Vihapuhe fm klo 19.00: Suomen elinersson Aino Pennanen

Kuvakaappaus 2018-07-31 17-37-30

 

Junes ja Tiina anaalisoivat päivän kovinta juttua; vihreiden Aino Pennanen oli mukana lennolla, jossa oli mukana karkoitettava sotapakolainen. Tai ainakin Pennanen luuli niin.

Lähetys alkaa klo 19.00.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

4 thoughts on “Vihapuhe fm klo 19.00: Suomen elinersson Aino Pennanen

    1. jos elää jossain vihreässä kuplassa ja ihannoi muita plaaneettoja kuin esim. apinoidenplaneettaa planet of apes, eihän voi muuta odottaa…mutta muistan nuoruudessani jos häiriköit lentokoneessa, siitä tulee tosi kovat sanktiot. mutta tänään näitä ihannoidaan ja ylistetään. uskomatonta että joku voi vielä ylistää ja ihannoida tämän laatuista käyttäytymistä. linnaan tollainen akka kuuluu, ei meidän yhteiskuntaan…

  1. Yleensähän nykyisillä pakkopalautuksilla viitataan natzeihin. Aino ja kumppanit voisi hysterioda vähemmän jos tuntisivat historiaa hieman laajemmin. Asiat ei ole niin yksioikoisia kuin halutaan ymmärtää. Ohessa Suomen Kuvalehden juttua vuodelta 1938. Poikkeaa aika huimasti siitä miten nykyjournalismi tiiviistää historian muutamaan sanaan. https://travellerism.wordpress.com/2012/08/25/saksan-juutalaiset-radikaalisti-erilainen-raportti-vuodelta-1938/

  2. Tiina ja Paavo vois alkaa tekemään yhdessä kännivideoita, koska kummallakin näyttää olevan ilmeistä lahjakkuutta siihen. Hyvä juttu. NOt 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.