä extra välilasku. Näistä tuleekin sitten jo kymppitonnien lasku ja oikeusjuttua.
(Saisi kyllä kovemmin laskuttaa tällaisestakin häiriköinnistä, hiukanko vituttaisi itseä kun menisi jatkolento pieleen kun joku viher-toope viivästyttää lähtöä ja mahdollisesti palaveri tai konferenssi ulkomailla sen takia ohi)

Anonyymi
Anonyymi
31.7.2018 15:43

Mikä noita naisia oikein vaivaa! Tuollaiselle toiminnalle täytyy saada heti loppu, ennen kuin se tulee tavaksi ja jokaiselle lennolle pyrkii joku hörhö. Poliisit ja oikeuslaitos ovat tehneet jo ihan tarpeeksi työtä tämänkin kyseisen henkilön saamiseksi ulos maasta ja yhteiskunnalle laskussa on jo nyt liian paljon nollia.

Pelikaani
Pelikaani
31.7.2018 15:43

Saatanan tekopyhä vitun tyhmä lehmä. Voi voi kun ei mennytkään ihan niinkuin supersuvakki OLETTI, on tässä naurussa pitelemistä =) PAKKOPALAUTETTAVAT ON SYYSTÄ JA LAILLISESTI KONEESSA! MENEEKÖ KAALIIN?????????? Toivottavasti tyhmä kana saa tästä KARMAISEVAT sakot ja laskut maksettavakseen, vittukuvittuttaaaaaa tommoset perkeleen älykääpiöt.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
31.7.2018 15:54

Sai oikein huomautuksen poliisilta, tulikohan ihan kirjallisena? Jollei konekaappaaja muuta rangaistusta saa, taidan tilata Kiinasta oikein helvetillisen laserin, jolla posotan taivaalle protestimielessä.

Albert
Albert
31.7.2018 16:13

Yhtä asiaa en voi käsittää.
Tuolla naisella oli tuolla samalla lennolla OMA LAPSI mukana ja aloitti siitä huolimatta lentoliikenteen häirinnän ja oman poliittisen muiden ihmisten lennon terrorisoimiseen pyrkivän operaationsa?
Ihmettelen kyllä sitäkin että kerran mukana oli oma aviomies niin miksi siinä tyypissä ei ollut sen vertaa miestä tai mitä tahansa ”Miesolettamaa” että olisi sanonut naiselleen: ”Ei tänään kun on lapsikin mukana jne…”?
Oma mielipiteeni on se että lapsia ei viedä mihinkään poliittisiin tilaisuuksiin eikä varsinkaan mielenosoituksiin, he voivat niihin osallistua täytettyään 18 ja muodostettuaan omat mielipiteensä ensin ja itse. Puhumattakaan tällaisesta toiminnasta jota en henkilökohtaisesti koe minään ”kansalaistottelemattomuutena” vaan poliittisesti motivoituneena terroristisena tarkkaan suunniteltuna operaationa jolla pyrittiin aiheuttamaan tahallaan mahdollisimman paljon tuhoa ja pelkoa lennolla olleille ihmisille.
Kaikki korvauspyynnöt myöhästyneistä jatkolennoista, pilalle menneistä lomista, työhaastatteluista ja liikeneuvotteluista voisi osoittaa suoraan tuolle naiselle massiivisten sakkojen ja pysyvän oikeuden määräämän lentokiellon kera. Ei kukaan 9/11 jälkeisessä maailmassa halua minkäänlaista epävakautta tai minkäänlaista häiriötä lentokoneeseen ja hyvästä syystäkin.
Tuomio olisi paikallaan ja samalla sopivuus vanhemman rooliin olisi arvioitava uudestaan lastensuojelun toimesta. Mikäli ihminen on ennalta arvaamaton ja sotkee lapsensa radikaali toimintaan muodossa tai toisessa aktiivisesti niin onko tällainen henkilö sopiva vanhemmaksi?
Yleisenä huomautuksena: Mikäli tällainen terrorisointi hyväksytään tai siitä ei rangaista riittävillä keinoilla kertaheitolla niin sen jälkeen se alkaa yleistymään mikä murentaa viranomaisten asemaa ja arvovaltaa Suomessa järjestelmällisesti. Se taas johtaa yhteiskunnalliseen kaaokseen ja turvattomuuteen.

