SD:n Åkesson joutui keskeyttämään toripuheensa rasismivastustelijoiden häirinnän takia

Kuvakaappaus 2018-08-13 21-43-10.png

Sverigedemokraattien Jimmie Åkesson aloitti tänään maakuntakierrokset ja ensimmäinen toritilaisuus oli Luleåssa. Tilaisuus jouduttiin kuitenkin keskeyttämään vartiksi mölyävien rasisminvastustelijoiden takia.

SVT:n uutisten mukaan sen jälkeen kun Åkesson aloitti puheensa aloittivat rasisminvastustelijat tavanomaisen mölyämisen mm. huutamalla ”Inga rasister på våra gator” (ei rasisteja meidän kaduille). Äärivasemmiston masinoima häirintäkamppanha yltyi niin kovaksi, että Åkesson joutui keskeyttämään puheensa 15 minuutiksi.

– On todellakin demokratian vastaista tällanen häirintä. Viimeksi lauantaina kehoitin Vasemistoliiton johtajaa Jonas Sjöstediä laittamaan äärivasemmistolaiset kannattajansa kuriin ja nyt joudun vetoamaan häneen toistamiseen.

Åkesson keskeytti puheensa ja pyysi poliisi puuttumaa asiaan.

– Voiko poliisi hiljentää mölylauman? En voi jatkaa puhetta ennenkuin mölyjoukko on hiljaa.

Åkesson lopetti puheensa siihen, että teeskentelijöillä on enää kuukausi aikaa.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

9 thoughts on “SD:n Åkesson joutui keskeyttämään toripuheensa rasismivastustelijoiden häirinnän takia

 1. Miksei nykypäivänä kansallismielisiltä löydy enää iskuryhmää lopettamaan noiden antifanttien öykkäämistä? Kyllä tuollaiset meluavat punikit ennenvanhaan hiljennettiin, ei siihen tarvita kuin muutama kaveri takomaan noiden soijapoikien rummut hiljaiseksi, ja ehkä siitä hyvästä viettämään yön putkassa. Ja puolue maksaa rapsut, no big deal.

  21
 2. ”Inga rasister på våra gator”. Tarkoittikohan huutelijat myös ns. parempia rasisteja, joita löytyy paljon lähiöstä?

  32
 3. Kävin tänään puolimultikultilähiössä jossa on perinteisesti voimakas SD- kannatus siellä asuvien kantisten taholta. Kaikki muut vaalimainokset oli laitettu noin 1,5 metrin korkeuteen mutta SDn ”Heja Jimmie” oli hissattu noin 3 metrin korkeuteen lyhtytolppaan. Järkevää! Mainos näkyy paljon paremmin ja vaatii kondista kiivetä sitä tolpasta poisrepimään.

  25
 4. Aivan samanlaista se oli neljä vuotta sitten kun olin kuuntelemassa Åkessonin puhetta. Paikalliset kommunistit (V) seisoivat mielenosoituksellisesti selkä päin Åkessonia ja huusivat niin paljon kuin jaksoivat. Porukkaa johti vasemmiston monivuotinen kunnanvaltuustoedustaja, ihan häpeilemättä.

  27
  1. Luultavasti iskulausekin oli täysin sama. Tarkoitan, ettei kukaan huomaisi minun olevan suomalainen natsi, jos menisin kirkumaan noiden sekaan. Mielestäni argumentit eivät ole kohdallaan, jos ”keskustellessa” ei edes huomaa toisen kielitaidottomuutta.

 5. IS:n mukaan kymmeniä autopaloja ympäri Göteborgia! Ainakin Frölundassa ja Hjällbossa. Silminnäkijät kertovat mm. molotovincocktailin heitosta ja yksi auto räjähtänyt.

  ”Aftonbladetin mukaan myös Trollhättanissa on ilmoitettu nuorisojoukon sytyttäneen tuleen renkaita ja kuormalavoja. Expressenin mukaan myös Göteborgin pohjois- ja eteläpuolen rannikkokunnista on tullut hälytyksiä nuorison levottomuuksista: maanantai-iltana Badhusbergetissä Lysekilissä annettiin varoitus palavasta moposta ja Falkenbergissä nuoret heittivät kiviä sekä sytyttivät tulia.

  Alaforsin kaupungissa taas auto paloi vanhainkodin pihassa, mutta palokunta sai liekit sammuksiin.”

  10
 6. Minkähänlaisia otsikoita syntyisi, jos sverigedemokraatit organisoisivat vastaavaa häirintää muiden puolueiden tilaisuuksiin?

  16
  1. Ääriääriäärioikeistolaisten kansanmurhaa enteilevä terroristisessa tarkoituksessa pidetty väkivaltainen mellakka riistäytyi käsistä, poliisi joutui itsepuolustusmielessä ampumaan jokaiseen Kuu-Hitleriin lippaallisen. Kuningas esittelee sauvaansa sankaripoliiseille ja sen jälkeen bileet suurmoskeijan tiloissa, tarjolla kuormalavoin kypsytettyä lähilammasta, erittäin halal.

   Noin itse kirjoittaisin. Saisin sen pultsari-palkinnon, vaimikäseoli.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.