Perjantaiyön paatosepistola: Milloin tulee raja vastaan, jolloin ei ole enää herra omalla maallaan?

bilbrand-jpg

Kannattaa lukea Tuonen Joutsenen juttu ”Islamisaation alkeet ymmärtämättömälle”. Artikkeli löytyy täältä.

Tällainen samantapainen asia tuli tänään aiemmin päivällä mieleeni pyöräillessäni Tukholman luoteisosissa Järvasta Sundbybergiin ja edelleen cityyn. Matka Kista Galleriasta Sundbybergin Hallonbergiin on vähän alle 10 km. Matkan aikana laskin, että vastaani tuli vain yksittäisiä ruotsalaisia, ehkä joku 10 ruotsalaista.
Kuvittele sama matka vaikkapa Helsingin Itäkeskuksesta Pukinmäkeen. Luonnollisesti matkan varrella tulee vastaan arabeja ja afrikkalaisia, mutta ylivoimainen enemmistö vastaantulijoista on suomalaisia. Kun taas tuon samankaltaisen matkan aikana Tukholmassa ylivoimainen enemmistö vastaantulijoista on ei- ruotsalaisia.
Hallonberg- Duvbo oli vielä noin 10-15 vuotta sitten ruotsalaista aluetta. Se oli sen alueen leima. Volvo 740, Carola Häggvist, Fobba Forsberg… mitä sitä nyt on umpiruotsalaista.
 Hallonbergistä lopetettiin reilu 10 vuotta sitten kasarmialue, jonka jälkeen alueen leima on muuttunut täydellisesti. Alueen asukaspohja on saatu muutettua maahanmuuttajaenemmistöiseksi kymmenessä vuodessa.

Koko Tukholmasta maahanmuuttajien osuus vuonna 2013 oli reilu 30 % kun koko kuningaskunnassa se oli reilu 20 %. Nyt prosenttiluku on vielä suurempi, Tukholmassa jotain 35 prossan pintaan.

 

http://www.stockholm.se/OmStockholm/Fakta-och-kartor/

Kuvakaappaus 2016-05-07 01:19:12.png

On kummallista, miksi kehitystä ei nähdä ja miksi tällaisia alueita annetaan syntyä:

Vuonna 2015 Rinkebyssä oli asukkaita 15 844 henkeä. Näistä henkilöistä 83,7 % oli ulkomaalaistaustaisia ja tuohon lukuun ei ole laskettu eurooppalaisia, pohjoismaalaisia tai väli- ja pohjois- amerikkalaisia. Naapurilähiö Tenstassa asukasmäärä oli 18 197 henkeä, joista samainen luku oli 87,4 %.
Loppuluku ei koostu ruotsalaisista vaan muista eurooppalaista kuten esimerkiksi Romanialaisista. Näillä alueilla ei asu kuin yksittäisiä ruotsalaisia. Vuonna 2015 Rinkebyssä asui 1 466 ruotsalaista.
 
http://statistikomstockholm.se/omradesfakta/pdf/22405_SVE.pdf
http://www.statistikomstockholm.se/omradesfakta/pdf/22408_SVE.pdf
 
Kysymys suomalaisille kuuluukin, että halutaanko Suomeen samankaltaisia suuria alueita, joissa ulkomaalaisten- lähinnä islamilaisista maista tulleiden osuus on lähes sata?
Olisiko esimerkiksi Oulun Toppila sopiva alue, jossa islamilaisista maista tulleiden osuus hipoisi sataa? Vaasan Palosaari? Savonlinnan Pääskylahti? Porin Viikkari? Ylivieskan Kaisaniemi? Kotkan Etukylä? Naurattaako?
Rinkeby ja Tensta ovat molemmat historiallista aluetta, joissa on paljon viikinkiaikaisia raunioita ja historiallisia riimukiviä. Vielä pitkälle 90- luvulle Rinkeby-Tenstan leima ei ollut kehitysmaalähiö vaan melko tavallinen ruotsalainen lähiö. Mutta se on muutettu hitaalla, itsepintaisella ja sitkeällä monikulttuurisuustyöllä Pohjois-Euroopan pahimmaksi ghetoksi.
Vielä yksi konkreettinen esimerkki. Järvan alue käsittää Rinkebyn, Tenstan, Hjulstan, Akallan, Husbyn ja Kistan lähiöt, joiden yhteinen asukasluku on vajaa 70 000 henkeä, joista aiemmin mainittujen ulkomaalaisten osuus on yhteensä noin 80 %.
Missä vaiheessa sinä suomalainen kuvittelisit, että et olisi enää herra omalla maallasi? Kun prosentit ovat 20, 30, 60 vai 90? Missä vaiheessa kuvittelisit, että alkaisit ottamaan käskyjä vastaan? Kun prosentit ovat 20 tai enemmän?
Julkaistu 2016.

