Åkesson jätettiin Tukholman Priden puoluejohtajakeskustelun ulkopuolelle

Kuvakaappaus 2018-08-09 22-56-19.png

Viime viikola pidettiin siis Tukholma Pride. Suurinta huomiota sai perjantaina kulttuuritalolla pidetty puoluejohtajakeskustelu, jonka järjesti RFSL, joka on SETA:n ruotsalainen vastine.

Kaikki muut puoluejohtajat oli kutsuttu paikalle paitsi Sverigedemokraattien Jimmie Åkesson. Lavan reunaan oli laitettu puhallettava elefantti, joka järjestäjien mukaan kuvasi Åkessonia.
RFSL perusteli asiaa sillä, että SD:llä on erilainen arvomaailma, joka ei sovi yhteen heidän kanssaan. Järjestön puheenjohtaja Sandra Ehne sanoi jotain sellaista, että:
– SD jakaa ihmiset siten, että on vain yksi oikea tapa olla. Haluamme tehdä selväksi, että heidän politiikassaan ei ole sijaa monikulttuurisuudelle ja moninaisuudelle, kuten me olemme. Me emme neuvottele SD:n kanssa.
RFSL siis käytännössä otti polittiisen kannan asiaan. Toisin sanoen, vaikka Pride-tapahtuman voisi periaatteessa nähdä harmittomana juhlana, joka huipentuu karnevaalikulkueeseen, silti koko Pride on vain poliittinen pelikenttä, äärivasemmiston temmellyskenttä.
Ainoa, joka reagoi siihen, että Åkessonista yritettiin tehdä pilkkaa elefantilla, oli Kristillisten Ebba Busch Thor, joka sanoi tilaisuudessa, että jos olisi tiennyt millaisissa raameissa tilaisuus vedetään ei hän olisi tullut ollenkaan paikalle.
– Jos demokraattisesti valitun puolueen johtajaa ei kutsuta paikalle, jossa mukana ovat kaikki johtavat politiikot ja tämä korvataan jollain puhallettavalla elefantilla, se ei todellakaan edistä demokratiaa, Busch Thor sanoi.
Jimmie Åkesson on kutsuttu ensi viikonlopuksi Göteborg Priden puhetilaisuuteen, mutta SD:stä kerrotaan että Åkesson ei aio osallistua äärivasemmistolaisten tilaisuuksiin.

Subscribe
Notify of
guest
5 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Albert
Albert
10.8.2018 00:23

Itse asiassa tämä oli ihan loistava asia SD:n ja ruotsalaisten äänestäjien kannalta.
Ruotsi on täydellisessä kriisissä monella eri tapaa ja ihmiset suoraan sanottuna vaistoavat sen ja se tulee näkymään vaaleissa voimakkaasti. Siksi tällainen pelleshow oikeastaan oli todella hyvä koska ihmiset näkivät kertaheitolla keitä ei todellakaan kannata äänestää.
Ruotsalaisia ei kiinnosta enää sateenkaarilippujen heiluttelu, homostelu, äärivasemmistolainen kupla ja läpsyttelijöiden ottaminen maahan vaan nyt kiinnostaa se miten Ruotsi selviää ihan oikeasti jatkossa.
Moni ruotsalainenkin on herännyt viime vuosien aikaan miettimään mihin suuntaan heidän maansa on menossa sosiaalisesti, taloudellisesti ja pitkässä juoksussa nyt kun väestönrakenne on romutettu. Aika moni kaipaa myös jo normeja ja perinteitä takaisin koska ne edustivat jatkuvuutta ja omalla tavallaan uskoa tulevaisuuteen sekä loivat yhteisöllisyyttä, eräänlaista turvaa.
Vaikka sitä moni ei suoraan uskalla sanoa niin ei tavallisetkaan ruotsalaiset pidä siitä miten demokratian peruspilareita halvennetaan, sanavapautta koetetaan rajoittaa ja suunta on erittäin synkkä koska se heijastuu nyt jo arkielämään niin voimakkaasti.
Samalla tapahtumat valtameren toisella puolella ja muualla Euroopassa ovat herättäneet paljon ihmisiä aivan uudella tavalla. Nyt edessä on myös suurlama hyvin pian ja se aletaan myöntämään jo kaikista optimistisimpienkin ihmisten puolesta ja kaikki ovat huolissaan siitä miten yhteiskunnan perusrakenteet turvataan huonoina aikoina.
– Ihmiset ovat huolissaan, pessimistisiä ja kaikki tuntevat miten synkät pilvet kerääntyvät monessakin mielessä taivaalle ja koettavat varautua siihen, ilmiö on laaja.
Sen verran on selvää ettei ne synkät pilvet johdu mistään mielikuvitus ”natseista” eikä puhallettavat pinkkielefantit tai homostelut ja muu täysin idioottimainen yltiö liberaalinen touhu enää kiinnosta koska se ei tuo turvaa, oikeastaan päinvastoin.
Ihmiset ovat loppujen lopuksi nisäkkäitä ja omaavat edelleen perusvaistot, kaikki vaistoavat nyt jo laajemminkin ympäri läntistä maailmaa että edessä on nyt jotain suurta ja pahaa. Kukaan ei tiedä varmuudella mitä se kaikkea sisältää mutta kun ihmiset tietävät että pian pitää olla valmis pakenemaan, kamppailemaan ja selviytymään niin hymy hyytyy yleisesti ja vakavoituminen astuu peliin.
Hieman samaan tapaan kuin moni haistaa sateen tai tuntee koska on tulossa ukkonen.
Siinä vaiheessa kun ihmiset alkavat oikeasti varautumaan huonoihin aikoihin moni alkaa kiinnittämään entistä enemmän huomiota resursseihin, ympäristönsä turvallisuuteen ja hyvinkin fundamentaalisiin asioihin eikä samanlaista törsäämistä, sekoilua, pelleilyä tai ylimääräisiä turvallisuusuhkia ja vielä kalliita sellaisia, siedetä.
”Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, weak men create hard times.”
– Pian eletään kovia aikoja ja meno tulee olemaan sen mukaista, niiden aikojen aikana lähtee läpsyttelijät koska juhlat on nyt ohi ja resurssit kortilla pian aivan kaikilla.

acc
acc
10.8.2018 02:24
Vastaa...  Albert

Tosiaan… SD:lle kävi hyvä tuuri, ettei sitä nyt sotketa homosteluun. Ehkei Jimmyllä olisi ollut pokkaa todeta tilaisuudessa, että homohysteria on mennyt liian pitkälle.

huugo
huugo
10.8.2018 05:41

No vielä saavat tuntea nahoissaan kun Ruosi on islamilainen ja sharia lait voimassa, homoilla ei ole minkäänlaisia oikeuksia siinä systeemissä, mikä paradoksi. Hieman naurattaa tämä suvakkien homojen yhteinen logiikka.

Äänestäjä
Äänestäjä
10.8.2018 08:21

Noo, nyt meni Paavolla faktat hieman metsään. Åkesson kieltäytyi kutsusta, koska SD:tä puolueena ei päästettu mukaan Pride-hulinointiin. Lähde: Samhällsnytt.
Muutoin Paavo tarjoilee kertakaikkisen hyvää rapsaa Ruotsin tilanteesta. Kiitos Paavo!

Acc
Acc
10.8.2018 10:41
Vastaa...  Äänestäjä

Siis, että Åkesson olisi mennyt mukaan ylistämään homoilua, mutta ei pääsyt. Ruotsi on todella rappiolla. Kyllä musut nyt inhoavat sveduja. Onkohan AfS myös homoilupuolue?