Uusruotsalainen entinen hamppi: Kovemmat rangaistukset eivät auta vaan rakkaus

SVT kertoo, että tulevien vaalien suuri kysymys on jengirikollisuus. Haastateltavaksi on saatu muuan entinen gangsteri uusruotsalainen Mourtada Youssef, jonka mukaan kovemmat rangaistukset ovat lyhytaikainen ratkaisu rikosten ehkäisemiseen.

Ruotsin on tosiaankin nostanut joissakin trendirikoksissa tuomioita ja muuttanut vangitsemiskäytäntöjä, joila on ollut selviä vaikutuksia. Ampuma-aserikoksiin on tehty sellainen muutos, että jos henkilöltä löytyy henkilötarkastuksessa ladattu ase niin siitä seuraa automaattisesti vangitseminen ja tuomion istuminen samantien. Käytännön mukaan pelkästä ampuma-aserikoksesta saa 8-10 kuukautta vankeutta.
Mourtada Youssef veisaa samaa virttä mitä gangsterit tavallisesti veisaavat. On vaikeaa ja kovaa. Työtäkään ei vanhana hamppina saa kun on rikorekisteri.
– Kaikki entiset kaverit haluavat lopettaa hamppaamisen. He haluavat työskennellä, hommata asunnon ja perheen. Mutta sen kyllä huomaa, että työtä on vaikea saada kun on vanha hampuusi.
(Miten muuten rikosrekisteri vaikuttaa siivojan työn saamiseen?)
Youssefilla on kuitenkin ratkaisu miten rikollisuutta saadaan alaspäin.
– Hampit tarvitsevat rakkautta!
Youssef ei kerro sitä kenen pitää antaa uusruotsalaisille rakkautta. Tavallisen veronmaksajan on otettava ruskea hamppi syliin vai?
SVT

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aikki
Aikki
11.8.2018 13:24

Onhan heille sosiaalidemokraattien ansiosta osoitettu rakkautta jo vuosikausia, siitä huolimatta rikollisuus on vain kasvanut. Rangaistuksia olisi kovennettava ja kuolemantuomio otettava käyttöön. Näin rikolliset vähenisivät, kun pahimmat murhamiehet olisivat siirtyneet mananmajoille.

Anonymous
Anonymous
11.8.2018 21:31
Vastaa...  Aikki

Kyllä. Lentokonekaappausyritys on muka kandalaistottelemattomuutta. Okei. Kuolemantuomio on sitten ympäristön siistimistä. Homma heti käytäntöön ja hampit katoaa.

T
T
12.8.2018 10:42
Vastaa...  Aikki

Singaporessa on kova lainsäädäntö ja rikollisuus miltei olematon. Esim huumeiden salakuljetuksesta saa hirttotuomion. Mielestäni Suomen kannattaisi ottaa mieluummin mallia Singapoesta kuin Ruotsista.

Musta makkara
Musta makkara
11.8.2018 14:09

Virheitä on tehty Ruotsissa ihan alusta asti. Maahanmuuttajia on otettu liikaa liian lyhyessä ajassa. Asiat eivät enää halaamalla ratkea.
Nyt noitten kanssa on sitten elettävä tai jos se ei onnistu niin jätkät satamassa valtion tarjoamaan soutuveneeseen ja kehotus poistua aluevesiltä uhalla että laivasto avaa tulen, jos yritetään enää Ruotsissa maihin.

Takaisin Paskanistaniin
Takaisin Paskanistaniin
11.8.2018 16:35

Ei näille hampeille ja hepeille mikään kelpaa eikä riitä. Kaikki pitäisi saada ilmaiseksi, heti ja ilman pienintäkään omaa vaivannäköä. ”Jos ei valtio anna uusinta Aifounia niin minä tapan jonkun!”
Väärä asenne ja pohjaton laiskuus vaivaa alusta loppuun eikä se siitä muuksi muutu. Intelligenssikään ei päätä huimaa ja jos sitä on niin se käytetään vääriin asioihin.

Rahaa ja rakkautta on tuhlattu tarpeeksi
Rahaa ja rakkautta on tuhlattu tarpeeksi
11.8.2018 16:41

Ei hamppi työtä halua vaan helppoa elämää ja liukua elämässä kepeästi chillaten, rötöstellen jos rahat loppuu. Kuka nyt vanhaa linnankundia ehdon tahdoin palkkaa jos voi valita kunnollisenkin? Tokko hamppi itsekkään olisi niin tyhmä jos olisi työnantaja. Ja KAIKKI on aina yhteiskunnan vika, omaa vikaa ei ole olemassakaan.

Ilmari
Ilmari
11.8.2018 16:52

Kyllähän nuo ”uimaopettajat” ainakin rakkautta jakavat. Heitä älköön ainakaan syytettäkö!

