Stop Deportationin turvapaikka-aktivistit levittävät tarinaa autiomaasta zättäilevästä pakkopalautetusta

Kuvakaappaus 2018-08-06 14-33-17

Turvapaikka-aktivistien keskuudessa kuhisee taannoisen pakkopalalutuksen tiimoilta. Stop Deportation-ryhmittymä levittää nyt keksittyä juttua autiomaassa asuvasta palautetusta Ahmedista.

Kuvitteellinen Ahmed asuu risuista kyhätyssä majassa autiomaassa, kulkukoirat seuranaan. Hänet palautettiin Irakin Basraan, jossa ei ole sähköä. Siitä huolimatta Ahmedin kännykän akku on kestänyt viikon. Jokainen tietää, että niukalla käytöllä akku voi kestää pari päivää jos puhelimen sulkee käytön jälkeen. Miten Ahmed on siis ladannut puhelimen akkua sähköttömässä kaupungissa ja autiomaassa?

Kummallista on myös se, että autiomaassa on parempi kenttä kuin Tukholman Kistassa. Videozättäilyyn tarvitaan vähintään 3G-verkko. Joku alkeellinen EDGE-verkko ei jaksa pyörittää mitään dataa vaativaa videopuhelua tai lähettää tiedostoja. Jokainen joka on matkustanut laivoilla, tietää, että kenttä häipyy nopeasti ja ulkomerellä ei netti vaan yksinkertaisesti toimi.

Mutta ennenkaikkea – miten ihmeessä Ahmed tosiaankin pääsee verkkoon? Onko autiomaassa ilmainen wifi, kuten vaikkapa kirjastoissa vai onko Ahmedilla sim-kortti mobiilidatapaketilla? Onko datapaketti suomalaisen prepaid-liittymän vai onko hän hankkinut Irakista laskuliittymän?

Onko jutussa perää? Ei tietenkään ole vaan se on Outi Poppin kyhäämä kertomus pakkopalautetusta, jota poliisit pitivät pää polvissa nippusiteissä lentokoneessa. Tällekään tarinalle ei ole mitään vahvistusta muuta kuin Aino Pennasen väite. Tähän tuhannen ja yhden yön satuun ovat lähteneet mukaan ainakin Aamulehti.

Mutta ennenkaikkea, he eivät edes tiedä kuka palautettu oli. Ja se mikä on kaikista tärkeintä: Irak ei ota tällä hetkellä vastaan kuin vapaaehtoisesti palaavia tai rikollisia.

Joten.. Stop Deportationissa puhutaan puhdasta lööperiä.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

24 thoughts on “Stop Deportationin turvapaikka-aktivistit levittävät tarinaa autiomaasta zättäilevästä pakkopalautetusta

 1. Ahmedilla saattaa olla kallis sateliittipuhelin, jolla pitää yhteyttä Suomen sutturoihin. Joka tapauksessa Ahmedilla ei ole mitään pelättävää. Hänhän on kaltaistensa eli rikollisten joukossa. Kyllä hän siellä pärjää.

  79
  1. Jatkakaa vaan sekoilua tohon malliin. Eihän tässä jää mitään hommia enää kansallismielisille. Eli kiitos.

   36
 2. Eli Ahmed pääsi takaisin tasan sinne mistä oli tullutkin, ei hänellä siellä mitään hengenvaaraa ole. Onko ilmainen WLAN ihmisoikeus??? Tottakai Ahmedia VITUTTAA! Akat kävelevät burkoissa eikä ketään noin vain raiskata enää, joutuu taas nussimaan koiriaan. Irakin sossukin on kiinni 24/7, saatana. Kaljaakaan ei saa juoda. Ei ei Ahmed turpakii nyt vaan, kotonasi ruokakin on kuulemma parempaa. TSEMPPIÄ!

  106
  1. Ahmedin tarinaan kuului myös osio jossa hän kertomansa mukaan oli puhunut uhkailevien militanttien kanssa ja aiheena mm. sähkön puute. Ahmedilla on kuitenkin tarpeeksi sähköä risukasan pistorasiassa että kännyllä voi räplätä 24/7 ja heidän 5G verkkonsa toimii myös moitteetta.
   Militantit olivat kuulemma sanoneet että jos Ahmed valittaa tai edes puhuu aiheesta niin hänelle saattaa käydä huonosti ja että he(militanttimiehet) saattaisivat jopa raiskata Ahmedin siitä syystä. Meanwhile, läheisen talon katolta harjoitetaan paikallista homoharrastusta, bungee-hyppyä ilman narua.

   16
 3. Vittu! Miten ihmeessä Stop Deportation:illa on muka sellaista uskottavuutta eri sekoilujen jälkeen, että heitä käytetään edelleen lähteenä mediassa?!

  Nyt olisi hyvä hetki kaivaa esiin ja pistää levitykseen niiden sekopäiden aiempia edesottamuksia.

  61
 4. Kurpitsavankkuritarinassa jää kertomatta myös se että ”Ahmed” on rikollinen ja varmasti myös vaaralliseksi luokiteltu kohtelustaan päätellen, jos hänet oltas voitu Irakiin karkottaa. Ei rikkautta ja voimavaraa Suomessa hepposin perustein noin kohdella karkotuksessa, mutta Ahmedhan ei tietenkään ole tehnyt mitään väärä. Eihän Suomesta sais suvakkien mukaan edes paikallisia sotarikollisia palauttaa takasin kun niitäkin voi oikeesti odottaa kuolema, jos on tullu vähän kepposteltua ja lahdattua siviilejä omaks ilokseen. Keltä se on pois ja Suomessa voi alottaa uuden elämän pullaleivontakurssilla.

