Subscribe
Notify of
guest
4 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ei jatkoon!
Ei jatkoon!
31.7.2018 20:33

Peino Annanen munasi itsensä pahemman kerran.

Pertti Grandell
Pertti Grandell
1.8.2018 09:58
Vastaa...  Ei jatkoon!

jos elää jossain vihreässä kuplassa ja ihannoi muita plaaneettoja kuin esim. apinoidenplaneettaa planet of apes, eihän voi muuta odottaa…mutta muistan nuoruudessani jos häiriköit lentokoneessa, siitä tulee tosi kovat sanktiot. mutta tänään näitä ihannoidaan ja ylistetään. uskomatonta että joku voi vielä ylistää ja ihannoida tämän laatuista käyttäytymistä. linnaan tollainen akka kuuluu, ei meidän yhteiskuntaan…

Aune täti
Aune täti
31.7.2018 21:16

Yleensähän nykyisillä pakkopalautuksilla viitataan natzeihin. Aino ja kumppanit voisi hysterioda vähemmän jos tuntisivat historiaa hieman laajemmin. Asiat ei ole niin yksioikoisia kuin halutaan ymmärtää. Ohessa Suomen Kuvalehden juttua vuodelta 1938. Poikkeaa aika huimasti siitä miten nykyjournalismi tiiviistää historian muutamaan sanaan. https://travellerism.wordpress.com/2012/08/25/saksan-juutalaiset-radikaalisti-erilainen-raportti-vuodelta-1938/

Allu
Allu
2.8.2018 18:14

Tiina ja Paavo vois alkaa tekemään yhdessä kännivideoita, koska kummallakin näyttää olevan ilmeistä lahjakkuutta siihen. Hyvä juttu. NOt 🙁