Valtamedia epäonnistui Elin Erssonin tapauksessa niin täydellisesti kuin vain voi

lataus

Elin Erssonin tapaus näyttää nyt muutaman viikon jälkeen entistä epäonnistuneemmalta. Käytännössä Erssonin esityksessä meni pieleen kaikki. Äärivasemmiston ideologian  pitäisi olla jokaiselle selvä. Lisäksi jokaisen pitäisi viimeisstään nyt tajuta mitä agendaa valtamedia ajaa.

Mies, jonka Ersson pelasti koneesta ja palautukselta on nyt paljastunut raa`aksi väkivaltarikolliseksi. Niin ikään Ersson oli varma, että pelastaa miehen varmalta kuolemalta kotimaassaan mutta mies olikin vapaaehtoisesti palaamassa kotimaahansa Afganistaniin. Hän oli itse oma-aloitteisesti hakeutunut Maahanmuuttovirastoon paluumatkan järjestelyä varten.

Mies tuli loppuvuodesta 2015 perheensä kanssa Ruotsiin ja asettautui Hudiksvalliin odottamaan päätöstä turvapaikkahakemukseensa. Tilanne Ruotsissa muuttui perheelle kuitenkin kauhistuttavaksi, sillä mies oli hyvin väkivaltainen. Hän pahoinpiteli lapsiaan ja vaimoaan usein. Mies saattoi räjähtää pienimmässtäkin syystä.

Kuten tammikuun 14. päivä kuluvaa vuotta, jolloin perheen lapset katsoivat videoita. Oli puolipäivä ja mies meni huoneeseen kehoittaen lapsia lopettamaan. Lapset hiljentävät filmin ääntä, mutta mies räjähtää. Hän otti parinmetrin pituisen johdon, jonka kääri 40 sentin ”patukaksi” ja alkoi hakata sillä lapsiaan.

Kun pahoinpitely jatkui tuli vaimo huoneeseen ja yritti estellä. Lapset pääsivät tuolloin ulos ja naapuriin karkuun. Mies alkoi nyt hakata vaimoaan. Hän löi tätä useita kertoja nyrkillä naamaan ja hakkasi maassa makaavan naisen päätä lattiaan. Lisäksi mies potki maassa makaavaa naista. Kun mies hellitti hetkeksi nainen pääsi pakenemaan pihalle, jonne pyörtyi. Naapurit puutuivat nyt tilanteeseen.

Mies sai teosta 9 kuukauden ehdottoman vankeustuomion. Sen jälkeen hän on oma-aloitteisesti hakeutunut kotiinpaluuohjelman  piiriin.

Kuvakaappaus 2018-08-10 13-49-19

Tätä tapausta on siis juhlittu ympäri Pohjolaa ja turvapaikka-aktivistit ovat ottaneet Erssonin idolikseen ja rohkeuden esikuvaksi. Kaiken lisäksi valtamedia on sympannut Erssonia. Ajatelkaa kuinka vinksahtaneita näiden medioiden agenda on. He ylistävät sankarina naivia äärivasemmistolaista pikkutyttöä, joka onnistuu performanssillaan estämään vapaaehtoisesti kotiinpalaavan naisen- ja lapsenhakkaajan paluun.

Tähän kaikkeen perustuu kaikki stop deportation-järjestöt. Päästään hieman vinksahtaneet naiset kuvittelevat tulijoiden paluun olevan varma kuolema palaajille.

Lisäys: Ohessa Nedre Norrlandin hovioikeuden päätös asiasta. Miehen ikää on arvottu moneen otteeseen, hän on syntynyt siis -59 eli 59-vuotias.

nedre_hr_b_249-18_dom_2018-03-26

 

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

18 thoughts on “Valtamedia epäonnistui Elin Erssonin tapauksessa niin täydellisesti kuin vain voi

 1. Nämä Elinit ja vastaavat ovat joko aivan äärimmäisen yksinkertaisia tai poikkeuksellisen viekkaita käyttämään jokaisen tilaisuuden hyväkseen oman agendansa ajamiseksi ja oman henkilökohtaisen näkyvyyden varmistamiseksi jolla nimi ja naama jäävät ihmisten mieliin. Kukaan ei kuitenkaan muista enää hetken kuluttua mistä tämäkin on tuttu, mutta hänen täytyy olla jollakin poikkeuksellisen lahjakkuuden saralla onnistunut koska minäkin hänet tunnistan (mutta mistä?).

  Ruotsin poliisi aiheuttaa hämmästelyä, eikö siellä ole sen vertaa munaa poliiseissa, että olisivat poistaneet tämän häirikön koneesta mahdollisimman nopeasti? Suomessa sentään meidän oma häirikkö poistettiin, mahtoi muuten hänen miehensä hävetä lapsensa kanssa vaimoaan, ainakin itse olisin hävennyt todella ja yhteinen taival olisi jäänyt kentälle, jatkakoon epämääräisten palautetavien kustannuksella häiriköintiään.

