Uppsalassa hikinen viikonloppu, useita ammuskeluja

Kuvakaappaus 2018-08-12 20-11-32

Uppsalassa oli hikinen lauantaipäivä ja yö. Kaupungissa tapahtui kaksi erillistä ampumatapahtumaa. Toisessa yksi loukkaantui vakavasti, toinen oli pelkkää ohiammuntaa.

Ensimmäinen ammuskelu tapahtui Gränbyssä hieman ennen kello 17.00. Soittajien mukaan alueelta kuului useita laukauksia. Poliisi löysikin pensaikosta 20-vuotiaan nuorukaisen, joka oli haavoittunut vakavasti. Nuorukainen selvisi hengissä ja poliisi tutkii asiaa murhan yrityksenä. Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.
Samalla alueella alkoi jatkosota klo 01.00 aikaan. Tuolloin ilmoittajien mukaan kymmeniä laukaksia ammuttiin. Poliisilla ei ole tarkkoja tietoja tapahtumien kulusta, mutta luultavasti kaksi vihamielistä uursuotsalaisjengiä kohtasivat ja alkoi ammunta. Tässä taistelussa ei saatu aikaan sairaalapotilaita.
Tästä tapahtumasta poliisi on ottanut kiinni neljä henkilöä epäiltynä murhan yrityksestä.
Poliisi on pitänyt Uppsalan akateemista sairaalaa koko viikonlopun erityisvalvonnassa. Syytä ei kerrota, mutta luultavasti poliisi epäilee, että hoidossa ollut kohde käydään sairaalassa hoitelemassa kellarin viileyteen.

Subscribe
Notify of
guest
6 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Valtsu
Valtsu
12.8.2018 21:11

Siinä oli taas tapahtumakuvaus, jonka pitäisi olla jostain Persestanin klaanienvälisestä ikuisesta kostonkierteestä, jonka syytä ei ole enää sukupolviin tiedetty. Mutta se oli Uppsalasta.

rocky
rocky
12.8.2018 22:59

Väkilukuun suhteutettuna swedustanissa ammuskellaan enemmän kuin jenkeissä.Swedustanin ampujilla vaan tarkkuus on huomattavasti heikompaa.Olisi kannattanut keskittyä älämölön sijaan enemmän asekoulutukseen.

anti-sjw
anti-sjw
13.8.2018 10:33
Vastaa...  rocky

Tuskinpa kun mustien ja latinojen kansoittamat osavaltiot nostaa niin huimasti kaikkia USA:n rikostilastoja. Mutta esim. koillisvaltioissa on varmasti suhteessa paljon vähemmän ammuskeluja kuin Ruotsin suurkaupungeissa.

Siiri
Siiri
13.8.2018 00:57

Paavolla loistava tyyli kirjoittaa! 🤣

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
13.8.2018 03:01

Jos näitä puska-aktiviteetteja vertailee, tätä toimintaa kannatan ehdottomasti. Sattuu tietysti pirusti, kun luoti osuu ja toipuminen ottaa aikansa, etenkin sisäelinten vaurioituessa, mutta… Kuinka siistiä nuoren miehen patsastella uimahallin suihkuosastolla ja esitellä aitoja ampumahaavoja hämmästyneelle yleisöllle? Saa aikas vanha kantakirjaruattalainen olla, että on vaikka Suomessa käynyt noin frivilliga ammuttavana.
Tahtoo sanoa, ettei terve nainen ylpeile päässeensä oikein kunnolla otetuksi puskassa yllättäin. Luultavasti toipuminen on myös mahdotonta ajankaan kanssa.
Itse ottaisin mieluummin luodista, kuin k*rvästä.