M/s Aquarius taas ”pelastustehtävissä” Libyan edustalla

Kuvakaappaus 2018-08-06 12-35-51.png

Hyväntekeväisyysjärjestö lääkärit ilman rajoja kertoo, että pelastusalus Aquarius on päästetty jatkamaan taas matkaa. Alus oli reilun kuukauden pois pelistä ja takavarikoituna Marseillen satamassa.

Twitterissä aluksen kerrotaan olevan taas Libyan rannikolla pelastamassa afrikaanoja Eurooppaan. Sen sijainti on noin 40-50 km Libyan rannikkolta. Marine Trafficin mukaan alus odottaa tällä hetkellä käskyä, joten luultavavsti se on noukkinut ison lastin kyytiinsä.

On selväää, että hyväntekeväisyysjärjestöllä on yhteyksiä Libyassa oleskeleviin ihmissalakuljettajiin ja alus toimii puhtaasti meritaksina. Alus on ollut kuukauden satamassa ja nyt se ajoi suoraan Libyan edustalle ja noukki lastin kyytiin. Libyan rannikolla on ollut hiljaista viimeiset viikot, mutta juuri nyt kyseinen alus sai ”pelastettua” afrikaanoja.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

13 thoughts on “M/s Aquarius taas ”pelastustehtävissä” Libyan edustalla

 1. Meinaavatko nämä idiootit pelastella elintasoshoppareita seuraavat 50 vuotta? Vaikka tulisi 50 miljoonaa?

  29
  1
 2. Järkevämmässä paikassa nuo luokiteltaisiin terroristijärjestöksi ja kohtelu olisi sen mukainen.

  33
 3. Ilmiselvä tarkoitus on kuljetukset Eurooppaan, ei suinkaan pelastaminen. Pitää olla todella tyhmä tai sitäkin tyhmempi, jos uskoo tuon olevan pelastustyötä.

  Jotta se olisi pelastustyötä, kuljetettaisiin ”pelastetut” Afrikan puolelle lähimpään satamaan.

  Kumma, jos ei löydy mitään lakia, jolla tuo lopetetaan.

  31
  1. https://en.wikipedia.org/wiki/Aquarius_(NGO_ship)

   https://en.wikipedia.org/wiki/SOS_M%C3%A9diterran%C3%A9e
   (SOS MEDITERRANEE is a non-profit association and is financed exclusively through private donations. )

   https://en.wikipedia.org/wiki/M%C3%A9decins_Sans_Fronti%C3%A8res

   Olisi kyllä ”hauska” saada selvitettyä noiden henkilöiden taustoja ja varsinkin ”yksityisinä lahjoituksina” tulevia rahavirtoja.

   Yhdenkin tuollaisen aluksen pitäminen liikenteessä maksaa aika lailla rahnaa. Hommassa kuluu varmasti vähintään satoja litroja polttoainetta tunnissa liikkeellä ollessa ja siihen tietenkin palkat, huollot, jne. päälle, eli helposti useita tuhansia euroja päivässä. Sieltä taustalta pitäisi kaivaa esiin ainakin kaikki suurlahjoittajat ja varsinkin jos tuotakin tuetaan jonkun maan veronmaksajien taskusta, tai hyväuskoisten kirkko- tms. avustuslahjoittajien kukkaroista.

   ”Follow the money” olisikin hyvä tunnuslause kaikille journalisteille jotka yrittävät päästä hieman syvemmälle tähän kuvioon sisään.

   Minusta tuo ja muut vastaavat alukset, olkoon vaikka kumiveneitä, pitäisi poistaa liikenteestä keinolla tai toisella.

