Maire Pehkosen rakas ei saanut oleskelulupaa Ruotsista

Kuvakaappaus 2018-08-09 18-27-06.png

Moni muistaa ruotsinsuomalaisen 73-vuotiaan Maire Pehkosen, joka avioitui 35-vuotiaan gambiaanon kanssa Gambiassa. Nyt parin avio-onnen eteen on tullut mutkia. Nimittäin Ruotsin maahanmuuttovirasto antoi gambiaanon oleskelulupahakemukseen kielteisen päätöksen.

Gambiaano haki Ruotsista työ- ja oleskelulupaa, mutta Maahanmuuttoviraston mukaan kyseessä on tekoavioliitto. Maahanmuuttovirasto perustelee asiaa mm. suurella ikäerolla. Pehkonen taas kysyy, että milloin se on tullut kielletyksi.

Maire Pehkonen muuten kommentoi pitkällä jutulla aiempaa Pt-mediassa ollutta juttua. Kannattaa lukaista. Maire kertoo asioista nimimerkillä ”72-vuotias eläkeläinen”.

Ruotsinsuomalainen kaunis joulusatu: Maire vietti yksivuotishääpäivää gambiaanonsa kanssa

Pehkonen on sijoittanut paljon rahaa Gambiaan rakennettavaan taloon, olletikin, että pariskunta on aikonut elää elämäänsä Ruotsissa. Maahanmuuttovirasto ei huomioinut tätä hakemuksessa vaan perusteli kielteistä mm. sillä, että gambiaano asuu Gambiassa ja suhde on lähinnä zättäilyyn perustuva Facebook-suhde.

Pitäisikö gambiaanon saada muuttaa Ruotsiin rakkaansa luokse?

Korjaus: Gambiaanon ikä on siis 35 vuotta, eli hän on 38 vuotta Maiera nuorempi.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

35 thoughts on “Maire Pehkosen rakas ei saanut oleskelulupaa Ruotsista

 1. Ei, ei ja ei. Olisi pitänyt hakea turhapaikkaa . Sanomalla ”asyl” ja paratiisin portit aukeavat parasiiteille. No, lähtöruudun kautta, uusi nimi ja asyl. Ja niin nuoripari on yhdessä.

  43
 2. Kuinka paljon Ruotsi säästäisikään, jos antaisi työluvan tälle ahkeralle nuorellemiehelle – tilastollisesti ei kuitenkaan välttämättä mene kauaa, että Mairella olisi käyttöä omaishoitajalle?

  36
  1. sama ajatus on käynyt mielessä. erittäin hyvä, jos ei nyt sattuisi saamaan koskaan mitään työtä ja minä olisin vielä elossa. nyt on vain niin ikävästi että olen vielä liian hyväkuntoinen että saisin omaishoitajan elikkä mieheni hoitamaan minua kotona. saas nähdä kuinka käy.

 3. Eikö mummo tajua miten huolissaan jo omat lapset on tällaisista hyväksikäyttäjämiehistä äidin elämässä? Kyllä minua hävettäisi ja rankasti, mutta hällä on varmaan jotain mielenterveysongelmia?

  36
  2
   1. Mutta kun jätkä jättää Mairen hän jää loisimaan veronmaksajien piikkiin kuten kaksi edellistäkin gambiaanoa.

    12
    1. ei ainakaan tämä viimeisen ex. hän otti heti uuden nuorikon, 30 vuotta vanhemman kuin hän itse, viereisestä rapusta. hän elättelee ja pitää hyvänä kun minä heitin ulos 7kk ruotsiin tulonsa jälkeen. liikaa rikoksia tuli tehtyä ja muita rötöksiä mistä olisi voinut saada vankilaa, mutta ikävä kyllä ei annettu.

  1. 3 lastani eivät ole enää huolissaan, ei sen puoleen koskaan ole olleet, kun ovat todenneet että ainakin juuri tällä hetkellä olen vielä täysinjärkinen. ehkä sitten myöhemmin ovat jos huomaavat että järki on lähtenyt omia teitään…

 4. Ilman muuta Gambialainen bumsteri ja koko klaani Ruotsiin. Nehän ovat tunnettuna kovia duunareita ja jos sveduihin ei pääse niin Sipilän huvilalla on tilaa. Suomeen tulo on aina ihmisoikeus, kyseenalaistaminen on silkkaa rasismia.
  Eiköhän jostain Suomalaisesta ”open legs” järjestöstä löydy mairelle korvaaja ja uusi elättäjä, tänne vaan. Outi Pop ainakin valuu hunajaa jo pelkästä ajatuksesta ja tilailee ”kaalimadosta” korvikkeita gambiaanoa odotellessa.

