Löfven lähtee vaaleihin natsiteemalla

Kuvakaappaus 2018-08-04 22-26-06.png

Ruotsin pääministeri Stefan Löfven kertoi tänään Twitterissä, että sosiaalidemokraatit aikovat lähteä vaaleihin natsijahdilla. Löfven kertoi asiasta Pridelippu taustalla.

– Seisomme solidaarisern yhteiskunnan puolesta, jossa ihminen saa olla mitä haluaa ja rakastaa ketä haluaa. Seisomme solidaarisesti niiden puollella, joita uhkaillaan ja vihaillaan. Sitä emme ikinä hyväksy yhteiskunnassamme.
– Siksipä lähdemmekin nyt vaaleihin, jotta saamme pysäytettyä organisoidun natsismin. Natseilla ei ole mitään tekemistä Ruotsissa.
Loppuun Löfven kehoitti rakastamaan ja pitämään huolta toisista ja tekemään vaalipäivänä oikean ratkaisun.

Subscribe
Notify of
guest
37 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Albert
Albert
4.8.2018 23:01

Loistava uutinen!
– Uskottavuus tasan 0% tuolla teemalla.
Ihmeiden aika ei ole ohi, en olisi uskonut että Ruotsissa valtapuolueista yksi suurimmista vajoaa noin alas.

Suomi Finland
Suomi Finland
4.8.2018 23:03

Mikä ääliö. Vai on organisoitu natsismi oikein uhka Ruotsissa?
Vai tarkoitetaanko natseilla niitä ganstereita, jotka lahtaavat toisiaan liukuhihnalla?

sama
sama
4.8.2018 23:43
Vastaa...  Suomi Finland

natsi = Löhveenin kanssa eri mieltä oleva

Pelle Peloton
Pelle Peloton
5.8.2018 11:18
Vastaa...  sama

Tai: natsi = kulttuuriaan ja islamilaisuuttaan korostava siirtolainen
Miksi kukaan ei kiinnitä tähän natsismiin huomiota?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
5.8.2018 17:48
Vastaa...  sama

Koska se nyt vaan on sellaista parempaa natsismia, kuten soma Li sanoisi?

Musta Pekka
4.8.2018 23:12

Selkeästi altavastaajana puolustuskannalla. Tästä eteenpäin jokainen vaaleissa saatu ääni on ”torjuntavoitto”.
Toivottavasti ”pojat siellä Ruotsissa” hoitelevat homman kotiin. Ainakin se Youtube videon julkaiseminen oli onnistuneesti tehty.

trackback

[…] Re: Löfven lähtee vaaleihin natsiteemalla […]

Kuin kaksi marjaa
Kuin kaksi marjaa
4.8.2018 23:37

Sillä erotuksella, että Eino Grön on hieno taiteilija ja tämä stefan löf ei osaa kuin limbota.

sama
sama
4.8.2018 23:41

On se tuo Löhveeni surkeä epeli.

Timo Tee (@Viidakkotimppa)

Tämä on kyllä jotain erityisen hullua. Ruotsia uhkaa tasan yksi juttu, nimittäin islamisaatio kehitysmaamatujen mukana. Muutenkin kehitysmaaperseily, jossa ei huolta huomisesta, kunhan vaikka ryöstämällä saa viinat ja huumeet tänään.
Todella aivopestyä menoa, jossa yhä tiukemmin turvaudutaan samoihin monikulttuurisuuden mantroihin samalla lailla kuin aikanaan kommunismiin ns. Stalin-mummot toreilla Venäjällä. Stalinin kuvaa kantoivat mukanaan päivästä toiseen. He menivät hautaansa asti yhä uskoen, että pohjimmiltaan Stalin oli hyvä johtaja.
Nämä suvaitsevaiset täysin suorastaan sulkevat silmänsä todellisuudelta ja selittävät ongelmia jollain salaperäisillä natseilla, jotka jotenkin muka ovat se todellinen syypää matujen perseilyyn. Todellisuuden kohtaaminen olisi henkisesti liian raskasta. He joutuisivat toteamaan olleensa todellisia aaseja, hyödyllisiä idiootteja muslimien Euroopan valloitusunelmissa.

Aikki
Aikki
6.8.2018 08:42

Kyllä ne ovat jo huomanneet olevansa idioottimaisia aaseja, mutta pelko estää heitä kertomasta mitä mieltä ovat maahan tulleista muslimeista. Jos aseet olisi aikoinaan laitettu rajalle, niin tätä ongelmaa ei nyt olisi. Sosiaalidemokraatti Olof Palme nauraa missä sitten onkin, hän tämän monikulttuurisuuden ajamisen Ruotsiin 1970-luvulla aloitti .

Asko Liukkonen
Asko Liukkonen
4.8.2018 23:56

Olen kansallissosialisti ja ylpeä siitä. Löven voi suksia vittuun.

