Järvan poliisi vakuuttaa, että se ei peräänny Rinkebyn gangstereiden edessä

38717391_1759055750810056_6837695945069559808_n

Järvan poliisi näyttää Facebookissa kuka käskee. Poliisisedät ovat vihaisia Rinkebyn poliisiaseman rakennustyömaalle tehdystä iskusta.

– Toissa yönä tehtiin uuden poliisitalon työmaalle isku. Isku tehtiin nuorten kriminaalien toimesta. Se oli yritys ajaa poliisi pois siltä alueelta, jolla he haluavat huseerata rauhassa. Se oli epäonnistunut yritys, sillä nyt me vasta olemmekin esillä. Rakennustyömaa jatkuu kuten tähänkin asti. Poliiseja tulee olemaan nyt kentällä useita ja työskentelemme intensiivisesti sillä alueella, jossa emme ole toivottuja. Ei-toivottuja Rinkebyn vähemmistön toivosta. Enemmistölle, joka haluaa meidän läsnäoloamme sanomme, että me emme ikinä peräänny!
Näin siis paikallispoliisi Christoffer Bohman.
Onko poliisin uho vakuttavaa?
 

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
huugo
huugo
9.8.2018 06:02

Puuhastelua ja selittelelyä koska peli on menetetty. Poliisi ei voi mitään näille gangstoille ja armeija olisi yksi vaihtoehto mutta jos komentaja hilluu homoparatteissa, näyttää sekin vaihtoehto menetetyltä. Eli Ruotsi on tuhon tiellä kuten täällä on moneen kertaan todettu ja asiaa voi auttaa ainostaan enää vallankaappaus.

Minä
Minä
9.8.2018 07:23
Vastaa...  huugo

Nämä hyväkkäät ovat kotimaissaan tottuneet raakaan voimaan poliisin taholta, eikä ampumisiakaan ole vältelty liioin, joten ruotsalainen pehmopoliisi ei pahasti pelota.

Anonymous
Anonymous
9.8.2018 07:32

Kiinalainen vannoo että hän on rehellinen kauppias, Helsingin sanomat mainostaa olevansa vapaa ja luotettava media.
Tämä on vastaavaa vakuuttelu, koska se kumpuaa tietoisuudesta että nyt iski lähelle.
Nyt tarvitaan hämäävää savuverhoa.

m.t
m.t
9.8.2018 08:41

Ei, uho ei ole vakuuttavaa. Ja lisäksi sanoisin että ei tuo ole edes ’uhoa’, eli kysymykseksi jää mitä ihmettä on säälittävän selittelyn väittämäminen uhoiluksi? – Kuolevan kansan kuolinkourahduksia kenties?

Talk is cheap
Talk is cheap
9.8.2018 09:41

Koittaisivat nyt vaikka aluksi ottaa kiinni ne tuhopolton sytyttäjät ja laittamaan ne vastuuseen teoistaan. Ehkä sitten voisi uskoa näitä kovia puheita.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
9.8.2018 09:57

Poliisiaseman pöydän altako tämä lausunto on annettu?

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
10.8.2018 01:35
Vastaa...  Nestori Lundahl

Ainakin tilanne on sellainen, jonka Paavo muistaakseni tavallaan ennakoi, kun aikoinaan kertoili vaikeuksista saada ketään rakentamaan moista pytinkiä jne.
Hyvinkin saattaa kirjelmä olla valmis tekele, joka on vuoden odottanut siellä kuuluisassa pöytälaatikossa.
Odotan jatkotoimia, ellei ko laitosta siirretä hiljaisuuden vallitessa muualle. Ainakin siinä autorampilla kyylää ”paparazit” vuorovaihdon aikaan kyyläämässä rekkareita. Niistä nopeasti selviää, missä poliisit asustelevat. Eikä haittaa mitkään turvakiellot, siinä tönön edessä se ajoneuvo jöpöttää kuitenkin.

Anonymous
Anonymous
9.8.2018 10:55

respect mothafucka !!!

Numento
Numento
9.8.2018 12:04

Laittaisi edes kahden poliisin jalkapartion 24/7 tai siihen aikaan kun uusruotsalaiset ovat hereillä ja liikkeellä. Ei uskalla tai ketkään poliisit eivät uskalla. Vaara saada haulit hattuun pitää uhon Facebookissa. Uusruotsalaiset haluavat sharia-poliisin omista porukoistaan pitämään kulttuuriinsa kuuluvaa järjestystä. Se kuka maksaa on turvassa, myös maksavat rikolliset.