Hamppi in the beginning
Hamppi in the beginning
11.8.2018 16:57

Mielenkiintoista muuten että HAMPUUSI- sana tulee ruotsin sanasta HAMNBUSE joka on 1600- luvulta ja alussa tarkoitti ”vahvaa miestä” mutta sittemmin enemmän tai vähemmän epäonnistunutta ja alkoholisoitunutta satamajätkää.

PM
PM
11.8.2018 17:01

Pointtihan on tämä,tiili puree eikä saa enää teinipillua raiskaamallakaan kun ne saatana on nopeempia,sit tulee vielä perkele räkänokat oikeelta ohi eikä anna rispektiä. Kyllä siinä kovempikin gansta tarvii jaxuhalia kun ei vaan pysty.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
11.8.2018 19:10

No eihän noita kultamunia tietenkään saa linnaan pistää!
Rahaa, rakkautta ja rispektiä niille pitää antaa!

Freya Snow
Freya Snow
11.8.2018 19:18

Vai että oikein rakkautta pitäisi antaa. 😀
Miettikääpä muuten oikeasti sitä, miten ihminen kykenee ylipäänsä rakastamaan. Tavallinen ihminen rakastaa aviopuolisoaan ja perhettään. Hän saattaa myös rakastaa jotain ystäväänsä. Mutta siihen se rajoittuukin, enempää ihmisiä ei voi rakastaa. Myötätuntoa ja ystävyyttä voi kokea moniakin kohtaan ja omaa etnistä ryhmää kohtaan voi kokea rakkaudellisia, läheisiä tunteita, mutta koko hemmetin miljardien ihmisten joukkoa ei vaan millään kukaan rakasta ja piste. Eivät rakasta ne läpsyttäjätkään. Päin vastoin, läpsyttäjiltä tuntuu olevan koko rakkauden käsite ihan hukassa kunniaväkivaltakulttuureineen, sharioineen ja lasten silpomisineen.
Rakkautta voi kylläkin teeskennellä. Ja sitä nämä tulijat tekevät paljon koska tietävät saavansa hyötyä ja hyödykkeitä käyttäytymällä niin. Kun hyödykkeet on saatu, on aika etsiä seuraava kusetettava.

Dela
Dela
11.8.2018 21:07

10.8 Länsi-Götanmaalla, Herrljungassa, varasti kirvestä heiluttava mies 80- vuotiaalta naiselta hopeanvärisen PEUGEOT henkilöauton, REKISTERINUMERO RPX031
Naisen koira, harmaa pieni villakoira nimeltä COCO, oli takapenkillä mutta mies ei antanut naisen ottaa koiraansa vaan löi naista kirveellä ja lähti ajamaan. Nyt mies on saatu kiinni mutta auto ja koira ovat edelleenkin kateissa!
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/bKrd5q/man-misstankt-for-att-ha-fort-bort-coco-gripen

Nykyään tapahtuu aivan liian paljon kaikkea paskaa
Nykyään tapahtuu aivan liian paljon kaikkea paskaa
12.8.2018 18:50
Vastaa...  Dela

Koira ja auto löytyivät aamulla Göteborgista lappuliisan ansiosta. Koiraparka on istunut autossa ilman vettä ja ruokaa kaksi vuorokautta. Ettei vaan olis kehari tämäkin auto- ja koiravaras sekä mummon pahoinpitelijä…

v-tuuntunut stadilainen
v-tuuntunut stadilainen
11.8.2018 21:24

Yllä onkin jo todettu, mitä 40 vuotta pullahalauksia on tuottanut, joten ei siitä enempää…
On tuolla kartsalla sen verran tullut pyörittyä nuoresta asti, että osaan kommentoida asiaa: yksikään tuntemani kunnon konna ei ole kertaakaan, ikinä, ruikuttanut kovasta kohtalostaan.
…Tuli tehtyä tiettyjä tekoja, jäätyä kiinni ja päädyttyä linnaan eikä siitä enempää. Ei sanallakaan vinkumista sosioekonomisesta asemasta, syrjinnästä tai muista olosuhteista. Vaikka olisi usein ollut syytäkin.
Varmasti osa näistä kavereista voidaan kuntouttaa takaisin yhteiskuntaan ja hyvä niin, toivoa ei pidä menettää. Mutta vasemmistolainen ymmärtämätön ruikuttaminen ei pahimpia konnia paranna – se on ihan selvä.
Loputon ymmärtäminen, paapominen ja rahan jakaminen ei toimi sosiopaattisten kusipäiden kohdalla. Kova kuri saattaisi toimia, mutta sitä eivät elämää kokemattomat suvakit luultavasti koskaan tule tajuamaan.

huugo
huugo
12.8.2018 06:04

Mielestäni kuolemantuomio olisi parempi ratkaisu hampin ongelmaan. Tai pakkotyö vaikka 30 vuodeksi jos haluaisi välttää siirtymisen allahin paratiisiin.

Fyhk jthk
Fyhk jthk
12.8.2018 11:28

Eikös ne ruottalaiset suvakit anna rakkautta joka reiästä ja mukään ei muutu. Pahenee vaan.