Alarmphone avustanut noin 50 venettä Marokosta Espanjaan parin viikon aikana

783200294f7d445a0498a4954226e2ed40

Alarmphone-hyväntekeväisyysjärjestö on avustanut viimeisten kahden viikon aikana 91 venettä Marokosta, joista viitisenkymmentä on saatettu Espanjaan. Mukana on ollut vain laittomia tulijoita.

Vauhti on ollut huikeaa. Esimerkiksi 23.7. Marokosta Espanjaan hinattiin 10 alusta ja sen jälkeen päivätahti on ollut 5-10 alusta päivässä. Tosin elokuun puolella on ollut hiljaista, sillä tuuliolosuhteet ovat olleet sen verran kovat, että pelastusalukset eivät ole päässeet merelle. Järjestön mukaan sääolosuhteet näyttävät nyt hieman laantuvan ja pelastusalukset lähtevät Marokon rannikolle valmiustoimiin hinaamaan afrikaanoaluksia Eurooppaan.

Järjestö kertoo, että Tunisian ulkomaalaisministeri Khemaies Jhinaoui on päättänyt, että Sarost-alukselta Tunisiaan päästetyt 40 tulijaa on päätetty lähettää kukin takaisin kotimaahansa. Päätös on aiheuttanut ”kyyneliä” niin Alarmphonessa kuin ”pelastetuissa”. (Pelastettuja kotiinpalaajia yläkuvassa)

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

7 thoughts on “Alarmphone avustanut noin 50 venettä Marokosta Espanjaan parin viikon aikana

 1. Nuo tuhoaa Euroopan, olkaahan valmiina, vuoden päästä noita on jo pohjolassa. Levottomuutta on tulossa…Itse olen jo valmistautunut jollain tavalla. Kannattais ajatella tulvaisuutta jo parin voden päähän, silloin eurooppa alkaa ”kiehua”

  30
 2. Miksi eivät vaan yksinkertaisesti takavarikoi näitä hyväntekeväisyysjärjestöjen laivoja.

  26
 3. Jos nyt suunnitellaan Helsingin ja Tallinnan välistä merenalaista tunnelia, niin vetäiskääpä harjoitustyönä putki Välimeren pohjamutiin. Olisi niin helppoa läpsytellen tallustella.

  14
 4. Kun nyt olisi rahaa, olisin opetellut sukeltamaan ja kävisin iltapuhteena upottamassa terroristien hyväntekeväisyyspaatit. Tulisi ne silti, mutta ehkä maksamalla marokkolaisille rantarosvoille, ne pöllisivät kumiveneistä moottorit ja puhkoisivat ne.

  Joka neekerille voisi lyödä 20kg kannabiksia selkään ennen lähtöä. Ketään ei kiinnostaisi pätkääkään tuommoinen yhdistetty pakolaisuus/huumesalakuljetus. Siinäpä bisnes, kiinni ei voi jäädä.

  11
 5. …ja samassa ajassa saatiin Suomessa hädin tuskin yksi tyyppi palautuslennolla takaisin, jota nyt vieläkin vatvotaan vihervasemmisto-aivovauriokumppanian turvin. Palautuslennot ovat edelleen pelkkää silmänlumetta tässä väestönvaihdoksessa.

  16
 6. Ei tämä rajjaaminen Eurooppaan ole ratkaisu kenenkään ongelmiin, se vain luo uusia ongelmia. Afrikan räjähdysmäinen väestönkasvu on katastrofi numero 1 eikä se vähene tänne tunkemalla. Niin kauan kun ei väestönkasvua saada hillittyä on kaikki muu jeesaaminen turhaa.

  15

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.