Löfven lähtee vaaleihin natsiteemalla

Kuvakaappaus 2018-08-04 22-26-06.png

Ruotsin pääministeri Stefan Löfven kertoi tänään Twitterissä, että sosiaalidemokraatit aikovat lähteä vaaleihin natsijahdilla. Löfven kertoi asiasta Pridelippu taustalla.

– Seisomme solidaarisern yhteiskunnan puolesta, jossa ihminen saa olla mitä haluaa ja rakastaa ketä haluaa. Seisomme solidaarisesti niiden puollella, joita uhkaillaan ja vihaillaan. Sitä emme ikinä hyväksy yhteiskunnassamme.

– Siksipä lähdemmekin nyt vaaleihin, jotta saamme pysäytettyä organisoidun natsismin. Natseilla ei ole mitään tekemistä Ruotsissa.

Loppuun Löfven kehoitti rakastamaan ja pitämään huolta toisista ja tekemään vaalipäivänä oikean ratkaisun.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

37 thoughts on “Löfven lähtee vaaleihin natsiteemalla

 1. Loistava uutinen!

  – Uskottavuus tasan 0% tuolla teemalla.

  Ihmeiden aika ei ole ohi, en olisi uskonut että Ruotsissa valtapuolueista yksi suurimmista vajoaa noin alas.

  59
 2. Mikä ääliö. Vai on organisoitu natsismi oikein uhka Ruotsissa?

  Vai tarkoitetaanko natseilla niitä ganstereita, jotka lahtaavat toisiaan liukuhihnalla?

  45
   1. Tai: natsi = kulttuuriaan ja islamilaisuuttaan korostava siirtolainen
    Miksi kukaan ei kiinnitä tähän natsismiin huomiota?

    12
    1
   2. Koska se nyt vaan on sellaista parempaa natsismia, kuten soma Li sanoisi?

 3. Selkeästi altavastaajana puolustuskannalla. Tästä eteenpäin jokainen vaaleissa saatu ääni on ”torjuntavoitto”.

  Toivottavasti ”pojat siellä Ruotsissa” hoitelevat homman kotiin. Ainakin se Youtube videon julkaiseminen oli onnistuneesti tehty.

  34
 4. Sillä erotuksella, että Eino Grön on hieno taiteilija ja tämä stefan löf ei osaa kuin limbota.

  22
 5. Tämä on kyllä jotain erityisen hullua. Ruotsia uhkaa tasan yksi juttu, nimittäin islamisaatio kehitysmaamatujen mukana. Muutenkin kehitysmaaperseily, jossa ei huolta huomisesta, kunhan vaikka ryöstämällä saa viinat ja huumeet tänään.

  Todella aivopestyä menoa, jossa yhä tiukemmin turvaudutaan samoihin monikulttuurisuuden mantroihin samalla lailla kuin aikanaan kommunismiin ns. Stalin-mummot toreilla Venäjällä. Stalinin kuvaa kantoivat mukanaan päivästä toiseen. He menivät hautaansa asti yhä uskoen, että pohjimmiltaan Stalin oli hyvä johtaja.

  Nämä suvaitsevaiset täysin suorastaan sulkevat silmänsä todellisuudelta ja selittävät ongelmia jollain salaperäisillä natseilla, jotka jotenkin muka ovat se todellinen syypää matujen perseilyyn. Todellisuuden kohtaaminen olisi henkisesti liian raskasta. He joutuisivat toteamaan olleensa todellisia aaseja, hyödyllisiä idiootteja muslimien Euroopan valloitusunelmissa.

  50
  1. Kyllä ne ovat jo huomanneet olevansa idioottimaisia aaseja, mutta pelko estää heitä kertomasta mitä mieltä ovat maahan tulleista muslimeista. Jos aseet olisi aikoinaan laitettu rajalle, niin tätä ongelmaa ei nyt olisi. Sosiaalidemokraatti Olof Palme nauraa missä sitten onkin, hän tämän monikulttuurisuuden ajamisen Ruotsiin 1970-luvulla aloitti .