  55
 5. Täyttä taqiyyaa lykkää Outsa. Juttu on niin tarkoitushakuinen kuin vain Stop Deportations osaa. 4 päivää vanha turvallisuusraportti jossa näkyy laajojen protestien saldo. Tulet hämmästymään kuinka suuret kasat ruumita tuolla on tullut. Basra on takuulla Iraqin vaurain ja vakain kaupunki. Öljysatamat ja jalostamot pitää huolen että rahaa on ja sillä saa myös rauhaa. Työtilanne paranee kohta kohisten kun Saudit sulkivat liikenteen Suezille ja kauppaan tuli hidasteita. Iraq vie öljyä meriteitse muualle ja nyt sillä on kysyntää. Ahmedilla pyyhkii pian hyvin. Tarina aavikon risumajasta on täyttä paskaa. https://www.iraqafteroccupation.com/2018/08/02/south-iraq-security-report-july-2018/

  53
 6. Punikkien Aamulehti pitäisi sulkea.Kuka tahansa mieleltään nyrjähtänyt saa esittää mitä tahansa, niin se kyllä julkaistaan kunhan se vain noudattaa agendaa. Ihmisiä pitisi varoittaa tästä aivopesusta. Kohta Suomi on täynnä idiootteja kuten Ruotsi.

  51
 7. Tuhannen ja yhden yön satuja jotka eivät uppoa järkeviin omilla aivoilla ajattelviin ihmisiin. Mutta myös idiootteja on yllätävän paljon. Menee sarjaan, koko suku tapettiin ja pääsin pakenemman vime hetkellä etten saanut edes papereita mukaan.Uusin i-phone säästyi sentään.

  47
 8. Suomessa ei olisi tarvinnut kerjätä. Tai vähän toki, kuulemma kolmen vuoden välein täytyy laittaa uusi kerjuuanomus menemään.

  Irakissa militia kertoi raiskaavansa, jos profeetta joku päivä sen sallii. Suomessa poliisi, eli rikollisjärjestö ei ole lainkaan inhimillinen, vaan yritti tukehduttaa hengiltä. Onneksi Ahmed sai happea ihon kautta juuri riittävästi, että selvisi murhayrityksestä. kumpi maa olikaan parempi paikka?

  Ahmed rakensi risumajan ja kävyistä vielä Internetin, moniosaava poika. Innovoi siinä sivussa muovipussista aurinkokennonkin, että virtaa piisaa. Tulee mieleen se enkuksi twiitannut pikkutyttö, jonka twiitit kirjoitti äitinsä.. kuinka ollakaan, täysin ilman sähköä.

  Nyt taisin keksiä! Ahmed on tarinankerrontaperinnettä leirinuotiolla harjoittanut, ulisee kulkukoirain kanssa kilpaa.

  37
 9. Täytyi oikein käydä lukemassa ja faktaksihan se oli jo ryhmässä muuttunut. Kirjoittelen tätä Saharasta muistesuihkutulostimella.

  40
 10. Moniosaajalle on kaikki mahdollista! Syö rautaa ja paskantaa kettinkiä!

  19
 11. Ei se ole vaikeaa: ”häntä pannaan toiseen korvaan, toinen kärsää käyttää”.

  18
 12. Riittää kun kirjoittaa youtuubiin Basra 2018 niin näkee esim. matkakertomuksia kun siellä käydään lomailemassa kokoperheen voimin ja kuinka siellä pöydätnotkuu herkuista ja juhlitaan urakalla, ei nuo RHC suvakit oikeasti voi olla noin idiootteja että antaa vedättää itseään noin pahasti, hävettää ihan että suomesta löytyy tuollaisia AO alle 60 vedätettäviä mitkä uskoo kaiken mitä niille syöttää.

  37
 13. Meidän tulee muistaa se, että vääräuskoisille saa valehdella. En usko sanaakaan aavikolla piilottelevan miehen löpertelystä .

  32
 14. Mikään ei näköjään riitä noille luovan kirjoittamisen ystäville. Ollaan vaikka päättömiä, kunhan asia edistyy. Uus-stalinistit meillä riesana.

  24
 15. Ahmed on todnäk sotarikollinen, vähintään murhaaja ja mahdollinen raiskari, ehkäpä ISISin väritkin ovat hänelle tutut. On syy siihen, miksi hänen pitää piileskellä, koska jos paikallinen oikeus saisi hänet kiinni, niin pää putoaisi nopeaan ja kaiken inhimillisyyden huomioon ottaen niin tulisi tehdä missä tahansa maapallon maassa, mihin kyseinen hirviö ikinä jalallaan astuisi. Harmi, että Suomessa ei tajuta, että murhareille täytyy näyttää vain hirttoköyttä, eikä taputtaa päälaelle ja sössöttää ”ihmisoikeuksista”. Ihmisoikeudet kuuluvat ihmisille, ja rikolliset ääriterroristit eivät ihmisiä enää ole.

  10
 16. Jos tarina on tosi niin alkoi todella säälittää, ne koirat nimittäin.
  Mutta tarinahan ei ole tosi.
  Nyt voisi unelmavalaat mennä Basraan järjestämään miekkarin, Ei natseja basraan, ei natseja minnekään..

 17. Ahmetti on nyt kotonaan,ei sillä sielä’ sen kummempaa hätää ole kun se, että Kela jäi kauas.

 18. ”He toimivat kuin rikollisjengi, ei poliisi.”
  Mistä Ahmed tietää, miten rikollisjengit toimivat, ja miten poliisin pitäisi toimia?
  Kenties kokemusta asiasta?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.