Södertäljessä massiivista ilkivaltaa kunnantalon pride-lipuille

ext.jpeg

Södertäljessä on mielenkiintoinen ongelma. Nimittäin jo usean vuoden ajan kunnantalon lipputankojen pride-lippuja on sabotoitu ja varastettu.

Kunta on pitänyt pride-lippuja kunnantalon lipputangoissa aina muulloin paitsi silloin, kun on ollut virallinen liputuspäivä ja tankoihin on vedetty keltasininen.
Pride-liput ovat kuitenkin joutuneet massiivisen sabotaasin ja varkauksien kohteeksi. Lippua on varastettu, poltettu, revitty ja narut solmittu hirttosolmuiksi. Kunta on tähän asti ostanut aina varkauden tai vahingonteon jälkeen uudet liput ja narut, mutta nyt kunta on päättänyt muuttaa strategiaa, sillä edes palkatut vartijat eivät saaneet lippuvarkauksia kuriin. Nimittäin nyt kunnantalon talonmies hiissaa joka aamu liput tankoon ja päivän päätteeksi liput lasketaan ja otetaan sisälle turvaan.
Varkauksista johtuen kunnantalon varastoon on varattu Pride-viikkojen ajaksi laatikollinen ylimääräisiä varalippuja, sillä tankoja ei voida valvoa koko ajan ja on mahdollista, että yllätyskeppostelijat pääsevät iskemään. Liput halutaan pitää tangoissa uusruotsalaisten kiusanteosta huolimatta.
SVT

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Gay Mohammad
Gay Mohammad
8.8.2018 00:32

Seuraavaksi lähtee tankojen narut ja sitten kaatuu tangot tuusan päreiksi. Näin me muslimiveljet olemme jo päättäneet. Se homoilla meitä härnääminen saa luvan loppua tai viimeiseksi poltetaan kaupungitalo ja palokunta kivitetään poliisien kanssa sairaalaan.

Vuohineuvos
Vuohineuvos
8.8.2018 00:54

Selvitähän Tajukangas olivatko kehitysvammaisen ampuneet kokemattomat poliisit matuja? Siellä oli ilmeisesti tulitettu sinne ja tänne. Haiskahtaa aika pahasti.

Turhaa touhua
Turhaa touhua
8.8.2018 03:13

Tuo Pride- lippujen vahtiminen, nostaminen, laskeminen, varastointi, uudelleenhankinta jne näyttää työllistävän monta henkilöä. Nåå, jahka keharit ottavat kunnanhallituksen haltuunsa loppuu liputus ja moni muukin asia. Paitsi mafia…

huugo
huugo
8.8.2018 06:03

Joku on kyrpiintynyt homojen jakuvaan hillumiseen.

Rasse
Rasse
8.8.2018 10:28

Täytyy sanoa, että jos on matujen tekoja, niin on niistä näköjään jotain hyötyäkin. Ruotsalaiset itse taitavat olla aivan hulluja.

Valtsu
Valtsu
8.8.2018 13:39

Nyt voisi pikku hiljaa tempaista ensimmäisen islamilaisen kunnanhallituksen, jotta Suvaitsevaisto pääsee täysin siemauksin nauttimaan multikultista. Ei pakosti ensimmäisenä lähdetä yhdessä pride-marssimaan.

acc
acc
8.8.2018 22:05

Ruotsalaisten homointoilu saa musut entistä vakuuttuneemmiksi, että valta kuuluu heille ja islamiin kääntymättömät ruotsalaiset tulee hävittää.

Anonymous
Anonymous
9.8.2018 11:58

todella hyvä asia että näitä pride-lippuja tuhotaan

Aikki
Aikki
9.8.2018 15:12

Ainoa asia mistä islamilaisissa pidän, on homoagendan vastustaminen. Myös Putinille nostan hattua, kun hän ei hyväksy näiden friikkien touhuja. Kerran meinasimme myöhästyä laivasta Tukholman pridekulkueen vallattua kadut. Keskusta oli lähes suljettu homojen ja heitä kannattavien heterojen vuoksi. Kyllä siinä tuli manattua monta kertaa nuo kansakunnan häpeätahrat.