Pt-median mainoskamppanjalla lisää myyntiä

Kuvakaappaus 2018-08-01 17-15-14.png

Haluatko mainostaa? Pt-mediaa lukee kuukausittain noin 300 000- 400 000 lukijaa. Lukijakunnasta on iso osa potentiaalisia asiakkaita.

Kuukauden mainospaketilla saat todistetusti uusia asiakkaita.

Tallinnalainen autokorjaamo mainosti aiemmin sivullamme ja sai oman arvionsa mukaan kymmeniä uusia asiakkaita. Mikkeliläinen antiikkikauppias sai isoja kauppoja Pt-median mainoskamppanjan avulla ja solmi tuottoisia suhteita Ruotsin antiikkimarkkinoille.

– Pt-median mainoskamppanja oli aluksi mielestämme vitsi, ja enempi tukitoimi pienmediaa kohtaan. Mutta kuukauden aikana myyntimme nousi selvästi ja saimme yhteydenottoja, jotka johtiva kauppoihin. Näissä yhteydenotoissa sanottiin usein mistä saivat tietonsa yrityksestämme.

– Pt-median mainoskamppanjassa on se riski, että yrittäjä profiloituu jonkinlaiseksi ”vihamedian” kannattajaksi, Mutta jos oma ajatusmaailma on samankaltainen kuin Pt-mediassa, ei silloin ole mitään riskiä menettää asiakkaitakaan, kertoo mikkeliläinen antiikkikauppias.

Ruotsalainen muusikko kertoo, että sai useita mainosmusiikkipyyntöjä Pt-median mainoskamppanjan jälkeen. Kyseisiä tunnareita soitetaan nyt mm. Ruotsin Rock-radiossa muutaman yrittäjän mainostunnareina.

– Tein kamppanjan jälkeen kymmenkunta uutta tunnaria, jotka tiesin tulleen Pt-median kamppanjan kautta. Tein tunnareita mm. parille rakennusfirmalle, jotka sitten edelleen mainostivat ruotsalaisilla kaupallisilla radioasemilla, kertoo muusikko Eugene Laze.

Kenen kannattaa mainostaa?

Pääsääntöisesti yrittäjä, joka tekee työtä kuluttajille. Esimerkiksi autokorjaamot, parturit, ravintolat, taksit ja vaikkapa kauppiaat.

Kuukausipaketti on 200-400 euroa. Ota yhteyttä niin sovitellaan yrityksellenne lisää myyntiä:

pt-media@mail.com

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.