   21
   1. Silloinkun ruotsalainen Gula båtarna hääräsi välimerellä niin siinä oli lahjoittajina ihan perustavallisia keskisuuri- suuryrityksiä. Yritykset eivät saaneet välttämättä edes kovinkaan paljon mitään näkyvyyttä asiasta. Joten luulen, että tässäkin on yrityksiä, jotka lahjoittavat aina tietynsuuruisia könttäsummia tyylliin 10t, 100t ekeä tai jotain…

    1. Kaikkien merkittävimpien lahjoittajien nimet ja annetut summat pitäisi selvittää ja pistää levitykseen. Niiden selvittäminen vain on aika vaikeaa minun taidoillani. Voisi kuvitella, että avustusjärjestöjen sivuilla olisi suurlahoittajien nimet valtavilla kirjaimilla etusivulla, mutta ne on kokemukseni mukaan jemmattu…

     13
    1. Soros on kylläkin CIA:n kassara, joten omilla rahoillaan hän ei välttämättä toimi. Soroksen suuri omaisuus voidaan epäillä olevan osin CIA:n hallinnassa. Omaisuuden lähde on nimittäin Soroksen isän toimesta keskitysleirien juutalaisilta petoksella saatu ja OSS:n suojelema sodan jälkeen. Myöhemmin keksittiin peitetarina valuuttakeinottelusta ja punnan murskaamisesta.

     6
     1
 4. Miksi kukaan tai mikään taho ei yritä upottaa noita? Koko eurooppa vain vikisee ja valittaa, mutta kukaan ei tee mitään pysäyttääkseen tämän tuhoon johtavan toiminnan. Espanjan civil guardiastakin on tullu aivan totaalisia lampaita. Ennen ne olivat miehiä.

  Migri varautuu 100000 tulijaan. Pikalaskutoimitus uudet 100000 tulijaa kustannukset vuodessa á 50000 €, mikä on alakanttiin välilliset mukaan laskettuina, tekee 5 miljardia vuodessa eli n. 5% KOKO Suomen talousarviosta, vanhat ongelmatapaukset päälle, niin sellainen 10% ainakin kulutetaan täällä loikoilevien elatukseen ja kehitysyhteistyörahoihin, kuka tietää mitä muuta maksamme Eu:lle noista jossain muussa muodossa. Onko kiva maksaa, onko?

  Älkää yhtään ihmetelkö miksi terveydenhoito on ajettu alas, miksi vanhukset halutaan tappaa hoitolaitoksissa, ”unohtaa” nesteyttää, opintojen taso ajetaan, on ajettu alas, pisa-tutkimukset heikkenevät, jne. Kun rahat ei riitä kaikille, jostain leikataan ja sitä en vain tajua miksi vihervasemmisto valittaa, kun leikataan, itsehän he kannattavat suomalaisten rahojen jakamista laittomille siirtolaisille, jotka tulevan vain ja ainoastaan sosiaaliturvan, ilmaisen asunnon ja ilmaisen terveydenhuollon perässä SUomeen. Mitä inisevät, tyhmiäkö ovat? No niissäkin on toki niitä, joilla vippaa oikeasti korvien välissä tai seksin puute ajaa epätoivoisiin tekoihin.

  Miettikää nyt kaksi kertaa, kuka hullu tulisi muuten tänne pimeään ja ankeaan maahan, josta iso osa niistä, joilla on mahdollisuus lähtee mukavampiin maihin. Ei tämä ”puhdas” luontokaan ole se juttu, sitä on muuallakin, vain suomalaiset tyhmät luulevat että tämä maa on ainutlaatuinen, hoh hoh hoijaa.

  24
 5. Open Arms alus sai viimeksi hieman laihan saaliin viime viikolla. Vain 87 ja prutkuttaa nyt kohti Palma de Mallorcan satamaa. Paatti kyttäsi 2 vuorokautta lisää saalista mutta joutui lähtemään kohti Espanjaa. Alus voi vielä muuttaa kurssia kohti Valenciaa mutta näyttää AIS Shit Trackingin mukaan suuntaavan Palmaan. Siellä kansa odottaa satamassa ja rikkaudesta varmasti tapellaan ketkä saavat hoivattaviksi söpön afrikaanon. https://wtop.com/europe/2018/08/spanish-rescue-boat-saves-87-migrants-in-sea-off-libya/

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.