Armas Susi
Armas Susi
31.7.2018 18:08
Vastaa...  Albert

Niinpä.
Suvakithan ovat tehneet isänmaallisten lapsista aiheettomia lastensuojeluilmoja kiusaamistarkoituksessa. Vastustan raivokkaasti tällaista sikailua ”poliittisin syin”
TÄSSÄ Pennasen tapauksessa taasen äitioletettu on selkeästi häiriintynyt ja todellisuuspakoinen. Nyt on kysymys siitä, ovatko hänen lapsensa turvassa.

TOLKKU
TOLKKU
31.7.2018 16:18

Ei rikollinenkaan halua mennä vankilaan, miksi eivät vihervassarit ole estämässä vankikuljetuksia? ”No mutta kun rikollinen on tehnyt rikoksen” NIIN ON! JA SUOMEN LAIN MUKAAN MAASSA LAITON OLESKELU ON RIKOS! Nämä perkeleen aivottomat akat, jotka toimivat pelkästään äidinvaistojen ja säälin varassa, jotka ovat onnistuneet keplottelemaan itsensä tärkeisiin virkoihin, pilaavat koko Euroopan! Ja heidän TOTAALISEN MUNATTOMAT kanssaveljensä jotka ovat niin kuohittuja että hirvittää. HERÄTKÄÄ SAATANA!!!!! Se ei voi mennä niin että jokainen valehteleva muslimi joka tänne viitsii lompsia saa SÄÄLISTÄ ilmaisen asunnon ja ilmaisen loppuelämän itselleen sekä suurperheelleen joka kotona turvassa odottaa ilmaista loppuelämää!! katsokaa Ruotsia, ranskaa, Belgiaa, saksaa, Englantia: KAIKKI MAAT OVAT MENNEET PÄIN VITTUA JA SISÄLLISOTA UHKAA!!! Miksi? Koska SUVAKIT suuressa hyvyydessään ja maailmanpelastaja-maniassaan ovat avanneet ovet SADOILLE MILJOONILLE VALEHTELIJA-MUSLIMEILLE!!!!! Suomi on kohta yhtä kusessa ellei näitä saatanan hulluja akkoja saada kuriin!!!

roikale
roikale
31.7.2018 17:25
Vastaa...  TOLKKU

Junissa on joskus sellanen synkkä vankivaunu perässä. Nää vihreet voisivat mennä kiskoille vauhdissa olevan junan eteen seisomaan. Siellä vaunussahan saattaa olla afgaani sisällä. Onnea vaan!

Anonymous
Anonymous
31.7.2018 16:35

Mies ja lapset diggas varmaan kypällä kun mamille iski sisäinen kutsu kesken lomalennon. Poliisin oli pitänyt vetää eukkoa turpaan koneessa jo pelkästään esimerkin takia.

ss
ss
31.7.2018 16:55

Siinä on mies ja lapsi saanut hävetä tätä oikein kunnolla. Eivät kehdanneet tulla sanomaan mitään, jos oikeasti edes olivat lentokoneessa. Voihan olla, että tuo idiootti valehteli omasta miehestä ja lapsestaankin.

Idi Amin
Idi Amin
31.7.2018 21:24
Vastaa...  ss

Vai että ”mies”..luultavasti rekkalesbon näköinen eunukkinyhverö, ja lapsi on satavarmana adoptoitu neekeri. Suvakkimiestransulesbon maailmanpelastajan munasarjat kun eivät ikinä kehittyneet niin ostettiin jostain Afrikan paskamajasta rakas paksuhuulinen aids-lapsi lahjavuohella ja lavallisella raikasta Suomalaista vissyä! Ja vihreät maksoivat!

Tämä on jo liian paksua
Tämä on jo liian paksua
31.7.2018 17:01

Ei voi olla totta! Lainsäädäntösihteeri joka rikkoo lakia tahallaan, kuvaa rikoksen ja laittaa nettiin?!?!

ULOS KONEESTA
ULOS KONEESTA
31.7.2018 17:15

Tästä on tullut julkisuudenkipeille viherkommunisteille jonkinlainen muoti-ilmiö joten paras toimia heti eikä vetkuttaa: jos et istu niin ulos koneesta välittömästi, iso sakkolappu heti käteen kentällä ja oikeudessa sitten selvitetään lopulliset kulut sekä kanssamatkustajien kärsimät myöhästymiset jne.

