Neljää eritreaanoa vastaan alkoi oikeudenkäynti joukkoraiskauksen tiimoilta

Solnan käräjäoikeudessa alkoi istunto neljää eritreaanoa vastaan viime keväisestä veret seisauttavasta joukkoraiskauksesta. Teko osoittaa tekijöissä kauhistuttavaa välinpitämättömyyttä toisia ihmisiä kohtaan varsinkin kun uhri on kehitysvammainen.

1999 syntynyt Ahmed Abdu, 1999 syntynyt Ibrahim Munir, 1998 syntynyt Temesgen Biniam ja 2001 syntynyt Tesfatsion, Merhawi olivat viime toukokuussa 5. ja 6. päivän yöllä liikkeellä Tukholman Brommassa ja puntissa pullotti. Nuorukaiset lähtivät seuraamaan yksin liikkellä ollutta naista kunnes lopulta hyökkäsivät tämän kimppuun.
Nainen kaadettiin maahan, jonka jälkeen nelikko raiskasi vuoron perään naisen anaalisesti ja vaginaalisesti. Kun yksi harjoitti aktia, pitivät muut naista käsistä ja jaloista kiinni. Nainen yritti potkia vastaan, mutta eritreaanot löivät naista, jotta tämä ei vastustelisi.
Kun nuorukaiset katsoivat saaneensa tarpeeksi, jätettiin nainen maahan makaamaan ja miehet poistuivat paikalta läheiselle Metroasemalle ja edelleen kaupunkiin. Sivulliset auttoivat naista, joka oli tapahtuman jälkeen täydellisessä shokissa.
Poliisi pääsi tekijöiden jäljille parin viikon päästä. Kaikki kiistivät teon, kukaan ei tiennyt mistään mitään. Kuitenkin kahden tekijän DNA:ta ja spermaa löytyi naisen housuista. Lisäksi miehet löydettiin metroaseman valvontakamerakuvista.
Syyttäjä vaatii mieheille vankeutta törkeästä raiskauksesta ja karkoitusta.

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jesse
Jesse
2.8.2018 19:00

Onkohan karkoituslennolla taas seisomapaikkoja tarjolla?

Valtsu
Valtsu
2.8.2018 20:32
Vastaa...  Jesse

Olen muutamana päivänä miettinyt, että löytyisikö Suomesta oma Aino seisomaan myös Bouananelle ja olen aika varma, että löytyisi. Voisiko enää millään paremmin todistaa omaa moraalista ylemmyyttään kuin terroristia ymmärtämällä! Että katsokaa mikä GandhiJeesus minä olenkaan! Minä pystyn näkemään terroristin kipeään sieluun… minä… minä… minä!

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
3.8.2018 01:51
Vastaa...  Valtsu

”He eivät ole väkivallan tekijöitä, vaan sen uhreja.” Free Bouanane! Turun pakolainen on hyvä mies, kuten torilla 18.8.2018 kirkuvat kommunistit ujeltavat. ”Eeiii natseja Tuurkuuun, eiii natseja minnekään!” ”On rasismia kyseenalaistaa terroristien tarkoitusperiä.”
Ajattelin ruveta oraakkeliksi. Nykyään on maailman yksinkertaisin asia ennustaa tulevaa. Pitänee ilmoittautua TE-keskuksella uuden erikoismiesammattini kanssa. 50€/h vähintään tyhjään räpylään on palkkavaatimukseni.
Onneksi terrorismi tai lasten joukkoraiskailu ovat automaattisia turvapaikan perusteita. Ei tartte luopua huippuosaajista ja hankkia uusia tilalle, nyt saadaan koko ajan lisää niitä.

hyi_helveta
hyi_helveta
3.8.2018 08:56
Vastaa...  Jesse

Ei kai nyt sentään linnatuomiota”keppostelusta” ?
Kyllä on ruotsin laki menny hirvittäväksi jos keharit
ei enää saa joukkoraiskata,jos he katsovat sen kuuluvan
”kulttuuriinsa”.

Jarkko Kainulainen
Jarkko Kainulainen
2.8.2018 19:00

Kuolemantuomio yksinkertaisinta helpointa ka halvinta.

