Die Sahra: Verenpunainen islamikriitikko ja haittamaahanmuuton vastustaja

13.08.2018 Iranilaistaustainen 49-vuotias Sahra Wagenknecht on Saksassa tämän päivän puhutuimpia poliitikkoja. Hän on läpeensä aito vasemmistolainen joka on keräämässä tältä reunalta miljoonia kannattajia paitsi loistavalla esiintymisellään myös kannanotoilla, jotka eivät ole alkuunkaan liittokansleri Merkelin mieleen.

Die Linken (Vasemmisto) Sahra haluaa koota koko vasemman laidan ”Nouskaa/Herätkää” (Aufstehens) -liikkeelleen ja omassa puolueessa kohunaisen kannatus on liki 80 prosentin (!) luokkaa – kaikista saksalaisistakin häntä tukee Bild Zeitung-lehden tekemän gallupin mukaan peräti neljännes… Sahran pääteemoja ovat tasapuolisen jakopolitiikan lisäksi puhdasverinen islamilaisen maahanmuuton torjuminen ja koko haittamaahanmuuton täydellinen lopettaminen. ”Rajat kiinni” kuuluu usein Sahran huulilta…
Hän tuli tunnetuksi jo Kölnin 2016 pippaloiden (maahantunkeutuneiden karmeat naisiin kohdistuneet joukkoahdistelut Kölnin uudenvuodenyössä) jälkeen, koska oli ensimmäisenä kaatamassa vastuuta tapahtumista suoraan Merkelin järjenvastaisen avosylisen maahanmuuttopolitiikan syyksi  – ja periaatteessa syyttämällä tapahtumista suoraan juuri maan liittokansleria.
”Die Sahra” jakoi saksalaiset jo tuolloin jopa siinä määrin, että hän on saanut täytekakku-pläjäyksen kerran naamalleen suvakkiprotestoijalta, mutta aikaa myöten yhä useammat hänen islamikriittisistä mielipiteistä ja ennustuksista ovat osoittautuneet oikeiksi. Yhtä lailla vasemman laidan johtotähdeksi nousseen naisen valtavan suosion takana on se, että Saksan vaalien SUURIMMAT häviäjät muodostivat lopulta hallituksen Merkelin johdolla ja kansan ääni jäi kuulumattomiin kansallismielisen AfD:n vaalimenestyksestä huolimatta. Merkelin puolue (CDU/CSU) hävisi vaaleissa äänistä yli 20 prosenttia ja paikoista liki 30% (!) ja vaalitappionsa vuoksi ensialkuun hallitusvastuusta täysin itsensä poissulkeneet sosiaalidemokraatit puolestaan saivat surkeimman tuloksen sitten toisen maailmansodan!
(Ääri)vasemmistolaisen Linken kannatus on galluppien mukaan noussut selvästi sitten vaalien vajaan 10 prosentin. Aufstehens-liikkeellä on jo kymmeniä tuhansia rekisteröityjä jäsenmaksunsa maksaneita jäseniä.
-He jotka käyttävät väärin vieraanvaraisuuttamme, eivät ansaitse enää oikeutta olla vieraina maassamme, julistaa Sahra, joka on paitsi loistava puhuja myös yliopistotasoinen taloustieteilijä sekä saksalaisen kirjallisuuden asiantuntija speliaalina Karl Marx .. Hän on varttunut kristittynä itäsaksalaisessa Jenan kaupungissa yksinhuoltajaäitinsä kanssa (iranilainen isä katosi perheen kuvioista jo varhain) ja kuulunut jopa DDR:n PDS kommunistipuolueeseen – tosin nuoruuden idoliinsa Staliniin Sahra on tehnyt selvän pesäeron.
Sahra oli niinikään vuosia Saksan tiedustelupalvelun tarkkailussa – nyt sekin valvonta on voitu lopettaa, koska nyt hänen kannanottonsa ja mielipiteensä voi lukea suoraan uutisista. ”Die Dame in Rot” ei paljon ujostele – seuraavien vaalien jälkeen hän on valmis vaikka ottamaan Merkelin pestin liittokanslerina.
-Miksi ei? Jonkunhan tämä maa on pelastettava.
Ja jo miljoonat saksalaiset ovat samaa mieltä.

