Lähi-itätaustaiset häiriköivät Tukholman Pride-paraatia

80737fc9d4beafa8_800x800ar

Tukholman Euro Pride-paraatissa oli jättimäärä osallistujia. Arvioiden mukaan paikalla oli kymmeniä tuhansia ihmisiä niin itse kulkueessa kuin sitä seuraamassa katujen varsilla.

Mitään pahempaa häiriötä päivän aikana ei ole ilmaantunut, paitsi pieni kärhämä, jossa 15 lähi-itätaustaista henkilöä osoitti mieltään ja poliisi joutui ottamaan heidät kiinni.

Tapahtuma sattui lähellä T-centralia Klarabergviaduktenilla kun henkilöt huutelivat uhkauksia paraatiin osallistujille ja käyttäytyivät agressiivisesti. Mahdollisesti kyseessä oli ääriumuslimien mielenosoitus.

Mielenkiintoista, että valtamediat eivät kerro keitä mielenilmauksen takana oli.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

11 thoughts on “Lähi-itätaustaiset häiriköivät Tukholman Pride-paraatia

 1. Pelkäänpä pahoin, että siihen mennessä kun valemedian on pakko kertoa rettelöitsijöiden etnisyys ja uskonto, voidaankin heidän samaan syssyyn kertoa oppineen käyttäytymisensä länsimaiselta heteromieheltä.

  Heillähän on jo ennakkotapaus täältä Suomen puolelta:
  kun albaanimuslimi Ibrahim Shkupolli kunniamurhasi islamilaisittain hänen musliminkunniaansa loukanneen suomalaisen naisystävänsä ja päälle vielä neljä tämän työtoveria kauppakeskus Sellossa, valemediamme löysi samantien pävystävän dosentittaren.
  Tämä kertoi meille tyhmemmille Ibrahimin oppineen käyttäytymismallinsa suomalaiselta mieheltä, joka ei osaa mitään muuta kuin raiskata ja tappaa naisensa rutiininomaisesti joka päivä monta kertaa.

  46
  1. Mutta voi sitä riemun määrää, kun työpaikan taukotilassa kuulin, että baarissa voi nyt tilata Ibrahimin. Siinä tulee viisi paukkua henkilökunnalle ja yksi omaan päähän. (Naisystävä muistaakseni myös työskenteli Prismassa/muualla Sellossa.)

   Kyseessä taitaa olla Suomen tuotteliain pakolainen. Hänet pitäisi kaivaa jostain esiin ja laittaa terraarioon näytille mausoleumiin. Itsenäisyyspäivän vastaanotolla hänellä olisi oma huone ja sotaveteraanien sijasta rouva presidentti lukisi hänelle runoja. Sale ajeluttaisi postyymisti kunniakansalaisuuden saanutta Joporiksalla ympäri isoa kirkkoa.

   28
 2. Oikeat häiriköt ovat kuitenkin kantisnatseja. Lähi-itäläiset uhreja, saaneet huonoa mallia fascisteilta.

  4
  9
   1. Jotain sarkasmia ajoin toki takaa. Lähtökohtaisestihän häirikkö on kuitenkin pottunokkarasisti, ei sotaa, vainoa ja kidustusta paennut. Koska islam on rauhan ja suvaitsevaisuuden uskonto. Tuliko jo selväksi 🙂

    3
    2
 3. Tämähän on hyväksyttävää kun kyseessä on lähi-itäläiset ja homot. Nyt valtamedialla on kinkkinen paikka, ketä syyttää ja mistä. Toimittelijat vaikeroivat toimituksissaan, voi miksi paikalla ei ollut edes paria natsia niin koko roskan olisi voinut kaataa heidän niskaansa.

  28
 4. Ei valtamedia uutisoi äärimuslimien mielenilmauksesta pride-hörhöilyä vastaan, valtamedia on hiljaa tai korkeintaan yrittää antaa ymmärtää että kyseessä oli ”äärioikeisto”.

  20
 5. Tietämättä tosiasioita ainakin Kvällsposten on jo leimannut häiriköt Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen edustajiksi (vaikka poliisi ei ole antanut myöntävää lausuntoa tästä ”tulkinnasta”) ja Expressen kiiruhti uutisoimaan juuri samalla tavalla lainaten tämän toisen vihervasemmistolaisen valemedian epävarmaa ”uutista” totuutena.
  Sopii ainakin hyvin Löfvenin natsivaaliteemaan – tiedä sitten onko yhtään enempää totta kuin Annie Lööfien väitteissä, että hän tuntee hyvin ne kaikki 9000 aikuista afgaanilasta kuten se Suomen sisäministeri konsanaan vakuutti tietävänsä kaikkien 35.000 tulijan tiedot ja taustan perinpohjaisesti.
  Toivottavasti sekä media että päättäjien jatkuvalle valehtellulle saataisiin edes jossakin vaiheessa loppu.
  Tai edes jälkiseuraamuksia.

  16
 6. Suomessa Jari Taponen valehteli että Prideen osallistui yli 100.000 ihmistä. Ihmettelin, että historian tutkija otti tämän mihinkään perustumattoman väitteen täytenä totena todetessaan että se on sitten suurempi määrä kuin Suomessa koskaan. Kohta tämäbväite alkaa elää omaa elämäänsä historian tutkimuksessa. Se saatetaan esittää tekstissä ilman lähdeviitteitä.

  12
 7. Vuosi sitten Helsingin Pridessä matut olivat suurin ja sankoin joukoin itsekin ilakoimassa Pride-marssilla.
  Sitähän katsottiin hieman huvittuneina, koska ainakin itselleni tuli sellainen käsitys, että suvakkihyyssärit sieltä matuleiriltä olivat saaneet vedettyä jäbiä höplistä ja ne ressukat lähtivät mukaan Pridemarssille.

  Olivat muuten ylimielisiä ja väkivaltaisia marssiessaan ja osoittaessaan mieltään katsojia kohtaan.

  Miten lie tänä kesänä olivat Helsingin Pridessä? En ole seurannut itse.

 8. Eivät vaan uskalla enää edes priden yhteydessä sitä lutkamarssia. Se olisi ollut niin kiva nähdä, niin heidän kuin meidänkin.
  Mihin se upea perinne on hävinnyt?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.