 6. Olen kansallissosialisti ja ylpeä siitä. Löven voi suksia vittuun.

  27
  7
  1. Voisit mennä Löfvenin perässä. Kansallissosialistit yrittivät valloittaa koko Euroopan mutta huonosti siinä kävi.

   5
   5
   1. Nyt valloitusretkellä on vielä hullumpi porukka, heille on avattu auliisti kaikki rajat ja kohdellaan jo valmiiksi kuin kuninkaita! Löfven voisi myös tutustua puolueensa vanhempiin touhuihin, jolloin oltiin niin kaveria natsien kanssa ja harrastettiin samoja asioita; rodunjalostusta ja tuottamattoman väestönosan sterilointia ja eliminnointia. Ruotsi rikastui toisen maailmansodan aikana juuri natsien kustannuksella oli melkein ainoa maa, jota natsit eivät miehittäneet. Jos ajatellaan vastaavasti Suomen kohtaloa, niin tasan eivät mene nallekarkit…

  2. Juutalaisvastaisuuden kun ottaisi kansallissosialismista pois samoin kuin alueelliset laajentumispyrkimykset. Sitten aate voisi olla jo astetta parempi.

   Pohjoismaiden yhdistyminen yhdeksi valtioksi ei välttämättä olisi huono asia. Toisaalta yhteinen kieli tarvittaisiin.

   Ja jos Pohjoismaat todellakin yhdistyisivät, pitäisi Ruotsin tilanne ratkaista samalla.

   3
   6
   1. Katso dokumentti ”The greatest story never told” Siinä saa hieman käsitystä mitä Euroopassa tapahtui ennen kuin kansallissosialistit äänestettiin valtaan. Mitä huonoa on siinä kun maa itsenäistyy kansainvälisestä velkavetoisesta rahajärjestelmästä.

    5
    1
 7. Löfvenillä on selvä mielenterveysongelma kun näkee natseja joka paikassa. Olisko skitsofrenia menossa pahempaan suuntaan.Lääkitystä hieman kohdalleen paremmin niin olo helpottuu. Ei jumalauta että minkälaiset pellehermannit maata johtaa ja kuvaa sen miksi ruotsi on menossa kohti lopullista tuhoa jos nuo saa jatkaa vallan kahvassa.

  34
  1. Demarit saa näissä vaaleissa äänensä nimenomaan kehitysmaalaisilta, dementikoilta, suvakeilta ja muilta mielenvikaisilta. Ruotsidemokraatit on ylivoimaisesti suurin työväenpuolue.

   13
  1. Ettei sittenkin ole totaalisesti laiminlyöty, kun kerran hoidon tarpeessa olevat istuvatkin hallituksessa?

 8. Sama tyyppi joka pyysi kansaa avaamaan sydämensä (lompakkonsa, haaransa ym..) ”pakolaisille”
  Niille ”pakolaisille” jotka nyt sitten on ottanut lähiöt haltuunsa niin ettei poliisikaan voi mitään, ja jotka raiskaavat ruotsalaisia tyttöjä ja naisia liukuhihnalta ja ammuskelevat kaduilla lähes päivittäin..

  20
 9. Kannattaakin katsoa tuo imaamin mainitsema dokumentti ruotsin sossujen historiasta. Löytyy YouTubesta:

 10. No, mitä voi odottaa neljäsosa-neekeriltä. Vai oliko se kahdeksasosa? Yhtä kaikki, ei-ruotsalaiselta. Se on samalla tavalla vihainen Ruotsille siitä yhteiskunnasta jonka suomalaiset ja ruotsalaiset ovat rakentaneet ja se haluaa tuhota sen. Ja ikävä kyllä sille on annetti kaikki mahdollisuudet.