Albert
Albert
31.7.2018 17:34
Vastaa...  ULOS KONEESTA

Itse haluaisin myös että tuohon lasten käyttämiseen poliittisena suojakilpenä tilaisuudessa jos toisessa puututtaisiin välittömästi.
Lapsilla on oikeus muodostaa omat poliittiset mielipiteensä kun tulevat äänestysikään ja täyttävät sen 18 vuotta, sitä ennen heitä ei tarvitse altistaa minkäänlaiselle poliittiselle vaikuttamiselle. Tällaiset riskialttiit suoranaiset rikokset kuten lentoliikenteen vaarantaminen on pitäisi toimia perusteltuna syynä huostaanotolle.
Mikäli äiti on noin epävakaa ja kykenemätön hallitsemaan käytöstään vaan toimii impulssiensa varassa niin arvaamattomasti että joudutaan poistamaan lentokoneestakin voimatoimin niin onko perusteltua olettaa että lapsilla olisi kaikki asiat kotona ihan hyvin? Miettikää nyt mikäli kyseinen nainen olisi tarttunut vaikka johonkin astaloon tai muoviveitseen tai vastaavaan lennon aikana ja alkanut sillä uhkailemaaan kanssamatkustajiaan tai lentokoneen henkilökuntaa yrittäessään ”pelastaa” Suomesta jo viranomaisten päätöksellä poistettavan henkilön käännytyksen?
Mitä tämä nainen keksii seuraavaksi mitä lapsi joka ei tilanteesta mitään ymmärrä, joutuu todistamaan?
Ei ole varmaan lapsellekaan helppoa katsoa kun äitiä kuljettaa poliisi ulos koneesta koska ei lapsi ymmärrä mistä on kyse. Eli toisin sanottuna lapsen tasapainoinen kasvuympäristön vaatimus ei täyty, eli näin ollen vanhemmuuden edellykset on hyvä kyseenalaistaa. Ei ole hyvä lapselle kasvaa ennalta arvaamattoman ihmisen kasvattamana ja jatkuvassa pelossa sekä epävarmuudessa tämän impulssiivisen käytöksen johdosta.
Samalla jonkin sortin psykiatrinen arviointi olisi paikallaan kyseiselle naiselle koska todellisuuden ja fantasiamaailman raja on selvästi hämärtynyt. Yleisesti ottaen on täysin normaalia että mikäli joku henkilö saa jonkun psyykkisen kohtauksen lennolla ja alkaa samalla tavalla sabotoimaan lentoa, niin muualla maailmassa tehdään kyseisestä henkilöstä myös psykiatrinen kartoitus osana harkintaa siitä piääkö kyseinen henkilö laittaa lentokieltolistalle.

Van, Mie
Van, Mie
31.7.2018 17:25

Onneksi hän unohti passinsa & lentolippunsa koneeseen, joten puoliso ja lapsi voivat lomailla rauhassa Berliinissä. 😀
Ja Finnair sai lippurahat + säästi polttoainekuluissa kun kun kone oli siideri-valaan verran kevyempi. 😀

Anonyymi
Anonyymi
31.7.2018 18:53
Vastaa...  Van, Mie

Taisi tulla miehelle A-luokan matka.

Van, Mie
Van, Mie
31.7.2018 21:06
Vastaa...  Anonyymi

Luultavasti.
Jossain olin lukevinani, että olivat menossa miehen sukua tapaamaan.
Mahtaa anoppi olla ylpeä miniästään. 😀

Valkoinen hetero
Valkoinen hetero
1.8.2018 14:23
Vastaa...  Van, Mie

Onko mies ”saksalainen”?

Anonymous
Anonymous
31.7.2018 17:54

Olisikohan vihreillä antaa listaa joissa tapauksissa lakia ei tarvitse noudattaa, kun oikein puolueen johtaja kannustaa tälläiseen toimintaan. Ovat kuitenkin hakemassa eduskunta paikkoja ensi vuoden vaaleissa. Vai saako sen itse valita…mitä lakia noudattaa ja mitä ei. Mahtaa tempullansa hakea hölmöjen ääniä ensi vaaleissa… Pääsisi hillotolpan viereen

Ilmari
Ilmari
31.7.2018 19:05

Poliisi tutkii asiaa liikenteen häirintänä, koska Pennanen itse sanoi, että hänen tarkoituksensa oli estää lentokoneen nousu. Sakkoja siitä varmaan tulee mutta tärkeintä on se, että hänet luultavasti tuomitaan myös korvaamaan vahingot. Sen verran ymmärrän lentoliikenteestä, että yhden koneen myöhästyminen vaikuttaa koko muuhun lentoliikenteeseen.

