Södertäljessä massiivista ilkivaltaa kunnantalon pride-lipuille

ext.jpeg

Södertäljessä on mielenkiintoinen ongelma. Nimittäin jo usean vuoden ajan kunnantalon lipputankojen pride-lippuja on sabotoitu ja varastettu.

Kunta on pitänyt pride-lippuja kunnantalon lipputangoissa aina muulloin paitsi silloin, kun on ollut virallinen liputuspäivä ja tankoihin on vedetty keltasininen.

Pride-liput ovat kuitenkin joutuneet massiivisen sabotaasin ja varkauksien kohteeksi. Lippua on varastettu, poltettu, revitty ja narut solmittu hirttosolmuiksi. Kunta on tähän asti ostanut aina varkauden tai vahingonteon jälkeen uudet liput ja narut, mutta nyt kunta on päättänyt muuttaa strategiaa, sillä edes palkatut vartijat eivät saaneet lippuvarkauksia kuriin. Nimittäin nyt kunnantalon talonmies hiissaa joka aamu liput tankoon ja päivän päätteeksi liput lasketaan ja otetaan sisälle turvaan.

Varkauksista johtuen kunnantalon varastoon on varattu Pride-viikkojen ajaksi laatikollinen ylimääräisiä varalippuja, sillä tankoja ei voida valvoa koko ajan ja on mahdollista, että yllätyskeppostelijat pääsevät iskemään. Liput halutaan pitää tangoissa uusruotsalaisten kiusanteosta huolimatta.

SVT

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

10 thoughts on “Södertäljessä massiivista ilkivaltaa kunnantalon pride-lipuille

 1. Seuraavaksi lähtee tankojen narut ja sitten kaatuu tangot tuusan päreiksi. Näin me muslimiveljet olemme jo päättäneet. Se homoilla meitä härnääminen saa luvan loppua tai viimeiseksi poltetaan kaupungitalo ja palokunta kivitetään poliisien kanssa sairaalaan.

  47
  1
 2. Selvitähän Tajukangas olivatko kehitysvammaisen ampuneet kokemattomat poliisit matuja? Siellä oli ilmeisesti tulitettu sinne ja tänne. Haiskahtaa aika pahasti.

  37
 3. Tuo Pride- lippujen vahtiminen, nostaminen, laskeminen, varastointi, uudelleenhankinta jne näyttää työllistävän monta henkilöä. Nåå, jahka keharit ottavat kunnanhallituksen haltuunsa loppuu liputus ja moni muukin asia. Paitsi mafia…

  34
 4. Täytyy sanoa, että jos on matujen tekoja, niin on niistä näköjään jotain hyötyäkin. Ruotsalaiset itse taitavat olla aivan hulluja.

  22
 5. Nyt voisi pikku hiljaa tempaista ensimmäisen islamilaisen kunnanhallituksen, jotta Suvaitsevaisto pääsee täysin siemauksin nauttimaan multikultista. Ei pakosti ensimmäisenä lähdetä yhdessä pride-marssimaan.

  14
 6. Ruotsalaisten homointoilu saa musut entistä vakuuttuneemmiksi, että valta kuuluu heille ja islamiin kääntymättömät ruotsalaiset tulee hävittää.

 7. Ainoa asia mistä islamilaisissa pidän, on homoagendan vastustaminen. Myös Putinille nostan hattua, kun hän ei hyväksy näiden friikkien touhuja. Kerran meinasimme myöhästyä laivasta Tukholman pridekulkueen vallattua kadut. Keskusta oli lähes suljettu homojen ja heitä kannattavien heterojen vuoksi. Kyllä siinä tuli manattua monta kertaa nuo kansakunnan häpeätahrat.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.