Helsingin akateemisten perussuomalaisten edustajistovaaliohjelma julkaistu

Helsingin Akateemiset Perussuomalaiset HAPSU osallistuu loka–marraskuussa pidettäviin Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan edustajistovaaleihin omalla vaalilistallaan, jonka nimi on Perussuomalainen vaaliliitto.

Vaaliliiton asiamies on yhdistyksen puheenjohtaja Nico Anton Saramo ja listalle otetaan ehdokkaita syyskuun loppupuolelle asti. Jo asetetut ehdokkaat julkistetaan lähiaikoina.

Edustajistovaaliohjelmassaan HAPSU vaatii useita muutoksia HYY:n toimintaan. Vaaliteemat käsittävät niin näkemyksemme opiskelijaruokalan ruoasta, ylioppilaskunnan kannanotoista ja linjauksista kuin ylioppilaskunnan järjestöjäsenyyksistä.

HAPSU vaatii HYY:tä eroamaan SYL:istä ja Setasta ja hakemaan Suomalaisuuden Liiton kannatusjäseneksi. HYY:n piriin kuuluvilta järjestöiltä tulisi edellyttää yhdenvertaisuussuunnitelman sijaan yhteisöllisyyssuunnitelmaa, jossa järjestöt sitoutuisivat ylioppilasperinteisiin sekä isänmaallisuuteen. HAPSU vaatii ylioppilaskuntaa palaamaan kansallismielisille juurilleen, mikä tarkoittaa yliopiston suomenkielistämistä ja suomalaisen Suomen puolustamista.

Kokonaisuudessaan edustajistovaaliohjelma on luettavissa HAPSU:n verkkosivuilta osoitteesta < http://www.ps-nuoret.fi/hapsu/edustajistovaaliohjelma-2018/ >.

 

Nico Anton Saramo

puheenjohtaja, Helsingin Akateemiset Perussuomalaiset HAPSU ry

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

3 thoughts on “Helsingin akateemisten perussuomalaisten edustajistovaaliohjelma julkaistu

  1. Ryhdikästä toimintaa! Harvassa on ne ketkä yliopistopiireissä ajaa asioita tai edes puhuu Suomen etu edellä. Hiiret ja rotat emännöi tällä hetkellä sitä puljua. Helsingin yliopiston tiettyjen tilojen vessoihin on vuosiksi annettu aivan tietoisesti jäädä äärivasemmistolaisia mainostarrojakin (siellä tornissa(Mannerheimintie 5)ja samoissa tiloissa (myös luentotilat) kaikenlaiset anarkomartat pyörittävät toimintaa . Erittäin politisoitunutta siis.

    12

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.