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
kerberos616
7.5.2016 04:29

Reblogged this on Kerberos616.

Hannu
Hannu
7.5.2016 07:50

Tiinalta hieno kirjoitus ja täysin totta, itsekin miettinyt tätä ”evoluutiota”. Mihin tämä kehitys johtaa, hitaasti kohti kivikautta ?
Nykyään…
Viimeiset vuosikymmenet olemme nähneet muslimien työllistymisen, se on ollut ja tulee olemaan heikkoa. Mikäli joku näistä työllistyy, niin se on jokin matalapalkkainen duuni ja se ei elätä muslimien isoa perhettä, 6-10 lasta, joten pysyvät koko elämänsä ajan sossun tukemana.
Toisaalta muslimeissa on ryhmä jotka pyrkivät sijoittumaan erilaisiin järjestöihin, hallinnon alalle, eduskuntaan ts. täysin tuottamatonta duunia, joka maksetaan aina vaan kutistuvan hyödyllisen kansanosan työn tuloksista. Samalla nämä henkilöt pääsevät käsittelemään asioita, mitkä edistävät omia pyrkimyksiä ja jotka eivät edistä kantaväestön selviämistä.
Somalien ”etujärjestöt” on oiva esimerkki, näitä on 30-50 erilaista, mitä oudoimmilla teemoilla, saavat 3-4 miljoonaa eroa vuosittain tukea (RAY) ja toiminasta ei ole mitään tietoa, mihin tuo raha häviää ? tavoitteet saavutettu ? onko sille mitään valvontaa ? suomalainen järjestö joutuu selvittämään ja tilittämään centilleen avustukset + toiminnan.
Muutaman vuosikymmenen jälkeen muslimien seuraava sukupolvi saavuttaa äänioikeuden, ylittävät äänestäjinä/väestömääränä ”kriittisen massan”, yhteiskunta muuttuu hitaasti, mutta varmasti.
Täysin hoopoa kuvitella näiden kotoutuvan kantaväestön tavoille, muslimit kotoutuvat ainoastaan omille tavoitteilleen. Kotoutumiseen käytetty rahamäärä ei tilannetta muuta, täysin hukkaan heitettyä. Forumilta luettua ”Kotoutuminen ei ihan onnistunut, joten täytyy lisätä rahaa kotoutumiseen” ja Sannihan lupasi 6 miljoonaa euroa lisää tähän puuhasteluun.
Tulevaisuus pitkällä aikavälillä…
”Nuorissa on tulevaisuus” hokema on ainoastaan pelkkää ”puhuvien päiden” sanan helinää. Mikäli haluttaisiin säilyttää suomalainen kulttuuri/elämäntapa, niin kyllä se vaatisi aivan toisenlaista panostusta lapsiperheiden asioiden hoitoon, 1-2 lasta ei riitä väestöpohjan laajentamiseen.
Lapset yrittävät selvitä tarhoista, kouluista joten kuten. Kaikissa edellä mainituissa paikoissa monikulttuurisuus aiheuttaa häiriöitä, perhe Vuosaaressa miettii muuttavansa muualle, kun lapset lähtevät koulutielle etc. Pisa tulokset heikkenevät, johtopäätöksenä seuraavat sukupolvet ovat hieman ”tyhmempiä” (karrikoitu yleistys), totta kuitenkin esim. Ruotsissa.
Duunit vähenevät Suomessa, kaikki mitä on pystytty, on myyty tai pantattu, ei ole näkyvissä mitään Nokian kaltaista buumia. Eliitti pakenee tai ainakin rahat , työttömyys kasvaa, teollisuus siirtää tuloksen tekemisen muualle, nuorison terävimmät aivot ovat löytäneet ”kotipaikan” jostain muualta, joten budjetin tulopuoli kutistuu, menojen kasvaessa, mahdoton yhtälö.
Mitä tästä voidaan päätellä…
Seuraavat kantaväestön sukupolvet lähtevät koulun jälkeen heikommilla eväillä tekemään omaa elämäänsä, heistä syntyy pätkätöitä tekevä menetetty sukupolvi. Heidän eläkekertymä ”sakkaa” ja tulevaisuudessa he ovat pienellä kansaneläkkeellä ja kaikenlaisten tukien varassa ”nitkuttavia” ihmisiä.
Kehitys pysähtyy, siihen ei tule apua näistä maahan tulleista ”insinööreistä”. Mikäli näillä ”insinööreillä” olisi jotain ”salaista” tietoa/taitoa, he olisivat nostaneet oman kotimaansa kivikaudelta 2000-luvulle, mutta eipä semmoista ihmettä ole näkynyt.
Suomi on vajonnut kehitysmaa tasolle, rahat loppu, suomalaisuus on pannassa, tiede, taide, kulttuuri, omaisuus pantattu tai myyty. Positiivisena puolena on se , että rahapula koskee kaikkia, ehkäpä sen jälkeen ns. laittomat maahanmuuttajat hakeutuvat muualle, missä sossu toimii vielä… tosin Euroopassa tilanne on sama.
Ehkäpä siinä vaiheessa näiden ”oikein ajattelevien” päässä voi syttyä pieni tuikku, mitä hemmettiä me olemme tehneet ? kituuttavat minimi eläkkeellä elämäänsä, jos silloin on rahaa maksaa eläkkeitä ja miettivät, tämä homma ei nyt ihan mennyt putkeen.
Pitkä tarina, mutta aihe on vakava aihe.