Isomyy
Isomyy
31.7.2018 19:49

Suvakeille pakkopalautus todellisuuteen olisi paikallaan.

Mike
Mike
31.7.2018 21:15

Toivottavasti saa niin saatanan kovat sakot, että ihmettelee vielä eläkkeelläkin millä maksaa ne!

Jouni Karhulainen
Jouni Karhulainen
31.7.2018 22:17

Kyseessä saattaa olla ihan vaan normaali EU rikollisen palautus kotimaahan. Siis Ilja Janitskinin siirto Suomeen tyyppinen tapaus. Käsittääkseni poliisi tai muu asiasta perillä oleva taho ei ole ilmoittanut, että kyseessä olisi esimerkiksi kielteisen turvapaikan saaneen henkilön siirto takaisin kotimaahn.

Morty
Morty
31.7.2018 22:51

Toivottavasti tämä nähdään ennakkotapauksena, jonka perusteella toimitaan tulevissakin tapauksissa. Eli ei anneta vinkujien voittaa, vaan poliisi hakee vinkujan koppiin. Toivottavasti lentoyhtiö tosiaan esittää korvausvaateen.

Syyllistämiseen kyllästynyt
Syyllistämiseen kyllästynyt
31.7.2018 23:05

Vihreät jaksavat aina syyllistää meitä tavallisia ihmisiä esim ”hiilijalanjäljen” lisäämisestä. Nyt vihreä Aino perheineen on menossa LOMAmatkalle LENTOKONEELLA. Eikö matka Lappiin junalla telttailemaan olisi ollut ekologisempi vaihtoehto? Minun mielestäni vihreä Aino jäi nyt kiinni, ei pelkästään lainrikkomisesta liikennevälineessä, vaan myös teeskentelystä, että muka puolustaa (luontoarvoja).

Pääsee Linnan Juhliin
Pääsee Linnan Juhliin
1.8.2018 00:03

Edes yritti pelastaa.

Anonymous
Anonymous
1.8.2018 01:44

Menisi Mukan Afganistaniin ,saisi kunnon mokkakikkeli ryhmäpano ,saatanan tyhmä lehmä .

Ilmari
Ilmari
1.8.2018 09:40

Kapteeni toimi ihan oikein muuten, mutta ihmettelen miksi hän suostui keskustelemaan Pennasen kanssa. Ei kapteeni ole velvollinen perustelemaan häiriköille päätöksiään. Ihmettelen myös sitä, miksei Pennasen matkatavaroita poistettu koneesta. Näin yleensä menetellään, jos matkustaja poistetaan tai ei pääse ollenkaan koneeseen.

kanander
kanander
1.8.2018 10:40

Vihreiden lainsäädäntösihteeriltä kysyisin, miksi halusit estää tuntemattoman matun kuljettamisen Helsingistä Berliiniin. Ei se kone kauemmaksi lentänyt. Pilasit äkkipikaisuudellasi perheesi lomamatkan. Onko joku lentoyhtiö ottanut sinut Berliinin lennolle?

Ali Batyrk
Ali Batyrk
1.8.2018 11:02

Tekopyhä paskiainen. Rikollista poistetaan lainmukaisesti maasta loisimasta, ja tämä Jumalan vasurilahja ihmiskunnalle käyttäytyy kuin olisi pysäyttämässä junaa Auschwitziin. Sakot, potkut työstäsi sekä pakkohoitoon! Suuruudenhullu idiootti. Hävettää koko sukusi puolesta.

perhe katosi mystisesti
perhe katosi mystisesti
1.8.2018 11:41

Lento käyntiin ja kesken lennon ovet auki.

Jesse
Jesse
1.8.2018 17:21

”Sisäministeri Mykkänen ei tuomitse suoraan lentokoneprotestia: Toimintatapa täytyy suhteuttaa muille aiheutettuun haittaan”
Sillälailla. Sisäministerin mukaan siis tyhjällä tiellä satasen alueella voi ajaa kahtasataa, jos siitä ei aiheudu muille haittaa?

JKH1975
JKH1975
1.8.2018 19:00
Matupatja
Matupatja
2.8.2018 08:30

Pistäkää tänne palstalle ohjeet miten menetellä ja vaatia korvauksia jatkolennolle myöhästymisestä. Arvaattekin miten olisi käynyt jos kantasuomalainen, hetero ja vieläpä keski-ikäinen mies olisi protestoinut samalla tavalla avoimia rajoja vastaan.