Malmön ammuskelut jatkuvat murhayrityksellä

Kuvakaappaus 2018-08-10 00-30-26.png

Malmön ampumiset jatkuvat parin viikon tauon jälkeen. Muutama tunti sitten yritettiin murhata 25-vuotias Lähi-itätaustainen uusruotsalainen, mutta tekijöillä oli huono sihti.

Poliisi sai hälytyksen klo 20.45 aikaan Kirsebergiin, jossa soittajien mukaan oli ammuttu useita laukauksia. Poliisi saapui paikalle monen partion voimalla ja varmuuden vuoksi muutama ambulanssikin lähetettiin paikalle. Paikanpäällä oli kuitenkin tyhjää, vain vieno ruudinhaju leijui ilmassa.

Samaan aikaan ilmoitettiin Malmön sairaalasta, että sinne tuli omatoimisesti nuorukainen, jolla oli ampumahaavoja. Vammat olivat kuitenkin lieviä, lähinnä nirhaisuja.

Poliisi joka tapauksessa laittoi tutkinnan pystyyn. Silminnäkijöiden mukaan paikalta poistui kaksi henkilöä mopedilla. Toinen ohjasti, toinen ammusti.

Poliisin mukaan kohde ei ole nähnyt mitään, kuullut mitään eikä tiedä muutenkaan tapahtumista yhtään mitään. Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

Poliisin tiedote

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

1 thought on “Malmön ammuskelut jatkuvat murhayrityksellä

  1. Mitäpä niitä tekijöitä kiinniottamaan kun eivät kuitenkaan puhu mitään. Ja mitäpä sitä tutkintaa aloittamaan kun syyttäjä pistää sen kuitenkin nurin. Ja mitäpä niitä syyllisiä tuomitsemaan kun rangaistukset ovat päiväkotitasoa. Ja mitäpä ne rangaistukset auttavat kun toiminta jatkuu heti välittömästi samanlaisena tai pahempana kun vapaus koittaa.

    22

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.