SD:n Åkesson joutui keskeyttämään toripuheensa rasismivastustelijoiden häirinnän takia

Kuvakaappaus 2018-08-13 21-43-10.png

Sverigedemokraattien Jimmie Åkesson aloitti tänään maakuntakierrokset ja ensimmäinen toritilaisuus oli Luleåssa. Tilaisuus jouduttiin kuitenkin keskeyttämään vartiksi mölyävien rasisminvastustelijoiden takia.

SVT:n uutisten mukaan sen jälkeen kun Åkesson aloitti puheensa aloittivat rasisminvastustelijat tavanomaisen mölyämisen mm. huutamalla ”Inga rasister på våra gator” (ei rasisteja meidän kaduille). Äärivasemmiston masinoima häirintäkamppanha yltyi niin kovaksi, että Åkesson joutui keskeyttämään puheensa 15 minuutiksi.
– On todellakin demokratian vastaista tällanen häirintä. Viimeksi lauantaina kehoitin Vasemistoliiton johtajaa Jonas Sjöstediä laittamaan äärivasemmistolaiset kannattajansa kuriin ja nyt joudun vetoamaan häneen toistamiseen.
Åkesson keskeytti puheensa ja pyysi poliisi puuttumaa asiaan.
– Voiko poliisi hiljentää mölylauman? En voi jatkaa puhetta ennenkuin mölyjoukko on hiljaa.
Åkesson lopetti puheensa siihen, että teeskentelijöillä on enää kuukausi aikaa.

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomimies
Suomimies
13.8.2018 22:38

Vasemmisto vie valtion perikatoon

Heinrich
Heinrich
13.8.2018 22:41

Miksei nykypäivänä kansallismielisiltä löydy enää iskuryhmää lopettamaan noiden antifanttien öykkäämistä? Kyllä tuollaiset meluavat punikit ennenvanhaan hiljennettiin, ei siihen tarvita kuin muutama kaveri takomaan noiden soijapoikien rummut hiljaiseksi, ja ehkä siitä hyvästä viettämään yön putkassa. Ja puolue maksaa rapsut, no big deal.

Palof Olme
Palof Olme
13.8.2018 22:49

”Inga rasister på våra gator”. Tarkoittikohan huutelijat myös ns. parempia rasisteja, joita löytyy paljon lähiöstä?

Heja Jimmie
Heja Jimmie
13.8.2018 23:45

Kävin tänään puolimultikultilähiössä jossa on perinteisesti voimakas SD- kannatus siellä asuvien kantisten taholta. Kaikki muut vaalimainokset oli laitettu noin 1,5 metrin korkeuteen mutta SDn ”Heja Jimmie” oli hissattu noin 3 metrin korkeuteen lyhtytolppaan. Järkevää! Mainos näkyy paljon paremmin ja vaatii kondista kiivetä sitä tolpasta poisrepimään.

V ei kunnioita demokratiaa
V ei kunnioita demokratiaa
13.8.2018 23:51

Aivan samanlaista se oli neljä vuotta sitten kun olin kuuntelemassa Åkessonin puhetta. Paikalliset kommunistit (V) seisoivat mielenosoituksellisesti selkä päin Åkessonia ja huusivat niin paljon kuin jaksoivat. Porukkaa johti vasemmiston monivuotinen kunnanvaltuustoedustaja, ihan häpeilemättä.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
14.8.2018 13:06

Luultavasti iskulausekin oli täysin sama. Tarkoitan, ettei kukaan huomaisi minun olevan suomalainen natsi, jos menisin kirkumaan noiden sekaan. Mielestäni argumentit eivät ole kohdallaan, jos ”keskustellessa” ei edes huomaa toisen kielitaidottomuutta.

JUURI NYT
JUURI NYT
14.8.2018 00:33

IS:n mukaan kymmeniä autopaloja ympäri Göteborgia! Ainakin Frölundassa ja Hjällbossa. Silminnäkijät kertovat mm. molotovincocktailin heitosta ja yksi auto räjähtänyt.
”Aftonbladetin mukaan myös Trollhättanissa on ilmoitettu nuorisojoukon sytyttäneen tuleen renkaita ja kuormalavoja. Expressenin mukaan myös Göteborgin pohjois- ja eteläpuolen rannikkokunnista on tullut hälytyksiä nuorison levottomuuksista: maanantai-iltana Badhusbergetissä Lysekilissä annettiin varoitus palavasta moposta ja Falkenbergissä nuoret heittivät kiviä sekä sytyttivät tulia.
Alaforsin kaupungissa taas auto paloi vanhainkodin pihassa, mutta palokunta sai liekit sammuksiin.”

Minä
Minä
14.8.2018 05:57

Minkähänlaisia otsikoita syntyisi, jos sverigedemokraatit organisoisivat vastaavaa häirintää muiden puolueiden tilaisuuksiin?

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
14.8.2018 13:22
Vastaa...  Minä

Ääriääriäärioikeistolaisten kansanmurhaa enteilevä terroristisessa tarkoituksessa pidetty väkivaltainen mellakka riistäytyi käsistä, poliisi joutui itsepuolustusmielessä ampumaan jokaiseen Kuu-Hitleriin lippaallisen. Kuningas esittelee sauvaansa sankaripoliiseille ja sen jälkeen bileet suurmoskeijan tiloissa, tarjolla kuormalavoin kypsytettyä lähilammasta, erittäin halal.
Noin itse kirjoittaisin. Saisin sen pultsari-palkinnon, vaimikäseoli.