Ilmari
Ilmari
5.8.2018 09:25
Vastaa...  Asko Liukkonen

Voisit mennä Löfvenin perässä. Kansallissosialistit yrittivät valloittaa koko Euroopan mutta huonosti siinä kävi.

Anonyymi
Anonyymi
6.8.2018 08:41
Vastaa...  Ilmari

Nyt valloitusretkellä on vielä hullumpi porukka, heille on avattu auliisti kaikki rajat ja kohdellaan jo valmiiksi kuin kuninkaita! Löfven voisi myös tutustua puolueensa vanhempiin touhuihin, jolloin oltiin niin kaveria natsien kanssa ja harrastettiin samoja asioita; rodunjalostusta ja tuottamattoman väestönosan sterilointia ja eliminnointia. Ruotsi rikastui toisen maailmansodan aikana juuri natsien kustannuksella oli melkein ainoa maa, jota natsit eivät miehittäneet. Jos ajatellaan vastaavasti Suomen kohtaloa, niin tasan eivät mene nallekarkit…

Anonymous
Anonymous
5.8.2018 14:30
Vastaa...  Asko Liukkonen

Juutalaisvastaisuuden kun ottaisi kansallissosialismista pois samoin kuin alueelliset laajentumispyrkimykset. Sitten aate voisi olla jo astetta parempi.
Pohjoismaiden yhdistyminen yhdeksi valtioksi ei välttämättä olisi huono asia. Toisaalta yhteinen kieli tarvittaisiin.
Ja jos Pohjoismaat todellakin yhdistyisivät, pitäisi Ruotsin tilanne ratkaista samalla.

T
T
5.8.2018 16:57
Vastaa...  Anonymous

Katso dokumentti ”The greatest story never told” Siinä saa hieman käsitystä mitä Euroopassa tapahtui ennen kuin kansallissosialistit äänestettiin valtaan. Mitä huonoa on siinä kun maa itsenäistyy kansainvälisestä velkavetoisesta rahajärjestelmästä.

huugo
huugo
5.8.2018 05:35

Löfvenillä on selvä mielenterveysongelma kun näkee natseja joka paikassa. Olisko skitsofrenia menossa pahempaan suuntaan.Lääkitystä hieman kohdalleen paremmin niin olo helpottuu. Ei jumalauta että minkälaiset pellehermannit maata johtaa ja kuvaa sen miksi ruotsi on menossa kohti lopullista tuhoa jos nuo saa jatkaa vallan kahvassa.

Teppo in yliesikunta
Teppo in yliesikunta
5.8.2018 17:21
Vastaa...  huugo

Skitso mikä skitso 🙄

pridelipputervehdys
pridelipputervehdys
5.8.2018 08:41

Ei taida tulla demareille ääniä Rinkebystä.

Anonymous
Anonymous
5.8.2018 10:53

Demarit saa näissä vaaleissa äänensä nimenomaan kehitysmaalaisilta, dementikoilta, suvakeilta ja muilta mielenvikaisilta. Ruotsidemokraatit on ylivoimaisesti suurin työväenpuolue.

Esko69
Esko69
5.8.2018 09:07

Ruotsissa avohoito viety aivan uudelle tasolle.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
5.8.2018 17:51
Vastaa...  Esko69

Ettei sittenkin ole totaalisesti laiminlyöty, kun kerran hoidon tarpeessa olevat istuvatkin hallituksessa?

pöh
pöh
5.8.2018 10:31

Sama tyyppi joka pyysi kansaa avaamaan sydämensä (lompakkonsa, haaransa ym..) ”pakolaisille”
Niille ”pakolaisille” jotka nyt sitten on ottanut lähiöt haltuunsa niin ettei poliisikaan voi mitään, ja jotka raiskaavat ruotsalaisia tyttöjä ja naisia liukuhihnalta ja ammuskelevat kaduilla lähes päivittäin..

Imaami
Imaami
5.8.2018 10:40
Anonymous
Anonymous
5.8.2018 10:58

Kannattaakin katsoa tuo imaamin mainitsema dokumentti ruotsin sossujen historiasta. Löytyy YouTubesta:
https://www.youtube.com/watch?v=W56ZKUVECWs

Korruptoitunut Ruotsi
Korruptoitunut Ruotsi
5.8.2018 11:04

Sirkus Lööperi on inkompetentti ja korruptoitunut soppa jossa mm Ruotsin suurlähetystöjen virkailjat myyvät viisumeja Ruotsiin. Ilmankos afgaanejakin pukkaa tänne kuin olisivat naapurimaasta vaikka välimatkaa on 4558 km linnuntietä:
https://www.expressen.se/nyheter/qs/barnen-reste-till-sverige–nu-ar-de-forsvunna/