  45
 5. Eikös se ole juuri tämä Maire joka on tuonut Ruåtsiin näitä gambialaisukkoja useammankin, ja jättänyt ne sitten muiden ruotsalaisten elätettäviksi?
  Onkohan tämä nyt jo neljäs.
  Sillähän taitaa olla oikein gambialaismiesten tuontifirma.

  47
  1. ei ollut 4. gambialainen mies, oli vasta 3. mutta suomessa asuessani menin naimisiin 20-vuotiaana saksalais-venäläisen miehen kanssa. sitten 48-vuotiaana seuraavan kerran bangladesilaisen miehen kanssa.

 6. Kylä mää tän arvasin jo sillon ku Maire valitti hääpuvun väristä. Ei tämä liitto ole taivaasa siunattu. Nyt Maire on hyvä ja muuttaa Gambiaan sinne talon kivijalkaan jos sitäkään edes on. Ruåttin viranomaiset ei saa katkasta tätä meitille niin huvittavaa farssia.

  31
  1. No eihän se ole kivaa kun sulhanen valitsi ”paskanruskeat” hääpuvut, kuten Maire sen ilmaisi.

   29
 7. Parille tummalle pojalle taisi tulla huonoja uutisia. Maire ei avioeroa ota, koska menettäisi ”savimajansa” tontteineen+nämä rakkausasiat. Tom ei ota eroa, koska toivoa ilmaiselämästä yhä on ja kyhnyä tippuu Mairelta aina tarvittaessa. Tietysti verkot varmasti ovat vesillä… Huonoja uutisia siis niille, jotka eivät Mairella pääse Ruattiin riiuuhommiin valtion piikkiin, taisi tämä ”arpa” olla katsottu ja tyhjäksi todettu.

  Ymmärrän kyllä Mairea, nämä rakkaushommat nyt ovat tällaisia. Monikohan keski-ikäinen ja vanhempi on hakenut Siamista puolta nuoremman morsiamen ja huomannut rakkauden olevan kovin yksipuoleista. Tai siis huomannut eron jälkeen, että jumaliste, minuahan on.. kusetettu! Niitäkin tapauksia on aivan **tusti, mutta haavat nuollaan ja kokeillaan uudestaan ja uudestaan ja sitten lähtikin jo henki. Exät usein elättävät itsensä ***raamalla, eikä se sinänsä ole keltään pois. Ennen eläkeikää hipsivät setelitupon kera himaansa elelemään leveästi.

  Mairelle erittäin pitkää ikää Gambiassa talvet vietellen ja vaikka kesät Ruåttissa vaivojaan parannellen. Testamentatkaa salaa paikalliselle kissatalolle kiinteistönne, jos se on mahdollista, ei pitäisi haitata, mikäli oikeasti rakastaa.

  16
 8. Ei mikään ihme että gambiaano sai kielteisen päätöksen Maire kun on ollut muutaman kerran aiemminkin naimisissa gambialaisen miehen kanssa ja niistä jokainen otti eron saatuaan myönteisen päätöksen tuosta rouvasta on ollut muitakin kirjoituksia

  22
  1. Olisi mielenkintoista tietää paljonko ex-siipat ovat tulleet maksamaan valtiolle.

   11
  2. se on niin, että minä molemmat gambiaanot heitin ulos todettuani ettei heistä ole mihinkään. ensimmäiselle annoin 2 mahdollisuutta, jatkaa tiskaajana hampurilaisravintolassa Norrtäljessä, missä häntä pidettiin orjana 9-21 viitenä päivän viikossa ilman ylityökorvauksia vaikka työvoimatoimisto sanoi 8 tuntia per päivä. en voi olla naimisissa miehen kanssa, jota pidetään orjana ja jossa omistaja kielsi minua tulemasta paikkaan ja uhkasi poliisilla jos seison vielä kerran ja odotan miestäni tiellä ulkopuolella. menin häntä vastaan että olisimme edes ehtineet olla sen pienen kotimatkan verran yhdessä ja kävellä ulkona. toinen vaihtoehto oli että saisi jäädä ainakin toistaiseksi asumaan kanssani vaikka olin saanut vihiä että hänellä oli seksisuhde siskoni kanssa. paha juttu. ok olikin sitten helpotus kun halusi jäädä pizzeriaan tiskiin. ei tarvinnut myöhemmin heittää ulos. ei sitä pitemmän päälle voinut pitää miestä, joka seurustelee intiimisti siskon kanssa. perkelettä…

 9. Eikö tuo mummeli jo pian ”jäähdy” tai on sitten todella kiimaista sorttia ja löytänyt todellisen elämän sarven gambiinoista. Miksi mummeli ei jää asumaan gambiaan porarinsa luokse.

