Radio Monokulttuurin keskiviikkolive: Vieraana Ano Turtiainen

canvas_index.jpg

Monokulttuurin keskiviikkolivessä vieraana maastavedon maailmanennätysmies 405,5 kilon Ano Turtiainen, joka on myös profiloitunut erittäin maahanmuuttokriittiseksi. Tämä ja Berliinin lennon estänyt viheriäinen aiheena sekä muita ajankohtaisia juttuja.

Klo 19.00 ja kaljaa pakkaseen.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

4 thoughts on “Radio Monokulttuurin keskiviikkolive: Vieraana Ano Turtiainen

      1. Käyn kaivinkoneen lainaksi niin jää kaikki bodarit kakkoseksi painon nostossa. Painavakin taakka nousee kätevästi yhdellä sormella tuon avulla. Tai ei turtiaisellakaan ole jakoja edes tuon traktorin nostolaitteille nostotehossa (2750kg), ihan vapaasti saa yrittää nostaa tuollaista 650kg TR-250 linkoakin. Tuokin nousee hydrauliikalla yhdellä sormella.

        Kyllä painavat taakat saadaan nykyään helpommallakin onneksi nousemaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.