Suomi varautuu 100 000 turvapaikanhakijan tuloon

refugeesslovenia.jpg

Turun Sanomien mukaan Suomi varautuu jopa 100 000 turvapaikanhakijan tuloon, jonka katsotaan olevan tyypillinen länsi-eurooppalainen määrä suhteessa asukaslukuun. Määrä on sisäministeriön määrittelemä luku.

Artikkelissa kerrotaan, että vuonna 2015 Suomea kohdannut invaasio johtui Syyrian sodasta, vaikka tosiasiassa Suomeen tuli tuolloin vain yksittäisiä syyrialaisia suurimman ryhmän ollessa irakiaanoja. Tällä kertaa maahanmuuttovirasto arvioi invaasion tulevan idästä.
Ongelmana tällä kertaa on sote-uudistus, joka junnaa paikoillaan. Turvapaikanhakijoiden hoitaminen kuuluu ely-keskuksille, mutta tällä hetkellä ei ole olemassa mitään lakipakettia, joten ei ole myöskään viranomaisia, jotka neuvottelisivat asioista.
Kimmo Lehto Migrin vastaanottoyksiköstä kertoo Lännen Medialle, että ihmisiä voi alkaa virrata mistä suunnasta tahansa ja se on se oppi, jonka Migri on oppinut.
– Silloin ei osattu arvata, että turvapaikanhakijoita tulisi Ruotsista niin paljon.
Lainaus Ts:stä loppuu tähän.
Suomella olisi tuolloin ollut mahdollisuus toimia toisin ja sulkea Tornion raja, mutta sitä ei haluttu tehdä. Niin ikään Ruotsista tulevat turvapaikanhakijat eivät ole turvapaikanhakijoita vaan paremman elämän perässä tulevia turvapaikkashoppareita, joille edes Ruotsi ei kelvannut.

Subscribe
Notify of
guest
32 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jarkko Kainulainen
Jarkko Kainulainen
6.8.2018 12:16

Eli 100 000 työtöntä lisää ihan niinkuin suomessa ei olisi tylttömyyttä jo tarpeeksi jos sipilän kaiikki vippaskonstit puretaan koulutuksissa olevat ilmaistyötä tekevät jne suomessa on noin 600 000 käytännössä työtöntä ennestään.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
6.8.2018 15:01

Käytännössä puolimiljoonaa, kunhan kaikki saavat paperinsa kuntoon. Perheenyhdistäminenhän on jakamaton ihmisoikeus. Perheen voi ”ostaa”, kun käy lomalla siellä, mistä piti kiireen vilkkaa luikkia karkuun julmaa kidutusta. Ainakin uskoisin kenen tahansa YH-mamman lähtevän mukaasi, kun vilautat Suomen antamaa setelituppoa nälkäisen edessä. Poppamies voi lähteä mukaan todistajaksi, että yhtä ovat pitäneet. Poppamies jää työperusteisella oleskeluluvalla selvittelemään taikuuden saloja.

vituttaa koko helvetin touhu
vituttaa koko helvetin touhu
6.8.2018 20:11
Vastaa...  fatwantarkistaja

Eikö niitä perheitä välillä vois yhdistää sinne matujen kotimaahanki ?
Vai pidetäänkö sitä ehdottomasti saavutettuna etuna johon ei vo kajota, kun laajasta klaanista yksi saa itsensä hivutettua Eurooppaan? Sen jälkeen klaanilla on oikeus hinata perseensä tänne serkun serkun serkkuja myäten.