  84
  1. Kovasti huomionkipeä nainen tuo Elin onkin.
   Kuvasi koko jupakan ja laittoi nettiin tyyliin: ”Katsokaa minua! Katsokaa kuinka äärettömän hyvä ihminen minä olen”.

   44
 2. Ei varma kuolema ole se kauhein suru vaan se menetetty, kuudestilaukeava Lähi-Itis Heppis Lerssicum.

  33
 3. Suvakki on vahva uskossaan vaikka päätä nihrattaisiin irti.Tuo käytös pitäisi diagnosoida sairaudeksi kuten muutkin milelenterveyteen vaikuttavat sairaudet. Ja nimenomaan ja yleiseen järjestykseen ja vaaran aiheuttaminen muihin kansalaisiin.Saisi passittaa suoraan pakkohoitoon ilman mitään kommervenkkejä. Kuvitelkaa, kone täynnä ja tällaiset alkavat riehumaan vaikka kesken lennon. Jenkeissä tuo ei oikein kävisi, vaan neito olisi viety nippusiteissä kuten rikolliset yleensä, lähimpään putkaan ja ankarat syytteet ja linnaa 30 vuotta.

  67
  1. 20v linnaa ja 250 000 taalan sakot ovat jenkeissä maksimirangaistus lentoliikenteen häirinnästä. Plus tietty mitä lentoyhtiö laskuttaa. Täällä heristellään sormea :facepalm:

   Toki harvoin sielläkään noita maksimeita annetaan känniääliöille, usemmin näyttäisi tulevan pari kk linnaa ja muutama kymppitonni sakkoja. Tuollaisesta poliittisesta performanssista varmaan lätkäistäisi enemmän tuomiotta siellä, uskoisin.

   39
 4. Se nyt pitäis olla jokaiselle selvää,että lentokoneissa ei häiriköidä,ei edes yltiöpäiset suvakit.

  Lentokoneesta pois pikaisesti ne,jotka siellä ei noudata kaikille kuuluvia sääntöjä.Suomalaiset poliisit kuitenki poistivat akan koneesta, kun hän alko esittään siellä ”teatteriaan”.Joskin se pitää tapahtua nopeammin,18 minuuttia poistamiseen on liian pitkä aika.

  41
 5. Odotan mielenkiinnolla vaihtoehtomedian paljastuksia siitä minkälaista veijaria Sini Pennanen kosteilla lehmänsilmillä puolusti. Valtamedian toimittajat kun ovat vallan unohtaneet että heidän tehtävä on puolueeton raportointi eikä ideologian levittäminen.

  41
 6. Hieman?
  Sanoisin jopa, että vähän enemmänkin.

  ”Päästään hieman vinksahtaneet naiset kuvittelevat tulijoiden paluun olevan varma kuolema palaajille.”

  21
 7. Olisko lähteitä tohon afgaanimiehen tuomioon ja taustoihin kun ei muuten moni suostu uskomaan näiden väitteiden todenperäisyyttä?

  2
  1
 8. Nytkö tämä vapaaehtoispakolainen käy viimeistelemässä perheensä? Toivottavasti ei. Siinä olisi taas Konekaappari-Elinille töitä. **tunmoinen kirkuminen ”eiii natseja mihinkään!” ja itkua selfiekeppi kädessä.

  Mitähän terroristia Konekaappaaja-Pennanen puolusti? Ei se ainakaan mikään keskoskaappimassasarjaraiskaaja ollut, koska niistä emme suostu luopumaan missään ajateltavissa olevissa olosuhteissa kertoi Jari Lindströmkin. Pitää olla jotain vakavaa rikostaustaa, eikä raiskaus ole vakavaa (ellei uhri kuole?).

  16
 9. Kävi tässä mielessä, että saakohan tämäkin mätäpää vielä kaupan päälle sen aimo pussillisen sitä kotiinpaluurahaa? Yksinäinen ukko 30.000 SEK (aika iso raha Afganistanissa), kakaroineen voi kuitata ruotsalaisten veronmaksajien kustantamaa kotiinpaluurahaa 75.000 SEK – on taas varmaan Erikin ja Fridan kiva lähteä maanantai-aamuna töihin..
  Läs mer om IOM (International Organization for Migration)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

  Stödets storlek
  Återetableringsstödet motsvarar 30 000 svenska kronor för varje person över 18 år och 15 000 kronor för barn under 18 år. En familj kan få högst 75 000 kronor.

  Lisää korvauksista Ruotsin maahanmuuttoviraston omilta sivuilta:
  https://www.migrationsverket.se/Privatpersoner/Skydd-och-asyl-i-Sverige/Efter-beslut/Om-du-far-avslag-pa-din-ansokan/Stod-till-ateretablering/Ekonomiskt-stod.html

  1. Kaikki saavat kipurahoja. Vaikka henkilö pakkopalautetaan rikoksen takia niin silloinkin saa discorahaa käteen..

   3
   2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.