Veronmaksajalle pientä motivaatioruisketta maanantaiaamuun

Veronmaksaja tarvitsee toisinaan hieman virikettä maanantaiaamuun. Näitä kuvia katsomalla jaksaa helteestä huolimatta herätä tuntia aikaisemmin tienaamaan ylimääräisen veroäyrin. Sovitaanko viideksi herätys?

Hanif Naqaviin perhe murhattiin Afganistanissa. Sen jälkeen nuori 13 vuotias poika pakeni aina Ruotsiin asti turvaan. Varaisä on epätoivoinen palautuksesta:

– Hanif on niin kilitti poika ja ihan kuin oma poika minulle.

Kuvakaappaus 2018-08-05 20-24-27

Yksintulleiden lasten kesäleirillä ollaan taas solmittu ”suhteita”. Anders on solminut ”suhteen” ihan yksintulleen lapsen Mohammadin kanssa.

– On ollut niin lämmin kesäretki ja olen saanut niin lämmintä näiltä ihanilta lapsilta, Anders loihe lausumaan.

34857945_10155840302183019_6814602618883538944_n

Malinin kotona asuu ihan yksintullut lapsukainen. Katseessa on lämpöä kun malin sanoo:

– Sydämeni sykähtää aina kun huomaan kuinka paljon heillä on annettavaa meille. Olen oppinut niiiiiiin paljon uusia asioita, Malin kertoo.

Familjehem7-Hon-har-lart-sig-manga-nya-matratter

Annelin kotiin on muuttanut 20-vuotias yksintullut nuorukainen Mahdi. Anneli ei täysin voi salata kuinka onnellinen on. Ja toisaalta, miksi onnea pitäisi salata.

– Parasta on se, että hän saa asua luonani. Siinä on jotain suurta, Anneli sanoo posket punottaen.

-det-basta-med-att-fa-bo-hos

Yksintullut 13 vuotias afgaani Murtaza saa asua Ragnarin ja Margaretan luona. Lapsi ei osannut edes lukea tullessaan Ruotsiin, mutta niinpä vain oli matkannut puoli maapalloa.

– Niin oppimiskykyinen ja rehellinen nuorukainen, Ragnar sanoo.

gavle-ensamkommande-0-jpg

Siis klo 05.00.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

14 thoughts on “Veronmaksajalle pientä motivaatioruisketta maanantaiaamuun

 1. 20-30 vuoden päästä jossain vastarintaliikkeen historian oppitunnilla näytetään näitä kuvia. Kuinka typerän lapsellisen hyväuskoisia ihmiset olivat silloin ennen hyvinä aikoina. He kutsuivat yhteiskuntansa tuhoajat kotiinsa!

  Afrikan väkiluku kasvaa yhdellä Suomella joka yhdeksäs viikko. Italiaan tai Ranskaan menee parisen vuotta. EU koko väkimäärä joka 19. vuosi. Vaikka Suomi ottaisi kaksi tuhatta joka viikko, niin se olisi vain kolme prosenttia viikkokasvusta.

  Oikeasti tässä tarvii pian robottikonekivääreitä, että Eurooppa joten kuten pysyy pystyssä sivistyneinä yhteiskuntina. Se väestöpaine on niin suuri sieltä käsin, että rajat on ihan pakko laittaa täysin kiinni Välimerellä.

  Tämä ei ole eurooppalaisten syytä, että afrikkalaiset lisääntyvät täysin holtittomasti. Eurooppa ei näitä ongelmia voi ratkaista, vaan afrikkalaisten on itsensä ne ratkaistava.

  66
  2
  1. Mutta suomalaiset politikot ei uskalla toistensa pelossa tuota tuoda julki,vaikka viisaimmat heistäki sen ymmärtävä.
   31 miljoonaa vuodessa afriikan väestönkasvu,eihän ne pallopäät kohta mahu mihinkään.