Äly on jättänyt päättäjät
Äly on jättänyt päättäjät
6.8.2018 20:15

Lähes 100000 potentiellia rikollista. Työ ei herroille sovi.Näitä elätetään täysin velkarahoilla.

huugo
huugo
6.8.2018 12:20

Miksi, mm. afrikasta ja lähi-idästä on suomeen monta maata välissä. Onko tämä tietoista ja tahallista, siltä vähän nyt vaikuttaa. sipilä käynyt otamassa ohjeita EU:ta tai itseasiassa merkliltä. Onneksi on vaalit että tuosta epäisänmaallisesta roistohallituksesta päästään eroon mutta mitä tialle, vaihtehtoja on todella vähän.Painajainen, punaiset demarit,vasemmistoliitto, vihreät, rkp. Meno alkaisi olla muutaman vuoden sisällä kuin länsi naapurissamme.

rk62
rk62
6.8.2018 12:22

Artikkelissa sanotaan mitä sanotaan.Sisäministeriön selvityksessä puhutaan miljoonastakin ja selvitystarpeesta kuinka Suomalaiset saataisiin ehkä suopeiksi vaikka vähän useammallekin miljoonalle.Asuntojen ja ajoneuvojen lunastuksista parempien ihmisten tarpeisiin jne.Koko tuotos löytyy valtioneuvoston omilta sivuilta – kannattaa käydä lukemassa jos on vaikkapa verenpaine liian alhaalla.Se sisältää rivien välissä myös valaisevaa luettavaa maanpetturihallinnon toimista edellisen invaasion aikana – esim. rajavartiolaitoksella oli valmiudet ja suunnitelma pysäyttää invaasio mutta petturi orpolle jonka alaisuudessa se toimi oli tärkeämpää saada rikkautta ja voimavaraa.Seuraavaan invaasioon jo valmistaudutaan mutta ei valtion tai kansalaisten etuja valvoen vaan maahantunkeutujien.

Mona Misu
Mona Misu
6.8.2018 16:09
Vastaa...  rk62

Kävin valtioneuvoston internetsivustolla, mutta en löytänyt mitä etsin. Olisiko sinulla suoraa linkkiä tai muistikuvaa otsikosta, jonka alta voisi ko. tekstin löytää? Kiitos.

Juho
Juho
6.8.2018 18:01
Vastaa...  Mona Misu

Tässä linkki Hommaforumin asiaa käsittelevään keskusteluketjuun, suora linkki selvitykseen löytyy ensimmäisestä viestistä:
https://hommaforum.org/index.php/topic,126347.0.html

http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/4042445/Sotesolmu+vaikeuttaa+turvapaikanhakijoiden+laajaan+maahantuloon+varautumista++uudet+lait+jumissa+maakuntapaketissa
http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/4042445/Sotesolmu+vaikeuttaa+turvapaikanhakijoiden+laajaan+maahantuloon+varautumista++uudet+lait+jumissa+maakuntapaketissa
6.8.2018 19:03
Vastaa...  Mona Misu
Pekka
Pekka
6.8.2018 12:34

Ikävä kyllä äänestämällä ei voi vaikuttaa. Ääntenlaskija tekee tuloksen eikä äänestäjät. Vihreiden Touko saa jossain vaiheessa isomman viran kun hoitaa hommansa kuten käsketään, kuten Soini. Demokratia on vain yksi vitsi. Sanokaa mikä on muuttunut vuosikymmeninen aikana, vaikka eri puolue johdossa välillä? Käskyt tulevat ulkomailta ja poliitikot vain sätkynukkeja tässä teatterissa. Ja lammaslauma menee laput silmillä ja kannattaa tiettyä puoluetta.

Zxv
Zxv
7.8.2018 11:48
Vastaa...  Pekka

Höpöhöpö -mitäs italiassa ja itävallassa tapahtui? Soroksen propagandaa tämä äänestämättömyys!

Jani
Jani
6.8.2018 12:35

voihan sitä varautua mihinkä vain…mutta mikä on lopputulos??? Minäkin alan pikkuhiljaa varautumaan siihen ku aurinko sammuu…

ro
ro
6.8.2018 12:35

Idästä siis odottavat,kyllä putin kiittää,pääsee eroon pakistanilaisista ahlämeistä,joita tiettävästi venäjällä noin 100000 miespuolista karvakättä.

