Marokko aloitti laittomien afrikkalaisten suurkuljetukset

Marokko näyttää aloittaneen tositoimet laittomien afrikkalaisten suuntaan. Useat eurooppalaiset mediat kertovat, että viranomaiset ovat aloittaneet massiivisest kyyditykset, joissa jopa tuhansia laittomia afrikkalaisia kuskataan Pohjois-Marokosta kauemmas etelään leireille.

Rannikkokaupungiss Tangerissa viranomaisilla on menossa suurjahti, joissa kaikki tavatut laittomat afrikaanot on pidätetty. Viranomaiset kertovat, että kyseessä on operaatio laittomia tulijoita vastaan.
Ihmisoikeudjärjestöt ovat kritisoineet operaatiota. Heidän mukaansa se on laiton eikä ihmisä voi pakottaa palaamaan takaisin etelään.

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Minä
Minä
12.8.2018 14:20

”Viranomaiset kertovat, että kyseessä on operaatio laittomia tulijoita vastaan.
Ihmisoikeudjärjestöt ovat kritisoineet operaatiota. Heidän mukaansa se on laiton eikä ihmisä voi pakottaa palaamaan takaisin etelään.”
Siis laittomasti maahantulleiden siirtäminen ei ole laillista? Mistäs nämä ihmisoikeusjärjestöjen irvikuvat ovat saaneet päähänsä, että he määrittelevät Marokon lait?
Miksi ei voi pakottaa takaisin sinne mistä tulivatkin? Paremminkin on niin päin, että niiden ei voi antaa marssia maan läpi kuten huvittaa.

helena
helena
12.8.2018 14:33
Vastaa...  Minä

Juuri näin! Ihmisoikeusjärjestöillä on pallo hukassa.

Ja pallit
Ja pallit
12.8.2018 15:20
Vastaa...  helena

Järki myös.

hallelujaa_hallelujaa
hallelujaa_hallelujaa
12.8.2018 15:13
Vastaa...  Minä

Harmittava takaisku !!! Mites nyt suursuvakit kuten myrkynvihreätvasemmistoanarkistit Touko Aalto ja Li Anerssonni nuo pari nimeltä mainitakseni ,jatkossa lusikan soppaansa laittavat? Eihän keneltäkään afriikkalaiseltakaan saa kieltää tuloa Eurooppaan eläkkeelle.Se on afriikkalaistenkin EHDOTON IHMISOIKEUS.

Mona Misu
Mona Misu
12.8.2018 15:47

Li Anussonni 😅 suomenruotsalainen vasemmistoladykaali ja tarkkasilmäinen ihmisoikeustaistelija Turun hienostoalueelta

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
12.8.2018 17:50

Marokon toimi ei ilmeisesti olekaan ihmisoikeusrikkomus, koska Tavja kyllä kommentoisi välittömästi, kuten aina muihin kuin suomalaisiin kohdistuvia ihmisoikeusrikkomuksia.

kanander
kanander
12.8.2018 14:31

Oikeus palata kotimaahansa on ihmisoikeus YK:n pakolaissopimuksen mukaan. Eihän se paha juttu ole jos viranomaiset siinä jeesaavat, hankkivat ja maksavat kyydin.

Jumalation
Jumalation
12.8.2018 15:05

Mielestäni koko planeetan kaikkien ihmisten ”ihmisoikeudet” voitaisiin jo heittää helvettiin. Ne ovat vain ja ainoastaan laittomien sekä suvakkien ässä-kortti joka vedetään hihasta joka saatanan tilanteessa. Ihmiskunta pärjäsi hyvin ilman mitään tuommoista paskaa tuhansia vuosia. Käytetään sen sijaan JÄRKEÄ sekä kohdellaan toisiamme hyvin. Kas siinä, ongelma ratkaistu. Onhan se aika ironista että ”ihmisoikeuksien” nojalla tulee Eurooppaan valehtelijoita, varkaita, raiskaajia sekä murhaajia.

Nyt jäi lentokoneseisojat ilman miehiään...
Nyt jäi lentokoneseisojat ilman miehiään...
12.8.2018 15:19

No vanhat orjakauppiaan geenit alkavat kukkimaan ja afrikaanoille tulee kiire karkuun kotia kohti.