  Aivojen kapasiteetti Stefanilla tulee etniseltä taustaltaaan ja se tuo tyhmyytensä julki puhumalla ”natsi vainoista”. Natseja kun ei ole ollut sitten vuoden -45 jälkeen kun Saksan kansallissosialistinen työväenpuolue lakkautettiin. Ruotsissa ja muualla on aina ollut kansallissosialisteja muttei natseja. Tämä tuntuu olevan käsittämättömän vaikea asia ihmisille ymmärtää.

  Toisaalta, jospa Stefan perustaa Ghostbustersin ja lähtee vaalien alla haamujahtiin. Metsästämään puolueen voimassaoloaikana kuolleiden Saksan kansalaisten henkilä. Saas nähdä mitä mieltä Saksassa ovat Stenin jengin saapuessa haalareissaan paikalle. Saattaa kamerat välähdellä.

  5
  2
  1. Ei se ollut Löveeni vaan Rainfeltti jolla on näkkäräsuku. Rainfeltilla menee hyvin nykyään, tienaa puulaakinsa kanssa melkein miljoona kr kuukaudessa aloittamansa Ruotsin mokuttamisen ja matuttamisen ansiosta.

 11. Löfven on säälittäväksi taantunut suvakki. Uskon, että Ruotsissakaan ei olisi menneinä vuosina kivuttu Metalliliiton puheenjohtajaksi ilman, että seksi-, feministi- ja neekerivitsit naurattivat. Eivät naurata enää. Poliittinen silmä harittaa minne sattuu. Ruotsin viholliset ovat turvapaikkaelättien keskuudessa.

  13
  1. Hän tekee vain sitä mitä isot pojat pyytävät ja mistä hänelle maksetaan.

 12. ”I can see dead people”… näen Natseja kaikkialla…. Ennen noin harhaiset olisi toimitettu hoitoon.

 13. Joo kyllä siinä ruotsalaisilla on vaaleissa vain vähän valinnan mahdollisuuksia: Moderaattien (vrt. Kok.) ex-pääministeri Reinfeldt oli tosiaan se joka pyysi avaamaan sydämensä (vaikka tulijat tahtovat vain ja ainoastaan niitä aukinaisia lompakoita!) ja Sosiaalidemokraatien pääministeri Löfven täydensi katastroofia lupaamalla KAIKILLE (jotka vain sanovat olevansa ”syyrialaisia”) PYSYVÄN oleskeluluvan ja taikaseinän etuisuudet loppuelämäkseen.
  Hyvin mielenkiintoiset nämä syyskuun vaalit Ruotsissa – joka tapauksessa.

 14. Oih ja voih, mahtavan älykästä debattia luvassa. Löfen: ”Natsihuara, natsihuara, natsihuara!” Åkesson: ”Eikö natsipuolue lakkautettu jo 1945?” Löfen: ”Nönnönnöö, mäen kuule mitään, mäenkuulemitään, mäenkuulemitään, natsihuara, natsihuara, natsihuara!”

  Veikkaan Löfenin jauhottelevan übermassiivisesti ja edustamansa puolueen saaman äänisaaliin olevan vähintään 99,9%. SD ei saa yhtään ääntä, koska natseja ei enää ole.

  Turha tosin nauraa, meillä joku kirkuu muumeja ja hattiwatteja varmistaen pääministeriytensä, saattepahan nähdä.

 15. Löfven ei halua enää tulla valituksi. Se joka äänestää vielä sosiaalidemokraatteja on tyhmistä tyhmin.

 16. Eihän tämä enää edes hymyilytä, Stefanin olisi ihan oikeasti syytä käydä psykiatrilla diagnosoitavana, on syytä epäillä mielialahäiriötä. Niin tai näin, niin SD hyötyy tästä, eivätkä he tässä tilanteessa olisi voineet juuri parempaa PR:ää toivoa.

 17. Juu ei natseja minnekään. Paitsi tietysti ”oikean värisiä” islamonatseja ihan helvetisti lisää. Mikä voisi mennä pieleen?

Comments are closed.