Pridetunnelmaa: Ruotsin puolustusvoimien komentaja laulaa Euro Pridessä

jQWkEqKD

Ruotsin puolustusvoimat olivat mukana Pride-juhlissa useilla kokoonpanoilla. Suurinta suosiota sai puolustusvoimien komentaja Michael Byden, joka loihe laulamaan Elvistä marssin aikana.

Kyseessä oli kappale Suspicious minds, joka kertoo epäonnisesta rakkaudesta.

 

Voisiko samaa tapahtua tai kuvitella tapahtuneeksi Suomessa? Jos Mannerheim olisi ottanut osaa Välirauha-Prideeen?

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

23 thoughts on “Pridetunnelmaa: Ruotsin puolustusvoimien komentaja laulaa Euro Pridessä

 1. Mutta eikös Mannerheim nimenomaan sanonut jotain sentapaista, ettei pane miekkaansa tuppeen ennenkuin on työnnytty marsalkan sauva ojossa tarpeeksi syvälle Aunukseen? Vai olenkohan sittenkin ymmärtänyt jotain väärin?

  23
 2. Eihän se voi olla paha, että Ruotsin puolusvoimat taistelevat normaaleja vastaan?

  26
  1. Ja joku vielä haluaisi puolustusliittoa näiden hinttarien kanssa.Ennen vaikka täydellinen tuho kuin yhteistyö noiden itsensä ja kansakuntansa häpäisevän kullinlutkuttajan armeijan kanssa.

   30
  2. On muuten melkonen mädätys puolustusvoimissa kun päälikkökin on homo. Jos yrityksen johto on mätä niin vaikka työntekijät olisivat OK, ei yritys voi menestyä vaan se ajatutuu konkurssiin.

   11
   2
 3. Nyt minä olen lähes sanaton. Kaikkea se ruotsalainen sosialidemokratia tuotttaa, mutta myös tuollaista. Imeisesti kaikki mitä meille on ”vitsinä” ruotsin armeijasta kerrottu onkin totta. Tuokin komeljanttari on juuri niin miehekäs kuin meille on ruotsalaisten sotilaiden kerrottu olevan, vai mitä suomalaiset miehet? Onko hän ehkä muusukupuolinen, eikä mies lainkaan?

  31
 4. Ruotsin poliisi- ja puolustusvoimat ovat olemattomat mutta tällaiseen pelleilyyn kyllä riittää aikaa ja rahaa. Eipä kohota luottamusta eikä uskoa tulevaisuuteen.

  31
  1. Ne puolustusvoimat näkyvät kokonaisuudessaan yo. kuvassa – sama kai se on, missä kinkyilevät.

   12
 5. Tuo Ruotsi nyt on yksi iso vitsi. Mitä ihmeen hiipareita nämä Ruotsin puolustajat on? Ei ne ainakaan oikeita Ruotsalaisia puolusta. Ikävä asia että tuo maa meidän naapurissa on totaalisesti menetetty. Voi V..tu

  33
 6. Ruotsin puolustusvoimat käyvät tositilanteessa vihollista vastaan kukkasin ja laulaen. Venäjällä tämä on varmaan huomioitu ja kenraalit nauravat kippurassa. Melkoista perseilyä ja toivoisin ettei tämä pelleily leviä suuremmin Suomen raskaaseen ja mm. pylvänäinen ja torsti poika ovat vain huomionhakuisia some vitsejä.

  25
 7. Pitäköön pridensa, mutta mitähän lapset tekevät lateksiruoskaporukoitten keskellä? Oli hieman sellainen käsitys, että lasten seksualisoiminen on ongelma, mutta heidän tehtävänsä onkin puolustaa aikuisten oikeutta anustappeihin ja alistamiseen. Puolustusvoimien komentaja on vain plussaa.

  18
 8. Vanha vitsi, mutta näemmä tosi. Miten erottaa toisistaan saunassa ruotsalaisen sotamiehen ja majurin?
  No rautakangella.

  19
 9. Parempi nyt sentään että laulaa ja on pirteä. Edeltäjänsä oli sairaslomalla pitkään stressin takia…

 10. Ruotsin puolustusvoimat ovat surkeassa tilassa ja tämä pelle katsoo, että on tärkeämpi laulaa homoparaatissa! Olisi aikamoinen ihme, ettei Ruotsi romahtaisi jo pelkästään taloudellisesti ennen vuotta 2030.

  1. Niin. Ruotsi on aivan kuin iso, vahva ja elinvoimainen ihminen, joka on sairastunut syöpään. Hoitojen sijasta hän onkin päättänyt kieltää sairautensa ja julistaa olevansa entistäkin elinvoimaisempi, vaikka kaikki läheiset voivat seurata vierestä asianomaisen päivä päivältä pahenevia kipuja, kouristuksia ja pahoinvointikohtauksia.

   Sairas ei enää voi myöntää edes itselleenkään olevansa kuolemansairas, koska hänen olisi silloin samalla myönnettävä olleensa tyhmä ja typerä kieltäydyttyään hoidoista ja kiellettyään sairautensa.
   Sairaalle se ei vain riitä, vaan hän yrittää oman tilansa aktiivisen pahentamisen lisäksi levittää sairauttaan läheisiinsäkin.
   Ikävä kyllä, tämä syöpä on tarttuvaa laatua.

   Mikä ikävintä, sairaalla on naapuri, joka on jostain käsittämättömästä syystä omaksunut tavan apinoida aiemmin niin terveeltä ja vahvalta naapuriltaan kaiken, mitä tämä on tehnyt päin persettä mutta ei sitä, mitä hän on tehnyt hyvin…

 11. Hyi helvetti. Kikkeli ahdistajain perseeseen, niin tämä juoksee kirkuen karkuun, eikä yhtään laukausta tarvitse ampua. Entä jos tuleekin naispataljoona, taikka kaksi? Ruotsalaiset sotaurhot kahlaavat kirkuen Tanskaan turvapaikanhakuun.

  Pieni islamistiryhmä voisi marssittaa hinttipuppeliarmeijan katolle, säästyisi rahaa kummasti.

 12. Nyt sitten romautettiin täydellisesti Ruotsin puolustusvoimien uskottavuus. Kynnys alueiden haltuunottoon Ruotsista madaltui.

  Homoilun edistäminen on ristiriidassa islamin edistämisen kanssa. Islamin kannalta Ruotsin vastaiset toimet ovat nyt entistäkin oikeutetumpia.

 13. Tulevaisuuden näkymä. Ruotsi muuttuu kehitysmaaksi kun kantaväestö on joko karkoitettu tai tapettu sillä seurauksella että Suomi ottaa maan haltuun kun se taantuu lähi-idän ja afrikan tasolle ja tekee siitä siirtomaansa. Hyödyntäen luonnonvaroja ym. Nostaa oman hallinon maan johtoon ja tekee vuosia maahan tunkeutuneista vierslajeista hyvä orjia. Suomi nousee pohjolan valtiaaksi.

 14. Onko Suomen armeija yhtään sen kehuttavampi Juho Pylvänäisineen. Eikös hänkin olut pride kulkueessa hillumassa uniformu päällä. Hyvillä mielinhän varusmiehet kantoivat juhlapaikanhakijoiden laukkujakin torniossa.

  Laukun kantoa: https://i.imgur.com/Yt9guWi.gifv

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.