Neljää eritreaanoa vastaan alkoi oikeudenkäynti joukkoraiskauksen tiimoilta

Solnan käräjäoikeudessa alkoi istunto neljää eritreaanoa vastaan viime keväisestä veret seisauttavasta joukkoraiskauksesta. Teko osoittaa tekijöissä kauhistuttavaa välinpitämättömyyttä toisia ihmisiä kohtaan varsinkin kun uhri on kehitysvammainen.

1999 syntynyt Ahmed Abdu, 1999 syntynyt Ibrahim Munir, 1998 syntynyt Temesgen Biniam ja 2001 syntynyt Tesfatsion, Merhawi olivat viime toukokuussa 5. ja 6. päivän yöllä liikkeellä Tukholman Brommassa ja puntissa pullotti. Nuorukaiset lähtivät seuraamaan yksin liikkellä ollutta naista kunnes lopulta hyökkäsivät tämän kimppuun.

Nainen kaadettiin maahan, jonka jälkeen nelikko raiskasi vuoron perään naisen anaalisesti ja vaginaalisesti. Kun yksi harjoitti aktia, pitivät muut naista käsistä ja jaloista kiinni. Nainen yritti potkia vastaan, mutta eritreaanot löivät naista, jotta tämä ei vastustelisi.

Kun nuorukaiset katsoivat saaneensa tarpeeksi, jätettiin nainen maahan makaamaan ja miehet poistuivat paikalta läheiselle Metroasemalle ja edelleen kaupunkiin. Sivulliset auttoivat naista, joka oli tapahtuman jälkeen täydellisessä shokissa.

Poliisi pääsi tekijöiden jäljille parin viikon päästä. Kaikki kiistivät teon, kukaan ei tiennyt mistään mitään. Kuitenkin kahden tekijän DNA:ta ja spermaa löytyi naisen housuista. Lisäksi miehet löydettiin metroaseman valvontakamerakuvista.

Syyttäjä vaatii mieheille vankeutta törkeästä raiskauksesta ja karkoitusta.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

13 thoughts on “Neljää eritreaanoa vastaan alkoi oikeudenkäynti joukkoraiskauksen tiimoilta

  1. Olen muutamana päivänä miettinyt, että löytyisikö Suomesta oma Aino seisomaan myös Bouananelle ja olen aika varma, että löytyisi. Voisiko enää millään paremmin todistaa omaa moraalista ylemmyyttään kuin terroristia ymmärtämällä! Että katsokaa mikä GandhiJeesus minä olenkaan! Minä pystyn näkemään terroristin kipeään sieluun… minä… minä… minä!

   36
   1. ”He eivät ole väkivallan tekijöitä, vaan sen uhreja.” Free Bouanane! Turun pakolainen on hyvä mies, kuten torilla 18.8.2018 kirkuvat kommunistit ujeltavat. ”Eeiii natseja Tuurkuuun, eiii natseja minnekään!” ”On rasismia kyseenalaistaa terroristien tarkoitusperiä.”

    Ajattelin ruveta oraakkeliksi. Nykyään on maailman yksinkertaisin asia ennustaa tulevaa. Pitänee ilmoittautua TE-keskuksella uuden erikoismiesammattini kanssa. 50€/h vähintään tyhjään räpylään on palkkavaatimukseni.

    Onneksi terrorismi tai lasten joukkoraiskailu ovat automaattisia turvapaikan perusteita. Ei tartte luopua huippuosaajista ja hankkia uusia tilalle, nyt saadaan koko ajan lisää niitä.

    10
    1
  2. Ei kai nyt sentään linnatuomiota”keppostelusta” ?
   Kyllä on ruotsin laki menny hirvittäväksi jos keharit
   ei enää saa joukkoraiskata,jos he katsovat sen kuuluvan
   ”kulttuuriinsa”.

 1. Tuo paitäsi deaktivoida jo ennen ensimmäistä veronmaksajien piikkiin tehtyä performanssia. Nätisti lopettaa vaikka lehmien nopeaan tappamiseen suunniteltulta paine ”ilma käyttöisellä” naulapyssyllä. nopea ja halpa. oikein tosissaan.

  25
  1
 2. Täysin mahdollista että se vihreäkin puolusti koneessa jotain lapsen raiskaajaa?
  karkoituksen taustojahan ei tiedetä, ja naisella oli oma lapsi vieressä.
  Jos normaalisti palautuksessa on 2 poliisia saattamassa, ja nyt oli 4 niin se jo kertoo ettei ihan viattomasta pakoloispoloisesta tainnut olla kyse

  39
  1. Lastenraiskaajia ei karkoteta missään olosuhteissa, kertoi silloinen oikeusministeri Jari Lindström. Kannattaa kuolemanrangaistusta, muttei ikinä, kuunaan, milloinkaan, silloinkaan, tällöinkään, tuolloinkaan suostuisi tekemään lakialoitetta lastensarjajoukkoraiskaajien karkottamisen puolesta. Sellainen ei vaan tule kysymykseen. Tiedostaa siis asian, muttei tee sille yhtään mitään, koska..?

   On siellä 199 muutakin pässiä, jotka voisivat koettaa onneaan, eivät vaan jaksa.

   Mikä hitto noita vaivaa?

   11
 3. Uloosteitava paska halua lisäntyä KELA GOLD kustanuksela ,raiska , huija,varasta , mitta vittu ??????????????? .onko se Suomen tulevaisuus .

  5
  2
 4. Jäin miettimään tämän uutisen ja kansalainen.fi:n uutisen (Sisäministeriö valmistautuu kriisitilanteissa massamaahanmuuttoon mutta ei rajojen sulkemiseen) perusteella, että mitä hyötyä on meilläkään ylläpitää pelkkiä kustannuksia tuottavia puolustusvoimia, jos maan rajoja ei kuitenkaan aiota suojella?

  Johtavana asiana on vanha hokema, että jos ihmiset haluavat tulla rajojen yli, he tulevat rajojen yli, eivätkä aidat tai muurit tältä suojaa. No entä puolustusvoimat? Jos ne eivät kykene suojaamaan maamme rajoja pitämällä tunkeutujat ulkopuolella, niin paskaakos me moista kustannussyöppöä ylläpidämme? Ei muuta kuin kasarmit kukkatarhoiksi ja sotilaat vaikka metsään poimimaan marjoja.

  Kuitenkin maamme näköjään vallataan. Jos tänne miljoonat tunkeutujat annetaan valtiojohtomme toimesta valua sisään ja niitä sitten yritetään vielä elättääkin suomalaisten piikkiin, niin ainakin meikäläinen sanoo sopimuksen sillä hetkellä irti.

  1. Hyvin sanailtu!

   Kun kaikkea muuta jaetaan niin hövelisti, niin miksi ei jaettaisi tulikuumaa 7.62:sta?

   Jossain vaiheessa alkaa varmasti yhdensuuntaisten lentolippujen myynti, jos tätä perseilyä jatketaan…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.