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ei kaikki vassarit ja matut ole multikultiseonneita- vain ne tyhmät
Ei kaikki vassarit ja matut ole multikultiseonneita- vain ne tyhmät
13.8.2018 09:56

Iranilaisten joukosta löytyy Ruotsissa useita matutuskriittisiä, mm. ekonomian tohtori Tino Sanandaji plus useampi bloggari. Miten Suomessa?

Valtsu
Valtsu
13.8.2018 11:26

Suomeen on tullut porukkaa pääosin maista, joissa itsekritiikki tai työnteko ei koskaan ole ollut ’se’ asia. Eli lähinnä ollaan kuunneltu Husu Husseinin uhriutumista ja vittuilua ja seurailtu vierestä esim. Vuoden pakolaisnaisen sosiaalitukihuijauksia ja lelusalakuljettajan vedätyksiä.
No joo, on meillä se yksi heppu, joka sanoo mielipiteensä ja kirjoittaa hienosti Iltalehteen. Nimeä en muista, mistä anteeksi, mutta onneksi on edes hänet.

Valtsu
Valtsu
13.8.2018 13:27
Vastaa...  Valtsu

Ja, heppu jota en muistanut, on Alan Salehzadeh. Sanonut monesti vaikeita, mutta itsestään selviä asioita ääneen, kun kantasuomalaiset unelmantuputtaja-”journalistit” ovat ihailleet burkhien kangaslaatuja.

Acc
Acc
13.8.2018 22:57
Vastaa...  Valtsu

Alan ei välttämättä ole sitä, miltä näyttää. Muistan jostain lukeneeni, että hän olisi shia taustaltaan ja opettanut islamia kotimaassaan.
Kuitenkin hän kirjoittaa tavalla, joka ei miellytä kiivaimpia muslimeja. Mitenkäs islamissa kohdellaan uskonsa kieltäjiä? Paijataanko? Miksi radikaalimuslimit antavat hänen toimia.
Herää kysymys, miksi hän ei ole jättänyt islamia. Taitaa olla taqiyyaa kaikki.
Ehkä on suomalaisia, joihin Alanin jutut uppoavat täysillä. Olisi herkullinen tilanne muslimeille, jos hyväuskoisten suomalaisten auktoriteetti islamia koskevissa asioissa olisikin radikaaliutensa kätkevä muslimi.
Alanin suomenkielinen kirjallinen ja suullinen esiintyminen eivät ole samaa tasoa. Hänellä lienee tukena suomen osaajia.

Anonymous
Anonymous
13.8.2018 11:25

”iranilainen isä katosi perheen kuvioista jo varhain”
ullatus…

Numento
Numento
13.8.2018 12:15

Odotan innolla Suomen vasemmistosta nousevan kovaäänisen maahanmuuton vastustajan. Kokoomuksessa he ovat Rydman/Zyskowitcz. Kokkareilla ei ole vielä tarvetta suurempaan älämölöön. Kannatus on vahva. Riittää että annetaan rivikokkareille jonkun suusta asiaa vastustava lausunto ja porvari nukkuu jo paremmin. Vasemmisto kaipaa lisää äänestäjiä ja maahanmuuttoa vastustavilla puheilla niitä saadaan. Kun on päästy sinne vallan kabinetteihin voidaankin rääkymiset unohtaa. Nääs huomispäivänä kansat on veljet keskenään.

MK
MK
13.8.2018 15:43

Siis hetkinen… vasemmisto vastustaa haittamaahanmuuttoa?
Kuis nyt näin?

acc
acc
13.8.2018 22:35

Koska Sahra Wagenknecht on geeniperimältään puoliksi iranilainen, häntä ei ole mustamaalattu niin paljon kuin jotain täyssaksalaista blondia mustamaalattaisiin. Ehkä Sahraa on kohdeltu hänen nuoruudessaan silkkihansikkain taustansa vuoksi. Siinä on sitten kertynyt itseluottamusta, joka on mahdollistanut hänen poliittisen uransa. Jos isä olisi pysynyt maisemissa, niin Sahra olisi nujerrettu jo nuorena.