Useita raiskauksia illan ja yön aikana

stop-1131143_960_720

Viime päivien aikana on taas ollut useita raiskauksia tai niiden yrityksiä.

Eilen lllalla Tukholman eteläpuolella Haningesn Rotebrossa toistaiseksi tuntematon mies kävi nuoren naisen kimppuun lenkkipolulla. Mies oli seurannut naista hetken ja sen jälkeen hyökännyt päälle. Mies yritti riisua naisen vaatteet, mutta teko keskeytyi, koska nainen teki voimakasta vastarintaa.

Malmössa raiskattiin huoneistossa nuori nainen. Poliisi sai yöllä klo 01.20 aikaan hälytyksen. Tapahtumapaikalta otettiin kiinni -87 syntynyt nuorukainen, jota epäillään raiskauksesta.

Göteborgin lähistöllä taas raiskattiin vanha mummo. Nainen teki hälytyksen ja ilmoitti, että oli joutunut raiskatuksi metsälämpäreessä. Poliisi ei kerro paljon tapahtumista, mutta se sanotaan, että tekoa tutkitaan raiskauksena.

Myös Halmstadissa on raiskailtu. Nuori nainen teki ilmoituksen aamuyöstä ja kertomansa mukaan hänen kimppuun hyökättiin kotimatkalla töistä kotiin. Poliisi tutkii asiaa raiskauksena.

Polisen

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

9 thoughts on “Useita raiskauksia illan ja yön aikana

  1. Taitaa käydä joo, olisiko ollut saksassa vai belgiassa, mutta somalitaustainen mies oli kiivennyt vesiränniä pitkin sisälle avoimesta ikkunasta vanhusten palvelutaloon ja raiskasi halvaantuneen 90v miehen vuoteeseen, joutui toki ottamaan mieheltä ensin vaipan pois.
   Kun raiskatun 87v vaimo tuli huoneeseen niin raiskaaj tappoi naisen hakkaamalla ja poistui itse ikkunasta kuin Tarzan.

 1. Kaikki käy karvalakista käkikelloon. Tämä jos mikä osoittaa minkälaisesta järkyttävästä roskasakista on kysymys mutta hallitus haluaa heitä silti maahamme keinolla millä hyvänsä. Ällöttävää.

  45
 2. Tai kanasta rikapuihin. Intiassa oli tiineenä ollut vuohi joukkoraiskattu… Sitten vielä uskotellaan, että ihmiset ovat joka puolella samanlaisia.

  43
 3. Tilastojen mukaan ruotsissa kirjattiin viime vuonna joka päivä keskimäärin 20 raiskausta. Sitten voimme kaikki miettiä että miten paljon niitä on oikeasti tapahtunut, koska kaikkia ei ilmoiteta poliisille. Tulee melko kiireistä palstalla jos kaikista kirjoittaisi. Pistää kyllä miettimään että miten lyhyessä ajassa kaikki on tapahnutkaan..

  28
 4. Siinäpä oli kerrakseen useita yksittäisiä ilmoituskynnyksen madaltumisia.

  21

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.