Ruotsin päivitetty moskeija-tilanne

Kuvakaappaus 2018-08-10 04-06-02.png
Malmön moskeijat kerääntyvät maahanmuuttajalähiöden ja Rosengårdin ympärille.

Tällä hetkellä moskeijoita on saatu kartalle reilu 300 kappaletta. Joukossa on siis suuria oikean moskeijan näköisiä rakennuksia, sitten on pienempiä esimerkiksi vanhaan teollisuustilaan tai vaikkapa kouluun rakennettuja moskeijoita.

Suurin osa on kuitenkin pieniä muutaman kymmenen hengen rukoushuoneita, ns. kellarimoskeijoita. Monilla kansallisuuksilla on omat moskeijansa, esimerkiksi somalialaiset ovat ahkeria laittamaan pystyyn pieniä kellarimoskeijoita.

Alla Google livekartta, jota päivitellään aina joutessa. Kannattaa lähettää kartta omalle kansanedustajalle ja vaatia toimia, että Suomeen ei saada samanlaista kattavaa verkostoa.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

5 thoughts on “Ruotsin päivitetty moskeija-tilanne

  1. Karmealta näyttää mutta kertoo sen surullisen tilanteen missä Rutosi on. Islamilainen valtio länsi naapurissamme on pian tosiasia. Suomessa tuo kehitys pitää pysäyttää helsinki-turku linjalle. Veikkaan että jos tänne ”sivistyksen” ulkopuolelle aletaan noita huutotorneja suunnitelemaan, ne pysäytetään ennen ensimmäsitä lapion pistoa, tavalla tai toisella.

    30
  2. Maanpuolustus on tsoukki ja poliisi, sairaanhoito ja synnytysosasto puuttuvat/ovat 200 km päässä/ovat surkeat mutta MOSKEIJA kyllä löytyy!

    Kun mikään muu ei toimi on ainoana lohtuna hallitus ajatellut kantikselle olevan mennä moskeijaan kuuntelemaan vihapuhetta???

    20
  3. Västra Hamnen ei ole VIELÄ saanut yhtään moskeijaa. Siellä varoissaan olevat kantikset käyvät sinnikästä taistelua kehareita vastaan jotka iltaisin tulevat autohurjastelemaan ja mopopäristämään. Kehareiden tarkoitus on tietenkn vallata Västra Hamnen myös ja lopulta pystyttää sinne joikhatorni.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.