Tarjoilijana toiminut gambiaano esitteli kikkeliään lapsiasiakkaalle

images

Muuan 1977 syntynyt gambiaano oli tullut Ruotsiin joitakin vuosia sitten ja saanut työpaikan eräässä kahvilassa Sollentunassa Tukholman kupeessa. Viime vuoden toukokuussa sattui kulttuurierimielisyys, jokin meni pieleen.

Nimittäin gambiaano oli töissä toukokuun 11. päivä kun muuan nainen ja hänen kaksi lastaan astelivat kahvilaan pullakahville. Äiti istutti pallerot pöytään ja meni kassalle, kun huomasi, että gambiaano oli napittanut housunsa auki ja esitteli kikkeliään kuusi vuotiaalle lapselle.
Poliisikuulusteluissa selviää, että gambiaano oli ensin esitellyt vatsaansa, jonka jälkeen esille oli kaivettu mustaa makkaraa.
Gambiaano puolustautui sillä, että hän näytti vain osan kikkelistään, koska kuusivuotias oli pyytänyt tekemään niin.
– Ajattelin, että lapsi oli utelias ihonväriäni kohtaan, gambiaano puolustautui.
Attundan käräjäoikeus uskoi miestä ja vapautti tämän itsensäpaljastelusyytteestä. Oikeuden päätöksessä sanotaan:
– Hän on näyttänyt vain osan peniksestään, koska NN on ollut utelias ja halunnut tietää mikä on hänen oikea ihonvärinsä. NN ei tässä yhteydessä ole kokenut tilannetta epämiellyttävänä, joten syyte hylätään.
Hovioikeus kuitenkin muutti tuomiota ja tuomitsi miehen 4 200 kruunun sakkoon seksuaalisesta ahdistelusta. Hovin mukaan aikuisen paljastelu on lapselle epämiellyttävää vaikka lapsi olisi itse tehnyt aloitteen.
Gambiaano oli aiemmin avioliitosa vuonna 1954 syntyneen naisen kanssa.
 

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
5.8.2018 15:05

Ziisus mitä rikkautta! En olisi uskonut, että kulttuuri voi rikastua ihan näin paljon.
Näillä lähtee kaikki nousuun. Ihan kaikki.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
5.8.2018 15:25

Siis mitä hemmettiä! 6 vuotias on sanonut. ”Anteeksi herra tarjoilijatar, saisinko nähdä osan kyrvästänne todisteena ihonväristänne?” Tämän on täytynyt olla erittäin miellyttävä kokemus tiedonjanoiselle lapselle, joka mediakriittisenä tarkkuutti faktojaan. Sitten tulee ääri ääri äärifanaatikko natsituomari ja määrää sakot viattomalle kuukerin nellin heiluttajalle, tuolle mainiolle munanvatkaajalle. Lapsen äidin olisi kuulunut saada ehdotonta rasistisesta hyökkäyksestään, joka oli omiaan vaurioittamaan lapsisulhasen henkistä kasvua ja vakautta.

ex-äänestäjä
ex-äänestäjä
5.8.2018 16:07

Täähän on taas jonkun sollentunan mairen mukanaan raahaama afrikan lemmikki

Anonyymi
Anonyymi
6.8.2018 08:27
Vastaa...  ex-äänestäjä

Avioliitto -54 syntyneen naisen kanssa jäänyt jostakin syystä lyhytaikaiseksi? No, eihän se rakkaus aina kestä maailman melskeissä.

Ensin kullia, sitten pullia
Ensin kullia, sitten pullia
5.8.2018 16:40

Ehkä hän yritti vain havainnollistaa kahvilan antimia, ”meillä olisi myös tarjolla makoisaa tattispalaa”?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
5.8.2018 17:20

Tämän voisin ymmärtääkin perusteluksi tamperelaisesa ravitsemusliikkessä, joka tarjoilisi paikallista mutta sitäkin tunnetumpaa lihatuotetta.
Vaikka mistä minä tiedän, etteikö Tapola olisikin laajentanut markkinoitaan myös tuohon sveduputiikkiin, ja gambiaano yritti vain olla mahdollisimman hyvä asiakaspalvelija ja vastata havainnollistaen asiakkaan kysymykseen, millainen on tuo hänelle entuudestaan tuntematon lihatuote?

Ilmari
Ilmari
5.8.2018 17:00

Kun lukee teonkuvauksen, alioikeuden vapauttava päätös on täysin käsittämätön. Onko siellä taas ollut joitain tyhmiä !autamiehiä jotka sovelsivat shariaa?

jippos123
jippos123
5.8.2018 17:03

Kysymyksessähän ona suvaitsevauston rääkymä laajentunut käsitys seksuaalisuudesta. Julkirunkkaaminen vaan kuuluu neekereiden ja arabien normaalikäyttäytymiseen. Itselmöintiä voi aina harrastaa jos sattuu iskemään seksuaalinen hätätila päälle. Ihan sama onko kohteena pikkulapsi tai vuohi. Nussihan äijäporukka muutama viikko sitten vuohenkin hengiltä Indonesian muslimiparatiisissa.

Kallonmittaaja
Kallonmittaaja
7.8.2018 02:38
Vastaa...  jippos123

Intiassa ainakin…

Valtsu
Valtsu
5.8.2018 18:50

Jos nyt ylipäänsä joku kysyy jotain, niin lerssi tiskiin – niin ne asiat selviää.

huugo
huugo
6.8.2018 05:38

Neekeri tekee sitä mitä parhaiten osaa, parasta A-ryhmää.

Freya Snow
Freya Snow
6.8.2018 09:08

MITEN tätä kuvotusta voidaan katsoa läpi sormien, miten!?

Anonymous
Anonymous
6.8.2018 13:28

Kokeilla infidel esitellä mokkakikkeli arabi maissa .