Marokon poliisi pidätti 500 laitonta Eurooppaan yrittävää afrikaanoa

Kuvakaappaus 2018-08-09 03-41-09

Hyväntekeväisyysjärjestö Alarmphonen mukaan Marokon poliisiviranomaiset ovat pidättäneet ainakin 500 Saharan eteläpuoliselta alueelta tullutta laitonta tulijaa Nadarin kaupungissa Espanjaan kuuluvan Melillan kupeessa.

Afrikaanot ovat luultavasti yrittäneet tunkeutua väkivalloin Melillan alueelle, jolloin heidät katsotaan Espanjan lakien mukaan tulleeksi EU-alueelle ja he saavat ilmaisen kyydin Euroopan puolelle. Marokon poliisi on kuitenkin antanut pamppua laittomille ihmisille.
Alarmphone kertoo edelleen, että poliisilla on 15 linja-autoa valmiina odottamassa pakkopalautusta. Laittomat afrikaanot aiotaan palauttaa ensin Tiznitin kaupunkiin Marokon eteläosiin ja luultavasti vipataan sieltä edelleen rajan yli. Tietojen mukaan marokkolaiset poliisit eivät ole käsitelleet laittomia afrikaanoja helläkätisesti.
Se mikä tekee asiasta mielenkiintoisen on se, että vangitut afrikaanot ovat olleet yhteydessä Alarmphone hyväntekeväisyysjärjestöön. Afrikaanot ovat siis olleet olleet yhteydessä eurooppalaiseen meritaksiin ennenkuin he ovat edes olleet merellä. Tämän pitäisi kertoa, että Alarmphone on vain meritaksi, joka kuskaa afrikaanoja systemaattisesti Eurooppaan. Se on vain puettu pelastusjärjestön asuun.

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
huugo
huugo
9.8.2018 05:57

Kovemmat otteet rajoilla käyttöön, ei tämä sosiaalitukien toivossa tapahtuva kansainvaellus muuten pysähdy. Myös nuo Eurooppalaiset ihmissalakuljettajat vastuuseen ja laivat tarakavarikkoon. Kovempia tuomioita ym. keinoja kyllä löytyy jos on tahtoa.

ehdottomasti_boonusta_poliseille
ehdottomasti_boonusta_poliseille
9.8.2018 13:22
Vastaa...  huugo

Eurooppalaisten pitäis lähettä boonusta Marokon poliiseille, jotka tuon hyväntyön on Euroopalle tehneet.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
10.8.2018 02:04

Ehkä 2 miljardia euroa säästyi, jolloin satamiljoonaa olisi ihan karkkirahoja. Luultavasti kymmenenkin miljoonaa rahaa saisi aikaan rajoittamattoman laittoimien kiinnioton (500 häkkiin = 10000000€ omiin taskuihin). Saa sitä sen verran korruptoitunut olla, että mättää neekeriä mailalla ja ohessa pelastaa Euroopan (en tietenkään toivo kovaa käsittelyä, mutta mahdollisesti muu ei auta).

Esa
Esa
9.8.2018 06:11

Ovat tainneet marokkolaiset hoksata, että heilläkin kaupungit hukkuu paskaan, jos antavat kuukereiden vapaasti vaeltaa maassa

Valtsu
Valtsu
9.8.2018 10:31
Vastaa...  Esa

Juuri näin. Kauttakulkumaat voivat vain hävitä. Kun satatuhatta persaukista siirtolaista täräyttää jonkin alueen halki, niin rinnastus heinäsirkkalaumaan on oikeutettu.

Jani
Jani
9.8.2018 07:04

OODI Marokon poliisille…💪

Minä
Minä
9.8.2018 07:26

Alarmphone on siis rikollisen järjestön palvelu.

Anssi
Anssi
9.8.2018 07:54

Alarmphone on hyvin vastuuton järjestö. Nyt jo Marokon ohi tehdään sopimuksia ja heidän maan läpi tulee kutsumatonta porukkaa. Alarmphone siis kuormittaa niin Marokon kuin Euroopan maiden viranomaisia tällä toiminnallaan ja häiritsevät arkea monin tavoin. Toivottavasti järjestö lakkautetaan.