  16
  1. etkö ole tietoinen, että seksihalut on naisilla kuolemaan saakka. mummeli oli muuttanut gambiaan jo 2012. oli siellä melkein vuoden, mutta laihtui 30kg eikä voinut enää pitää ruokia tai juomia vaan oksenteli ne. lääkärit eivät tienneet mikä minua vaivasi. olisin kuollut gambiaan jos olisin jäänyt sinne, joten lensin sen vuoden lopulla takaisin ruotsiin. ok. 1,5kk ruosiin tulon jälkeen kompastuin lumessa enkä päässyt ylös. olin maannut sairaalassa ja kotona niin kauan että lihakset eivät enää toimineet. naapurin mies löysi minut makaamasta puolialastomana ja tajuttomana ja hälytti ambulanssin. kohta sen jälkeen huomttiin että minulle oli tullut sydämen vajaatoimíntaa ja sydämen laajentuma ja munuaisten vajaatoiminta, vain 25 prosenttia oli toimintaa jäljellä. kun sitten oli aikaisemmin ollut jo sokeritauti niin niillä eväillä ei enää lähdetty takaisin gambiaan. sinne jäi mies, vuokrattu talo ja kaikki ruotsista kontainerissa kuljettamani tavarat, kaikki kotini kamat. siis, näillä taudeilla en voi pitempiä aikoja gambiassa elää. siellä ei sairaalat ole sitä luokkaa mitä pitäisi eikä lääkäritkään olin todennut. eikä kaikkia lääkkeitäni, 7 eri sorttia, ja 2 insuliinia, ole edes ostettavissa. kun betonitalomme on valmis aion asua siellä muutamasta viikosta puoleen vuoteen kuinka nyt kestän moskiitot kun en voi niellä tavallisia malariapillereitä munuaisten takia. aiomme anoa uudestaan jonkun ajan kuluttua ruotsiin pääsyä. tiedän että valituksemme malmön migrationsdomstoleniin ei tule onnistumaan. keksivät aina jonkun syyn ettei miestäni päästetä tänne.

 10. Alvariinsa ihmettelen,Miten helkkarissa neekeriläinen saa joponsa vörkkimään kyseisenkin ämmänmärännön kohdalla. Sama ihmetyttää hiekkaneekereidenkin (arabit) touhuissa. Oudolle popille ehkä just ja just livautaa säkki päässä pimiässä takaapäin velaksi. Sanotaan että kulli on valikoiva elin. Afrikansarven ja savannin urhoille tuntuu riittävän että sokeri sulaa suussa ja hengitää. Myös ränkylää pankkitilillä riittävästi.

  12
 11. En oikeastaan paheksu, että noin tyhmältä muijalta putsataan rahat. Onhan sitä varoitettu. Uusin ”musta-Pekka” saa mummelin rahoilla talon, johon voi asettua lapsentekoiässä olevan natiivinaisen kanssa.

  15
  1. vaikka talo tuleekin olemaan nimissäni niin hän saa tietysti jäädä siihen asumaan mahdollisen vaimonsa kanssa. mene tiedä jos lapseni ehkä haluavat perintöosansa pois siitä. mutta se on sen ajan murhe. tämä talo on mummelin toive ollut jo kun ensimmäisen kerran muutin gambiaan 2012. siskoni muutti samaan aikaan ja hän rakennutti jo 3kk jälkeen oman talonsa valmiiksi kun oli rahat jo valmiina tullessa. minä sairastuin. nyt saan aika pian omani valmiiksi ja toiveeni toteutumaan ennen kuin kuolema yllättää.


 12. Alvariinsa ihmettelen,Miten helkkarissa neekeriläinen saa joponsa vörkkimään kyseisenkin ämmänmärännön kohdalla. Sama ihmetyttää hiekkaneekereidenkin (arabit) touhuissa. Oudolle popille ehkä just ja just livautaa säkki päässä pimiässä takaapäin velaksi. Sanotaan että kulli on valikoiva elin. Afrikansarven ja savannin urhoille tuntuu riittävän että sokeri sulaa suussa ja hengitää. Myös ränkylää pankkitilillä riittävästi.

  Biologia. Nussiihan kiimainen koirakin ihan mitä vain. Neekereillä lienee hormonitoiminta sellainen, että ovat kiimassa koko ajan.
  Neekerin elämä pyörii vain syömisen ja nussimisen ympärillä. Ei sillä niin väliä mitä nussii semminkin jos sillä tienaa.

  3
  1
  1. Kari Kinnunen, kyllä Maire on ikäisekseen ihan normaalin näköinen. Tämä gambiaano tietysti käyttää häntä vain hyväkseen, mutta ei siinä muuten ole mitään kummallista, että Mairella on seksihalut tallella. Aika loukkaavasti puhut vanhemmista naisista.Kun itsekin vanhenet, tulet huomaamaan, että kypsät naiset ovat naisia myös.

 13. Ihan kiva kun ei yhteisestä kassasta rahoitettu Mairen pehkon hoitoja, ei ruotsi tiettävästi osta miehillekään vaimoja kaukoidästä?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.