Äärivasemmistolainen kuvamanipulaatio?

38280485_10156840154967642_6835304734912413696_n

Ruotsin sosiaalisessa mediassa leviää kuva, jossa kuorma-auto ajaa Eskilstunan torille. Auton kyljessä on sosiaalidemokraattien vaalimainos arabiaksi ja auton perässä ikäänkuin minareettitorni, joka veivataaan hydryalisesti ylös.

Äkkiseltään kuva saattaa mennä läpi. Vaikea sanoa kuka on alkuperäinen levittäjä, mutta luultavasti sormi osoittaa äärivasemmiston suuntaan, jolla se yritti saada hieman pisteitä itselleen voidakseen sanoa seuraavaksi, että kuva onkin photosoppaus.

pride1-jpg

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

11 thoughts on “Äärivasemmistolainen kuvamanipulaatio?

  1. Muslimien pedofiilikyrpä sojottaa kohti mekkaa. touko aalto on ainakin innoissaan kaikesta joka viittaa kyrpiin ja tekee välikysmyksen miksi eduskunnassa ei ole enempää kyrpiä, oikeita ja teko sellaisia. Hän haluaa kuitenkin olla se ison kyrpä.

   28
  1. Otsikon kysymysmerkki ei viittaa kuvamanipulaatioon vain tuohon äärivasemmistoon. Näin sen ainakin itse ymmärsin.

  2. Se ei tietysti selvä, että kuvaa on muokattu, mutta missä tarkoituksessa. Itse näen sen selkästi piruiluna demarien islamisointipolitiikalle, mutta eipä minulla siitä mitään näyttöä ole.

 1. Viagralla on tehty koe. Ensin sitä annettiin Tauno Tavalliselle ja Ismo Impivaaralle. Koetilanteessa huomattiin, että se vaikutti niin kuin pitikin. Sitten sitä annettiin Touko Aallolle. Tutkijat hämmästyivät kun tulos silloinkaan m9tä piti, vaan koko mies meni aivan jäykäksi.

 2. Löfvenin pihalle jättää tuollaisen, niin kaverihan lähtee innoissaan ajelemaan kylille. Kiroaa vaan, kun ei ole sitä ämyriä, mistä soittaisi ulinaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.