Yle pyörittää turvapaikka-aktivisti Erna Bodströmiä ”asiantuntijana”

Kuvakaappaus 2018-08-04 08-06-10.png

Suomen Yleisradio pyörittää turvapaikka-aktivisti Erna Bodströmiä jonkinlaisena ”maahanmuuton asiantuntijana”. Mitäpä Erna sanoi Turun puukkoiskun jälkeen?

Että oikeiston väkivalta on lisääntynut ja SE on se johon pitäisi puuttua.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

21 thoughts on “Yle pyörittää turvapaikka-aktivisti Erna Bodströmiä ”asiantuntijana”

 1. Kyllä!
  Ettekös muista, kuinka monta ne perkeleen oikeistolaiset taas puukottivat? Yrittävät jatkuvasti viiltää kurkun auki naisilta!

  Ps. Tarkoittaahan oikeistolainen samaa kuin muslimi?

  T. Epätietoinen

  71
  1. Varsinainen asiantuntija tuo akka.Pienten lasten äiti joutui Turun torilla ensimmäisenä kurkunleikkaajaislamistin tappamaksi ja akka mesoo ”vihapuheesta” . Mitään en sille mahda,että nuista kurkunleikkaajista en pysty suurella ”kivapuheella” puhumaan niin kuin pystyy tuo suvakkiakka.

   Missähän se akan toitottama ”vaarallinen” äärioikeisto” taas oli,kun kurkunleikkaja iski ihmisten kimppuun?

 2. Siinä on suvakki-ideologia pähkinänkuoressa.

  Siinä ei mitään ongelmaa ole, että joku viiltelee Turun torilla kurkkuja auki, vaan että joku ”vihapuhuu” tästä uudesta ilmiöstä.

  Vetää sanattomaksi…

  77
  1. Ei nuo ylisuvaitsevaiset naiset ole henkisesti tasapainossa.

   Sairaita ei saa kiusata.

   61
   1. Ei saisi sairaita kiusata, mutta pitääkö heitä valita hyväpalkkaisiin virkoihin ja Ylen kommentaattoreiksi? Samalla annetaan ns. suurelle yleisölle oikea ajattelumalli ja valitettavan moneen se uppoaa, kun se ”korkealta” taholta esitetään ja eväitä omaan ajatteluun ei ole; täyttää selvät aivopesun merkit!

 3. Törkeää valita täysin jäävejä asiantuntijoita.

  Toivottavasti Toukon sekoilut ovat sitä luokkaa, että vihreiden suosio lähtee syöksyyn. Nyt siitä on toivoa – olisi ihanaa saada Ernalta analyysi aiheesta.

  50
  1. Olisi se aikamoinen kehityskulku, jos julkisilla seksijuhlimisella tulisi poliitikolle aivan hillitön poliittinen kansansuosio – tietenkin edellyttäen, että seksi ja juhliminen koskee jotain vähemmistösuuntautumista. Normaali heteroseksi tietenkin edelleen julkisesti päätä nostaessaan tappaa kenen tahansa poliitikon uran välittömästi.

   30
  2. Voi, valitettavasti se ihmisryhmä joka äänestä Toukoa ja puoluettaan ovat niitä, jotka pitävät edistyksellisenä ja esimerkillisenä kehityskulkuna kaikenmaailman läpsyttelyä, homoilua ja huorintekemistä. He eivät tutki vihreiden historiaa, eivät näe ristiriitaa puheiden ja tekojen välillä tai yhteyttä vihreiden ja kokoomuksen välillä ja sulkevat silmänsä ja korvansa sellaisilta ajattelijoilta kuin Pentti Linkola, jolla on oikeasti vihreää sanottavaa, mm. muuttovirran suuntaamisesta kulutusmaista kehitysmaihin eikä missään tapauksessa toisinpäin, koska luonto on tärkeä eikä kestä. Niinpä äänestystahti jatkunee vilkkaana nimenomaan nuorison keskuudessa- kolmekymppisiksi kasvettuaan nämäkin useimmiten haistavat kusetuksen ja suuntaavat vasemmistosta ja vihreistä pois, niin toivoa on aina, että saadaan nämä maailmojentuhoajat pois päättäviltä paikoilta.

