Algerialainen miljonääri maksaa kaikkien Tanskassa naamiointikieltoa rikkoneiden muslimien sakot

rachidnekkaz-jpg.jpeg

Näyttää siltä, että Tanskassa musliminaiset, jotka edelleen kulkevat naamioituneena julkisilla paikoilla eivät itse maksa sakkojaan. Aiemmin on tullut esille, että muslimiyhteisöt ovat keränneet kolehtia sakkorahoja varten.

Nyt algerialainen miljonääri Rachid Nekkaz on ilmoittanut, että hän maksaa jokaisen naamiointikieltoa rikkoneen muslimin sakon, joka rohkenee kulkea burkassa tai niqabissa.

– Tulen 11. syyskuuta Kööpenhaminaan ja maksan kaikki sakot. Näin tulen tekemään joka kuukausi. Tulen puolustamaan ihmisoikeuksia, vapautta on pukeutua tai olla pukeutumatta niqabiin tai burkaan, Rachid Nekkaz vahvisti mm. tanskalaiselle Berlingskelle.

Nekkaz on aiemminkin maksanut länsimaissa eläville muslimeille sakkoja naamiointikiellon rikkomisesta. Hän on maksanut ainakin vuodesta 2016 alkaen Ranskassa elävien naaminointikiellon rikkojien sakkoja tuhansilla euroilla.

Tanskassa ensimmäinen henkilö sai naamiointikiellon rikkomisesta sakkoja viikonloppuna. Henkilö kulki ostoskeskuksessa kasvot naamioituneena niqabiin. Sakko oli 1 000 Tanskan kruunua eli 140 euroa.

https://www.b.dk/nationalt/rigmand-rejser-til-danmark-for-at-betale-burkaboeder

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

26 thoughts on “Algerialainen miljonääri maksaa kaikkien Tanskassa naamiointikieltoa rikkoneiden muslimien sakot

 1. Loistavaa, Tanska voikin sitten nostaa sakon määrää tuntuvasti kun maksaja on valmiiksi tiedossa. Voisiko tämä olla sitä paljon puhuttua rikkautta?

  98
  1. Niillä sakkorahoillahan on mahdollisuus elättää nämä musut,tietenki edellyttäen että sakot nostetaan 10,000 per lurjus.

   26
 2. Sakkosummaa pitää nostaa 10.000 kruunuun niin kyllä maksuinto pikkuhiljaa lakkaa ja valtio saa enemmän rahaa pohjattomin kuluihinsa. Ja sama kielto meille, kiitos.

  76
 3. No perkele,nyt Juuteille tilin paikka,sakko sataantonniin. Rupee kultamunat vihdoin kuoriutumaan.

  72
 4. Tanskahan voisi tehdä tuon Rachid Nekkazin kanssa diilin, että Tanskan poliisi lähettäisi sakot hänelle suoraan. Näin säästettäisiin turhaa byrokratiaa eikä Rachidin tarvitsisi joka kuukausi matkustaa Tanskaan asti sakkoja makselemaan. Samalla sakkoja tulisi roimasti korottaa sekä sakotuskynnystä selkeästi madaltaa. Hei me tienataan tällä…

  61
 5. Tämä miljonäärihän voisi samalla kustantaa myös Tanskan kaikki maahantunkeutumisesa aiheuttamat kulut. Tosin ainoa ja paras vaihtoehto on massiiviset pakkopalautukset.

  47
 6. Mielenkiintoinen päivämäärä valittu juhlalliseksi saapumiseksi:

  ”– Tulen 11. syyskuuta Kööpenhaminaan ja maksan kaikki sakot.”

  Kyseinen päivämäärä kun ei liity mitenkään Islamin ideologiaan eräänlaisena epävirallisena juhlapäivänä?

  54
 7. Tyypillistä näillä Arabeilla on varaa kustantaa moskeijat ja sakot kunhan se tapahtuu vääräuskoisessa länsimaassa. Mikseivät ota omia kansalaisiaan kotimaihinsa ja anna toimeentuloapua siellä. Näkeehän sen sokeakin mikä tarkoitus muslimieliitillä on varsinkinh Euroopan suhteen joudumme vielä taistalemaan olemassaolostamme omassa maassamme järkyttävää realismia.

  52
 8. Täällä moni veikin jo sanat suustani: nyt saadaan vihdoinkin talouden pyörät pyörimään maahanmuuttajilla!

  Mutta mikäs tää kaveri onkaan? ”Touche pas à ma constitution” / ”Don’t touch my constitution”?

  Ahaa, ”perustuslakiaktivisti”?

  https://en.wikipedia.org/wiki/Rachid_Nekkaz

  Kyse lienee vaan, että minkä kulttuurin perustuslaki. Länsimainen oikeusvaltio vaiko sharia?

  https://en.wikipedia.org/wiki/SOS_Racisme … Huokaus… voivoi..

