Luleån käräjäoikeudessa alkaa istunto afgaania vastaan, joka raiskasi tajuttoman naisen

10409217_410649989113274_8759397297051500595_n.jpg

Tänään alkaa Luleån käräjäoikeudessa istunto 22-vuotiasta afgaania Soltani Faridia kohtaan, jota syytetään 8. heinäkuuta varhain aamulla tehdystä raiskauksesta Luleån keksustassa.

Lauantai-iltana Luleån keskustassa oli ollut Satamajuhlat ja iltaa oli vietetty kosteissa merkeissä. Muuan ruotsalainen 35-vuotias nainen oli sammahtanut aamuyöstä nurmikolle ja Farid saapui paikalle. Hän ei voinut hillitä himoaan vaan riisui naisen vähät vaatteet ja päästi tähän rakkauden kermansa.

Nainen oli koko teon ajan tolkuttomassa kännissä eikä muista tapahtumasta mitään. Asiaan puuuttuivat sivulliset, jotka ymmärsivät mistä oli kyse. He soittivat poliisin paikalle ja Farid otettiinkin kiinni aivan tekopaikan läheisyydestä pesemässä kikkeliän viereisessä lammikossa.

Syyttäjä vaatii nyt tuomiota raiskauksesta ja karkoitusta.

Asiasta kirjoitettiin aiemmin.

Luleån sunnuntaisesta raiskauksesta vangittiin afgaanipakolainen

 

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

12 thoughts on “Luleån käräjäoikeudessa alkaa istunto afgaania vastaan, joka raiskasi tajuttoman naisen

 1. Ensinnäkin mulkun katkaisu pitäisi olla näille maahan pääsyn ehtona toiseksi ne jotka ovat jo maassa mulkkunsa kanssa niin näiltä pitäisi katkaista myös mulkku ennen maasta poistamista ei näihin raiskareihin mikään muu tehoa ja se pitäisi säätää lakiin.

  26
 2. Nämä jätkät taitavat syvästi halveksia ruotsalaisia. Se on ymmärrettävää, sillä tätäkin karkoitusyritystä vastustaa joku maailmasta vieraantunut lentokoneseisoja.

  Tolla vois osallistua johonkin Vuoden nuori lyyrikko -kisaan:”…päästi tähän rakkauden kermansa.”

  24
 3. Ruotsalaiset naiset on kyllä kovia ryyppäämään ja sammuvat minne tahansa. Ei mitään itsesuojeluvaistoa. Jopa pikkutytötkin heiluu ympärikännissä matumiesten kanssa.

  Liittyykö tämä feminismiin jotenkin? Onko se voimauttavaa vetää viinaa kaksin käsin ja sammua pusikkoon?

  27
  1. Olisikohan syynä vuosia jatkunut aivopesu multikultin ihanuudesta, jolloin paikallisille ei ole päässyt syntymään tervettä isesuojeluvaistoa?

   Millä muulla tätä ja Erssoneita voi enää selittää?

   24
 4. Ehkäpä kysymyksessä oli vain seksuaalinen hätätila tai laajentunut käsitys seksuaalisuudesta=( eläimen vaistot ja kyvyttömyys hallita viettejään).
  Yhdyskuntapalvelua tajuttomien naisten osastolla Karoliinisessa ja ei missään tapauksessa karkoitusta, jätkähän on oikea voimavara.

  16
 5. Ahmedien suosituin urheilulaji alkaa rantautumaan oikein kivasti ja fantsusti myös härmään. Eilen joukkoraiskattu nuori nainen Hyvinkäällä. Perinteinen metsässä tehty joukkotutustuminen paikalliseen tytöön.
  Tuntuu tuolla Hyvinkään Willan kauppakeskuksessa sellaiset 12-16 vuotiaat tytöt parveilevan yli 20 v partalasten kanssa aina kun siellä käy. Ei siis mitenkään yllättävää urheilulajin ilmestyminen myös tänne.
  Ja hyvällä tuurilla saamme 100 000 uutta urheilijaa afrikasta, jippii. Onneksi omat skidini ovat jo aikuisia ja miehiä.

  18
 6. kolmen ja neljän kympin väillä olevat veljeni näyttävät nuoremmilta kuin tuo kaveri, voiko muka oikeasti olla 22-vuotias vai onko saapunut 5v sitten ja sanonut iäkseen ”17-vuotias”

 7. Syyttäjä vaatii karkoitusta !? Ei ole todellista, eihän kultamunaa kannata häätää maasta näin vaivaisen mitättömän kepposen johdosta. Ajatelkaa, se kaikki raha mikä Soltaniin on hakattu ja vaiva millä kotoutettu. Ja nyt rikkaus on uhattuna valua ulos maasta. Eiköhän tuomari kuitenkin ole viisas ja Soltani saa pikkasen yhteiskuntapalvelua ja torumiset. Ei tekosestaan vaan siitä että oli niin tyhmä ettei häipynyt tekopaikalta ajoissa kauemmas.

 8. Afganistan olisi pitänyt hävittää jo vuosikymmeniä sitten maailman kartalta. Ei mitään tavallisia pommituksia vaan kunnon muutaman sadan kilotonnin kertapaukku.Näitä maailmalle haitallisia persläpi paikkoja on toki muuallekin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.