Surkeata
Surkeata
9.8.2018 16:43
Vastaa...  Numento

Eiköhän sinne mennä vasta 50 – 100 mellakkavarusteisten poliisien joukkoja. Kaksi poliisia on itsemurha.

Nauravat paskaiset naurut poliisin naamaan
Nauravat paskaiset naurut poliisin naamaan
9.8.2018 12:09

Eihän Rinkebyn poliisi voi enempää perääntyä koska se jo seisoo nurkan takana ja sieltä tiirailee että uskaltaiskohan jo näyttää nokkansa.

No minäpä tässä
No minäpä tässä
9.8.2018 13:16

Nyt jos koskaan olisi hyvä tehdä vallankaappaus svealassa. Iso osa poliiseja on vaihtamassa alaa kun eivät jaksa enää ja ”armeija” on niin heikossa hapessa että pystyy hädin tuskin puolustamaan vain stokista. Olisi hieno nähdä moinen ja tulisin kernaasti avuksi. Koko euroopassa on pinnan alla kytevä tuli ja yhden maan puhaltaessa kipinää koko paska syttyisi tuleen. Parempi nyt kuin myöhemmin, se on joka tapauksessa edessä.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
10.8.2018 01:51

Periaatteessa joo, mutta eiköhän sen vallan kaappaa ennemmin islamistit? Niillä on siihen rahkeet, vaan tuskin vielä halua. Keräävät vielä porukkaa ja pitävät toiminnan pienimuotoisena. Helppo sanoa, mitä islam saa aikaan, keinot voivat kuitenkin olla mitä moninaisimmat. Yhtäällä käytettyä valloituskeinoa ei käytetä enää toisaalla jne. Muslimit voivat olla.. no, hivenen jotain…
Muurahaispesää johtaa joku suurmuurahainen, eihän ne muuten tajuaisi tehdä mitään oikeita päätöksiä, kuolleina maanneet jo miljoonia vuosia. Parviäly, tai joku laittaa keharinkin pärjäämään vallan mainiosti. ”Hyönteisen älykkyys” riittää, kun joku älykkäämpi osaa johtaa. Toisilla on feromonit, toisilla Koraani. Enkä solvaa muslimeja, kun Raamattuakin moni noudattaa pilkulleen, eikä siinäkään järkeä silloin käytetä.

Anonymous
Anonymous
9.8.2018 14:13

Ruotsalaisen poliisin uhoaminen on yhtä vakuuttavaa, kuin Trumpin lupaus meksikon muurin poistamisesta.

Päätettiin olla perääntymättä tällä kertaa
Päätettiin olla perääntymättä tällä kertaa
9.8.2018 15:01

Kenellekään ei tullut palaverissa mieleen, josko mentäisiin rynnäköiden eteenpäin. Ei taida olla sitä vaihtoehtoa kuitenkaan enää varastossa.

Terhomatti Hämeenkorpi
Terhomatti Hämeenkorpi
9.8.2018 15:04

Joopah, sellIaista se on musulandiassa. Diskuteeraamista ja netissä ”uhoamista”, muuten tulee paskat housuun.

En Muista Enää
10.8.2018 09:17

”Rinkeby torg” portin teksti näyttää identtiseltä ”Arbeit macht frei” tekstin kanssa joka oli keskitysleirien porttien yllä , ehkä malli on sieltä apinoitu sosiaalidemokraattien toimesta, koska nämä kannattivat natsismia ja rotuhygieniaa vaikka Löfven syyttelee muita natseiksi.
Niinkin tuoreina aikoina kuin Löfvenin liityttyä puolueeseen ja vielä vuosia sen jälkeenkin mielenterveyden ongelmaisia, vammaisia tai ei-ruotsalaisia naisia pakkosteriloitiin https://dokumentar.samtiden.nu/
Mielenkiintoista tietoa että ruotsalaiset, pääosin sosiaalidemokraatit kehittivät huippuunsa ”Arjalaisen” eugeniikan ja rodunjalostuksen, Hitler ja natsit apinoivat sen ja käyttivät sitä hyväkseen puhdistuksissa.