Eräs Isä
Eräs Isä
7.5.2016 14:02
Vastaa...  Hannu

Eivät muslimit useinkaan halua töitä tehdä Euroopassa. He tulevat tänne valloittajina joita vääräuskoiset kolmannen luokan kansalaiset elättävät. Kuten Ruotsissa ja Suomessa tapahtuukin. Tottakai muutama kebab-yrittäjä ja kauppamies mahtuu porukkaan, mutta heidän toivomansa asiakaskunta taitaa olla muita kuin kantasuomalaisia…

Ilmari
Ilmari
5.8.2018 13:44
Vastaa...  Eräs Isä

Luulisi mamujen tajuavan, että jos heitä tulee aina vain enemmän, ei ole kohta ketään kuka maksaa kaiken. Keskikokoiset maksavat pääosan veroista. Kun he vähenevät, ei ole maksqjia

esa
esa
8.5.2016 00:40
Vastaa...  Hannu

näistä etujärjestöistä, mitä on tullut esille (en tiedä todellakaan kaikkia ja paremman tiedon omaavat voi laittaa vastauksensa) vetäjänä on ollut suomalainen (tilanne suomessa), kummastutta että omaa etujärjestöä johtaa muunmaalainen kuin kansanryhmän jäsen

Hannu
Hannu
8.5.2016 07:52
Vastaa...  esa

tässähän näitä linkkejä löytyy, keräilin tietoa paljon parjatun MV:n sivuilta ja lisäksi RAY:n julkaisemana, niistä seuraavissa
ainakin Somalien ns. keskusjärjestöllä (?) on aidot alkuperäiset vetäjinä (nimien perusteella)
http://avustukset.ray.fi/fi-fi/jarjesto/7244
Olavi Mäenpään kertomana erilaiset ”alajärjestöt”…
http://mvlehti.net/2015/12/26/rayn-rahanjakoperiaatteet-karutonta-kertomaa-euro-suomalaisille-kolme-mamuille/
RAY:n jakoperiaatteita yleisesti…
http://mvlehti.net/2015/11/02/nain-ray-jakaa-pelieurosi-miljoonien-avustukset-maahanmuutolle-ja-monikulttuurille/
avustustietokanta joka on hävinnyt julkisesta jakelusta (?)
http://mvlehti.net/2015/08/27/rayn-avustustietokannan-parhaita-paloja/
MV:tä parjataan, kritisoidaan valehtelusta ja väärän infon levittämisestä, yksittäiset suvaitsevat ”trollaa” sivustolla, poliittiset nuorisojärjestöt tehtailevat rikossyytteitä, SDP ryhmä vie asiaa eduskunnassa etc. tuossa linkki kokoelmassa on kuitenkin alkuperäistä RAY:n antamaa tietoa ja en usko Mäenpään keksivän noin suuria valheita, joten 90% tai oliko se 10% (Stubelo) uskon tarinoiden olevan totta, minulla ei ole resursseja tarkistaa asiaa.
