Espanjaan saapui taas muutama sata maahantunkeutujaa

Kuvakaappaus 2018-08-06 00-59-18.png

Espanjan rannikolla on ollut taas vilkasta. Viikonlopun aikana rannoille on saapunut useita veneitä, joista alla filmillä kuvaa.

Satakunta tulijaa rantautui eikä yhtään laukausta ammuttu. Paikalla notkuneet paikalliset eivät yrittäneet estää tulijoiden saapumista vaan päinvastoin auttoivat loukkaantuneita.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

6 thoughts on “Espanjaan saapui taas muutama sata maahantunkeutujaa

 1. Ennen aikaan rajat ylittävät maahantunkeutujat joko pidätettiin tai ammuttiin. Nuo ”auttajat” eivät ajattele nenäänsä pisemmälle. Tiedossa on levottomuutta, ryöstöjä, raiskauksia kun nuo pimeän afrikan apinat pääsevät vauhtiin. Karsean näköistä sakkia lappaa rantaan ja lisää on tulossa. Suurin osa tosin noista on Saksassa tai Ranskassa muutaman viikon sisällä koska paremmat sosiaalituet vievät kohti lokoisempa oloja.

  31
 2. Miksei ihmisillä soi HÄLYTYSKELLOT!? Sitä minä en lakkaa koskaan ihmettelemästä!

  21
 3. Kamalan näköistä touhua. Vene on aallokossa vaikeuksissa pysyä paikoillaan ja moottori saattoi olla jopa vaihde päällä, jolloin tunkeutuja saattaa huonolla tuurilla joutua potkurin silpomaksi.

  Jos nämä palautettaisiin heti takaisin Afrikkaan, niin vaaralliset matkat loppuisivat kuin seinään.

  On suuri vääryys, että tätä salakuljetuspumppua pidetään yllä. Vaarallisella matkalla moni kuolee. Todelliset avuntarvitsijat eivät näyttäneet olevan mukana tuossakaan veneessä.

  Ja pisteenä i:n päällä moni eurooppalainen pahimmillaan päättää päivänsä näiden käsissä tai joutuu ryöstetyksi tai raiskatuksi.

  17
 4. Ei espanjalaisten tarvitse näistä välittää, ei näistä kukaan sinne jää, vaan tänne ne tulevat pohjoismaihin siellä kun ei ole sitä sosiaalihuoltoa ja elatusta.

  13
 5. Pojilla tulinen hoppu Punaisen ristin konttuurille junalippuja hakemaan. Ei paljoa maisemista ehdi nauttimaan. Pariisittaret odottavat kiimaisina, milloin mustat villimiehet saapuvat ottamaan. Tai sitten eivät odota, mutta otettava ne on silti, kun tarjotaan.

  Pitää vissiin ruveta katsomaan uutisia, että selviää tämänkertaisten tulijoiden oikea motiivi. Ovatko nämä nyt geofyysikoita, vai mitä porukkaa.

  11

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.