Uusruotsalaiset polttivat poliisin miehistönkuljetusauton aseman pihalle

ford-tristar

Viime yönä poltettiin Göteborgissa poliisin miehistönkuljetusauto poliisiaseman pihalla Vågmästareplatsenilla. Auto oli parkeerattu laitoksen pihalle kun toistaiseksi tuntemattomat tekijät tuikkasivat bussin tuleen.

Hälytys saatiin noin klo 01.50 aikaan Hisingessä sijaitsevalle poliisiasemalle. Palolaitos sai palon sammutettua nopeasti, mutta auto paloiu käyttäkelvottomaksi.

Poliisi kertoi tiedotteessaan, että tässä vaiheessa on turha spekuloida mahdollisia motiiveja, sillä ketään ei ole toistaiseksi otettu kiinni teosta. Poliisi aloitti yöllä teknisen tutkinnan.

Tapahtuma ei sinänsä ole mitenkään erityinen. Uusruotsalaisten erilaiset iskust poliiseja kohtaan tulevat aaltoina. Aiemmin keväällä poliisiasemille tehtiin pommi-iskuja. Nyt näyttää nousevana trendin olevan liekkihommat. Rinekbyssä iskettiin toissa yönä rakenteilla olevan poliisilaitoksen tiloihin.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

7 thoughts on “Uusruotsalaiset polttivat poliisin miehistönkuljetusauton aseman pihalle

 1. Ei näillä ole minkäänlaista kunnioitusta mitään tai ketään kohtaan silti hullut ruotsalaiset haluavat pelastaa nämä kaikki mutta miltä? Ja maksaa näiden koko loppuelämän ja sitten ne haluaa näitä vielä loputtomasti lisää vaikka nämä eivät anna yhteiskunnalle yhtään mitään päinvastoin ottavat ja lisäksi tehtailevat liukuhihnalta näitä rikokoksia puhumattakaan näistä naisiin ja lapsiin kohdistuvista seksuaali rikoksista (raiskauksista) mitä nämä tekevät niin ei voi kuin ihmetellä että mikä ihme näissä hurreissa on vikana kun kaikesta tästä huolimatta haluavat näitä insinöörejä (ammattiaidottomia ja kouluttamattomia muslimeja) loputtomasti lisää ja suomessa näköjään ollaan menossa samaan suuntaan ja orpo petturi viitsii vielä sanoa että suomi joutuu ottamaan 1,5 miljardia ensi vuonna velkaa työttömyyden takia vaikka todellisuudessa se raha on varattu 100 000 maahanmuuttajalle johon ovat varautuneet. meillä ruotsilla, suomella ja monella muulla on paskat päättäjät jotka eivät välitä pätkääkään omista kansalaisistasn kun ovat niin äärettömän ahneita ja loput umpi suvaitsevaisia nämä päättäjämme pitäisi taluttaa totuuskomission eteen ja tuomita loppuiäksi siperiaan pakkotyöhön.

  34
 2. Hei! Missä lähteet? Journalismin perusperiaatteita. Hienoa, että nostat näitä uutisia esille, joita valtamedia ei uskalla.

  1. Lähde on poliisin tiedote. Joka sinänsä on hieman sekavaa luettavaa, sillä siinä on satoja muitakin erilaisia juttuja.

   Ikävä kyllä jos jutuille haluaa vahvistusta ja lukea niistä muistakin medioista niin en laita viittauksia kilpaileviin medioihin kuin vain poikkeustapauksissa…

   29
 3. Ei riitä maturaha alkuunkaan. 100 000 neekeriä ja muuta läpsyä.. ehkä 3,5 miljardia voisi riittää vuodeksi noiden elatukseen. Onneksi meillä on hurja talouskasvu, eikä oikeastaan lainkaan työttömyyttä.

  16
 4. ”…suomi joutuu ottamaan 1,5 miljardia ensi vuonna velkaa työttömyyden takia vaikka todellisuudessa se raha on varattu 100 000 maahanmuuttajalle johon ovat varautuneet. ”

  Hyvä huomio. Kun jaetaan 1,5 miljardia 100.000 maahan pyrkijällä saadaan 15000 euroa per henkilö. Kuukautta kohti henkilön kustannuksia kattamaan riittää silloin 1250 euroa ja päivää kohti noin 42 euroa.

  12
 5. ”tässä vaiheessa on turha spekuloida mahdollisia motiiveja,” – jep. Ja tässä vaiheessa on myös aivan turha luottaa valtion kykyyn hoitaa asioita ns.sivistyneesti.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.