   37
   1. Ja poliitikkojen ja media mukaan vuonna 2015 tulleet turvapaikanjakijat olivat sotaa pakenevia syyrialaisia, mukana paljon naisia ja lapsia. Totuus on kuitenkin se, että 20 000 nuorta miestä tuli Irakista. Hyvin on viidakkorumpu toiminut, kun Suomesta ei voi edes palauttaa Irakiin, ellei suosiolla lähde! Tämän päivän uutinen kertoo myös, että lumeavioliitotkin oleskeluluvan saamiseksi tapahtuvat juuri irakilaisten kanssa. Suomalaiset naiset eivät tajua, mihin liemeen itsensä laittavat; ovat nielleet koukkuineen päivineen todistelut siitä, että ihmiset ovat kaikkialla samanlaisia eikä mitään kulttuuria voi laittaa toisen edelle.

 4. Kansalaisen mukaan eräs ääliö on ehkä vielä monta astetta pahempi: ”YK: n pakolaisasiain valtuutettu puolestaan tyrmäsi hankkeen. Valtuutettu Filippo Grandi totesi, että Tanskan aie on “erittäin huolestuttava vastaus humanitaarisiin tarpeisiin” ja “loukkaus afrikkalaisten ihmisarvoa kohtaan”.”

  Oikeistolaisvaroittelija on vielä ihan kevyttä kauraa. Tuo Gary ’kaikkien afrikkalaisten sankari’ Grandi on aivan toisen tason tollo.

  Loukkaus afrikkalaisten ihmisarvoa kohtaan??? MV???

  Mitäs jos afrikkalaisille käy tulevaisuudessa hirvittävä katastrofi, kun väestö on jättimäinen ja ruokahuoltoon tulee jonkin lenkin pettämisen kautta niin vakava häiriö, että väkeä kaatuu kuin heinää? Siinä sitä sitten on ihmisen ja arvon loukkausta kerrakseen.

  Valkoisen miehen tulee todellakin kantaa taakkaansa ja kertoa afrikkalaisille, että mikä tulee olemaan maanosan kohtalo, jos sikiäminen jatkuu entiseen tahtiin.

  Ja jos Afrikka niin kernaasti sikiää, niin hoitakoon sen väestöpaljoutensakin ihan itse. Tänne ei ole massoilla asiaa.

  46
 5. Oikeiston väkivallasta taitaa olla se tasan yksi esimerkki, eli potku rautatientorilla, johon sitten huumeidenkäyttäjä kaatui ja löi päänsä. ja kuolinsyy taisi olla enemmän huumeissa kuin potkussa?

  Yle kuitenkin on sellainen asenteellinen aivopesulaitos, että on aivan käsittämätöntä miten voidaan pakottaa maksamaan sitä yle veroa???
  Ihan sama kuin jokainen joutuisi maksamaan veroa PS:n nettilehdestä jota ei edes lue, tai vihreiden ym..

  39
 6. Mitähän Tuntematon Sotilaskaan olisi ilman Rokan Antin ja kumppaneitten vihapuhetta. Ilman vihapuheverbaalisuutta kyseinen klassikkoteos olisi ”Kiva Sotilas”. Miksei YLE roudaa asiantuntijoiden sekaan paneelikeskusteluihin kunnon vihapuhujia. https://www.youtube.com/watch?v=3rYjCXLmk9E

  16
 7. Jihadtouko ottaa kaikki irti kun lemppasi vaimonsa. Seuraavaksi vaaliohjelmassa se varmaan hakkaa hevosia jääkiekkomailalla, silleen erilaisella väkivalla.
  Tosiasia on kuitenkin se, että jos ne alkavat liikaa anarkomarkoilemaan niin maanhiljaiset pistävät ne ruotuun ja siinä saattaa syntyä raato tai pari.
  Toukohuosuhan peukutti kovasti Milanossa tapahtunutta asunnonvaltausta.
  Afrikankädellinen heitti kämpästä vanhuksen ulos ja asettui taloksi.
  Voi tulla tänne koettamaan, jompikumpi lähtee penaalissa pois, valtaaja tai minä.

  29
 8. Facebook ilmoitti rajoittavansa sivulleni tulevia valeuutisia . Miksi koska enhän edes katso Yleä saati lue Hesaria.

  32
 9. YLE mädätystä koko rahan edestä. Ylä-Anttilan linja näkyy päivä päivältä ja suunnan mihin yleä viedään. sipilä on jätetty rauhaan jonkinmoisella sopimuksella, saatte vapaat kädet kunhan jätätte minut ja sukulaiset rauhaan. Ainuttakaan arvostelvaa juttu ei ole YLE.llä tehty sen päätoimittajan vaihdoksen jälkeen. Hallitus ja sipilä on jätetty totaalisesti rauhaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.