MV:tä syytetään toisten tekstien kopioinnista, mutta jokaisen ed. mainitun artikkelin yhteydessä on esitetty mistä tieto on lähtöisin. ”Valtamedia” ei näistä uutisoi, kaikki tieto on kaivettava näistä netistä + vaihtoehtoisista medioista.
Kautta aikojen totuuden puhujat on ammuttu ensimmäisenä, näinhän tämä maailma pyörii.

Jarkko
Jarkko
12.5.2016 21:18
Vastaa...  Hannu

Oulussa matka Rajakylästa Tuiraan Toppilan kautta on kuin ulkomaan matka. Varsinkin Tuirassa bussipysäkkejä reunustavien kerrostalojen liiketilojen mainosikkunoita koristaa arviolta jo 75% arabian kielinen tekstitys.
Eipä tuonne keskustaan ole ollut enää menemistä. Onneksi Haukiputaan keskusta on lähellä, niin siellä voi asioida.

Tervetuloa ruotsalaiset
Tervetuloa ruotsalaiset
5.8.2018 11:18

Ruotsin poliisi ja viranomaiset eivät ole hallinneet maataan enää kolkmeen vuoteen. Ja kun seuraavat kolme vuotta kuluu, kaikki Ruotsin kansalaiset joutuvat pelkäämään julkisilla paikoilla. Ei pelkästään kaupoissa tapahtuvia ryöstöjä vaan kouluissa, työpaikoilla ja julkisisa liikennevälineissä.
Ja kun tätä menoa jatketaan niin vuonna 2025 Ruotsi ja Ruotsalaiset on alistetu kalifaatiksi. Siinä vaiheessa ruotsalaisia on jäljellä enää 5.3 miljoonaa. Nyt heitä on lähes 9 miljoonaa. Tuo 35% pudotus väkimäärässä tarkoittaa sitä että islamistit saavat enemmistön käräjillä ja omat edustajansa lähes kaikkiin päätösvaltaisiin elimiin. Se tarkoittaa että Ruotsi on kaapattu sekä väestön- että päätöksenteon puolelta. Muslimeilla on seitsemän vuotta aikaa lisääntyä ja seitsemän vuotta aikaa kouluttaa nuorista radikaalimpia kuin ne ovat nyt.
Ruotsi on jo hävinnyt sisällissodan omasta suvereniteetistaan sekä päätösvallastaan. Ruotsi on jo kalifaatti, ruotsalaiset eivät vain vielä ymmärrä sitä. Tai siis, eivät halua ajatella asiaa. Vaan perustelevat itselleen joka ikinen päivä että ”eihän asiat vielä niin huonosti ole”.
Kun Ruotsista alkaa pakolaisvirta Suomeen, pakoon sotaa ja kidutusta, minusta se pitää priorisoida muslimien yli. Sillä me tulemme vielä hyvin nopeasti näkemään sen tosiasian että Ruotsista tulee pakolaisvirta Suomeen. Norjaan se ei mene sillä sielä on vieläkin vähemmän ihmisiä puolustamassa omaa maataan, vain 1.9 miljoonaa (vuonna 2025). Eli Norja on vieläkin heikompi maa. Siksi Suomi tulee olemaan Pohjolan valkoisen miehen kehto.