Aiheuttiko naamiointikielto mellakoita Kööpenhaminaan?

Kuvakaappaus 2018-08-05 16-32-42.png

Tanskassa Kööpenhaminan ongelmalähiössä Nørrebro on ollut hyvin rauhatonta viikonloppuna. Useita autoja on poltettu ja roskiksia ja muita katoksia on sytytelty tuleen. Lisäksi ilkivaltaa on harjoitettu.

Perjantai- ja lauantaiyönä liikkeellä oli paljon nuorisoa ja vähän vanhempaakin, jotka aiheuttivat häiriötä. Perjantai- ja lauantaiyönä poltettiin useita autoja ja viime yönäkin vielä nelä autopalorypästä sytyttettiin tuleen. Poliisin mukaan alue on taas jonkinlaisessa käymistilassa kuten aiempinakin kertoina ennen suurmellakoita. Poliisi on pyrkinyt lisäämään miehitystä ongelmakortteleissa.

Häiriökäyttäytymistä on harrastettu muutaman 15-50 hengen jengien voimin. Kolme henkilöä on otettu kiinni kun he yrittivt sytyttää irtaimistoa tuleen.

https://www.bt.dk/krimi/mystiske-bilafbraendinger-og-uroligheder-haerger-kobenhavn-jeg-kan-ikke-give-en

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

5 thoughts on “Aiheuttiko naamiointikielto mellakoita Kööpenhaminaan?

 1. Eikö nyt saatana sada vaika armeijaa tonne kaduille ja kun alkavat riehumaan niin sitten tarpeeksi kovaa vastaan että leukaan sattuu…..noi nyt vaan ei käsitä mitään muuta…..jos ei hyvällä niin pahalla….se on nähty toi hyysäämisen tulos täällä hurrilassa…..lähtenyt niin lapasesta kun vaan voi…..ei nämä ymmärrä muuta…..ja joka saatanan riehuja kopiin ja lennolle vittuun täältä pohjolasta….

  36
  1
 2. Menkäähän vastavuoroisesti vaikka johonkin uskonnolliseen isalmilaiseen maahan vaikka patsastelmaan puolialasti kun on niin kuuma. Tai juomaan hieman olutta julikselle paikalle kun janottaa. Mitenkähän kävisi, sallisiko uskonnolliset viranomaiset tämän.

  11
 3. Väittäisin että naamiointikielto ei aiheuttanut autopaloja eikä rauhattomuutta. Mutta muslimit aiheuttivat ne.

  Se taas tarkoittaa että maassa on ainesta joka ei kunnioita maan perinteisiä arvoja eikä halua osaksi yhteiskuntaa. Ja se taas tarkoittaa että näistä ykislöistä tulisi päästä eroon jotta tilanne rauhoittuisi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.