Siitä se alkaa alasmeno
Siitä se alkaa alasmeno
6.8.2018 12:46

Suvakit odottelevat vesi kielellä römpsätäytettä jauusia ihania riisireseptejä? Kaarnalaivabisneksen lässähdettyä seuraavana ovat vuorossa käpylehmät ja matukukot (entiset savikukot)?

Suomimies
Suomimies
6.8.2018 13:37

Ne jotka haluaa noita loisijoita tänne sais maksaa niiden ylläpidon omista rahoistaan eikö kuulostakin reilulta

Se on sitten lähtö kohta
Se on sitten lähtö kohta
6.8.2018 13:49

Pankaahan reppu valmiiksi reserviläiset. Varautuminen vieraaseen tunkeutujaan tietää yleistä liikekannallepanoa – tai tiesi ennen

Soldier of fortune
Soldier of fortune
7.8.2018 22:19

Kunpa tulisikin liikannellepano ja armeija rajaa turvaamaan ja sodan aikainen laki voimaan. Muslimit julistivat kaikissa mahdollisissa medioissa sodan Euroopalle kesällä 2015. Suomen hallitus vaan ei usko. Muutama suomalainen on tapettu, yksi 17- vuotias tyttö on poltettu elävältä ja tuhansia on raiskattu, myös lapsia.

Anonymous
Anonymous
6.8.2018 14:11

Sotahan tästä syttyy.

Minä
Minä
6.8.2018 15:01
Vastaa...  Anonymous

Mikäli nuo luvut alkavat toteutua, alkaa olla jo aika lähellä se, että kansa nousee barrikadeille. Jo nyt kannataisi, mutta vielä ollaan lampaita. Pitääkö kaiken tuhotua, ennen kuin uskotaan, että tuhoa suosimalla syntyy tuhoa?

Anonymous
Anonymous
7.8.2018 05:01
Vastaa...  Minä

Me ollaan lampaita siihen asti kunnes meidät on teurastettu. Sen jälkeen ollaankin pelkkiä lampaanviuluja.

Talibanaani
Talibanaani
6.8.2018 14:57

Tämäkin voidaan välttää jos Facebookin ja Telegramin kautta levitetään tietoa että Suomesta saa vähemmän sossurahaa kuin Ruotsista ja Saksasta. Bonuksena voisi levittää tietoa miten helvetin vähän muslimeita ja neekereitä Suomessa on verrattuna edellä mainittuihin maihin, ja kuinka vitun runkkuja Suomalaiset ovat muukalaisia kohtaan. Ja superbonuksena kuvaa ja videoita missä turvapaikanvalehtelijoita lennätetään Suomesta VITTUUN säännöllisesti ja väkivalloin.

Anonymous
Anonymous
7.8.2018 18:05
Vastaa...  Talibanaani

Kunpa ne saisivatkin vähemmän sossurahaa, mutta Suomi jakaa kaikille tulijoille niin hulppeasti erilaisia kotoutus- ym viihderahaa, että tämäkään tieto ei auta.

Freya Snow
Freya Snow
6.8.2018 16:14

Ei, ei, ei!!! Tuohon vielä perheen yhdistämiset niin päästään läpällä 500k läpsyttäjään!! Kuka jumanperkele päättää näistä asioista, PÄÄ VADILLE!! >:( Suomalaisilta ei taas kysytty mitään!
Mikä tässä auttaa? Miekkarit? Kansalaistottelemattomuus? Älkää nyt herranjesta ainakaan äänestäkö mokuttajia!