  22
  1
 9. Äkkiä jihadpoliisi paikalle ja ruoska mukaan.Naiset juttelevat Nekkazin kanssa, vaikkei paikalla ole ketään heidän miespuolista sukulaistaan

  36
 10. Sakotuskäytäntö täytyy ottaa käyttöön myös härmässä ja sakoksi vaikkapa 10000 ekeä näin aluksi. VM tuskailee parhaillaan mistä revitään lisää fyffeä valtionkirsttuun ja kuinka paljon välillisä veroja nostetaan. Kun maahan läpsyttää seuraavassa aallossa se 100 000 tai miljoonaa uutta elättiä niin kai miljardööri maksaa myös niiden sakot? Miksi ei koko elatusta? Ai niin arvio miljoonan läpsyttelijän tyytyväisenä pitämisestä kustantaa noin 22 miljardia vuodessa eli 40 prossaa koko valtion vuosibudjetista. Voi miljardöörillä tulla akuutti kassavaje.

  24
 11. Mutta sehän on hyvä sekin että saa sakkoina takaisin rahaa minkä noihin joutuu pumpaamaan nostaisivat vielä sakkojen suuruutta.

  15
 12. Nyt tanska saa helposti talouden kuntoon, sakko tosi korkeaksi niin sillä elättää jo monia maahantulijoita. Tai sitten esim. 3 sakon jälkeen maasaololuvan peruutus ja kotiin 👌🏻

  14
 13. Kai tuolla Tanskassa on myös pykäliä jossa huomioidaan toistuvasti kieltoa rikkovat ihmiset. Tällä tulisi myös olla sanktioina maasta poistamisen mahdollisuus kaikille rikkeen uusijoille jotka eivät sakoista huolimatta halua noudattaa maan lakeja.

  15
 14. Justiin kun meinasin ruveta juomaan ja huoraamaan tyypin rahoilla, kävikin ilmi, ettei mikään nettihakemus riitä. Ei ole tollo jätkä alkuunkaan, esim Suomi perustuu ajatukselle, ettei pyhä muslimi koskaan valehtele. Muslimi voi nostaa pitkin Eurooppaa kymmenillä nimillä ansionsa, eikä kukaan tajua mitään. Miljonäärimuslimi tiesi, että joutuu puille paljaille, jos alkaa toisiin muslimeihin luottamaan.

 15. Tyhjänpäivästä näpertelyä noi säkitysakot kun islamistit pitäs saada pois kokonaan Tanskasta

  11
 16. Kandeis Tanskan panna sakoksi ainakin vähintään 10000 euroa ja voisivat saada edes vähän takaisin siitä, mitä kustannuksia nuo musulmaanit heille aiheuttaa.

 17. Mites rikokseen yllyttäminen? Jäbä kii ja puoleks vuodeks tutkintavankeuteen ja karkoitus perään. Luulis olevan ihan normitointa

 18. No mites toisin päin, joku länsimaalainen menee vaikka iraniin tai saudiarbiaan yllyttämään laittomuuksiin. Tuskin päätä silitettäisiin vaan pää voisi katketa hyvin äkkiä. Vittu että länsimaat ovat melkoisia nössöjä.

 19. Vaikka ensiajatus siitä että kerrankin muslimit antavat rahaa takaisin yhteiskunnalle kuulostaa mukavalta, niin eikö tämä ole periaatteellisella tasolla täysin väärin. Vähän sama kuin palkkamurhaaminen. Ehdotan että sakkojen maksamiseen annettua rahaa verotettaisiin 99%:sti eli 1000 € sakon maksamisesta valtio saisi 1000 Dkr + 99 000 DKr = 100 000DKr jos tällaisia sakkoja langetettaisiin vaikkapa 100 /kk tietäsi se 10 M DKr.

 20. Tosin ei heidän itsensä tekemä työ edelleenkään kanna hedelmää ja on ikuinen ongelma.

  Tällaisilla ansaintatavoilla tuppaa olemaan rajallinen aika.

 21. Muslimillakin On Kunnia

  Länsimaisittain ajateltuna varsinainen rangaistus on sakosta seuraava merkintä rikosrekisteriin. Nyt näistä uskonnon alistamista naisista tulee tuomittuja rikollisia uudessa kotimaassaan.

  — Näin valtion silmissä ja niiden, jotka noudattavat valtion lakia; lähinnä yritysten.

  Luuletteko, että tällainen tuomittu rikollinen kehtaa edes hakea työpaikkaa julkisilta työmarkkinoilta. Eivät hae. Eristäytyvät vain entistä enemmän.

  Miljonääri

  Toisaalta. Ei tuokaan miljonääri maksele toisten sakkoja ihan hyvää hyvyyttään. Liikeneuvottelujen kulttuuri on muslimimaissa erilainen kuin täällä.

  — Bisnekset vaativat tekoja. Isot bisnekset isoja ja näyttäviä tekoja.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.