Stefan on vaan tyhmä
Stefan on vaan tyhmä
5.8.2018 11:09

No, mitä voi odottaa neljäsosa-neekeriltä. Vai oliko se kahdeksasosa? Yhtä kaikki, ei-ruotsalaiselta. Se on samalla tavalla vihainen Ruotsille siitä yhteiskunnasta jonka suomalaiset ja ruotsalaiset ovat rakentaneet ja se haluaa tuhota sen. Ja ikävä kyllä sille on annetti kaikki mahdollisuudet.
Aivojen kapasiteetti Stefanilla tulee etniseltä taustaltaaan ja se tuo tyhmyytensä julki puhumalla ”natsi vainoista”. Natseja kun ei ole ollut sitten vuoden -45 jälkeen kun Saksan kansallissosialistinen työväenpuolue lakkautettiin. Ruotsissa ja muualla on aina ollut kansallissosialisteja muttei natseja. Tämä tuntuu olevan käsittämättömän vaikea asia ihmisille ymmärtää.
Toisaalta, jospa Stefan perustaa Ghostbustersin ja lähtee vaalien alla haamujahtiin. Metsästämään puolueen voimassaoloaikana kuolleiden Saksan kansalaisten henkilä. Saas nähdä mitä mieltä Saksassa ovat Stenin jengin saapuessa haalareissaan paikalle. Saattaa kamerat välähdellä.

Näkkärät kanoottiin
Näkkärät kanoottiin
5.8.2018 12:28

Ei se ollut Löveeni vaan Rainfeltti jolla on näkkäräsuku. Rainfeltilla menee hyvin nykyään, tienaa puulaakinsa kanssa melkein miljoona kr kuukaudessa aloittamansa Ruotsin mokuttamisen ja matuttamisen ansiosta.

kanander
kanander
5.8.2018 11:19

Löfven on säälittäväksi taantunut suvakki. Uskon, että Ruotsissakaan ei olisi menneinä vuosina kivuttu Metalliliiton puheenjohtajaksi ilman, että seksi-, feministi- ja neekerivitsit naurattivat. Eivät naurata enää. Poliittinen silmä harittaa minne sattuu. Ruotsin viholliset ovat turvapaikkaelättien keskuudessa.

Heikoin johtaja miesmuistiin
Heikoin johtaja miesmuistiin
5.8.2018 12:30
Vastaa...  kanander

Hän tekee vain sitä mitä isot pojat pyytävät ja mistä hänelle maksetaan.

Vexi
Vexi
5.8.2018 13:20

”I can see dead people”… näen Natseja kaikkialla…. Ennen noin harhaiset olisi toimitettu hoitoon.

Kari Ilmarinen
Kari Ilmarinen
5.8.2018 14:03

Joo kyllä siinä ruotsalaisilla on vaaleissa vain vähän valinnan mahdollisuuksia: Moderaattien (vrt. Kok.) ex-pääministeri Reinfeldt oli tosiaan se joka pyysi avaamaan sydämensä (vaikka tulijat tahtovat vain ja ainoastaan niitä aukinaisia lompakoita!) ja Sosiaalidemokraatien pääministeri Löfven täydensi katastroofia lupaamalla KAIKILLE (jotka vain sanovat olevansa ”syyrialaisia”) PYSYVÄN oleskeluluvan ja taikaseinän etuisuudet loppuelämäkseen.
Hyvin mielenkiintoiset nämä syyskuun vaalit Ruotsissa – joka tapauksessa.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
5.8.2018 18:25

Oih ja voih, mahtavan älykästä debattia luvassa. Löfen: ”Natsihuara, natsihuara, natsihuara!” Åkesson: ”Eikö natsipuolue lakkautettu jo 1945?” Löfen: ”Nönnönnöö, mäen kuule mitään, mäenkuulemitään, mäenkuulemitään, natsihuara, natsihuara, natsihuara!”
Veikkaan Löfenin jauhottelevan übermassiivisesti ja edustamansa puolueen saaman äänisaaliin olevan vähintään 99,9%. SD ei saa yhtään ääntä, koska natseja ei enää ole.
Turha tosin nauraa, meillä joku kirkuu muumeja ja hattiwatteja varmistaen pääministeriytensä, saattepahan nähdä.

Aikki
Aikki
5.8.2018 18:54

Löfven ei halua enää tulla valituksi. Se joka äänestää vielä sosiaalidemokraatteja on tyhmistä tyhmin.

Risto Kantonen
Risto Kantonen
5.8.2018 23:21

Eihän tämä enää edes hymyilytä, Stefanin olisi ihan oikeasti syytä käydä psykiatrilla diagnosoitavana, on syytä epäillä mielialahäiriötä. Niin tai näin, niin SD hyötyy tästä, eivätkä he tässä tilanteessa olisi voineet juuri parempaa PR:ää toivoa.

Anonymous
Anonymous
20.11.2019 00:22

Juu ei natseja minnekään. Paitsi tietysti ”oikean värisiä” islamonatseja ihan helvetisti lisää. Mikä voisi mennä pieleen?