Malmön keskustan asuinalueilla autopalobuumi

Kuvakaappaus 2018-08-12 20-39-05

Normaalisti autopalot keksittyvät maahanmuuttajataustaisiin onmgelmalähiöihin, mutta nyt Malmössä on ollut keskustan hyvämaineisella Rörsjöstadenin alueella useita autopaloja kuluvan kuukauden aikana.

Elokuun aikana on palanut ainakin viitenä yönä, joissa on palanut kokokaan tai vahingoittunut liki 20 autoa. Viimeksi viime yönä poltettiin yksi auto.

Sydsvenskan kertoo, että useat asukkaat ovat nyt alkaneet harkita muuttoa, sillä autopalot eivät ole asukkaiden mielestä mikään pikkujuttu. Vaikka Malmössä on palanut autoja jo vuosia, ne ovat keskittyneet vain Rosengårdiin ja sen ympäristön ongelmalähiöihin. Tavallisille normaaleille ihmisille autopalot ovat elämää vaikeuttava tekijä, vaikka uusruotsalaiset ovat oppineet elämään asian kanssa.

Paremmilla alueilla ihmisillä on normaalisti palovakuutus vähänkin paremmassa autossa toisin kuin ongelma-alueilla.

– Olen asunut täällä nyt 30 vuotta eikä ikinä ole ollut tällaista, kertoo muuan nainen Sydsvenskanille ja harkitsee nyt muuttoa.

https://www.sydsvenskan.se/2018-08-12/boende-i-flyttankar-efter-bilbrander

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

16 thoughts on “Malmön keskustan asuinalueilla autopalobuumi

 1. Ruotsi on euroopan jopa koko maapallon turvallisin maa, vieläköhän tuon lausuman antaisi tuppikulli stup jos siltä kysyisi ruotsin turvallisuudesta.

  30
  1. stuppi on ihan ulkona, asuu vähän eri kulmilla henkivatioidan saattamana, suomi vihaaja, tahtoo vain hävittää hölmölän kokonaan ja itse olla hillotolpan päässä ..vähät muista…..täys idiootti.

   12
 2. Älkää ny saatana muuttako ku se teiänkin äänillä tuotettu monikùlttuurisuus just puhkeaa kukkaan! Vähä ku lähettäia paratiisin portilta minuutti ennen kuin ovet avataan.

  43
   1. Hienoilla keskusta-alueilla on helppo kylttyyri-ihmisten äänestellä unelmapuolueita kun matu-terrori on siellä jossain ongelmalähiöissä eikä omilla nurkilla. Sitten vielä erikseen on demari ja moderaattieliittien omat hienostoalueet aidattuine pihoineen ja miljoonataloineen. Kunnon suvakit taas äänestää niitä aina vaikka omalla takapihalla käytäs jengisotaa.

    10
 3. Nyt palaa kyllä siellä missä pitääkin, ja kohta alkavat paremmat ruåtsalaiset muuttamaan pois maastaan.
  Vaalit ovat Ruåtsissa ensi kuussa. Silloin nähdään tuliko jo suvaitsevaisuuden katto vastaan.

  39
 4. Mihis muutatte kun koko maa on pikkuhiljaa samanlaista pilattua kehitysmaan alkua?

  29
 5. Olen erittäin iloinen, kun alkaa rikkaatkin saamaan osansa. Eikö muka saisi? Siellä sitä luulisi suvakkia olevan pikurilli pystyssä omenahyve nenän edessä ja Volvo-Strömberg palaa pihakadulla iloisesti. Pitää lopettaa palovakuutukset vielä, että saavat itse maksaa tilaamansa palvelut.

  Nyt tuli ihan rikollistakin mieleen tuosta tilausasiasta, mutta jätetään kertomatta, kun ei ole varaakaan mihinkään.

  24
 6. 60 Vuoden asuntolaina ja kuplahintanen kämppä. Minne nuo luulevat menevänsä, kun ei niitä asuntoja ole missään riittävästi edes uusille ruotasalaisille. Kaikki tietävät että tuo tyhjää uhoa, ei uskalleta vaatia toimia tilanteen parantamiseksi.

  21
  1. Niin,

   Tuli tässä mieleen että pian alkaa suurlama johon verrattuna 2008 oli lähinnä ”Iltapäivä kävely puistossa” – Tasoa.

   Eli Ruotsissa menee asuntokuplakin puhki pian joka murtaakin aikalailla koko maan talouden aina tavallisesta Svenistä, SME yritystasolle, siitä suuryritystasolle, kuntatasolle ja ehkä jopa valtiollisellekin tasolle.

   – Siihen päälle monikulttuuri alkaa nyt iloisesti kukkimaan entistä kovemmin, kultamunat kuoriutuvat juuri oikealla hetkellä (aivan kuin joku olisi ajoittanut hetken oikein) ja UnelmaTM:n aiheuttama ”Rikkaus” paistaa jo Atlantinkin yli iloisesti.

   Ruotsissa on kehittymässä aivan täydellinen myrsky joka johtaa aivan käsittämättömään väkivaltaan, kurjuuteen, köyhyyteen ja siitä seuraavaan massapakolaisuuteen, tosin sillä erolla että tällä kertaa lähtijät ovat kantaruotsalaisia.

   Ruotsalaiset ovat aivan totaalisessa k….sessa mutteivat selvästikään tajua sitä vielä, osa aistii että jotain on pielessä ja se terävämpi kärki on jo varautunut tähänkin jo yli 10 vuoden ajan mutta valtaosa edelleen elää omassa pienessä kublassaan onnellisen auvoisena mistään pahasta edessä.

 7. Miksiköhän ensimmäinen vaihtoehto on muutto, eikä esim oman omaisuuden valvominen / puolustaminen?

  1. 1939 – 1944 Suomen kansa ei muuttanut pois, paitsi vallatuilta ja poltetuilta alueilta. Nyt mitään puolustussotaan viittaavaankaan ei näy.

 8. Saattaa olla vähän hankala myydä asuntoja sieltä mihin se monikulttuurin unelma on levinnyt.
  Toisaalta Ruotsin ollessa kyseessä niin sossuhan voi ne ostaa juhlapaikanhakijoille

 9. Miten käy kymmennen miljoonan kruunun(miljoona euroa) lukaalille kun alkaa autojen grillaaminen etupihalla?

  Haluuko joku ylemmänkeskiluokan Sveamamma asua autogrillialueella?

  Lähtee 50% hinnasta varmaan heti.
  No kaupunki varmaan ostaa sitten pikkuhintaan laupsukaisille lepomajan grillitouhuille,

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.