Marokko aloitti laittomien afrikkalaisten suurkuljetukset

Marokko näyttää aloittaneen tositoimet laittomien afrikkalaisten suuntaan. Useat eurooppalaiset mediat kertovat, että viranomaiset ovat aloittaneet massiivisest kyyditykset, joissa jopa tuhansia laittomia afrikkalaisia kuskataan Pohjois-Marokosta kauemmas etelään leireille.

Rannikkokaupungiss Tangerissa viranomaisilla on menossa suurjahti, joissa kaikki tavatut laittomat afrikaanot on pidätetty. Viranomaiset kertovat, että kyseessä on operaatio laittomia tulijoita vastaan.

Ihmisoikeudjärjestöt ovat kritisoineet operaatiota. Heidän mukaansa se on laiton eikä ihmisä voi pakottaa palaamaan takaisin etelään.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

20 thoughts on “Marokko aloitti laittomien afrikkalaisten suurkuljetukset

 1. ”Viranomaiset kertovat, että kyseessä on operaatio laittomia tulijoita vastaan.

  Ihmisoikeudjärjestöt ovat kritisoineet operaatiota. Heidän mukaansa se on laiton eikä ihmisä voi pakottaa palaamaan takaisin etelään.”

  Siis laittomasti maahantulleiden siirtäminen ei ole laillista? Mistäs nämä ihmisoikeusjärjestöjen irvikuvat ovat saaneet päähänsä, että he määrittelevät Marokon lait?

  Miksi ei voi pakottaa takaisin sinne mistä tulivatkin? Paremminkin on niin päin, että niiden ei voi antaa marssia maan läpi kuten huvittaa.

  108
  1. Harmittava takaisku !!! Mites nyt suursuvakit kuten myrkynvihreätvasemmistoanarkistit Touko Aalto ja Li Anerssonni nuo pari nimeltä mainitakseni ,jatkossa lusikan soppaansa laittavat? Eihän keneltäkään afriikkalaiseltakaan saa kieltää tuloa Eurooppaan eläkkeelle.Se on afriikkalaistenkin EHDOTON IHMISOIKEUS.

   58
   1. Li Anussonni 😅 suomenruotsalainen vasemmistoladykaali ja tarkkasilmäinen ihmisoikeustaistelija Turun hienostoalueelta

    44
   2. Marokon toimi ei ilmeisesti olekaan ihmisoikeusrikkomus, koska Tavja kyllä kommentoisi välittömästi, kuten aina muihin kuin suomalaisiin kohdistuvia ihmisoikeusrikkomuksia.

    31
 2. Oikeus palata kotimaahansa on ihmisoikeus YK:n pakolaissopimuksen mukaan. Eihän se paha juttu ole jos viranomaiset siinä jeesaavat, hankkivat ja maksavat kyydin.

  64
 3. Mielestäni koko planeetan kaikkien ihmisten ”ihmisoikeudet” voitaisiin jo heittää helvettiin. Ne ovat vain ja ainoastaan laittomien sekä suvakkien ässä-kortti joka vedetään hihasta joka saatanan tilanteessa. Ihmiskunta pärjäsi hyvin ilman mitään tuommoista paskaa tuhansia vuosia. Käytetään sen sijaan JÄRKEÄ sekä kohdellaan toisiamme hyvin. Kas siinä, ongelma ratkaistu. Onhan se aika ironista että ”ihmisoikeuksien” nojalla tulee Eurooppaan valehtelijoita, varkaita, raiskaajia sekä murhaajia.

  72
  1
 4. No vanhat orjakauppiaan geenit alkavat kukkimaan ja afrikaanoille tulee kiire karkuun kotia kohti.

  44
 5. Tämä on sikäli suuri takaisku ”ihmisoikeusjärjestöille” että ne menettävät suuren tulolähteen. Aivan kuten meritaksit ovat joutuneet suuressa määrin lopettamaan toimintansa Italiaan kuljetuksissa.
  Nämä ”ihmisoikeusjärjestöt” saavat avustuksia sen mukaan kuinka paljon ne pystyvät osoittamaan toimivansa.
  On myös tulossa mielenkiintoinen muutos kun YK:n ihmisoikeujärjestön päällikkö muuttuu egyptiläisestä chileläiseen, entiseen presidenttiin. Ehkjäpä sitten aletaan kiinnittämään huomiota oikeisiin ihmisoikeusongelmiin eli monien mm. kehitysmaiden ja arabimaiden ihmisoikeuksiin, tai niiden puutteeseen. Chileläisellä kun on kokemusta valtion harjoittamasta ihmisoikeuksien polkemisesta.

  45
 6. Heheh.
  Mitäköhän ihmisoikeusjärjestöt ajattelivat asialle tehdä. Marokko taitaa olla niitä valtioita jotka viittaavat kintaalla hintahtavien hipsteri hippien itkulle.

  49
 7. Kas kas, että Marokkokin on havahtunut maansa läpi heinäsirkkojen tavoin (anteeksi heinäsirkat, en tahtonut loukata teitä!)
  marssiviin turhakkeisiin. Vaikka harvoin joutuu antamaan tunnustusta musulimaalle, niin nyt annan: Hyvä, Marokko, anna palaa vaan !

  52
  1. Sitä kun muutama kymmenen tuhatta poppamiehen matkaan passittamaa primäärivaistojen varassa toimivaa lukutaidotonta marssii maan halki, niin siinä sattu ja tapahtuu. Missähän määrin uskaltavat sikailla näissä maissa, joissa sikailuista ei todellakaan tarjota täysihoitoa?

   36
  2. Vaan eikö tässä sitten ole ollut kyse juurikin siitä:
   Marokon läpi Espanjaan marssivat afrikaanot ovat kuvitelleet voivansa perseillä jo matkan varrella siihen malliin kuin päämäärässään Ruotsissa ja Suomessa, jossa heille tarjoillaan pullaa ja pillua?
   Marokon viranomaiset antoivat heille nyt realismin oppitunnin.

   37
 8. Alkaa järki löytyä jossain muualla kuin Euroopan valopäillä, jupoilla ja verenimijöillä. Toivottavasti matuaalto pysähtyy tai Euroopassa alkaa sisällissota koko euroopan alueella. Silloin kellään ei ole hauskaa ja veri virtaa.

  37
 9. Tuli sitten sekin päivä nähtyä, kun Euroopan turvallisuus ja tulevaisuus on muslimimaiden varassa. Aika vähästä saa nykyään olla kiitollinen.

  50
 10. Ihmistä ei saa pakottaa etelään, mutta pohjoiseen saa. Ei haittaa, että siinä ilmansuunnassa on meri ja sinne uimataidoton hukkuu. Hukkuminen on ihmisoikeus ja varsinkin hukuttaminen on. Mitenkä kun Suomessa oikein haluavat etelään, eikö saisi päästää? Tunturiin vaan ja jalkapanta antaa sähköiskun, jos askeenkin ottaa etelän suuntaan. Oikeastaan kannatan moista ihmisoikeutta.

 11. Olisi myös myös mukava tietää että mikä kohta yhteisistä ihmisoikeuksista antaa luvan palloilla missä huvittaa? Tämän voisivat järjestöt aina mainita kannanotoissaan…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.