Pridetunnelmaa: Ruotsin puolustusvoimien komentaja laulaa Euro Pridessä

jQWkEqKD

Ruotsin puolustusvoimat olivat mukana Pride-juhlissa useilla kokoonpanoilla. Suurinta suosiota sai puolustusvoimien komentaja Michael Byden, joka loihe laulamaan Elvistä marssin aikana.

Kyseessä oli kappale Suspicious minds, joka kertoo epäonnisesta rakkaudesta.
 


Voisiko samaa tapahtua tai kuvitella tapahtuneeksi Suomessa? Jos Mannerheim olisi ottanut osaa Välirauha-Prideeen?

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad
Qroquius Kad
4.8.2018 23:19

Mutta eikös Mannerheim nimenomaan sanonut jotain sentapaista, ettei pane miekkaansa tuppeen ennenkuin on työnnytty marsalkan sauva ojossa tarpeeksi syvälle Aunukseen? Vai olenkohan sittenkin ymmärtänyt jotain väärin?

Vihollinen viimein löytynyt
Vihollinen viimein löytynyt
4.8.2018 23:52

Eihän se voi olla paha, että Ruotsin puolusvoimat taistelevat normaaleja vastaan?

rocky
rocky
5.8.2018 00:33

Ja joku vielä haluaisi puolustusliittoa näiden hinttarien kanssa.Ennen vaikka täydellinen tuho kuin yhteistyö noiden itsensä ja kansakuntansa häpäisevän kullinlutkuttajan armeijan kanssa.

Homo-johtaja
Homo-johtaja
5.8.2018 11:03

On muuten melkonen mädätys puolustusvoimissa kun päälikkökin on homo. Jos yrityksen johto on mätä niin vaikka työntekijät olisivat OK, ei yritys voi menestyä vaan se ajatutuu konkurssiin.

Van, Mie
Van, Mie
5.8.2018 23:35
Vastaa...  Homo-johtaja

Ei hää taija poijista pittää.
Mut hää onki pilvenveikko, ei oikee sotilas. 🙂
https://en.wikipedia.org/wiki/Micael_Byd%C3%A9n

Porin Matti
Porin Matti
5.8.2018 00:28

Nyt minä olen lähes sanaton. Kaikkea se ruotsalainen sosialidemokratia tuotttaa, mutta myös tuollaista. Imeisesti kaikki mitä meille on ”vitsinä” ruotsin armeijasta kerrottu onkin totta. Tuokin komeljanttari on juuri niin miehekäs kuin meille on ruotsalaisten sotilaiden kerrottu olevan, vai mitä suomalaiset miehet? Onko hän ehkä muusukupuolinen, eikä mies lainkaan?

Voi ei!
Voi ei!
5.8.2018 01:10

Ruotsin poliisi- ja puolustusvoimat ovat olemattomat mutta tällaiseen pelleilyyn kyllä riittää aikaa ja rahaa. Eipä kohota luottamusta eikä uskoa tulevaisuuteen.

Valtsu
Valtsu
5.8.2018 07:59
Vastaa...  Voi ei!

Ne puolustusvoimat näkyvät kokonaisuudessaan yo. kuvassa – sama kai se on, missä kinkyilevät.

Xxcx
Xxcx
5.8.2018 12:56
Vastaa...  Voi ei!

No muuten ihan Ok osallistua, mutta metsät saivat palaa….

Dansbandssolist
Dansbandssolist
5.8.2018 01:16

Hyvinhän tuo lauloi! Suosittelen ehdottomasti uranvaihtoa.

Suomen ja skandinaavian puolustaja
Suomen ja skandinaavian puolustaja
5.8.2018 01:19

Tuo Ruotsi nyt on yksi iso vitsi. Mitä ihmeen hiipareita nämä Ruotsin puolustajat on? Ei ne ainakaan oikeita Ruotsalaisia puolusta. Ikävä asia että tuo maa meidän naapurissa on totaalisesti menetetty. Voi V..tu

huugo
huugo
5.8.2018 05:27

Ruotsin puolustusvoimat käyvät tositilanteessa vihollista vastaan kukkasin ja laulaen. Venäjällä tämä on varmaan huomioitu ja kenraalit nauravat kippurassa. Melkoista perseilyä ja toivoisin ettei tämä pelleily leviä suuremmin Suomen raskaaseen ja mm. pylvänäinen ja torsti poika ovat vain huomionhakuisia some vitsejä.

