Uusruotsalaiset polttivat poliisin miehistönkuljetusauton aseman pihalle

ford-tristar

Viime yönä poltettiin Göteborgissa poliisin miehistönkuljetusauto poliisiaseman pihalla Vågmästareplatsenilla. Auto oli parkeerattu laitoksen pihalle kun toistaiseksi tuntemattomat tekijät tuikkasivat bussin tuleen.

Hälytys saatiin noin klo 01.50 aikaan Hisingessä sijaitsevalle poliisiasemalle. Palolaitos sai palon sammutettua nopeasti, mutta auto paloiu käyttäkelvottomaksi.
Poliisi kertoi tiedotteessaan, että tässä vaiheessa on turha spekuloida mahdollisia motiiveja, sillä ketään ei ole toistaiseksi otettu kiinni teosta. Poliisi aloitti yöllä teknisen tutkinnan.
Tapahtuma ei sinänsä ole mitenkään erityinen. Uusruotsalaisten erilaiset iskust poliiseja kohtaan tulevat aaltoina. Aiemmin keväällä poliisiasemille tehtiin pommi-iskuja. Nyt näyttää nousevana trendin olevan liekkihommat. Rinekbyssä iskettiin toissa yönä rakenteilla olevan poliisilaitoksen tiloihin.

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Gangsterit OK, pikkutyttö EI
Gangsterit OK, pikkutyttö EI
8.8.2018 16:13

Samaisen Göötteborin nurkilla asuva ruotsalainen 9- vuotias suloinen pikkutyttö voi tulla sokeaksi koska hänen tarvitsemansa silmätipat ovat liian kalliita sairaanhoidon mielestä:
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/isabella-9-far-inte-langre-sina-ogondroppar

Jarkko Kainulainen
Jarkko Kainulainen
8.8.2018 16:48

Ei näillä ole minkäänlaista kunnioitusta mitään tai ketään kohtaan silti hullut ruotsalaiset haluavat pelastaa nämä kaikki mutta miltä? Ja maksaa näiden koko loppuelämän ja sitten ne haluaa näitä vielä loputtomasti lisää vaikka nämä eivät anna yhteiskunnalle yhtään mitään päinvastoin ottavat ja lisäksi tehtailevat liukuhihnalta näitä rikokoksia puhumattakaan näistä naisiin ja lapsiin kohdistuvista seksuaali rikoksista (raiskauksista) mitä nämä tekevät niin ei voi kuin ihmetellä että mikä ihme näissä hurreissa on vikana kun kaikesta tästä huolimatta haluavat näitä insinöörejä (ammattiaidottomia ja kouluttamattomia muslimeja) loputtomasti lisää ja suomessa näköjään ollaan menossa samaan suuntaan ja orpo petturi viitsii vielä sanoa että suomi joutuu ottamaan 1,5 miljardia ensi vuonna velkaa työttömyyden takia vaikka todellisuudessa se raha on varattu 100 000 maahanmuuttajalle johon ovat varautuneet. meillä ruotsilla, suomella ja monella muulla on paskat päättäjät jotka eivät välitä pätkääkään omista kansalaisistasn kun ovat niin äärettömän ahneita ja loput umpi suvaitsevaisia nämä päättäjämme pitäisi taluttaa totuuskomission eteen ja tuomita loppuiäksi siperiaan pakkotyöhön.

Anonymous
Anonymous
8.8.2018 17:21

Hei! Missä lähteet? Journalismin perusperiaatteita. Hienoa, että nostat näitä uutisia esille, joita valtamedia ei uskalla.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
8.8.2018 18:03

Ei riitä maturaha alkuunkaan. 100 000 neekeriä ja muuta läpsyä.. ehkä 3,5 miljardia voisi riittää vuodeksi noiden elatukseen. Onneksi meillä on hurja talouskasvu, eikä oikeastaan lainkaan työttömyyttä.

acc
acc
8.8.2018 21:58

”…suomi joutuu ottamaan 1,5 miljardia ensi vuonna velkaa työttömyyden takia vaikka todellisuudessa se raha on varattu 100 000 maahanmuuttajalle johon ovat varautuneet. ”
Hyvä huomio. Kun jaetaan 1,5 miljardia 100.000 maahan pyrkijällä saadaan 15000 euroa per henkilö. Kuukautta kohti henkilön kustannuksia kattamaan riittää silloin 1250 euroa ja päivää kohti noin 42 euroa.

Anonymous
Anonymous
9.8.2018 08:48

”tässä vaiheessa on turha spekuloida mahdollisia motiiveja,” – jep. Ja tässä vaiheessa on myös aivan turha luottaa valtion kykyyn hoitaa asioita ns.sivistyneesti.