   38
   1. Kuten itsekin totesit, meillä on poliitikkoja jotka tämän asian ymmärtävät. Oikeastaan on loukkaavaa sanoa heitä poliitikoiksi, sillä he ovat valtiomiehiä kuten ammattiveljensä Unkarissa, Tšekissä, Slovakiassa ja Puolassa sekä nyttemmin myös Itävallassa ja mikäli kehitys jatkuu, myös Italiassa ja Sloveniassa.

    Mutta miten me voisimme saada näitä valtiomiehiä?
    He ovat meillä jo nyt. Ovat olleet jo useamman vuoden.

    Heidän johtajansa nimi on Jussi Halla-aho.
    Voisimmeko vaikka äänestää häntä ja hänen puoluettaan ensi keväänä?
    Unkarilaiset nimittän äänestivät omissa vaaleissaan Perussuomalaisten veljespuoluetta Fidesziä, ja katso, miten kävi.

    Jospa tekisimme samoin ensi keväänä, niin pääministerinämme ensi vuonna tähän aikaan on Jussi Halla-aho, joka on Viktor Orbánin ja muiden Visegrád-maiden läheisin liittolainen.

    Mutta jos emme näin halua, niin ei kai sille voi sitten mitään…

    49
  2. ”Tämä ei ole eurooppalaisten syytä, että afrikkalaiset lisääntyvät täysin holtittomasti.”
   Osittain on, ikävä kyllä. Kaikki ns. kehitysmaa/kehitysvammaisten-apu mitä sinne on tungettu pian sata vuotta on johtanut tähän. Näillä ihmisillä ei ole mitään kykyä hoitaa/pitää pystyssä sivistynyttä yhteiskuntaa ja siihen johtavaa maataloutta ilman pottunokkien apua.
   ”Eurooppa ei näitä ongelmia voi ratkaista, vaan afrikkalaisten on itsensä ne ratkaistava.”. – Näinhän sen luulisi olevan mutta kun afrikkalaiset ei näitä edes yritä ratkaista niin hyväsydämiset valkonaamat taas ratsastavat paikalle yrittämään, ja taas ollaan yhtäkkiä samassa tilanteessa ja kysytään kuinka tähän päädyttiin.

   13
 2. Aamusella ensi töikseen kannattaa mitata, josko lukemat vaikka olisivat tasaantuneet.

  21
 3. Tämä artikkeli on mystisesti kirottu ! Lukiessani tätä alkoi heti oksettaa !

  19
 4. Kiimaiset mummot raiskaavat pikkulapsia, kylläpä on sanoinkuvaamattoman ihanaa. Ja onhan siellä jokunen ”isukki” myös Ruotsin maalla. Jos olisi suojaikärajan ylittäneitä pakolaistyttöjä pervojen ukkojen nuoltavina, asialle tehtäisiin heti jotain, näköjään ihan laillista nussia poikalapsia, ketään ei kiinnosta.

  26
 5. Taidan kääntää kylkeä siihen aikaan. Mitäpä sitä minäkään riekkasemaan, kun ei nuo toisetkaan.

  11
 6. Huuma voi haihtua kun nuo pyörivät vuosia nurkissa täyden ylläpidon merkeissä, tosin JOS takan on se toinen ajatus mikä ilmeisemmin ainakin juttujen peruustella on tullut ilmi, voi olla että afgaani ottaa ritolat ennen pitkää. Paljonkohan valtio maksaa ylläpitorahaa veronmaksajien rahoista noille ”isille” ja ”äideille” Laki pitäsi olla se että jos otat lemmikin, huolehdit siitä henk.kohtaisesti ilman tukia. Tuo vaalea pyylevä eukko odottaa jo iltaa että pääsee ”nukuttamaan” ottopoikaansa sillä sillä voi olla jotain suurta jalkojen välissä.

  14
 7. ”Parasta on se, että hän saa asua luonani. Siinä on jotain suurta, Anneli sanoo posket punottaen.”
  Tämähän kertoo kaiken. Suurta ”tunnetta”.

  17

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.