Jouni
Jouni
12.8.2018 15:43

Tämä on sikäli suuri takaisku ”ihmisoikeusjärjestöille” että ne menettävät suuren tulolähteen. Aivan kuten meritaksit ovat joutuneet suuressa määrin lopettamaan toimintansa Italiaan kuljetuksissa.
Nämä ”ihmisoikeusjärjestöt” saavat avustuksia sen mukaan kuinka paljon ne pystyvät osoittamaan toimivansa.
On myös tulossa mielenkiintoinen muutos kun YK:n ihmisoikeujärjestön päällikkö muuttuu egyptiläisestä chileläiseen, entiseen presidenttiin. Ehkjäpä sitten aletaan kiinnittämään huomiota oikeisiin ihmisoikeusongelmiin eli monien mm. kehitysmaiden ja arabimaiden ihmisoikeuksiin, tai niiden puutteeseen. Chileläisellä kun on kokemusta valtion harjoittamasta ihmisoikeuksien polkemisesta.

Jarkko Kainulainen
Jarkko Kainulainen
12.8.2018 16:29

Asiaa!

KKi
KKi
12.8.2018 16:31

Heheh.
Mitäköhän ihmisoikeusjärjestöt ajattelivat asialle tehdä. Marokko taitaa olla niitä valtioita jotka viittaavat kintaalla hintahtavien hipsteri hippien itkulle.

Terhomatti Hämeenkorpi
Terhomatti Hämeenkorpi
12.8.2018 16:44

Kas kas, että Marokkokin on havahtunut maansa läpi heinäsirkkojen tavoin (anteeksi heinäsirkat, en tahtonut loukata teitä!)
marssiviin turhakkeisiin. Vaikka harvoin joutuu antamaan tunnustusta musulimaalle, niin nyt annan: Hyvä, Marokko, anna palaa vaan !

Valtsu
Valtsu
12.8.2018 17:53

Sitä kun muutama kymmenen tuhatta poppamiehen matkaan passittamaa primäärivaistojen varassa toimivaa lukutaidotonta marssii maan halki, niin siinä sattu ja tapahtuu. Missähän määrin uskaltavat sikailla näissä maissa, joissa sikailuista ei todellakaan tarjota täysihoitoa?

Qroquius Kad
12.8.2018 18:52

Vaan eikö tässä sitten ole ollut kyse juurikin siitä:
Marokon läpi Espanjaan marssivat afrikaanot ovat kuvitelleet voivansa perseillä jo matkan varrella siihen malliin kuin päämäärässään Ruotsissa ja Suomessa, jossa heille tarjoillaan pullaa ja pillua?
Marokon viranomaiset antoivat heille nyt realismin oppitunnin.

Kolmatta linjaa takaisin
Kolmatta linjaa takaisin
12.8.2018 17:33

Alkaa järki löytyä jossain muualla kuin Euroopan valopäillä, jupoilla ja verenimijöillä. Toivottavasti matuaalto pysähtyy tai Euroopassa alkaa sisällissota koko euroopan alueella. Silloin kellään ei ole hauskaa ja veri virtaa.

Valtsu
Valtsu
12.8.2018 17:43

Tuli sitten sekin päivä nähtyä, kun Euroopan turvallisuus ja tulevaisuus on muslimimaiden varassa. Aika vähästä saa nykyään olla kiitollinen.

Anonyymi
Anonyymi
12.8.2018 19:04
Vastaa...  Valtsu

Kommentti suoraan häränsilmään, kiitos!

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
12.8.2018 20:07

Ihmistä ei saa pakottaa etelään, mutta pohjoiseen saa. Ei haittaa, että siinä ilmansuunnassa on meri ja sinne uimataidoton hukkuu. Hukkuminen on ihmisoikeus ja varsinkin hukuttaminen on. Mitenkä kun Suomessa oikein haluavat etelään, eikö saisi päästää? Tunturiin vaan ja jalkapanta antaa sähköiskun, jos askeenkin ottaa etelän suuntaan. Oikeastaan kannatan moista ihmisoikeutta.

Anonymous
Anonymous
13.8.2018 14:12

Olisi myös myös mukava tietää että mikä kohta yhteisistä ihmisoikeuksista antaa luvan palloilla missä huvittaa? Tämän voisivat järjestöt aina mainita kannanotoissaan…