jippos123
jippos123
6.8.2018 16:52

Tuo onkin aika lailla se viimeinen pisara jos meinataan sosialisoida ykstyisomaisuutta karvaranteiden ilmaiskäyttöön. Vuokrakasarmeista voidaan simppelillä vuokrannostolla ajaa kantikset pakkaseen mutta yksityisasuntojen sosialisointi aloittanee aseellisen kapinan.
Meikän maksamiin nurkkiin on ihan turha yrittää, voi kokea elämänsä viimeisen ”ullatuksen”, se on jämpti näin.
30000 läpsyttelijää kustansi diskorahoineen noin miljardin vuodessa 30 kertainen määrä siis rapiat kolkyt miljardia, kyseessä on yli puolet valtion budjetista.
Sisäministeriön kannattaa tuossa vaiheessa varautua sisällisotaan tai ainakin siihen, ettö läpsyttelijät ajetaan asein joko huitsinvittuun tai hautaan.

Ihanaa ja vielä kerran ihanaa
Ihanaa ja vielä kerran ihanaa
6.8.2018 17:07

Kylläpä oli iloinen uutinen. Huomenna on ihana taas herätä klo 5:00 aamulla tehtaaseen töihin. Ihanaa että on jokin päämäärä miksi roikun Adeccon listoilla tehtaassa töissä. Ja oi ihanaa ihanuutta kun meidän ihanat uudet helluiset lapsokaisemme sitten kasvavat isoksi ja vahvaksi, ja hoitavat minua saattohoidossa. On se kamalaa kun se herra Orban on niin ilkeä ettei ota mallia
meidän viisaista päättäjistä. He ovat rehellisiä ja isänmaallisia. He ovat niin ihania, että ajattelevat vaan pottunokan parasta. He ajattelevat meidän ruusuista tulevaisuutta kun uussuomalaiset nuorukaiset pesevät meidän selkiämme, ja leikkaavat nurmikkomme. He rakentavat meille hienoja uusia taloja, ja tekevät kaikki likaiset ja uuvuttavat raskaat työt meidän puolesta. Me olemme valittu kansa,jolla tulee olemaan nöyrät uuudet suomalaiset tekemässä meille hyvää.

Reippahasti aivan
Reippahasti aivan
6.8.2018 19:01

Ei muuta kuin treenaamaan kassinkantoa!

Suohon menossa Suomi
Suohon menossa Suomi
6.8.2018 23:24

Varusmiehethän ovat nykyään sitä varten. Tänään muuten uutisoitiin myös kun peruskouluissa ei joka kymmenes oppilas opi edes lukemaan. Mistähän johtuisi ?
Kyllä on Suomi aika konkurssissa.

On hienoa tehdä niinkuin Ruotsi
On hienoa tehdä niinkuin Ruotsi
7.8.2018 08:05

Suomi haluaa ehdottomasti tehdä kaikki samat virheet kuin Ruotsi ja mieluiten vielä paremmin.

Jihadistit ulos!
Jihadistit ulos!
7.8.2018 10:44

Halla-ahosta pääministeri ja rajat kiinni.

Sepe
Sepe
7.8.2018 15:37

Olisi muuten mielenkiintoista seurata Ruotsin reaktioita jos kaikki tuosta oletetusta 100’000 tyypistä lastattaisiin juniin ja kuljetettaisiin Ruotsin rajalle ja sanottaisiin että tuolta saatte paljon paremmat edut kuin mitä täältä 😉 Sitten selviäisi olisiko solidaarisuutta vaiko ei 😀

Niin se vaan menee
Niin se vaan menee
8.8.2018 09:43

No jaa, keskiluokka kyllästyy jossain vaiheessa elättämään b-luokan kansalaisina a-luokan loisijoita ja se on menoa sitten. Ne, jotka voivat, lähtevät tietysti paremmille laitumille jo paljon aiemmin. Kummallista on, että valtiosta tuli vuosituhannen vaihteessa yht’äkkiä ja aivan arvaamatta kansan vihollinen… mitähän silloin tapahtui? Ai niin…

Jukka makkonen
Jukka makkonen
20.9.2018 23:44

varautua voi,kunhan perkeleet ei tuu.kuinka joku voi kirjoittaa tommosta paskaa.