HOMO
HOMO
9.8.2018 08:24

No duuhhhhh https://alarmphone.org/en/
Koko sivusto on täynnä numeroita mihin soittaa sekä hyödyllisiä vinkkejä miten hämätä ja valehdella. 100% rikollista toimintaa.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
10.8.2018 02:08
Vastaa...  HOMO

Ne pitää johdattaa jonnekin huitulan helvettiin, mieluiten mahdollisimman kauas. Haitilla kaumea katastrofi, sinne vaan koko laivasto.

En Muista Enää
10.8.2018 09:26
Vastaa...  HOMO

Pitäis soittaa tuonne pilareita ja huokutella alukset merelle aivan väärään paikkaan : ”oh no kumivene meinaa upota ja olen täällä kanarian saarten tienoilla jo merivirtojen ansiosta, tulkaa äkkiä”
Hyväntekeväisyysjärjestö muka, pah, ennemminkin pahantekeväisyysjärjestö, ihme jos arkkirikollinen soros ei rahoita tuota(kin)

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
9.8.2018 10:05

Suuret kiitokset Marokon poliisille!
Ehkä heistä saisi palkattua Eurooppaan kelvollisia rajavalvojia.

jippos123
jippos123
9.8.2018 11:33

Meritaksitoiminnan lakkautuksen voisi ulkoistaa vaikka Kiinan laivastolle, loppuisi kuin seinään. Näin kävi myös Somalian rannikon merirosvoille. Kinuskit eivät kuskailleet piraatteja lähimpään täysihoitollan vaan upottivat ne paatteineen, samoin teki Venäjä.
Euroopan vellihousut eivät kykene samaan.

Numento
Numento
9.8.2018 12:13

Ja kas, seuraavaksi saamme muutaman päivän kuluttua propagandauutisen jossa kerrotaan Marokon viranomaisten jättäneen afrikaanot keskelle autiomaata ilman vettä ja kehoittanut kävelemään tai kuolemaan. Parhaimmillaan näytetään vanhoja kuvia joissa raatoja makaa hiekassa mitä levollisimmissa asennoissa eikä kasvoja näytetä koska kuvat ovat lavastusta. Näitä juttuja oli jo 2014 ja varmaan jo aiemmin eikä niiden todenperäisyydestä ole varmuutta. Jonkun mielestä afrikaanojen on päästävä eurooppaan ja kaikki muu on ihmisoikeusloukkaus.

VittuOikeesti
VittuOikeesti
9.8.2018 12:57
merihirviö
merihirviö
9.8.2018 14:04

Jos minulla olisi sukellusvene niin ne avustuslaivat vain yksinkertaisesti katoaisivat.

Esko Kovanen
Esko Kovanen
9.8.2018 15:26

Kehitysmaissa Kurjuutta väännetään kurjuuteen
siitä maailman vaikeus johtuu. Pentuja hankitaan
tusina kun ” Herra tai Allah ” sallii ??Ei salli. Vas
tuuttomuutta. Uskonnollinen soopa syynä.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
10.8.2018 02:23
Vastaa...  Esko Kovanen

Luin suomalaisesta pariskunnasta, joka valmisti 20 lasta. Kaikki lapset kuolivat nuorina. Nykyään riittää, kun tekee 2-3 lasta aivan loistavasti. Eipä väki vähene.
Neekereille jäänyt tuo massalisääntyminen päälle. Ei ne tajua, että rokotteilla ja ruoka-avulla ne kolme lasta jäävät henkiin ja elättävät vanhempansa sitten joskus. 20 lasta ne pukkaavat ja valkoinen mies pitää huolen, että korkeintaan 10% kuolee.
Viidakon väki kuuluisi jättää oman onnensa nojaan, kyllä luonto on aina hoitanut omansa. Sitten kun sivistys kiinnostaa villiä, voidaan alkaa keskustelemaan ehdoista ja jutuista. Ei mitään primitiiviporukkaa voi pakottaa meidän juttuihin, heidät tulee jättää rauhaan.