Vittuperkele.
Vittuperkele.
2.8.2018 19:01

Tuo paitäsi deaktivoida jo ennen ensimmäistä veronmaksajien piikkiin tehtyä performanssia. Nätisti lopettaa vaikka lehmien nopeaan tappamiseen suunniteltulta paine ”ilma käyttöisellä” naulapyssyllä. nopea ja halpa. oikein tosissaan.

Mikä on synonyymi kysyy natsi. Lihava pörssi oletettu
Mikä on synonyymi kysyy natsi. Lihava pörssi oletettu
2.8.2018 19:04

Ei jatkoon, uuniin.

pöh
pöh
2.8.2018 21:02

Täysin mahdollista että se vihreäkin puolusti koneessa jotain lapsen raiskaajaa?
karkoituksen taustojahan ei tiedetä, ja naisella oli oma lapsi vieressä.
Jos normaalisti palautuksessa on 2 poliisia saattamassa, ja nyt oli 4 niin se jo kertoo ettei ihan viattomasta pakoloispoloisesta tainnut olla kyse

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
3.8.2018 03:48
Vastaa...  pöh

Lastenraiskaajia ei karkoteta missään olosuhteissa, kertoi silloinen oikeusministeri Jari Lindström. Kannattaa kuolemanrangaistusta, muttei ikinä, kuunaan, milloinkaan, silloinkaan, tällöinkään, tuolloinkaan suostuisi tekemään lakialoitetta lastensarjajoukkoraiskaajien karkottamisen puolesta. Sellainen ei vaan tule kysymykseen. Tiedostaa siis asian, muttei tee sille yhtään mitään, koska..?
On siellä 199 muutakin pässiä, jotka voisivat koettaa onneaan, eivät vaan jaksa.
Mikä hitto noita vaivaa?

Anonymous
Anonymous
3.8.2018 00:10

Uloosteitava paska halua lisäntyä KELA GOLD kustanuksela ,raiska , huija,varasta , mitta vittu ??????????????? .onko se Suomen tulevaisuus .

Nassesossusuvakkien historia
Nassesossusuvakkien historia
3.8.2018 14:04

Sossujen ansiosta rikolliset riehuvat Ruotsissa. Katsokaapa tämä filmi sossujen omasta likaisesta taustasta:
https://m.youtube.com/watch?v=W56ZKUVECWs

Suomi Finland
Suomi Finland
3.8.2018 15:47

Jäin miettimään tämän uutisen ja kansalainen.fi:n uutisen (Sisäministeriö valmistautuu kriisitilanteissa massamaahanmuuttoon mutta ei rajojen sulkemiseen) perusteella, että mitä hyötyä on meilläkään ylläpitää pelkkiä kustannuksia tuottavia puolustusvoimia, jos maan rajoja ei kuitenkaan aiota suojella?
Johtavana asiana on vanha hokema, että jos ihmiset haluavat tulla rajojen yli, he tulevat rajojen yli, eivätkä aidat tai muurit tältä suojaa. No entä puolustusvoimat? Jos ne eivät kykene suojaamaan maamme rajoja pitämällä tunkeutujat ulkopuolella, niin paskaakos me moista kustannussyöppöä ylläpidämme? Ei muuta kuin kasarmit kukkatarhoiksi ja sotilaat vaikka metsään poimimaan marjoja.
Kuitenkin maamme näköjään vallataan. Jos tänne miljoonat tunkeutujat annetaan valtiojohtomme toimesta valua sisään ja niitä sitten yritetään vielä elättääkin suomalaisten piikkiin, niin ainakin meikäläinen sanoo sopimuksen sillä hetkellä irti.

Savon Sulttaani
Savon Sulttaani
4.8.2018 08:26
Vastaa...  Suomi Finland

Hyvin sanailtu!
Kun kaikkea muuta jaetaan niin hövelisti, niin miksi ei jaettaisi tulikuumaa 7.62:sta?
Jossain vaiheessa alkaa varmasti yhdensuuntaisten lentolippujen myynti, jos tätä perseilyä jatketaan…