Valtsu
Valtsu
5.8.2018 07:50

Pitäköön pridensa, mutta mitähän lapset tekevät lateksiruoskaporukoitten keskellä? Oli hieman sellainen käsitys, että lasten seksualisoiminen on ongelma, mutta heidän tehtävänsä onkin puolustaa aikuisten oikeutta anustappeihin ja alistamiseen. Puolustusvoimien komentaja on vain plussaa.

Jarkko Kainulainen
Jarkko Kainulainen
5.8.2018 09:54

Ruotsalaiset ovat kirjaimellisesti hulluja!

Lätkäjätkäville
Lätkäjätkäville
5.8.2018 10:13

Homoja

Karri Nyman
Karri Nyman
5.8.2018 09:55

Vanha vitsi, mutta näemmä tosi. Miten erottaa toisistaan saunassa ruotsalaisen sotamiehen ja majurin?
No rautakangella.

Soittaen sotahan
Soittaen sotahan
5.8.2018 12:17

Parempi nyt sentään että laulaa ja on pirteä. Edeltäjänsä oli sairaslomalla pitkään stressin takia…

Timo Tee (@Viidakkotimppa)

Ruotsin puolustusvoimat ovat surkeassa tilassa ja tämä pelle katsoo, että on tärkeämpi laulaa homoparaatissa! Olisi aikamoinen ihme, ettei Ruotsi romahtaisi jo pelkästään taloudellisesti ennen vuotta 2030.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
5.8.2018 17:45

Niin. Ruotsi on aivan kuin iso, vahva ja elinvoimainen ihminen, joka on sairastunut syöpään. Hoitojen sijasta hän onkin päättänyt kieltää sairautensa ja julistaa olevansa entistäkin elinvoimaisempi, vaikka kaikki läheiset voivat seurata vierestä asianomaisen päivä päivältä pahenevia kipuja, kouristuksia ja pahoinvointikohtauksia.
Sairas ei enää voi myöntää edes itselleenkään olevansa kuolemansairas, koska hänen olisi silloin samalla myönnettävä olleensa tyhmä ja typerä kieltäydyttyään hoidoista ja kiellettyään sairautensa.
Sairaalle se ei vain riitä, vaan hän yrittää oman tilansa aktiivisen pahentamisen lisäksi levittää sairauttaan läheisiinsäkin.
Ikävä kyllä, tämä syöpä on tarttuvaa laatua.
Mikä ikävintä, sairaalla on naapuri, joka on jostain käsittämättömästä syystä omaksunut tavan apinoida aiemmin niin terveeltä ja vahvalta naapuriltaan kaiken, mitä tämä on tehnyt päin persettä mutta ei sitä, mitä hän on tehnyt hyvin…

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
5.8.2018 18:34

Hyi helvetti. Kikkeli ahdistajain perseeseen, niin tämä juoksee kirkuen karkuun, eikä yhtään laukausta tarvitse ampua. Entä jos tuleekin naispataljoona, taikka kaksi? Ruotsalaiset sotaurhot kahlaavat kirkuen Tanskaan turvapaikanhakuun.
Pieni islamistiryhmä voisi marssittaa hinttipuppeliarmeijan katolle, säästyisi rahaa kummasti.

acc
acc
5.8.2018 21:35

Nyt sitten romautettiin täydellisesti Ruotsin puolustusvoimien uskottavuus. Kynnys alueiden haltuunottoon Ruotsista madaltui.
Homoilun edistäminen on ristiriidassa islamin edistämisen kanssa. Islamin kannalta Ruotsin vastaiset toimet ovat nyt entistäkin oikeutetumpia.

huugo
huugo
6.8.2018 05:48

Tulevaisuuden näkymä. Ruotsi muuttuu kehitysmaaksi kun kantaväestö on joko karkoitettu tai tapettu sillä seurauksella että Suomi ottaa maan haltuun kun se taantuu lähi-idän ja afrikan tasolle ja tekee siitä siirtomaansa. Hyödyntäen luonnonvaroja ym. Nostaa oman hallinon maan johtoon ja tekee vuosia maahan tunkeutuneista vierslajeista hyvä orjia. Suomi nousee pohjolan valtiaaksi.

Enpä Suomeakaan kehuisi
Enpä Suomeakaan kehuisi
6.9.2018 21:09

Onko Suomen armeija yhtään sen kehuttavampi Juho Pylvänäisineen. Eikös hänkin olut pride kulkueessa hillumassa uniformu päällä. Hyvillä mielinhän varusmiehet kantoivat juhlapaikanhakijoiden laukkujakin torniossa.
Laukun kantoa:comment imagev