Uusruotsalaiset yrittivät polttaa Rinkebyn rakenteilla olevan poliisitalon

image1-jpeg

Rinkebyn uusruotsalaiset yrittivät polttaa rakenteilla olevan poliisitalon. Rakennuksen eteen ajettiin auto, joka oli lastattu ilotulitteilla ja muilla pikkupommeilla.

Klo 01.30 aikaan alkoi Rinkebyssä varsinainen ilotulitus. Uusruotsalaiset ajoivat Rinkebyn rakenteilla olevan poliisitalon kupeeseen auton ja sytyttivät sen tuleen. Autossa oli monenlaista omatekoista viritettyä paukkua bensasta ilotulitteisiin. Palo aiheutti suurta meteliä.

Samaan aikaan paikalla ollut vartija huomasi palon ja yritti sammuttaa sitä, mutta joutui perääntymään. Kymmenet uusruotsalaiset alkoivat kivittämään vartijaa. Vartija joutui jättämään rintamalinjan ja perääntymään.

Sen jälkeen poliisi turvasi aluetta, jotta palolaitos pääsi sammutustöihin. Palo oli siinä mielessä vaarallinen tilanne, sillä se oli lähellä sytyttää rakennuksen ”hupun” ja koska aluea on tiheään rakennettu oli suurpalon vaara olemassa.

Poliisi tutkii asiaa tuhopolttona, mutta ketään ei ole otettu kiinni teosta.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

14 thoughts on “Uusruotsalaiset yrittivät polttaa Rinkebyn rakenteilla olevan poliisitalon

  1. ”mutta ketään ei ole otettu kiinni teosta.”

   Tätäkään ei tarvitsisi erikseen kertoa, kun se on täysin päivänselvä asia ettei ketään oteta kiinni.
   Paitsi tietenkin jos joku valkoihoinen sattuisi vihapuhumaan

   41
  2. Ruotsi = Gazan kaistale nykyään.

   Idiootit maahantoivat Lähi-idän ja nyt nauttivat tunnelmasta.

   42
 1. Aijaa, ovat saaneet rakennustyöt käyntiin. Budjetti lienee moninkertainen tavalliseen poliisiasemaan verrattuna, mutta maksaahan se jos keskelle vihollisaluetta täytyy rakentaa, ja seinien täytyy kestää kaikki kranaatti- ja sinkoiskuista tulipaloihin ja rekkaiskuihin. Tästä syntyy vielä kunnon sota – saa nähdä palaako pelkästään Rinkeby vai puoli Tukholmaa/Ruotsia, kun röyhkeästi mennään toisten alueille tunkeutumaan.

  Vartijoita kyllä käy sääliksi – normaaleja työtä tekeviä ihmisiä pannaan pippurisumutteen kanssa kymmenien kehitysmaamuslimien hampaisiin. Täysin älytöntä.

  46
  1. Innovaatio! Meille valmistuu ehkä 30-luvulla maailman kallein pytinki. Kestää matkustajakoneet ja ilmapommitukset, on siis myös musliminkestävä. Tehdään siitä poliisibunkkeri ja rakennetaan ympärille monikulttuurinen asuinkeidas. Suurparatiisi, johon kaikki keharit muuttavat suvakkivaimoineen itse rakentamiinsa pyhiin pahvimajoihin. Selvää on, että siellä ovat ja pysyvät, piehtaroivat omissa uloste.. ulostuloissaan rasismia vastaan.

   12
 2. ”mutta ketään ei ole otettu kiinni teosta” alkaa olemaan Ruotsin poliisilla jo niin normi, että sen voi jättää mainitsematta.

  Kertoo sitten, jos sattuu sellainen erikoistapaus, että joku saadaan kiinni..;)

  39
 3. Rinkebyläiset kiljuvat ja valittavat koko ajan ettei heillä ole sitä eikä tätä mutta heti kun joku firma avaa konttorinsa tai kauppias kauppansa siellä se ryöstetään, työntekijöitä uhkaillaan ja paikat pannaan paskaksi ja/tai poltetaan. En usko että edes Puolustusvoimien pääesikunta pärjäisi Rinkelikylässä.

  34
 4. On hyvä asia, että muslimit ovat omilla alueillaan ei muuta kun aidat ympärille ja etuudet pois, niin on helppo pitää ne siellä ja saavat rauhassa toteuttaa sharia lakiaan. Armeija vahtimaan rajoja. Ei menisi kauan aikaa kun mielellään anoisivat kotimaahan pääsyä, koska ovat täysin kykenemättömiä rakentamaan toimivaa yhteisöä työtä tehden ja sovussa. Kannattaisi kokeilla.

  31
  1. Jokunen vuosi sitten näin elokuvan, jossa avaruusolentojen annettiin asua jossain slummissa keskenänsä. Roskien keskellä surkeina ja äärimmäisestä köyhyydestä kärsien. Kissanruoasta pitivät kovin. Suunnittelivat kuitenkin terrori-iskuja ja ihmisten tuhoamista (eivät kaikki). Syystä nuo kurissa pidettiin. Jos muslimeja on pakko suvaita, ottaisin hieman vaikutteita…

   16
 5. Ei muuta kuin piikkilankaa ympärille ja konekivääritornit kulmiin niin turvallisuus on taattu. Etelä-Afrikan malliin…

  20
 6. Pitäähän niillä uusruotsalaisilla nyt olla harrastuksia kun ei ole töitäkään.

  19
 7. Poliisin olisi pitänyt kysyä ensin lupaa heimopäälliköiltä ja näin sitten kävi.Poliisi ei ole vielä huomannut että valta on vaihtunut ja tärkeissä yhteikunnalisissa asioissa lupaa kysytään myös imaameilta ja rikollispäälliköiltä. Löfven muljauttelee vain silmiään ja näkee natseja siellä täällä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.